Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    válasz God Vazzeg #30533 üzenetére

    God vazzeg..ott a pont...és tényleg. :DDD (Linux Mint) hát nem hittem volna, hogy ennyivel megúszom. Megnyitás rendszergazdaként, majd jelszó és működik azonnal másolta. Sajna így se akart működni, így Firefoxban: about:plugins és még ott volt a 11.2 es plugin (a pontos helyét is ugye leírja) és rákeres és töröl. éééés műűködik!!!! Hihetetlen. Persze kiiírja, hogy nem friss/veszélyes, de engedélyezem és működik és eddig nem látom, hogy magától frissíteni akarná. Ja és gyorsabb, mint a HTML5. Nem hittem, hogy ez a gép még ilyen szinten használható lesz.... Ja és persze mindenki másnak is köszönöm, aki probált segíteni.

    De hogy legyen értelme is ennek a HSZ-nek más .
    A gép nem nekem lesz valszeg, hanem másnak. Ha pedig odadom, nem akarom, hogy, bizalmasabb dolgokat lásson az ilető. Szemléltetem: pl. gogolekereső szereti kidobni mire kerestem rá anno, vagy pl. itt is látok olyat, hogy legutóbbii fájlok :U (egy-két kép a múlt heti buliról) gondolom értitek mire gondolok.

    Erre a problémára a Win alatt egy CCleaner ideális lenne. Tudom más a célja, meg stb., de én úgy láttam, hogy minden ilyen dolgot masszívan letöröl. (Ja nem profi szintről van szó, nem Linuxmágus vagy FBI, NSA kapjameg a gépet,) Kérdés: erre milyen alternatíva van Linux Mint esetén?
    Úgytudom erre nem nagyon kell ilyen mert kevesebb a szemét? Van erre valami megoldás azonkívül, hogy előzméynek törlése?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák