- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz istvan1226 #170 üzenetére
Én nem nagyon használom, de megnéztem ,hogy egy helyben tartom rajta az ujjam nekem nem mászkált el a kurzor.
nbware
Nekem fix helyen van így nem tudok nyilatkozni e-téren.
Viszont a 2. VGA-t szerintem 99% hogy nem lehet beletenni mivel ha jól tudom az y580-ban csak sata port van a 2. VGA-hoz viszont vmi ultrabay port kell -
spyduck
nagyúr
válasz istvan1226 #170 üzenetére
Nagyon sokat eladott már a partnercégünk, eddig 1 db hibás visszajelzés érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz istvan1226 #216 üzenetére
Igen, pontosabban csak néha indult el, de nem is eröltettem így mert amikor lett volna kedvem rittig hogy nem ment
-
conqver
aktív tag
válasz istvan1226 #216 üzenetére
Mai Gyilok
Nekem is művelte ezt de a reinstall megoldotta a problémát......ami bosszant,hogy nem eszi meg az új drivert.
Az asztali gépnek jót tettShadow&Dust.....
-
conqver
aktív tag
válasz istvan1226 #219 üzenetére
Driver reinstall volt....csökkentett módban,mindent leírtva
Ami külön érdekesség 75Hz-megy a kijelzőShadow&Dust.....
-
Bozso68
őstag
válasz istvan1226 #4392 üzenetére
32 bites Win7-et használsz?
-
marilllyo
veterán
válasz istvan1226 #9621 üzenetére
Egyébként volt olyan akinek nem kompletten cseréltek gépet hanem javították?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Danex
addikt
Valszeg levásárlást mondanak majd, de ne feledd erre nem kötelezhetnek! azaz a vételárat is megkaphatod.
Amúgy mivel vitted vissza?
-
Danex
addikt
válasz istvan1226 #9624 üzenetére
Mennyi idő múlva jött a papír, hogy csere? Lassan már várom ,hogy...
-
kisza25
félisten
ha így nézzük nem is olyan rossz befektetés egy ilyen gép 1x kell megvenni, gariidőt úgy sem bírja ki hiba nélkül aztán mindig kapja az ember helyette az újat ki is tolom a garit még egy évvel
marilllyo: múltkor linkelted a garivásárlást, megnéztem, de nem jöttem rá hogyan lehet kiterjeszteni, beírtam a gépem számát kiírta milyen gari van mire terjeszthetem ki és ennyi, meg egy külföldi telefonszám? hogyan tovább?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9627 üzenetére
Na ne szivass, hogy addig kéne várnom! Akkor még gépem sem lesz, mire kimegyek külföldre! Ez király!
És a papíron mi szerepelt, amit visszaküldtek? Vagy lényegében a PDF állomány volt kinyomtatva?
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9629 üzenetére
Ha jól értem, kihozza a futár, leadom a papírt, és kb egy hónap pluszba, mire gépem is lesz? Vagy most hogy?
Nekem pénteken került fel a pdf a netre. Szeptember 26-án. Akkor nagyjából október 10-e körül érkezik meg, és csak november elején számolhatok új géppel?
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9631 üzenetére
Most beszéltem a Lenovo-sokkal, kérdezték mi a bibi, mondtam nekik a csereigazolást. Kapcsoltak a futárszervezőhöz, így le is szervezte, holnap már hozza is a papírt.
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9633 üzenetére
Beszéltem a laptopszalonosokkal, bemegyek személyesen a papírral és a számlával, és már vehetem is meg az új gépet.
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9635 üzenetére
Lehet nálam amiatt sürgették meg, mert pénteken költözöm külföldre, és úgy cinkes lenne elintézni a dolgot.
-
marilllyo
veterán
válasz istvan1226 #9641 üzenetére
Samsung EVO a legnépszerűbb. Nekem is az van benne...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #9671 üzenetére
Én már múlthéten intézkedtem, hogy legyen y50-es noti, de nekem is csúszott.
Nincs benne SSD, és SSHD-sat vettem, és bővítőhely sincs.
i7-4710HQ, 8GB Ram, és GTX 860M (4GB os verzió , és igen, maxwell-es)Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9903 üzenetére
LSZ-nál rakták be nekem is. Állítólag csak szerviz/márkakereskedő rakhatja bele. Most hogy ebből mi igaz mi nem, ezt nem tudom.
Másik. Szerintetek melyik a jobb? Sima 120GB SSD-re lecserélni az 1TB HDD-t vagy inkább egy 1TB+8GB SSHD?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9906 üzenetére
Ott vettem. De lehet visszacseréltetem egy SSHD-s eredeti win8as változatra! (Árban ugyan annyi minthogy vettem hozzá egy 120as SSD-t és így legalább nem kell külön cipelnem a terrás külsőt)
Ha jól emlékszem 5ezer a munkadíj ha viszed.[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9909 üzenetére
Miazhogy. Nagyon is! (csak kicsi) Csak a kényelem. Az SSHD-is elég gyors(nagyobb is)... na meg ottvan az eredeti win8.1
[ Szerkesztve ]
-
latger
tag
válasz istvan1226 #9909 üzenetére
120giga nem sok mindenre eleg... 250 alatt nem erdemes nagyon beletenni ha csak az van bene szerintem
bbubby00: Az eredeti win8 at at tudod tenni az SSD re is, vannak kulonbozo migracios szoftverek erre a feladatra. Ha meg fel akarod tenni azt amit raraktak, egy kulso USB3 as rackre amirol 100MB/s el is tudsz olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9915 üzenetére
Na ez a másik, most azzal fogok majd meló után szenvedni, hogy egyáltalán felismerje az USB 3 portokat... Eddig nem volt hajlandó a Note3at beolvasni...
-
csoresz2
tag
válasz istvan1226 #9927 üzenetére
En ma megyek visszakuldeni. Kivanjatok szerencset.
Btw, ha ezt sikerul elinteznem, akkor befizetek egy 250-es Samu Evo 840-re is, ugy mar hasitani fog az uj rendszer. A kerdes az, hogy a gyari vinyot mibe erdemes rakni. Van kulso keret es keret kozt kulonbseg? Akinek kulsokent van USB3-on az 1terras, az milyen dobozt hasznal erre a celra?
-
kisza25
félisten
válasz istvan1226 #9993 üzenetére
asus g551, vagy y50, bővíthetőségre és anyaghasználatra elvileg asus jobb, de arra csak 2év a gari, ha jól emlékszem, lenovora meg3
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
csoresz2
tag
válasz istvan1226 #10066 üzenetére
és kivártad a 30 napot?
-
Sheld
senior tag
válasz istvan1226 #10069 üzenetére
Mássz rájuk. Naponta 2-3-4 e-mail. Ha nem sajnálod a forintot se, akkor telefonon is próbáld őket hívogatni...
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #10146 üzenetére
Menj el addig inni vagy csajozni
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #10149 üzenetére
Tudom, csak vicceltem
Asszony mellett nekem is jól jön néha elbújni a gép árnyékábaEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest