Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
soo277 #35320 üzenetére
nem lehet, erre még csak szavazni lehet.
ha ügyes nyomozó vagy lehet meg tudod találni a készítőt más fórumon és kikönyörögni tőle az összerakásit. nekem már párszor sikerült, de sokáig tartott meg jó duma kell hogy oda is adja.a gyereknek kell karácsonyra pl. jó ide is.
-
elektrotank
aktív tag
válasz
soo277 #35246 üzenetére
Az sem rossz, de a Lambo egyértelműen szebb. Meg van a Land Rover Defender, na azt is jó móka volt összerakni. És az egyik legszebb technic készletnek tartom, hála pár hagyományos építőelemnek.
Én úgy vagyok vele, hogy egy hagyományosabb legóval is gond nélkül elvagyok, de azért jobban vonz a különlegesebb, esetleg nehezebb, több odafigyelést igénylő építkezés. Nem a kihívás miatt, inkább az élmény miatt. -
elektrotank
aktív tag
válasz
soo277 #35244 üzenetére
Én pedig technic-es vagyok leginkább. A Lambo-t szeretném mielőbb
De a Lego Ideas-ba és a Lego Creatorba is vannak nagyon jó darabok, amit szeretnék. Előbbi pl. a lombház vagy a rakéta, utóbbi meg az apollo 11-es holdkomp. Szeretem az űrös dolgokat, szóval egy-kettőt be kell szerezni, bár az űrállomás annyira nem bejövős.
Amúgy elhiszem. Az a birodalmi hajó, ha jól emlékszem - nem mostani készlet - és már akkor is olyan 200k+ kategóriát képviselt. Amit legutóbb kitettél, az is jól néz ki, de a SW annyira nem az én világom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
soo277 #30417 üzenetére
Én abba a 10.000be vagyok, ugyanis LEGO dolgozó vagyok, de ilyen olcsón lehet veszek egyet pluszba
Remélem rongyos 118-ba ideadjaEgyébként úgy alakult hogy van néhány karácsonyi üdvözlőlapom...az is limitált, csak dolgozók kapják
Viszont nekem egy is elég, így néhány rajongónak (nektek) felajánlom, ha érdekel valakit...szívesen odaadom.......szaros 30K-ért
Viccelek...természetesen ingyen... -
-
thesound
addikt
válasz
soo277 #29547 üzenetére
Ha kicsi a hely, akkor https://rebrickable.com/mocs/MOC-10219/Lucioswitch81/effermans-vertical-stand-for-millennium-falcon-75192/#comments
Én ezt raktam össze és nagyon stabilan tartja, 1 éve van rajta, nincs görbülés sehol.
-
törölt tag
válasz
soo277 #29503 üzenetére
Ezt egy álom lesz porolni és cserébe az utolsó pici porszem is meglátszik rajta. Szerencsére nem hozott lázba. Tudom Batman de ez túl fekete.
Egyébként megnéztem és itt felénk még 302 forintos frankkal számolva is olcsóbb, mint magyar S@h-ban. Kiváncsi lennék hogy jött ki nekik matek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest