Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
CPT.Pirk #14158 üzenetére
Milyen felhasználónévvel próbálkoztatok? Mert az nem az, amit a belépésnél használsz, hanem egy facebookos azonosító, ha megnézed a saját timeline-od (vagyis a lányét, ha neked nincs), akkor a facebook.com/ után ami van.
Nálam ez van belőve, utána @chat.facebook.com (de ha azt választod, nem sima xmpp-t, akkor mögé teszi automatikusan).Egyébként húgom két évig használt egy lenovo laptopot vígan fedorával, gnome-shellel, sosem látta előtte, de minden ment neki ami kellett. Oké, én kulcsrakészen belőttem neki a java-t, mert szeret chatelni, meg az aMsn-t, mert az empathyban akkor még talán nem volt rendes webkamera támogatás. Persze aztán az egyetem miatt mehetett neki vissza később win, meg office, ami külön aranyos, hogy elvárás, de nem adják a diákoknak most már. Nem értem miért nem lehet mondjuk egyetemi dokumentum szintjén libreoffice-t használni odt-vel. Amit eddig egyetemistától láttam, egy wordpad funkcionalitása is elég lenne nekik. Meg eleve, beadandót pdf-ben, Amikor a wint installáltam, az meg orbitális szopás volt, driverek vadászgatása, ráment bő egy napom mire minden frissítés felment, a billentyűzet még mindig szar. A sokat szapult fedorán ez legalább 1 óráig tartott mindennel együtt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest