Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Igen UK-be vagyok jelenleg. 28-án pestre érkezem.
Sajnos valamit nagyon elcsesztem.
Nem a te általad belinkelt twrp mentéssel próbálkoztam, hanem ezzel: [link]
Ebben volt egy eredeti recovery, ami persze felülírta a twrp-t. A rendszer persze most sem jó, konkrétan halott. Beindulni beindul, de lehal a varázsló résznél, ahol a nevet netet kell adni és fekete képernyő lesz.
Na mondom kezdem előről. Fastboot, kiadtam a recovery csere parancsot, de valamiért nem rakja vissza a twrp-t.
Lefut a flashelés, kiírja hogy oké, indítom recoveryben, de azt írja kicsi fehér betűkkel, hogy az image not signet, acces denied.Nálam most este 11 van. Próbálkoztam ezzel az ideiglenes twrp-el, de fáradt vagyok, nem jutottam vele semmire.
Helyrehozható ez még egyáltalán? ;(
-
Atocha
senior tag
Oké, bootloader nyitva, ezt már fixen tudom. A rootolás szerintem nem sikerült.
A TWRP-t pedig képtelen vagyok rájönni, hogy kell rá feltenni.
Valaki segítsen pls.
Megtaláltam balika011 #437 -es hozzászólását, amiben van egy s8twrp.img fájl, de fogalmam sincs azt hogy kell telepíteni.
Kb. ott vagyok, hogy kimegyek a fészerbe egy baltáért és belevágom a tabba.... -
Atocha
senior tag
Szia!
Először is köszönöm, hogy válaszoltál.
Sajnos másodikra azt kell mondanom, hogy kb. a 80%-át se értem annak amit írtál.Hogyan tudom megállapítani, milyen recovery van rajta és nyitva van-e a bootloader?
TWRP recovery. Oké, de honnan szerzem be? Hogy rakom fel?
Bocsánat, kicsit suta vagyok androidon.
Megcsinálom, csak adjatok egy kis kezdő lökést pls.
Thx!
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Angliában szereztem egy Lenovo TAB S8-50F tabletet. Hibátlan állapot, karcmentes. Csak sajnos valami gond van vele és egyenlőre nem tudtam rájönni mi az és hogyan lehetne helyrehozni.
Végigolvastam a topik 462 hozzászólását, de csak nagyon kevéssel lettem okosabb.Próbálom leírni mit tapasztalok.
A készüléken egy 5.0.1 –es android van. Konkrétan ez a rom: S8-50F_S000456_151016_ROW
Én már így kaptam. Mikor bekapcsoltam adatokat kért, de furcsa volt hogy a google azonosítóimat nem kérte. Próbáltam hozzáadni az accomat, de mindent hozzá lehet adni, csak google accot nem. Nincs play áruház. Úgy értem fizikailag nincs rajta! Pár alkalmazás idiótása után a készülék lefagy vagy azonnal visszalép a home screenre. Már persze ami rajta van. A play áruházat feltetetem de nem hajlandó futni.Ezután jutottam el odáig, hogy akkor cseréljünk romot. Ekkor találtam meg ezt a fórumot és olvastam végig.
Feltettem a lenovo smart assistant is. Van frissítés de egy hibával megáll az egész.
megtaláltam ezt az oldalt is. Próbáltam visszatenni a Kitkat-et, de aztán a fórumot tovább olvasva rájöttem, ezt sem lehet.A széria számot ellenőriztem a lenovo oldalán a készülék még bővel garanciális. Azt nem tudom kell-e hozzá a számla vagy bármilyen papír. Na meg itt angliában hová küldeném el.
Legelőször hozzátok fordultam volna, hogy hátha ti tudjátok, hogy mit lehetne e most kezdeni. Jelenleg a tábla használhatatlan.
Ha valaki megtenné, hogy szájbarágósan leírja nekem mit kell tennem, hogy felkerüljön egy új rom, azt nagyon szépen megköszönném.Ha kérdés van kérdezzetek, megpróbálok válaszolni.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest