- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Nekem megkozelitoleg sem hozta pl. a ventiknel ezeket az eredmenyeket, se quiet se rendes biossal. (Engem is varatlanul ert mert elotte utanajartam) Sot alapjaraton kozel volt a 2000hez is terheles alatt. De visszafogva 1300rpmre se mondanam egyaltalan h csendes mondjuk egy msi gaming szeriahoz kepest. Ami nekem eleg nagy csalodas volt, leven batar nagy allat. Amellett 60C fole vitte az m2-t, ramokat stb.
Pedig meg hazat is csereltem hatha az a baja. Feszeltem jobbra balra alul felul semmi erdemleges javulas ugyh fogtam es eladtam a francba szenvedjen vele mas.
Aztan valszeg en fogtam ki vmi szarabb peldanyt, mert a 7xxx es topikban is tapasztalat, h van szoras adott tipuson belul is.
-
ggbuffon1897
őstag
Volt mar Nitro a 7700xt bol, az meg hagyjan. A 7800xt az maga volt a tragedia a nitrobol, jelenleg a pulse 7700xt tunt a legjobbnak ar ertekben 200k alatt 1440pre. (mondjuk most ezt se hasznalom ki)
Na hat en ettol a pulsetol se dobtam le a lancot bar nem is vartam tole sokat.
-
Sinesol
veterán
A slide alapján történő becslés tartalmilag kb. nullával egyenlő, nem is tudom ilyen hülyeség kinek jut eszébe, ennyi erővel jobb lett volna Magdi anyus-t megkérdezni, hogy mit gondol a témáról, az legalább potenciálisan vicces is lehet.
Semmi értelme nem volt betenni, ahogy pár ember találgatja, vajon milyen erős lesz az uj vga és erről még egy clickbait cikket is irtak...ha erre van szükséged, ott az AMD-s topik, ott még több ember találgatja, tehát az még jobb...vagy hogy is van ez?
-
Kansas
addikt
Nekem majd a tesztek mondanak valamit, addig ez mind alig jobb hasra csapásnál. Nem helyez semmit kontextusba, mert nem adatokkal hanem becslésekkel dolgozik, még a tesztrendszer sincs specifikálva, amiben a többi kártya mérései születtek, de garantáltan nem azonos azzal, amivel az AMD tesztjei készültek(és ami az utolsó slide-on szerepel a gyári videóban).
Ennyire nem lehet várni egy hete a tesztekre?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az RDNA 4 architektúra érdekes újításokat kínál, és némelyiken már érezhető, hogy a következő körre készült.
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest