Új hozzászólás Aktív témák
-
tryllati
csendes tag
Volna pár kérdésem remélem tudtok segíteni.
Hogyan tudom megoldani, hogy egy alkalmazás a külső sd kártyára kerüljön és ne a belső tárhelyet foglalja?
A tabot teli pakoltam játékkal meg alkalmazással, szerettem volna át tenni az sd kártyára a beállításokban de csak annyit értem el vele, hogy az összes alkalmazás ikonja eltűnt és nem tudtam visszapakolni, csak újratelepítéssel.
Jó lenne ha a belső tárhelyet szabadon tudnám hagyni.Ha rootolom a tabot attól még fogom tudni frissíteni 5.x -re?
Hol tudom beállítani, hogy a videó és fényképek ne a belső tárhelyre kerüljenek hanem a külső sd-re?
Biztos lesz még most jelenleg ennyi. köszi
-
Gyb001
senior tag
Valaki próbált már hasonlót?
[link] -
Bozsana
tag
sziasztok!
ma rendeltem egy s8-t. elvileg héten meg is jön.
nézelődtem, de nem sok sikerrel: valaki vett hozzá itthon tokot? vagy csak külföldről?
külföld is jó lenne nekem, de köv héten utazunk és vinném már magammal.Köszönöm
-
balika011
senior tag
A lenovo.tmx.hu oldalról rendeltem futárt. Majd jön érte és kiderül.
-
imrus72
tag
-
balika011
senior tag
Csak attól félek, hogy a drivereket majd nekem kell portolni a Linux kernelből. Winhez még nem írtam drivert. Érdekes tapasztalat lesz az tuti. OTG tökéletesen megy rajta, max azon keresztül fogjuk használni.
A modemre nem tudok még semmit mondani, mert nekem csak WIFI modell van.
-
imrus72
tag
Mondjuk, hogy töltés után nem kapcsolt be. Teljesen hihető.
Bali, hát igen ez a hátul ütő ha az ember szeret romolni, néha tégla a végeredmény. Mondjuk nálam volt winfos tábla, nekem nem volt akkora élmény. Nem lehet normálisan használni csak érintéses módszerrel. Kell neki a bill+egér kombó. -
Gyb001
senior tag
válasz
balika011 #172 üzenetére
Egy héten két jó hír is. Már várom nagyon.
Egyébként mint mondasz a szervizeseknek?Nagyon halványan sem világít? Nekem az első s8-50 em kb 10 perc után megadta magát, de ha sötét szobában néztem picit világított a háttérfény. Az sem rezdült meg. Utólag kiderült hogy azt is csak újra flashelték és jó lett.
-
balika011
senior tag
Juhú! Rájöttem, hogyan kell a biosban működésre bírni egy usb billentyűzetet! USB boot is megy!!
Aú! Próbálgatva a millió+1 beállítást sikeresen tégláztam a vasat.
Meg sem rezzen.Holnap megpróbálom garanciásan megcsináltatni, ha sikerül, akkor folytatom a win 8.1 projektet!!!
-
weberzolee
aktív tag
válasz
tryllati #164 üzenetére
ha a mágnesest úgy érted hogy feloldja/lezárja a képernyőzárat, akkor igen. én ezt a tokot használom http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-Tab-S8-50-8-Tablet-case-2015-New-3-Fold-Bones-pattern-PU-leather-Transparent/32285752668.html
jó minőségű 4 hét alatt jött meg. van olyan ajánlat is ahol fóliát is adnak mellé kb 1$ felárért. -
tryllati
csendes tag
válasz
-Mosquito- #165 üzenetére
Csak LTE miatt nem fizetnék annyit, amit először néztem azt úgy gondoltam a leírás alapján, hogy LC modell aztán kiderül, hogy nem. A második amit rendeltem LTE-s az 62000ft volt gondoltam is rá hogy nagyon olcsó de azért meg rendeltem gyorsan hátha.... ezt mondta vissza a shop. Most pedig megrendeltem a wifis modellt mert LTE annyira nagyon nem érdekel. Így a végső ár 54000 házhoz szállítva, szerintem nem rossz.
-
tryllati
csendes tag
Sajnos nem lesz LTE-s változatom. Visszamondta a bolt a megrendelésemet mert nem tudják beszerezni a készüléket. Mondjuk ezt hamarabb is közölhették volna.
Egyszerű wifis lesz AKCIÓS ha valaki mást is érdekelne.
http://www.usanotebook.hu/tablet-tablagep/lenovo-tab-s8-50-tablet-59-426770/P39437Volna egy olyan kérdésem, hogy ebben a modellben is van mágneses érzékelő vajon? Szeretnék tokot venni, és nem tudom, hogy aktív tokos lesz e, vagy sem.
-
balika011
senior tag
válasz
weberzolee #162 üzenetére
De akkor legyen már 64bites, mert így kitörölhetem a 64bites procival...
-
weberzolee
aktív tag
Mától hivatalosan is bejelentették a LOLLIPOP frissítést. Q3 - ban érkezik.
-
tryllati
csendes tag
válasz
balika011 #159 üzenetére
A 75000 ft-t lemondtam rendeltem egy olcsóbb LTE-t.
A készülékben lehetnek hibák amik a rövid teszt alatt gyárilag nem jönnek ki... Kell egy kis idő, hogy kidobja a hibákat. Ha van előbb utóbb kijön ha nincs akkor nyúzható.
Nem telefonnak akartam venni de szándékozom külföldön használni és akkor jó ha van egy +.
-
-
tryllati
csendes tag
Update.
Nos keresgéltem találgattam
Mall.sk oldalon valaki hozzám hasonló feltette a nagy kérdést és az ottani eladók már tudtak válaszolni erre a kérdésre. Bármint, hogy L vagy LC-e?A válasz:
telefonovat nieje mozne, ale je moznost mobilneho internetu 3G/LTE.
Google translate:
telefon nem lehetséges, de a lehetőség a mobil internet 3G / LTE.A telefont a száma alapján kerestem: 59427937. Szóval csak LTE modell. Rendelés lemondva.
-
tryllati
csendes tag
válasz
balika011 #155 üzenetére
Az a 75000ft kicsit túl sok, hogy egyből elkezdjem updatelni LC-re.
2 hét múlva lehet bedöglik akkor talán vissza tudod csinálni talán nem, garivesztés stb..Hétvégén még lehet találgatni, hogy ez most milyen, addig én is keresgélek még. Azt ha nem lesz más lemondom vasárnap.
-
tryllati
csendes tag
Sziasztok
Megrendeltem az adott készüléket.
https://www.mall.hu/tablet/lenovo-s8-50-lte-tablet-59427937-feketeTudnátok segíteni annyit, hogy ez vajon lenovo-s8-50 LC modell e mert ha nem akkor lemondom. Nem fizetnék csak LTE miatt + 15000ft ot.
A történet annyi, hogy most már napok óta megy az email, hogy a készülék LC modell e vagy sem. Mivel a leírásban szerepel a gsm (2G) hálózat feltételezem, hogy igen. A MALL ugyanezen leírással válaszolt a megkeresésemre. A megrendelés után megírtam nekik, hogy ellenőrizzék a készülék modell számát mert csak akkor tudom átvenni ha az LC modell. Nos a készüléket feladták azonban lehetőségem van még lemondani, hétfőn megjönne de még mindig bizonytalan vagyok és nem akarom a pénzemet addig elkölteni amíg nem vagyok benne biztos, inkább rendelek egy sima wifi-s modellt. Szóval ti, hogy látjátok lenovo-s8-50L vagy lenovo-s8-50LC modell. Ők ugyanis ezt még mindig nem tudták megmondani ami nagyon elbizonytalanít.
Előre is köszönöm. -
tryllati
csendes tag
Van valakinek lenovo tab s8 lc model (voice/telefonos)? Tudna róla írni pár sort milyen, hogy működik a telefonálás?
-
balika011
senior tag
Nem hiszem, hacsak nem kerül ki egy tablet amin van egy aláírt, törhető gummy. Ubuntu most is megy stabilan. Szerintem a win is megy vboxban. Én egy 64bites kernelre vártam, de az 5.0.1 sem az.
Tudok kódot belőni a kernelbe, de szinte azonnal omlik. Tudom mi az oka, de hatalmas meló megcsinálni.
Ha az sikerülne, akkor minden menne a cuccon. -
Gyb001
senior tag
-
imrus72
tag
Én meg vagyok elégedve a wifivel,vasbeton panel,két szobával arrébb egy egységet csökken az erősség. Sztem az a lényeg,hogy egy lakáson belül,esetleg még kertben tudja az ember használni,az bőven teljesül.
Sógi : memóriát jól kezeli,nem lépked ki alkalmazásokból indokolatlanul,sebesség teljesen jó.Eddig minden alkalmazás futott tökéletesen rajta,játékok is szépen futnak,amiket felraktam.
-
Dylan_
tag
Sziasztok,
Gondolkodok ezen a tabon, de lenne pár kérdésem:
1. Valaki panaszkodott rá, hogy csak fat32-es pendrive-t kezel. Ez megoldódott azóta valami frissítéssel? (root nélkül)
2. Az usb portot teszteltétek már külső winyóval? Érdekelne, hogy megy e vele.
3. Ha már usb/otg: kezel e usb hub-t? (így ráköthető lenne elvileg egyszerre egy billentyű + egér is)
4. Az USB port UHT-s? (ha jól látom nem, de erősítsetek meg benne). Hasznos lenne, ha TV-re lehetne kötni a kütyüt.
5. A Wifije milyen?Köszi a válaszokat!
-
Sógi
addikt
Sziasztok!
Van benne közelség- és fény érzékelő?
-
balika011
senior tag
válasz
the-red-hunt #137 üzenetére
-
the-red-hunt
újonc
Tudnál pár screenshot-ot csinálni a lolipopos tabról?
-
patow
senior tag
válasz
the-red-hunt #131 üzenetére
Szerintem nem a fény erő változik hanem mintha a kontraszt,olyan mintha fakulna a kép és bizonyos idő után, vagy ha valami más alkalmazásra váltasz.Nálam a frissítés után jelentkezett.Én valami szoftveres bugra gondolok és egy angol nyelvű tesztben is tapasztalták. Jó kis tabnak tartom az s-8 at de engem nagyon zavart és ezért le is cseréltem más tipúsra. de van akit ez nem zavar.
-
the-red-hunt
újonc
A dpi a fényerőre vonatkozik? A Z1-et direkt írtam zárójelben.
-
balika011
senior tag
válasz
Xperia Z1 hogy kerül ide?
A DPI-t írták át az új verzióban. Root után vissza tudod állítani. -
imrus72
tag
válasz
Nekem megfelőnek tűnik a fényerő. Közép állásban használom. Mondjuk én azonnal frissítettem, nem is használtam az előző rendszert. Nem használom a gyári launchert,novát használok.
-
the-red-hunt
újonc
Sziasztok! Megjött a tablet, nagyon tetszik, de lenne egy kérdésem/problémám.
Első bekapcsolás után hamar frissítettem. Nagyobbak lettek az ikonok stb, de azóta alacsonyabb a max fényerőm. Mit tudok ez ellen tenni? (mintha úgy vettem volna észre, hogy pár perc használat után sötétíti el a képernyőt. Most frissítetten az Xperia Z1-emet 5.0-ra és kb fele a mostani max fényerő a réginek. Ezzel akarják hosszabbítani az aku élettartamot?)
Mit tudok ez ellen tenni? -
imrus72
tag
Sziasztok!
Vettem egy tok+fólia kombót. Innen.
Nagyon meg vagyok elégedve ,a fólia is jó minőségű,méretpontos,valamint a tok is jó,nem vastag kellemes tapintású.
Működik a képernyő kikapcsolás,és felélesztés vele!
Gondolom mágneses érzékelő útján.
Ja és kb 3 nap alatt itt volt!! A fólia ami a lenovón van az még a régi gányolt .
Itt van néhány kép a cuccról. -
-Mosquito-
őstag
válasz
the-red-hunt #117 üzenetére
Radium. Még alkudtam is anno.
-
imrus72
tag
válasz
the-red-hunt #124 üzenetére
Nagyon szívesen, várunk a csapatba. Én is jól körbenéztem a piacon. Csak jóval drágábban vannak már jobb táblák.
-
the-red-hunt
újonc
Akkor szerintem belőlem is egy lenovo tulaj lesz
Asus plusz 20k és nem sokkal erősebb mint ez a gép.
Köszönöm a segítséget! -
imrus72
tag
válasz
the-red-hunt #122 üzenetére
Nem, abszolút jól hallhatóak.
-
the-red-hunt
újonc
Front hangszórókat nem fogod be amikor használod?
Vagy megoldották? -
imrus72
tag
válasz
the-red-hunt #120 üzenetére
Én baromi elégedett vagyok. Nekem jóval olcsóbb volt egy nagyon kedves barátomnak köszönhetően. Az asus nak vannak akku gondjai,ha jól hallottam.
-
the-red-hunt
újonc
A notebook-on 57k
Én még vacilálok a ASUS MeMO Pad ME581CL, LG g pad 8.3 v500 és a lenovo között.
Az első kettőben erősebbnek mondott proci van, de az antutu teszteken a lenovo viszi a prímet.
Hol itt az igazság? -
balika011
senior tag
válasz
Valami nevesincs boltból, nagyon leárazva.
-
imrus72
tag
válasz
Mármint a tabot? Én a notebook.hu tól.
-
the-red-hunt
újonc
Ti honnan vettétek a tabot?
Valaki megdobna egy link-el? -
balika011
senior tag
Egy másik vasról lett átmentve.
Ugyan az mint amit az xda-ra rakott ki a csávó.
Valamiért nem tudom frissíteni a biost, és az akkut nem látja rendesen a rom.
Megpróbálok kezdeni vele valamit, meglátom mi lesz belőle.
A rootot könnyű összehozni, kicsit trükközni kell, de nem bonyolult, ha már tudod mi a trükk.Megy minden rendesen, csak ötletem sincs, hogy hány %-on van az akku.
A 4.4.2 nekem nem tetszett a sok Lenovos módosítás miatt.
5.0.1 csak pár plusz apk-t kapott, könnyű belőle egy aosp-ot csinálni. -
balika011
senior tag
Ha valakit érdekel, akkor holnap csinálok egy leírást arról, hogy, hogy lehet az 5.0.1-et felerőszakolni a tabra.
Nem könnyű, de megoldható. -
balika011
senior tag
válasz
cinemazealot #108 üzenetére
Főleg, hogy ez 16:10
-
cinemazealot
addikt
válasz
balika011 #107 üzenetére
Ha pontosan az átlagos szemtengely-távolságra akarsz optimalizálni, akkor a táv kétszeresére kell képernyőméretet keresni, hogy mindkét szem kényelmesen és ugyanolyan mértékben legyen ellátva vizuális tartalommal ... szerintem. Ha ez a távolság 60-64 mm, akkor speckó optika nélkül (tehát csak egy-egy lencsével) a képernyőnek 120-128 mm szélesnek kell lennie. Ez 16:9-es képernyőt feltételezve 5,5...5,8"-es képátlónak felel meg. Ha a képernyő kisebb (ha jól látom, akkor a Redmi 1S képernyője 4,7"-es), akkor a két szem nem azonos méretű képtartalmat fog látni, ami zavaró. Ha a képernyő nagyobb, akkor az már csak szoftver kérdése, hogy a tartalom mennyire tölti ki a látható teret, legfeljebb a felbontás lesz kevésbé jó. Én egyébként egy 4,3"-es Xperiával kísérletezem, de nem kizárt, hogy egy Meizu m1 note vagy egy Lenovo K3 Note lesz a befutó a célra. Mindkettő 5,5"-es és mindkettőben van giroszkóp és e-iránytű, tehát VR-re optimális lehet.
-
balika011
senior tag
válasz
cinemazealot #106 üzenetére
Én Xiaomi Redmi 1S-el próbálkoztam.
-
cinemazealot
addikt
válasz
balika011 #105 üzenetére
Fejlesztési kényszer egy kis műszaki kíváncsisággal.
Az már csak az optikán múlik, mekkora képernyőfelületről vetítünk a szemekbe, nem? Az csupán egy kényelmi szempont, hogy a kijelző méretét általában pont akkorára választják, ami megfelel a szemtengelyek átlagos távolságának. Fejlesztéshez viszont miért ne lenne praktikusabb egy olcsóbb tábla (amit egyébként majd táblának is használhatsz), mint egy drágább phablet?
-
balika011
senior tag
válasz
cinemazealot #104 üzenetére
VR + 8"?! Neked milyen furcsa betegséged van?
-
Gyb001
senior tag
válasz
cinemazealot #102 üzenetére
Itt van.
android.hardware.bluetooth
android.hardware.bluetooth_le
android.hardware.camera
android.hardware.camera.any
android.hardware.camera.autofocus
android.hardware.camera.flash
android.hardware.camera.front
android.hardware.faketouch
android.hardware.location
android.hardware.location.gps
android.hardware.location.network
android.hardware.microphone
android.hardware.screen.landscape
android.hardware.screen.portrait
android.hardware.sensor.accelerometer
android.hardware.touchscreen
android.hardware.touchscreen.multitouch
android.hardware.touchscreen.multitouch.distinct
android.hardware.touchscreen.multitouch.jazzhand
android.hardware.usb.accessory
android.hardware.usb.host
android.hardware.wifi
android.hardware.wifi.direct
android.software.app_widgets
android.software.device_admin
android.software.home_screen
android.software.input_methods
android.software.live_wallpaper
android.software.sip
android.software.sip.voip -
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Valaki lefuttatná rajta a Developer Tools nevű alkalmazást, és bemásolná ide "System features" oldalon megjelenő tartalmat? Szeretném tudni, hogy pontosan mi van ebben a tabban.
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest