Új hozzászólás Aktív témák
-
balika011
senior tag
Szépen lassan készülget egy főzött rom.
-
turkf80
csendes tag
Valakinek sikerult mar elocsalogatni a tablet BIOSat, illetve UEFIjet?
-
Gyb001
senior tag
válasz
balika011 #280 üzenetére
Megérkezett már a tab? Vagy 1 hónapja van garanciában?
(#293) turkf80
Amit linkeltem azt nem ajánlomPc vel nem sikerült folyamatos kapcsolatot létrehozni vele.
win/linux alatt is kb 10 percenként lecsatlakozott. De android alatt jó volt. Lehet nem szereti a bcm4313 bluetooth-t (ez van a laptopomban) -
turkf80
csendes tag
Koszonom a segitseget, ezen felbuzdulva mar el mentem venni egyet
Vegulis egy ilyen billentyuzet lett belole: http://www.currys.co.uk/gbuk/computing-accessories/computer-accessories/mice-and-keyboards/keyboards/logik-lkbubt14-wireless-keyboard-21895189-pdt.html
Az egeret egyenlore meg keresgetem, De amit belinkeltel eleg szinpatikusnak tunik...
Megegyszer koszonom! -
Gyb001
senior tag
Kibróbáltam. Működött jól. 10 perc használat alatt nem volt gond vele. félóra inaktivitás után is egyből ébresztette a tabletet.
ilyen egér volt csatlakoztatva. mellet volt egy bt fejhalagót és egy bt óra. -
turkf80
csendes tag
Azt megkoszonnem. Van hozza egy headsettem, melle szeretnek egeret + billentyut, de az ebayen talaltam gyakorlatilag olcsobban mint egy sima usb-set es kozbe toltheto + nem log ki kabel az oldalabol.
Valami ilyesmit:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171474078894&alt=webhttp://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261454340582&alt=web
-
Gyb001
senior tag
2 eszköz biztosan műkodik. Mondjuk nem tudom hogy mennyire folyamatos a kapcsolat. Fejhalgató + óra jól működik vele. De itt nem számít annyira a késleltetés.
Ha kell akkor kedden ki tudom próbálni hogy mellete még egy egeret is használok.Viszont otg-n keresztul egér + billentyűzet + pendrive stabil. Kb 2 hónapja heti 2-3 órát használom. Semmi gond nem volt vele.
-
turkf80
csendes tag
Sziasztok!
Azt valaki meg tudja nekem mondani hany bluetooth eszkoz csatlakoztathato stabilan egyszerre a tablethez?
(Headset, eger, billentyuzet)
Azt tudom hogy egszerre maximum 7 eszkozt tamogat a bluetooth, de nem vagyok benne biztos hogy ezek egyszerre is mukodhetnek-e.
Elore is koszonom a segiteseget! -
tryllati
csendes tag
köszi
-
tryllati
csendes tag
Fényképező hangját ki lehet valahogy kapcsolni v. legalább lejjebb venni?
-
weberzolee
aktív tag
válasz
weberzolee #284 üzenetére
na mégegyszer...
Lenovo Upgrade Matrix -
-
Gyb001
senior tag
Remélem hogy azért nem jön a frissítés mert Android 5.1.x készül.
-
Gyb001
senior tag
Legfrissebb recovery. Még mindig nem lehet telepíteni de már a twrp is működik.
IntelAndroid-FBRL-07-24-2015
Nekem a T1 oem startftm el indult is egyből többit nem próbáltam
forrás -
Gyb001
senior tag
Elvileg már elkészült és néhol le is tölthető a lollipop. de még fórumokon nem találtam róla semmit. Eddig itt Q3 jelent meg most már July, 2015.
-
Gyb001
senior tag
Rootolt volt, de unroot után sem engedte telepíteni, mert töröltem pár rendszer alkalmazást.
Fastbootal fölflasheltem a 140929 es system.img-t és utána simán engedte telepíteni. -
Gyb001
senior tag
Ma fölraktam a frissítést. Néhány alkalmazás frissült. Ezen kívül más változást nem találtam.
A dpi még most is 320 alapból. -
Gyb001
senior tag
Megjelent egy 14 mb os frissítés,de nagyon lassan jön le
s000214_150629-es száú -
anonym1s
őstag
Kossz a valaszokat mindenkinek!
Elolvastam az alcor topic utolso nehany oldalat, es a virusos gyari rendszeren kivul harver gondok is vannak ott, szoval eldolt a dolog, ez a lenovo lesz.Gyb001!
Kulfoldi rendeles is oke lenne, foleg ha EU raktarbol jon, de az a teclast mar tul nagy es nehez egy kislanynak szerintem, es ket rendszer szamara en keveslem a 32gb tarhelyet, plusz az a baszott nagy felbontas inkabb hatrany mint elony szerintem.
-
Gyb001
senior tag
-
tryllati
csendes tag
válasz
anonym1s #260 üzenetére
Mások véleménye:
Gyors, gyönyörű a képe, és nagyon jó hangzást is biztosít. Filmezni vele nagyon élvezetes. Szemmel látható a különbség rajta fullhd, és pl. a xvid filmek között. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Könnyen kezelhető, gyors,
minden rendbenminden rendben
Kitűnő élénk kép, nagyon komoly hangzás, gyors, elegáns forma.
Bár az IPS kijelző alapvetően a jobbak közé tartozik, az OLED-hez szokott szememnek azért egy kicsit szokatlan volt. Főképp a tökéletes feketéket hiányolom. Használat során azért nem vészes. A tablet procija nagyon izmos, RAM is bőséggel van benne, ennyi pénzért tuti vétel. Az alap launcher elég béna, de természetesen ez könnyedén cserélhető más launcher telepítésével, illetve a fényerő állítás pl. a SwitchPro Widgettel nagyon finom lépésekben is elvégezhető. Tokot ALDI-ban vettem hozzá 2500 Ft-ért, igaz, Samsung Galaxy TAB S8.4-hez való, így a kamera és a töltő csatlakozó kivezetése nincs jó helyen, de a bőr utólagos kivágásával ez könnyedén orvosolható. Jó tablet, eddig csak pozitívan nyilatkozhatom róla. Remélem az akksija is sokáig bírja majd a gyűrődést.
meglepően jó a termékSzuper..maximálisan elégedett vagyok
Nagyon meg vagyok elégedve.Elég gyors, a gyerek összes játéka megy rajta.
[link] - vélemények
Gps tökéletes hamar feláll, a wfi is tökéletes nincs gondja, de a jel erősség 2-3 tégla fal után gyenge
Akadást nem fogsz rajta látni, csodálatos kijelző, 10 érintő pontos... csak dicsérni tudom.
Nem tudok negatívumot mondani róla. fényképek videók nagyon nagyon jó minőségűek. -
tryllati
csendes tag
válasz
anonym1s #260 üzenetére
Lenovo - nem fogod megbánni. L erősebb (benchmark alapján), stabilabb, alcoron most terjed egy jó kis vírus vagy mi. gagyi kínai.
L jobb felbontás, jobb kamera, jobb üzemidő, időnként gyenge wifi de meglepődnék ha a másikon jobb lenne.alcoron van telo + mobilnet (semmi másban nem jobb) csúnya dizájn, hangszóró hátul. (gagyi)
Lenovo a megfelelő választás. Azonban melegedik, minden processzor melegedik csak vannak akiket ez meglep. Illetve fogyasztja az aksit 5-7 óra. Sajnos ez is van akit meglep.
Ha online megrendeled vagy 2 hétig elállhatsz a vásárlástól ha meggondolnád magad. Üzletszabályzatban le van írva pontosan.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Kilenc eves kislanynak akarok venni egy tabletet, foleg jatekra meg videozni fenykepezni. Kedvenc jateka a subway surfer, playrol telepitheto.
Eddig ezt a Lenovo S8-at neztem es az Alcor Access O819M.
Gondolom itt mindenki az S8-at valasztanade engem erdekelne hogy miert lenne jobb (vagy esetleg rossszabb) valasztas az S8 mint az Alcor?
Nekem szimpatikusabb ez az S8, az intel processzor miatt, de valojaban nem igazan ertek hozza, lehet tevedek.
Parom regi telefonja mt6589t processzoros, ami lassu, akad, hasznalhatatlan gps, gyenge wifi, stb., szoval emiatt szimpatikusabb az intel. -
Gyb001
senior tag
-
Bozsana
tag
Sziasztok. Van egy problemam. Eddig rendben volt,most vettem le toltorol es nem erzekel semmit a tab
a kijelzője. Hiaba nyomom gyengén v erosen. Igy ügye ki se tudom kapcsolni....nem tudom mi a baja ahogy feltettem töltőre levetelig hozza se nyúlt senki.... Szerintetek?szerviz lesz?
Update:sikerult újraindítani a jo kis számítógépes modszerrel(addig nyomod a gombot amig ki nem kapcsol-ez itt tobb mint 3sec
) ugy tunik igy okés.de szivbajt hozta ram....
-
Gyb001
senior tag
Bármelyik nap jöhet a hivatalos lollipop
3 negyedév [link] -
tryllati
csendes tag
Jó ez a tablet nem gondolnám hogy bárki ennél jobbat kapna hasonló árban. Minden merül amit használ az ember... Vegyél ájfont az nem merül bah...
-
tryllati
csendes tag
Na elkészültem, elérhető 11GB. Azért mégse 7,5GB.
Most jön egy backup aztán telepakolom megint -
tryllati
csendes tag
Na meg van a kis szemét, ott van ahol gyb001 írta /data/media/clockworkmod... A trükk az volt benne, hogy bár rootolva van az eszköz nem láthatod a különböző fájl kezelők alól. Szükséges hozzá a rom toolbox nevű kis alkalmazás és ebben a root böngésző. Így már láthatóvá válik. Egyelőre le akarom menteni mert csináltam egy újat most meg ezt nem engedi de mennem kell majd ha vagyok megoldom csak gondoltam szólok.
-
-
tryllati
csendes tag
frissités, root megvan.
Szemetet nem találom..Dpi-t mivel tudom visszaállítani mert így tényleg bazi nagyok a kül. formok.
-
Gyb001
senior tag
válasz
tryllati #239 üzenetére
Talán a /media/clockworkmod vagy /data/media/clockworkmod mappában lesz.
Ezt szerintem csak root után lehet törölni, és a gyári fájlkezelő nem tudja elérni, próbáld ezzel: ES file explorerelVagy próbáld meg ezzel , esetleg cwm ből törölni
-
tryllati
csendes tag
Most értem haza angolról szal most kezdek neki.
Le ment a backup, az meg van biztos ami biztos. A recoveryt is lefuttattam és most minden visszaállt az eredeti állapotba. Amit elrontottam, hogy elsőre valamiért a backupnál nem az sd re mentette a biztonsági mentést hanem a belső memóriára. Mivel ott csak 2,5GB hely volt a művelet nem fejeződőt be hanem kiírta hogy nem tud imaget létrehozni. Nem is volt semmi gond mert megcsináltam az sd-re viszont a szemetét vagyis a 2,5 gb nyi adatot viszont nem törölte le. Ez van a belső tárhelyen valahol és ezt nem találom.Szóval minden visszaállítva alapra. Nincs fent progi, csak az alap. és hiányzik a 2.5 gb helyem.
Amikor megvettem 9,5 GB szabad hely körül volt a belső tárhelyen. Most meg van rajta 7,78.
Nos a maradék szemetet kellene letakarítani, most mindent törlök ami olyan azt meglássuk...Használom a clean mastert, legjobb. de nem talált több szemetet.
-
Gyb001
senior tag
fasírozottal=fastbootal
Swiftkeyel írtam(#235) tryllati
Én úgy rootoltam nekem működöttA gyári állapot visszaállítása után olyan lesz a tab mintha most vetted volna ki a dobozból(kivéve ha korábban rootlotad, az megmarad)
Ha kevés a hely próbáld meg ezt, néha 1-2 gb ot is föltud szabadítani.
-
tryllati
csendes tag
Na még egyszer..
Megjött a 64 gb os sd (szar china át lettem verve
e van )
Szeretnék készíteni egy biztonsági mentést és csak utána rootolni, de a fórum elején lévő leírás nem jó mert a tablet root menüjében nincs olyan menü, hogy backup and restore és hasonló se. (csak: kikapcs, újraindítás, recovcery, reboot droidboot) még akkor is ha a letöltött szoftver újraindítja és jeleníti meg a menüt.Hogy tudom rootolni? Az elején leírtak jók? Remélem az a szoftver jobban fog vizsgázni mint a nandroid backup.
Illetve jó lenne a szemetet letakarítani a rendszer meghajtóról (16 GB) és újra telepíteni a dolgokat erre jó lehet a recovery? Rányomok mindent visszapakol eredeti állapotába? Ehez is jobb lenne a biz mentés.
-
tryllati
csendes tag
Hogy tudok, mivel biztonsági mentést készíteni? ha esetleg elrontok valamit ezt vissza tudjam tenni? A foum elején lévő leírás nandroid backup nem jó mert nincs a boot menüben backupos menu cs recovery, kikapcs, ujrainditás +1 de ez sem az.
szeretném rootolni de kell egy biztonsági mentés.
Illetve ha a boot menüben a recoveryt választom akkor az mennyire gyári beállítást ad vissza?
-
balika011
senior tag
-
balika011
senior tag
Ezért találták ki a hordozható akkut. Ha komolyabb bevetésre viszem magammal, akkor mellé teszem a 16000mAH-s Mi Power Bank-omat. A kettő együtt jó páros.
Ez az Intel proci sok arm alapú cuccot lever teljesítményben. Saját árkategóriájában meg főleg!
Az egyetlen probléma, hogy a legtöbb androidos játék arm-re van írva. Mivel ez a tablet x64_86, ezért az Intel azt találta ki, hogy csinál hozzá egy emulátort. Ez az esetek nagy részében be is válik, de sokkal gyengébb teljesítményre képes ilyen módon. A merülés meg logikus. Nagyobb a felbontása a kijelzőnek, mint az asztali gépem monitora. Olvasásra, netezésre, videónézésre, filmezésre tökéletes. Játékoknál sem marad szégyenben, ha optimalizálták rá a játékot, de legalább natívan fut, nem emulálva.Tipp: Ha egy konkrét játékhoz akarsz venni egy tabletet, előbb nézd meg mire van optimalizálva a játék.
Ps.: A GTA SA nincs rá optimalizálva, emulátorral megy, mégis max grafikán képes futni, hibátlanul.
-
kisqp
tag
válasz
balika011 #227 üzenetére
Bocs, de napi 1-1,5 óra netezésért én nem is vennék tabletet. Annál még olvasásra is többet használom, a játékról nem is beszélve. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, neked a kicsi akksis okostelefonod is simán elmegy 3-4 napot. Aztán megemlíted, hogy ja, nem netezel rajta, "csak" telefonnak használod. Nincs ezzel semmi baj természetesen, de mivel nem erre találták ki egyik cuccot sem - hogy "csak" telefonálj vele, vagy "csak" napi 1-1,5 órát netezz vele -, soha nem is fog zavarni a gyors merülés. Mielőtt félreértenéd, nem leszólni akarok senkit, csak a két felhasználót (téged és engem) nem lehet összehasonlítani.
Az meg kifejezetten nem tesz jót egy akksinak sem, durván lerövidíti az élettartamát, ha folyton töltőre rakja az ember, meg leveszi, mielőtt feltöltene. De akkor mindig konnektorközelben kéne lenni, egy töltővel a zsebben. Megint csak, nem erre találták ki a kütyüt.
És újfent, a cucc amúgy jó lenne, egy másik "átlagos" user valószínű soha nem fogja azt tapasztalni, amit én, vagy nem zavarja annyira, mert mondjuk nem volt soha csúcstablet a kezében, vagy együtt tud vele élni, az ára miatt. Lehet, hogy nálam is csak ez volt a baj, 55 ezerért - kedvezménnyel - kicsit sokat vártam.
Megint rá kellett jönnöm, hogy "nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsót vegyek".Közben rendeltem egy samsung galaxy tab pro 8.4-et, mindössze 16-17 ezerrel többért. Igen, régebbi modell, de egy klasszissal jobb, még a nexus 7-nél is jobb eredményekkel.
-
kisqp
tag
válasz
balika011 #225 üzenetére
Igen tuti. De kösz a feltételezést. :-)
Hetekig tartó lamentálás, teszt, review nézegetés előzte meg a vásárlást, csak élőben nem tudtam kipróbálni. De ennyire nem is lehet. Még szerencse, hogy netes rendelés volt. Nem azt mondtam, hogy az egész Tab egy rakás kaki, hanem azt, hogy nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy kifejezett játéknál tapasztaltam a melegedést, a gyors merülés viszont alap, amire számítottam, csak nem ennyire. Mondjuk azt, hogy napokat elmegy, csodálom. Milyen használat mellett, csak kíváncsiságból?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
10 napja vettem egyet a Notebook.hu-nál. Ma vissza is viszem.
Azon túl, hogy 8" a kijelző és könnyű a vas, nem tudok pozitívumot mondani sajnos.
Gyorsan merül, lassú és nagyon melegszik. Ha valaki csak netezésre, olvasásra és filmnézésre használja, gyenge játékokkal, akkor esetleg jó lehet, és talán kibír egy napot. Bár nem hiszem. Én csak egy játékkal játszom napi szinten, INJUSTICE. Elvileg a gépigénye 1 ghz+1 gb ram. Ennek ellenére érezhetően lassú, néha akadozik és lassan tölt be. Ráadásul jött rá egy frissítés, amitől a felbontás megváltozott, de legalábbis az ikonok és a menü mérete megnőtt. (Igen vissza lehetne állítani gyárira, de minek....)
Elmondom azért, hogy 2. generációs Nexus 7-et cseréltem le erre, aminek ilyen gondja - nyilván - soha nem volt. Nagyobbat akartam egy kicsivel, ami nem nehezebb, de ugyanazt tudja. Nagyobb és ugyanaz a súlya, de csak papíron tudja ugyanazt. Egyébként a kamerája jó, netezni jól lehet vele, olvasásra tökéletes, nagyon szép a formája, kézbe illik és karcsú, könnyű.Cserébe bontatlan tok és fólia eladóvá vált, mert közben rendeltem. Ha valakit esetleg érdekel... :-)
-
tryllati
csendes tag
Új megoldás ha SD kártyára helyeznéd át az alkalmazásokat és azok ikonja újraindítás után eltünne.
Válts lauchert- az eredeti a lenovo launcher, ezt kell lecserélned.
-
tryllati
csendes tag
Másnak is csinálja azt, hogy kikapcsol magától? Egyre gyakrabban csinálja és ilyenkor lehetetlen bekapcsolni 10 perceket kell vele szenvedni mire újra be lehet kapcsolni. elég idegesítő. Mióta megvan csinálja de ma vagy 1 órán keresztül nem tudtam bekapcsolni.
-
Gyb001
senior tag
Próbáld ki a DU Battery Saver -t
Van pár hasznos funkciója.Ha nem akarsz az iap okkal szenvedni akkor Google: Lucky Patcher -
Bozsana
tag
sziasztok!
4 napja van meg a szépség nekem is. Okos, ügyes, gyors
viszont, látom más is írja, hogy baromi gyorsan merül.
tegnap nem is használtam, 80%on volt, estére lement 40% (holott egyes egyedül volt otthon egész nap), igaz a wifi megy rajta. ennyire le tudja szívni? másnál is? vagy ez vm bibi nálam? -
balika011
senior tag
válasz
weberzolee #217 üzenetére
Fent van valahol?
-
tryllati
csendes tag
Ez az erre akar frissíteni, akkor ezt még nem engedem rá. köszi
-
tryllati
csendes tag
Meyik az a frissités amelyiktől nagyobbak lettek a betűk v ikonok, ami sok embernek nem tetszett mert most elérhető egy frissítés de nem merem feltenni amíg nem csináltam biz mentést.
-
tryllati
csendes tag
hangerő le + power gomb egyszerre való megnyomásával lehet képet készíteni a képernyőről.
Tippek:
[link] -
tryllati
csendes tag
Mondjuk én alapból a samsung telo töltőjét használom. Most én is rá tettem az eredetit majd kiderül.
-
Gyb001
senior tag
Nekem is szokott csinálni hasonlót, De szerintem a töltővel van baj.
Nézd meg hogy forró e a töltőd, ha nem az akkor tegyél a tetejére valami kis súlyt(Nekem így működik), vagy próbáld másik töltővel.
Ha nem forró a töltő akkor egy éjszaka ~60% töltődik, Ha forró akkor 3-4 óra alatt föltölti. -
esho
újonc
válasz
tryllati #206 üzenetére
Egy időre kikapcsoltam, kb 2 órára. Csak az a baj hogy akkor nem látom hogy áll a töltés
Most vagyok 60%-on.. Elég elkeserítő.. pedig minden más szupernek tűnik a tesztek és a vélemények alapján mind a magyar mind az angol fórumokon.
Azért vettem meg mert óriási kedvezmény volt rá, amúgy leginkább film nézésre használnám amikor utazom, esetleg e-mailezni vagy böngészni ha a laptopomat nem tudom vinni, és hát van egy nagy kedvenc játékom (Castle story) na az zabálja az akksit. De ha átlagosan teszem azt 5-6 óra alatt lemerül ha folyamatosan használom és 10-12 óra kell neki hogy feltöltsön akkor bármilyen jó is a kategóriában a számok alapján, akkor sem éri meg.. -
esho
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a kicsikémet és máris felmerült egy probléma..
Lemerítettem tökig, ma délben felraktam a töltőre és most, 7 óra elteltével tart 54%-nál úgy hogy hozzás sem nyúltam csak két óránként ránézek, hogy mi van már.. Minden programot lekapcsoltam és repülőgépes üzemmódban van.. Mennyire normális ez?
Van 14 napom hogy visszavigyem, így letesztelem még egyszer de elég ideges vagyok miatta..Köszi as egítséget előre is!
-
tryllati
csendes tag
Gondolatok.....
Az áthelyezés után a parancsikonok nem látszódnak(újra indítás után, érdekes... Aztán egyik másik időnként felbukkan a saját helyén egyszer ez egyszer az. Ebből arra következtetek, hogy a rendszer indítása során nem tud megfelelően beolvasódni az sd kártya. gondolom több idő kellene neki és ilyenkor csak azok a parancsikonok jelenek meg amelyek a rövid töltési idő alatt be tudnak olvasódni. Egy pici bugi a mátrixban.
A Clean master feltelepítve beállítható, hogy hozzon létre mappákat a hasonló programokhoz, így bár a parancsikonok nem látszódnak a clean masterből könnyedén elindíthatóak. Ez egy kis kompromiszum, hogy ne keljen folyamatosan a tárhely miatt aggódni.
Én most csak a játékokat pakoltam az sd re mert ritkán fogok játszani így van helyem és a játékok is könnyedén elindíthatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest