- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nos...ezeket a sorokat már ubuntu alól írom, igaz live CD
Vélemény: ez tetszik
És ahhoz képest, hogy CD-ről fut, meglepően gyors, és akadásmentes. A tv-tunert nem néztem, ezen kívül pöccre indult, a rendszer felállása ha szigorú vagyok, se volt 5 perc. Az NTFS partícióimat minden bűvészkedés nélkül megtalálta, a net szintén azonnal, minden beállítás nélkül indult. A java letöltésére szükségem volt, ezt magától felajánlotta, és simán felrakta. A monitorommal se volt gubanc, leszámítva, hogy az 1920*1440-es (tehát a legmagasabb) felbontást sikerült meglelnie, de ezt könnyedén korrigáltam a már megszokott 1600*1200-ra. A kép világosabb, mint win alatt, de ott is az nv driverben bűvészkedve lőttem be a fényerőt.
A pidgin az, ami nem tetszik, de gondolom arra van még egyéb alternatíva is (amsn, stb.), valamint a betűtípusok eltérőek attól, amit megszokhattam. Valamint, ha kukacoskodni akarok: ahogy írom a hsz-t, a kép feltöltés Browse gombja nem látszik teljesen, az e betű már lemaradt
Továbbá, félig magyar, félig angol, de ahogy olvastam, ez a komplett nyelvi csomag letöltésével javítható.
Filmet kipróbáltam, a wmv-hez a totem alapból felajánlotta a codec letöltését, és utána szintén csont nélkül ment. 1-2 powerpointtal szenvedek, de ez az openoffice baja (van olyan, amit a 2000-es MS powerpoint se enged lejátszani
, az OO is kifekszik tőle).
Játékot nem próbáltam, ahhoz nincs most kedvem.Szóval, lehet majd megy fel teljes értékű rendszerként. Aki meg eddig félt tőle, az ne tegye...ahogy most tapasztalom, ez már nem az a linux, amit kockák írtak kockáknak, hanem egy barátságos rendszer

Ja és még egy pici fekete pötty: az ékezeteket nem szereti a fáljnevekben a linux? mert minden ékezetes betű helyett következetesen egy _ van...bár megismerem, hogy mi micsoda

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vélemény: ez tetszik
És ahhoz képest, hogy CD-ről fut, meglepően gyors, és akadásmentes. A tv-tunert nem néztem, ezen kívül pöccre indult, a rendszer felállása ha szigorú vagyok, se volt 5 perc. Az NTFS partícióimat minden bűvészkedés nélkül megtalálta, a net szintén azonnal, minden beállítás nélkül indult. A java letöltésére szükségem volt, ezt magától felajánlotta, és simán felrakta. A monitorommal se volt gubanc, leszámítva, hogy az 1920*1440-es (tehát a legmagasabb) felbontást sikerült meglelnie, de ezt könnyedén korrigáltam a már megszokott 1600*1200-ra. A kép világosabb, mint win alatt, de ott is az nv driverben bűvészkedve lőttem be a fényerőt.
Továbbá, félig magyar, félig angol, de ahogy olvastam, ez a komplett nyelvi csomag letöltésével javítható.
, az OO is kifekszik tőle).
CPT.Pirk