Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz mtomi95 #78312 üzenetére

Tudom keso de ssjnos nem jo a megoldsod.
    En gyakran 3-4 lemezzel kiserletezek meg proba telepiteseket csinalok, fizikailag nagyon nehezkes lenne egy osszezsufolt mini konfigbol msata vagy m2 es egyeb beepitett lemezeket kivenni.
    En mindig bios szinten tiltom le az epp proba telepitesen kivuli osszes lemezt. Hatranya hogy utana 2 reboot kell, egy hogy biosba beallitsd aktivnak a lemezeket, megegy hogy beallitsd a megszokott boot sorrendet.
    De szerintem ennyit meger, es engem sose hagyott cserbe a megoldas hisz olyan mintha fizikailag kivettem volna a lemezeket.
    Ajanlom a megoldast, kulonosen disztro probaloknak. Utana fel lehet venni a visszakapcsolt lemezeket a frissen telepitett disztroba, ext4 fajlrendszer eseten maceras a tulspilazott jogosultsagok miatt. Ezokbol en masod adatlemezeken csakis ntfs vagy exfat fajlrendszert hasznalok. Igen megkonnyiti az ember eletet es az minden kotel szakad eseten vegszuksegben kiszedve a gepbol, az exfatot minden tudja olvasni. Mac, Droid, Win, okostelefon, talan meg egy okos kenyerpirito is.

Új hozzászólás Aktív témák