Új hozzászólás Aktív témák
-
turkf80
csendes tag
válasz
abrakadabra9 #516 üzenetére
Szia! Ehhez a típushoz még nem, de a fiam a8-50f tabletjébe eddig 2x cseréltem kijelzővel együtt, illetve egy asus tabletbe 2x cseréltem touch panelt. Az lcd-nél egyszer futottam bele pixel hibásba, a touch panel rendben volt minden esetben.
-
abrakadabra9
csendes tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már hozzá touch screen display-t ebayról?
Sajnos sikeres megütöttem és érdekelne mennyire lehet ezt itthon cserélni. -
Gyb001
senior tag
Nekem sajnos nem sikerül az ubi telepítés
[link]
-
Gyb001
senior tag
[link]
Még sajnos nem letölthető -
-Mosquito-
őstag
Hibás /néha nem akar, lassan tölt / vajon mennyit érthet?
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Eladnám a készüléket. Még garis. Nagyon keveset használtam. Tokkal, képernyő fóliával.
Mennyit lehet kérni érte kb?
-
Gyb001
senior tag
Úgy érzem sikerült kinyírni a tablettem
Elégé be volt lassulva. platformflashtoollite-vel föl raktam a gyári 4.4-et.
Most nincs adb/fastbootom. Csak annyit ír ki hogy Boot failed. EFI hard drive
LSusb és társai sem látják -
Gyb001
senior tag
válasz
abrakadabra9 #507 üzenetére
Itt va a fóruma: [link]
Összefoglaló:
20 ezer forintig
● ConCorde tab PRIME
● refurbished ASUS-ok [ME70C, FE170CG (3G), ME373CG (3G)] -
abrakadabra9
csendes tag
Tud valaki olcsó de használható tabletet mondani 8" körül. 15000 ig. Használható legyen, nem kell erős kamera. Csak netre kell nagy vonalakban.
-
Gyb001
senior tag
Próbáljátok ki.
[link] -
Gyb001
senior tag
válasz
balika011 #497 üzenetére
Sziasztok
Gondoltam megpróbálom lefordítani a korábban linkelt forráskódot. Viszont elakadtam, nem tudom mi lehet a probléma .
./build_kernel.sh -k -v
....
depmod: WARNING: could not open /tmp/depmod.Oyryqm/lib/modules/3.10.20/modules.order: No such file or directory
depmod: WARNING: could not open /tmp/depmod.Oyryqm/lib/modules/3.10.20/modules.builtin: No such file or directoryA lib/modules/3.10.20/modules.order és modules.builtin fájlok ott vannak az out mappában, adtam rá mindenkinek írás/olvasás jogot, de mégsem találja.
valakinek ötlet?
(most próbálkozom először ilyennel) -
Gyb001
senior tag
válasz
balika011 #499 üzenetére
Nagyon szuper vagy
Így pár nappal a jó hír után is úgy látod hogy megoldható rá az ubi vagy egy cm rom? Ha igen akkor rendelek üvegfóliát, hátlapot, tokot. (Lassan le akartam cserélni)
Ha kell jelentkezek alfa, béta vagy akár gamma tesztelőnek.
Többet sajnos jelenleg nem tudok segíteni.
-
balika011
senior tag
Hinnye mit találtam!
Open Source Code (for Android 5.0, Lollipop) - Lenovo S8-50 Tablet
Jöhetnek a normális főzött romok? -
gps76
őstag
Nagy nehezen sikerült megoldani, de már jó a tab.
Azért írom le, hogy ha esetleg másnak is kellene vagy ha nekem lenne megint hasonló tudjam mit kell csinálni.
Rootolt lollipop, nyitott bootloaderrel, rendszer alól indított gyári visszaállítás után bootloop.
Fastboottal twrp felrakása után, a recovery-t indítva kis fehér betűs signed hibával leáll.
TempTWRP indítása marad, de ott meg restore-t nem lehet indítani mert a system írásánál problémát jelez, Failed-el leáll.Csináltam egy system repairt TWRP-ből is. Ezután a 1602-es rom visszaállítódik, de újraindításkor a twrp azt írja hogy nincs OS.
Próbáltam a flashtool-lal 4.4-es romot felrakni a particiós táblánál megakad.
Iminek volt egy CWM mentése a 150121 romról. Ezt tempCWM-ben lehetett restore funkcióval visszaállítani, de csak egyenként, mert a boot részt nem tudta felrakni, gondolom a Lollipop bootra a Kitkat rom boot-tal együtt nem irható visszafelé.
Utána természetesen nem indul a rendszer, újra twrp indítás 1602-es rom restore, wipe data/cache és indul rendszer. -
gps76
őstag
Sziasztok!
Ismét lett egy S8-am amit Imrus72-től vettem meg, mert a "régi" elhalálozott és visszadták az árát...
Viszont a Imi véletlenül a rendszer alól indított egy gyári visszaállítást és bootloop lett a vége, mert rootolva is volt, meg nyitott bootloader, stb.
Tudtok segíteni, hogyan hozzuk helyre?
Amiket próbáltam sikertelenül:
- s8twrp.img fastboot paranccsal felmegy,de a vékny fehér betűs signed hibával leáll
- tempTWRP-be el lehet indítani, de a letöltött backup-okat nem látja, vagy system mounted hibával leállnak.Ami linkelve lett S000456_151016_ROW_WCF3 végű pedig ezt írja pirossal:" E:Error executing updater binary in zip '/external_sd/S8-50F_S000456_151016_ROW_WCF3 (2)'.
Olvastam, hogy a 4.4-nek más a recoveryje és a boot része, viszont van flashtool-lal felrakható 4.4 rom, ezt hogyam tehetem fel, hogy ne legyen gond?
Köszi a segítséget. -
tryllati
csendes tag
Jó hír!
Akinek nem akar elindulni a IntelAndroid-FBRL-07-24-2015 (TWRP) annak drivert kell frissítenie.
Használd ezt:
DRIVEREz után nem fog gondot okozni, hogy elindítsad a TWRP-t, vagy bármit.
-
tryllati
csendes tag
Nos akinek hasonló gondjai vannak mint nekem (nem megy fel a root) és ez miatt a kijelzőn a Lenovo kellemes 320 as dpi-e miatt van egy ragadós csúnya menü, amit nem lehet elpusztítani. Ez miatt, az mindig a rövid sarkon ólálkodik. Ráadásul ha lepakolsz róla a hely akkor is megmarad neki, ezért egy képernyőt kapsz aszimetrikus elhelyezkedéssel. Ha momentán ez annyira idegesít mint engem akkor ADB-ben kiadod a következő parancsot:
adb shell wm density DPI && adb reboot
*ahol a DPI az az érték amit be szeretnél állítani.
pl.: adb shell wm density 240 && adb rebootA készülék újraindítás után a beállított dpi vel fog elindulni. Amenű végre normálisan fog üzemelni. A root meg bfa meg magát.
-
turkf80
csendes tag
válasz
tryllati #480 üzenetére
Lenovo tab A8 tab2 A8 S8 akku. Szerintem egeszen turheto aron van.
Maga a csere se bonyolult. 1 csavar a memoria kartya mellett (torx) illetve azthiszem egy masik az akku alaplapi csatlakozasan. De mar annyira nem emlekszem Par hete szedtem szet a fiamet. Kb 5 perc munka az akku slatt meno lcd + hang kabelre vigyazni. Illetve a kijelzo hatoldalahoz is ragasztva van.
http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Battery-L13D1P32-For-Lenovo-Ideapad-A8-50-A5500-S8-50-F-A8-50F-Tablet-/322066020256?hash=item4afca177a0:g:4esAAOSwgApXBg-I
De az esetek tobbsegeben szoftver hiba miatt hasznalja fel az energiat.
Akku csere csak ha extrem gyorsan merul + tolt fel. Azert a polymer akkuk eleg jol birjak.
Inkabb gyari visszaallitas vagy flash javasolt szerintem. -
balika011
senior tag
válasz
weberzolee #487 üzenetére
Szerintem ez a leírás túl van bonyolítva. Elég az UEFI-t (UEFI. Nem BIOS, UEFI. BIOS már 2010 óta nem használatos.) cserélni a 4.4-es romban (capsule.bin) a downgradeelősre, majd feltenni a romot.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
tryllati #486 üzenetére
Na közben félig kinyírtam a tabot, de most megint jó. kicsit beparáztam amikor boot helyett a BIOS indult el rajta, utána meg csak egy Boot failed: EFI Hard drive felirat
itt a teljes leírás a downgrade -re.
Lollipop -> KitKat
itt meg a KitKat firmware
TABS8-50F_USER_S000143_1409291652_WW14_BMAIN_ROW_USegyébként azt vettem észre, hogy az üzemidő KitKat -on jobb.
-
tryllati
csendes tag
válasz
tryllati #485 üzenetére
Szeretném rootolni az eszközt de folyamatosan a CMD WAITING ot kapom. Hogy tudom ellenőrizni, hogy a fastboot rendesen van e telepítve? Vagy miért nem indul el vajon?
Valaki segíthetne, hogy tudom rootolni mert így elég érdekes a kinézet. Az ideiglenes TWRP nem nagyon áll fel."note : if your device hangs at the waiting-for-device screen and you see droidboot CMD Waiting on your devices double check that the fastboot driver installed correctly."
-
tryllati
csendes tag
Visszajött a tab a szervizből. Rajta a legújabb firmware. Hogyan tudok belőle biztonsági mentést csinálni? Működni fog az IntelAndroid-FBRL_LF_Edition.7z lollipopp alatt is??
-
balika011
senior tag
válasz
weberzolee #482 üzenetére
Driver hibának néz ki.
-
tryllati
csendes tag
válasz
weberzolee #482 üzenetére
Én elküldtem frissíttetni, gariba megcsinálják. Remélem hamarosan visszakapom.
-
weberzolee
aktív tag
nem akar működni a flash, újraindul a tab rendes módban és nem megy tovább a folyamat. de lagalább nem tégla még
log:
05/11/16 19:31:41.579 INFO : [Port 1/1] New device detected on 1/1 (id=0100000000000001)
05/11/16 19:31:46.854 INFO : [Port 1/1] Start flashing the flash configuration with dnx_os start state for BaytrailC0DD6597
05/11/16 19:31:46.854 INFO : [Port 1/1] Reboot device BaytrailC0DD6597 with Fastboot...
05/11/16 19:31:46.965 INFO : [Port 1/1] Starting flash ...
05/11/16 19:31:56.528 INFO : [Port 1/1] Flash started
05/11/16 19:31:56.528 INFO : [Port 1/1] Sleep 500 ms before executing first flash command
05/11/16 19:31:57.074 INFO : [Port 1/1] Running `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "flash" "osloader" "C:\Users\Mutee\Desktop\LENOVO_ROM\KITKAT\efilinux.efi"` command
05/11/16 19:31:57.328 INFO : [Port 1/1] Command `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "flash" "osloader" "C:\Users\Mutee\Desktop\LENOVO_ROM\KITKAT\efilinux.efi"` succeed
05/11/16 19:31:57.345 INFO : [Port 1/1] Running `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "boot" "C:\Users\Mutee\Desktop\LENOVO_ROM\KITKAT\droidboot.img"` command
05/11/16 19:31:57.918 INFO : [Port 1/1] Command `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "boot" "C:\Users\Mutee\Desktop\LENOVO_ROM\KITKAT\droidboot.img"` succeed
05/11/16 19:31:57.918 INFO : [Port 1/1] Running `Sleeping for 40 seconds` command
05/11/16 19:32:37.929 INFO : [Port 1/1] Command `Sleeping for 40 seconds` succeed
05/11/16 19:32:37.929 INFO : [Port 1/1] Running `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "oem" "start_partitioning"` command
05/11/16 19:33:38.320 WARNING: [Port 1/1] Command `C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe "-s" "BaytrailC0DD6597" "oem" "start_partitioning"` timed out (60 s)
05/11/16 19:33:38.320 INFO : [Port 1/1] Retrying `"C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe" "-s" "BaytrailC0DD6597" "oem" "start_partitioning"` command
05/11/16 19:34:38.743 ERROR : [Port 1/1] Command `C:\Program Files\Intel\Platform Flash Tool Lite\fastboot.exe "-s" "BaytrailC0DD6597" "oem" "start_partitioning"` timed out (60 s)
05/11/16 19:34:38.762 ERROR : [Port 1/1] Flash failed (Command type: Fastboot)
05/11/16 19:34:39.410 INFO : [Port 1/1] Device lost on 1/1van ötlet, hogy miért nem megy?
ezzel próbálkozom:
Intel Flash Tool -
weberzolee
aktív tag
gyári állapotot nem akarom, mert azzal nem tűnik el a másik fiók, amire most már nincs szükség, illetve az utolsó frissítés sem megy fel.
@tryllati
a háttérben semmi extra nem fut az előzményekhez képest, akku idő 69% -a az Android OS.Mindenképp jó volna egy eredeti ROM, mert a képernyőmentés sem megy, szóval van baja rendesen...Akkor ai Inteles Flash Tollal nincs tapasztalat rootolt tab esetén?
Nemtudom ti hogy vagytok, de kezdem elveszteni a bizalmam az Android felé. Ha évente veszek 50e -ért tabletet és fél év után már nyögvenyelős a rendszer működése, frissítést sem kapok, akkor ez hol éri meg? 2x annyiért venni egy almás terméket és 4 évig használni sokkal olcsóbbnak tűnik...kollégám iPad 2 -ese 5 éves, folyton megy rajta a játék és így is kibír 3 napot...elgondolkodtató, hogynexuson kívül van-e létjogosultsága az Androidnak. Sose voltam alma párti, mert drágának gondoltam, de lassan úgy érzem, hogy ez csak a vásárlás pillanatáig igaz, hosszú távon olcsóbb, és legalább működik...kezdem azt hinni hogy az Android az igazán drága és túlárazott
-
tryllati
csendes tag
Ha letöltöd a ccleanert akkor azon van egy funkció ami mutatja a processzor mennyire van kihasználva. Sajnos a háttérben futó alkalmazások nagyon gyorsan le tudják szívni az aksit. Érdemes ellenőrizni és kilőni őket.
Illetve egyszer biztos kell majd aksit is cserélni benne ilyen irányú témát kéretik megosztani mert mindenkinek lesznek ilyen gondjai. Jó tudni, hogy hol és mennyiért cserélik ki.
Addig is ha szükséges lehet venni power bank-ot (ebay). Ez lényegében egy hordozható mobil töltő. -
Gyb001
senior tag
válasz
weberzolee #478 üzenetére
Sajnos már az enyémnek is elég gyenge az aksija. Töltés nincs gondom, 3A töltöltővel ~ 2 óra alatt 100% van.
A beállításokban lévő gyári állapot visszaállítása elvileg nem okozhat semmi problémát. -
weberzolee
aktív tag
Üdv!
Nem tudom kinek mennyire bírja az akksi, de nekem egyik pillanatról a másikra totál lehervadt az üzemidő. Jelenleg 55 perc kijelzőidővel 23 óra alatt koppra lemerült. Ha töltőn van, és csak böngészek akkori is merül és nem töltődik. Gyári töltőn kb 5-6 óra alatt töltődik fel, szerintem ez sok. Van valakinek hasonló gondja? A tabot rootoltam, van rajta második felhasználó is illetve DPI -t módosítottam. Gondolkodom egy reseten, de az eddigi hozzászólások alapján elbizonytalanodtam, hogy hogy induljak neki. Konkrétan mi a gond a recoveryvel? hol/mitől hasal el rootolt készüléken? Intel flashtool jobb/egyszerűbb megoldás lenne? Mehetne rá direktbe a KitKat is?
-
Gyb001
senior tag
Ilyen fóliát ne vegyetek
Most érkezett meg, próbálnám fölrakni, erre egyik oldala sem tapad -
tryllati
csendes tag
Beszéltem a lenovo szervizzel. Elméletileg ha elküldöm garanciába megoldják, hogy nem tudom frissíteni a rendszert.
Jelenleg nem rootolt. Nem tudtam vissza rootolni.
Minden nemű próbálkozásra azt írja ki, hogy "No valid installer medium found." éríntés után
"could not open /sys/devices/virtual/backlight"Volna egy olyan kérdésem, hogy a recovery lollipop alatt működik? Mert nekem az se csinál semmit. Dolgozik egy ideig majd fenti hiba. Az IntelAndroiddal sem jutok dűlőre mert a rootot nem tudom visszapakolni. Fenti hiba. A frissítés úgyszint. Minden más opció meg a recovery alatt volt elérhető, ami ugye megint csak nem megy. Elküldeném, hogy rakják helyre amíg garis. Azonban össze kellene szedni, hogy milyen hibákat írjak fel.
Szóval a recoverynek működnie kellene lollipop alatt? Mert akkor ez egy hiba.
Nem tudom frissíteni. Fenti hiba üzenet.Illetve gondolom olyanokat nem kellene leírni, hogy én ezzel meg ezzel próbálkoztam mert azonnal kivágnak.
Az gond ha esetleg tört programok vannak rajta? -
turkf80
csendes tag
Valoszinuleg lezart a flash utan a bootloader, vagy valami image hiba lehet.
Ideiglenes recoveryvel probalkozz.
Ott nyomsz egy gyari resettet.
Utanna megprobalhatod ugyaninnen recoverybol ujrarakni a romot a backupbol.
Ha Edinburgh kornyeken jarsz szivesen megcsinalom neked.
A gepnek ha szoftveres baja van szint biztos hogy megcsinalhato.
En is voltam mar ilyen helyzetben vele.
Ha a bootloadert vissza akarod nyitni a z xda kezdo oldalan van a Balika011 fele nyito. Egyszeruen elinditod es teszi a dolgat.
A recovery valoszinuleg azert nem megy, mert sajat magat irta felul.
Ilyenkor nekem is megallt hibas alairassal.
Elso korbe probald meg a temp. Recoveryvel helyrehozni.
Masik! Ezekbol a tabokbol az F jelzesu a wifis. Van meg L es LC jelzes. Azokba van gsm modem is. Ha a tied F akkor olyan romot tegyel ra. De ebbe majd anagyok megmondjak igazam van-e. -
Atocha
senior tag
Igen UK-be vagyok jelenleg. 28-án pestre érkezem.
Sajnos valamit nagyon elcsesztem.
Nem a te általad belinkelt twrp mentéssel próbálkoztam, hanem ezzel: [link]
Ebben volt egy eredeti recovery, ami persze felülírta a twrp-t. A rendszer persze most sem jó, konkrétan halott. Beindulni beindul, de lehal a varázsló résznél, ahol a nevet netet kell adni és fekete képernyő lesz.
Na mondom kezdem előről. Fastboot, kiadtam a recovery csere parancsot, de valamiért nem rakja vissza a twrp-t.
Lefut a flashelés, kiírja hogy oké, indítom recoveryben, de azt írja kicsi fehér betűkkel, hogy az image not signet, acces denied.Nálam most este 11 van. Próbálkoztam ezzel az ideiglenes twrp-el, de fáradt vagyok, nem jutottam vele semmire.
Helyrehozható ez még egyáltalán? ;(
-
turkf80
csendes tag
Szia!
Bocsanat ha nem voltam ertheto!
A tablethez TWRP recovery mentest itt talalsz: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65734539&postcount=1961Ezt bemasolod az SD kartya twrp/backup/baytrail/aktualis datum konyvtaraba.
Ha nem vagy benne biztos akkor a mostani hibas romrol csinalsz egy backupot es felulirod ezzel.A TWRP telepiteset elottem mar leirtak, ha nem akarod veglegesre akkor gepen keresztul meg lehet csinalni ideiglenessel, ennek a linkje itt van: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65696821&postcount=1904
Ha nem boldogulsz akkor szoljal.
Te a UK-be vagy?
-
Gyb001
senior tag
Kikapcsolod a tabot.
Nyomod a vol- és a power gombot.
Kiválasztod a reboot bootloader opcitót (vol +/- power gomb segítségéel)
Csatlakoztatod pc-hez
Fastbootban kiadod ezt a parancsot: fastboot flash recovery s8twrp.img
Kész. -
Atocha
senior tag
Oké, bootloader nyitva, ezt már fixen tudom. A rootolás szerintem nem sikerült.
A TWRP-t pedig képtelen vagyok rájönni, hogy kell rá feltenni.
Valaki segítsen pls.
Megtaláltam balika011 #437 -es hozzászólását, amiben van egy s8twrp.img fájl, de fogalmam sincs azt hogy kell telepíteni.
Kb. ott vagyok, hogy kimegyek a fészerbe egy baltáért és belevágom a tabba.... -
Atocha
senior tag
Szia!
Először is köszönöm, hogy válaszoltál.
Sajnos másodikra azt kell mondanom, hogy kb. a 80%-át se értem annak amit írtál.Hogyan tudom megállapítani, milyen recovery van rajta és nyitva van-e a bootloader?
TWRP recovery. Oké, de honnan szerzem be? Hogy rakom fel?
Bocsánat, kicsit suta vagyok androidon.
Megcsinálom, csak adjatok egy kis kezdő lökést pls.
Thx!
-
turkf80
csendes tag
Szia!
Nekem a UK-be kertek a szamlat a garanciahoz.
Ez nekem ugy hangzik, mintha a gapps lenne hibasan feltve, vagy frissitve elsore.
A bootloader nyitva van?
Milyen recovery van feltelepitve?
Esetleg megoldas lehet ha egy TWRP recoveryvel be tudsz indulni es azon keresztul ujrahuzni a rendszert. (felmasolod a tabletre egy mar megglevo backupot es azt telepited mintha a tied lenne).
Igy elsore ennyi otletem van latatlanba.
De vannak itt tolem sokkal okosabbak is.
Nekem is segitettek hasonlo helyzetbe. -
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Angliában szereztem egy Lenovo TAB S8-50F tabletet. Hibátlan állapot, karcmentes. Csak sajnos valami gond van vele és egyenlőre nem tudtam rájönni mi az és hogyan lehetne helyrehozni.
Végigolvastam a topik 462 hozzászólását, de csak nagyon kevéssel lettem okosabb.Próbálom leírni mit tapasztalok.
A készüléken egy 5.0.1 –es android van. Konkrétan ez a rom: S8-50F_S000456_151016_ROW
Én már így kaptam. Mikor bekapcsoltam adatokat kért, de furcsa volt hogy a google azonosítóimat nem kérte. Próbáltam hozzáadni az accomat, de mindent hozzá lehet adni, csak google accot nem. Nincs play áruház. Úgy értem fizikailag nincs rajta! Pár alkalmazás idiótása után a készülék lefagy vagy azonnal visszalép a home screenre. Már persze ami rajta van. A play áruházat feltetetem de nem hajlandó futni.Ezután jutottam el odáig, hogy akkor cseréljünk romot. Ekkor találtam meg ezt a fórumot és olvastam végig.
Feltettem a lenovo smart assistant is. Van frissítés de egy hibával megáll az egész.
megtaláltam ezt az oldalt is. Próbáltam visszatenni a Kitkat-et, de aztán a fórumot tovább olvasva rájöttem, ezt sem lehet.A széria számot ellenőriztem a lenovo oldalán a készülék még bővel garanciális. Azt nem tudom kell-e hozzá a számla vagy bármilyen papír. Na meg itt angliában hová küldeném el.
Legelőször hozzátok fordultam volna, hogy hátha ti tudjátok, hogy mit lehetne e most kezdeni. Jelenleg a tábla használhatatlan.
Ha valaki megtenné, hogy szájbarágósan leírja nekem mit kell tennem, hogy felkerüljön egy új rom, azt nagyon szépen megköszönném.Ha kérdés van kérdezzetek, megpróbálok válaszolni.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
tryllati
csendes tag
Most már a rootot se tudom visszatelni és a recovery se mükszik.
-
tryllati
csendes tag
válasz
munnergep #460 üzenetére
Annyira meg vagyok elégedve vele, hogy most sem döntenék más hogy. Nem találkoztam még programmal ami ne futott volna rajta, mondjuk én nem szoktam játszani vele. Heroes 3 fut rajta a többi nem érdekel. Persze teli van a gép játékkal.
A lolipoppal kijavítottak pár hibát így most már az akku idő is elfogadható. A másik eszközt nem ismerem nem tudok róla mit mondani. Árat meg gondolom találsz neten.
-
munnergep
senior tag
Ha még van valakinek ilyen, pár gyors kérdés:
1. Lenovo s8-50 vagy asus me572c? (8 col vs erősebb soc)
2. Így 2016 elején is használható a tablet? Nagyjából minden elfut rajta?
3. Mennyi a használt ára kb.?Köszi!
(mobilról csak tőmondatok, bocs) -
-
turkf80
csendes tag
válasz
balika011 #447 üzenetére
Ez egy jo hir.
Egy kicsit off (de csak reszben) a bootloader nyito script komatibilis lehet a yoga 2-vel?
Amiert nem mertem meg kiprobalni az az, hogy az mar megkapta egy hete az 5.1.1 es OTA frissitest.
Az XDA-n fent volt ahhoz is, de leszedtek (nem tudom miert zavarta az Adminokat). -
-
Gyb001
senior tag
-
turkf80
csendes tag
Sziasztok!
valaki probalta mar frissiteni a tabletet a tegnap kijott OTA update-el?
Meg tudja valaki mondani miben mas (azonos 5.0.1 verzio-e mint a regi volt es ha igen milyen valtoztatas van benne?) -
Checkker
csendes tag
Sziasztok!
5.01-es Android-nál, kikapcsoltam a gombnyomásnál történő rezgést, de
az alsó navigációs gomboknál továbbra is működik. Ezt hol tudom kikapcsolni?Előre is köszi.
-
tryllati
csendes tag
Lenne egy nagyon jó kérdésem.
Szerintetek a VR szemüveggel (google cardboard) lehetne 3D-s filmeket nézni?
Menyire jönne ki a térhatás? Side by side videókra gondolok persze. -
balika011
senior tag
Beta rom. Lenovo_Tab_S8_VibeUI.zip
Telepítés:
- Bootloader nyitás [link]
- TWRP telepítés [link]
- TWRP-vel wipe
- TWRP-vel zip telepítésHibák:
- Fényerő állítása nem működik
- Bluetooth-on át nem megy az internet
- Több ablakos mód kicsit furán üzemel
- Intelligens kapcsolást a hw nem tudja, de a romban még benne van -
balika011
senior tag
Egy kis ízelítő a kiadáshoz közeledő romomból.
-
turkf80
csendes tag
Sziasztok!
Telepitattem a TWRP permanent recoveryt fastboottal, ami rendben fel is ment.
Amikor ujrainditom a tablettet recovery modban alairas hibaval leall es visszadob bootloader modba.
Megtudnatok mondani mit csinaltam rosszul? -
balika011
senior tag
válasz
Peter.Kalasz #429 üzenetére
Próbálj megy egy másik launcher-t, vagy csinálj egy gyári visszaállítást rajta.
-
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok! Segítséget kérek: az 5-ös frissítés óta, az oldalakra kirakott sokszor használt alkalmazások kikapcsolás után eltűnnek. Mindig újra ki kell tenni. Köszönöm ha tudtok választ.
-
tryllati
csendes tag
Próbálta már valaki?
[link] -
turkf80
csendes tag
Sziasztok! multi boot kernelt nem tud valaki? Vagy hogy az sd kartyarol tudok-e valahogy bootolni? Nativ linuxhoz kellene.
-
r859
csendes tag
Az 5-ös telepítése óta iszonyatosan merül, mitől lehet? Gyári visszaállítást csináltam,nem javult. Akkumulátornál a képernyő(legalacsonyabbon van) és az android os a számottevő(6%).
-
turkf80
csendes tag
válasz
balika011 #417 üzenetére
koszonom szepen! Illetve mindenkinek koszonom aki itt, vagy PM-ben otletet, tnacsot adott!
A tab sikeresen elindult par perce, igaz par szabadnapom rament
Osszegezve!
Volt egy 32 gigas memoria kartyam ami mar a kukaba landolt, mert latszolag rajta volt minden, de olvaskor hibazott.
Az alap gonom az az volt, hogy a cache particioba valami hiba lehetett, teljesen eltunt, amikor probaltam recoverybol wipeolni. A factory reset utan se a system particio se a recovery nem indult el ujra (bootloop)
A gep nem latta az adbt sem.
Probaltam ujrahuzni a reoveryt, de az 4.4es volt.
Nem kompatibilis a loolipopal!
A megoldas hogy fastbootal huztam ra igy utolag belegondolva minden fele flasht, mig egyszer elindult a temp TWRP.
Innen probaltam a gyari itt belinkelt android 5ot feltenni, de az hibaval leallt.
Az XDA forumon fent volt egy Loolipop TWRP reovery.
Azt nem tudtam egybol feltenni, igy az enyemrol csinaltam egy mentest, azt lecsereltem a letoltottre es visszallitottam, mintha az enyem lenne.
Es lass csodat a tablet ujra megy ! )
Tanulsag:
Nagyon jo volt tudni, hogy van kitol kerdezni es kapok segitseget.
A rendszer nyitott bootloaderrel gyakorlatilag szinte elpusztithatatlan
A 4.4es recovery nem megy android 5 bootloaderrel.
A memoriakartyat amivel a flash megy nem baj ha valami megbizhato.
A CWM recoveryt megegyszer nem fogom hasznalni ezen az eszkozon.
Illetve az adb bekapcsolva marad, ki tudja mikor teglasitom ujra.Megegyszer koszi a segitseget mindenkinek!!!!!
-
turkf80
csendes tag
Kozbe rajottem, hogy azert mert semmi emberi modon nem hajlando kommunikalni a gep es a tablet egymassal.
A phone flash tool pl. egyaltalan nem latja.Elvileg download modba kellene vele beindulni. (Azzal nem vagyok tisztaba ez a fastbootot takarja-e) Nekem a hang fel + powerrel a bootloader mode indul mar. Csak azt nem tudom mit kellene telepiteni hozza vagy miert nem latja meg.Egyenlore nagyon ugy fest ez vegleg meghalt!
Egy dolog vigasztal, hogy mas is irta az XDA forumon hogy ugyanigy jart! -
turkf80
csendes tag
válasz
balika011 #412 üzenetére
Nincs gyari recoverym sajnos illetve amim van az 4.4 es ami meg 32 bites az mtp device driverrel kuzdok, mert code 10 hibaval leall ezert adb sincs amim van az 4.4 es ami nem megy. Illetve van egy teljes phone flash tool image ami 4.4es ahhoz kellene a driver. Az abban levo boot.img a regi kernel vagy a bootloader? Ha az elindulna az elvileg ujraparticionalna mindent es ujra rakna az egesz 4es droidot. De egyenlore ezzel se boldogulok
-
turkf80
csendes tag
-
turkf80
csendes tag
Meg egy gondom lenne.
Probalom fastboot update-el ujrahuzni a 0456 romot. Nincs valakinek hozza valo android-info file veletlenul? -
turkf80
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Battlefield 7
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest