Hirdetés
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
betmen klasszik bittedanke
-
LÁZ
Topikgazda
betmen május
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
stickermajom #37963 üzenetére
amíg nincs itthon hivatalos bolt, addig n m küldenek, arra meg kb zéró az esély, hogy itthon legyen bolt.
nekem is csak azért van, mert a bécsi boltban intéztem, amikor ott voltunk.
-
LÁZ
Topikgazda
a columbiához kapcsolódó vip cuccok, az is lehet, hogy csak akkor lesznek aktívak, ha pl a kosárban van a kolumbia..
1800 pontért Ulysses
750 pontért Columbia A3as poszter -
LÁZ
Topikgazda
aszongya az insta, hogy márc 25 a véder meg a trooper sisak...
-
LÁZ
Topikgazda
direktbe
-
LÁZ
Topikgazda
véder május, 70 ojró, 834 elem
droid május, 70 ojró, 683 elem2TTOYS jutubján prömier 5 nap múlva....
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
bobafett #37750 üzenetére
ntom, nem rendeltem, de utána irtam is postban, hogy nálunk /hun lokál/ qrva sóherek, mert nálunk már kb 15-30 perc után nem került a kosárba, a német lokálban meg még tegnap is adta a kosárba a dupla ajándékot....szal kezdünk a béka segge alá csúszni itt is...
, de pl nálam az összes ilyen alkalomkor törölték az ajándékot a rendelésből kb instant...
ps. örültem volna, ha a micimackó 17én jött volna, mert akkor annak ellenére rendeltem volna, hogy sztem is túlárazott a 40k-val /mondjuk ez meg kb a trágya huf miatt is van, de ugye a 100 ojró az nem 40k/. szóval elengedtem, majd fészbukról később.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Hintalow #37683 üzenetére
simán lehet, hogy csak az adminok nem foglalkoznak/tak még vele, mondjuk ntom mennyi értelme van írni nekik, mert pl én hiába írtam adott csoport mind 3-4 adminjának, kb senki se méltatott válaszra 1-2 hét után sem....
meg aztán is lehet, hogy a fb szűrője küzd vele valamiért
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
stickermajom #37673 üzenetére
zűrös vonalon nálam saturn-komp-iss a javasolt sorrend, igaz az utóbbi 2 még dobozban /már nem tudnám hova kirakni, úgyhogy költözéskor lassan külön autó kell majd a legoknak
/
-
LÁZ
Topikgazda
összefoglaló topiklakó kollega Bricklink shopjával bővült
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
SAH meghosszabbította az Améliát 03.17ig, ergo 03.15-től járni fog a répaház, és amélia is
-
LÁZ
Topikgazda
a következő ideas gwp contest space témakörben
4-9-10-11est adom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
pardus #37561 üzenetére
itthon valszeg 35-40 között mozog majd a boltokban, kockán valszeg 37 kb, ahogy a szezám utca is legutóbb. max fészbukon lehet olcsóbb, de ott is inkább a 35öt mondanám rá látatlanban. Ha nem sürgős, érdemes várni vmi akcióra, húsvét, vagy fészbuk csoportok, hátha előkerül 1 pl 33ért, pláne, ha nem fontos a répaház.
ha meg rajtad van, akkor nincs mese, elseje
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #37548 üzenetére
max úgy tudsz még1 améliát, ha egy másik névvel/címmel csinálsz fiókot, már akkor sem kapod meg, ha csak egy másik címre kéred a saját fiókodból.
at-st leginkább a csaje miatt érdekes mostanában, a figura BL ára is felfelé megy egyelőre, a répaház valszeg előbb kezdődik, mint a micimackó, ott a kérdés az lesz, hogy kitart e az ajándék a micimackóig....de pl simán lehet, hogy itthon a store-ban meg pont egyidőben lesznek..
@HUN_Sector: érdekes módon nekem folyamatosan törölték minden 2. rendelésből az ajándékot már évekkel ezelőtt is, tavaly pláne, mert ki is vertem miatta a balhét, de nem érdekelte őket....
@bobafett: eddig egyik targetesből se lett sah /legalábbis nekem nem rémlik egy sem
/, elvileg betmen lesz a következő ilyen sisakmóka
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Freddy76 #37530 üzenetére
elfért, azért sem töröltem
, 1x mindenkinek oké részemről, mert ez szerencsére nem egy modi meeting topik, hogy azonnal szankcionálva legyen....én a jövőre nézve javasoltam a megoldást
@mindenki: bájdövéj 15.étől jön a nyusziház ajándék....micimackó 18 v 16 a vipeknek?
-
LÁZ
Topikgazda
aki még nem kapott semmit kockáéktól, írjon egy emailt is rendelésszámmal, és utánanéznek /sok a rendelés, az enyémre is csak most jutott idő, 0.44-kor adtam le/, de már a futárnál van.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HellGreg #37463 üzenetére
[kollegának van videjója róla , de majd gondolom itt is reflektál
-
LÁZ
Topikgazda
én is olyasmi tájban rendeltem
@Llew: népszerűbb oldalak mindig hozzák, pl promobricks, zusammengebaut,stoneward.de, de összefoglalóban van is talán egy ilyen oldal, ahol előrejeleznek /retiringsets.com/, illetve a sah-on is van olyan kategória, hogy retiting soon, vagy gugli legvégső esetben
átlagban 2-3 év a gyártási ciklus, persze van amit tovább gyártanak
-
LÁZ
Topikgazda
a kapcsolat kártya hogy működik a store-nál, mennyire háklisak, mert párom szülei tések, ha már vége a karanténomnak, nekik igényelnék, kérdés, hogy a boltban elhajtanak e, ha nem a saját nevemen van, illetve vajon kedvezményezettet meg lehet e adni
ps. T-nél rákérdezek, csak hátha vki képben van ezügyben itt is
-
LÁZ
Topikgazda
JK next stuff , ez az ember egy zseni, akarom ezt a moc-ot...most
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
maross #37361 üzenetére
sztem akkor az nettó cgánykodás lenne, ha visszakérnék az ajándékot úgy, hogy közben elfogy amit rendeltél miatta
@Llew: ha hozzáadja a kosárhoz, akkor kell, hogy legyen belőle, meg utána a visszaigazoló mail-ben is benne van, akkor nem kéne, hogy probléma legyen, de ahogy írtam, találkoztunk már páran az ellenkezőjével is sajnos. Ha nem kellenek a pontok, akkor lehet a kocka.hu-val jobban jársz, Én még a seggemen karanténban, úgyhogy sajnos nem tudok bemenni a 7végén egyik store-ba se pesten, a csáje talán hétfőn, ha lesz arra dolga, de biztosra ezt sem tudom ígérni
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
LudiDOK #37331 üzenetére
nem fog , de csak a különbözet után kapsz vip pontokat, nem az összes pontot kapod majd meg, amennyi az adott készlet után jár, hanem kevesebbet
ps. igen, a 2400 pont 6k minusz, de ezt írja is a vip résznél, hogy mennyit ér, de pl 3000 pontnál még kijön belőle egy 1500-as is , lehet matekozni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
LudiDOK #37327 üzenetére
vip szekcióban kuponra tudod váltani adott értékben, amiről elvben azonnal kéne kapjál emailt, amiben a kód van, azt meg a vásárlás legvégén tudod megadni jobb oldalt
kitalálták rendesen, hogy miképp lehet a legbonyolultabban megcsinálni, ahelyett, hogy hagyták volna ezt a régi rendszer szerint...
-
LÁZ
Topikgazda
átnyargalva ausztráliába a sah-on ott 199$ után jár a repcsi, ha az aud akkor az baráti 47k
-
LÁZ
Topikgazda
off-ba raktam, pont, kéretik ennyiben hagyni a vonalat, mert az utána lévő összes offot törölni kéne
, mára még elfért, mert rendszer úgy sem lesz belőle, és a kollega is csak lego opciókat keres a másik helyett.
@cili.ke:
42109 top gear autó
42095
42124 homokfutóezek mind távirányosak vagy applikációval, vagy rendes táviránnyal, lehetnek alternatívák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HellGreg #37305 üzenetére
sztem ilyenkor a pick a brick nem játszik, legalábbis általában írják, hogy az kivétel, illetve sztem most az a része nem is 'üzemel'
vip-hez már nem kell vásárlás, csak a vip részre kell belépni, és rányomni, hogy szeretnék az lenni, esetleg próbáld meg másik böngészőből, vagy töröld a sütiket
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HellGreg #37301 üzenetére
a .com a hivatalos, ott valszeg éjféltől, a kocka meg az itthoni frencsájz bolt/store/ online verziója, ott valszeg hnap délelőttől.
viszont itthon 'csak' 30k után, legóéknál meg elvileg 100$ ami gyanús, hogy 100ojró lesz a német/eu-s lokálban ergo nálunk sztem 37k lesz a limit a .com/hu-n
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #37298 üzenetére
sajnos a legonál van a hiba, mert anno én is paypal fizettem, de nálam a párom rá tud nézni a banki folyamatokra a melója miatt, és látta, hogy a bank és a paypal semmilyen requestet nem kapott a legótól a tranzakciókról, ők meg persze azzal jöttek, hogy 'már 1 hete elküldtük', úgy, hogy én szóltam 2 hét után, hogy srácok nem tűnt fel, hogy a törölt rendelésre még nem sikerült visszaküldeni a pénzt...és nem tűnt fel nekik /btw az ilyen malőrök eu szinten qrva sok nullát tesznek ki adott esetben sztem/.
persze az ügyfelest se kellett félteni, hiába mondtam szegénynek, hogy melyik tranzakciókkal van a bajom, folyamatosan bele akart keverni egy harmadikat is, meg hiába javasoltam, hogy írja fel a problémásakat egy papírra, és mind2-t küldje át a pénzügyi osztályra, nem ő szigorúan csak 1esével küldözgette át nekik
, 1.5 órás telefonomba volt, mire kezdett tisztán látni a saját hülyesége miatt
, és a végén elintézte az egészet egy 'nagyon sajnáljukkal meg 1200 vip ponttal, és reméljük, hogy legközelebb is minket választ'
finoman visszakérdeztem, hogy mondjon 1 dolgot az elmúlt 1,5 óra után ami miatt így tegyek....nagy volt a hallgatás, persze ügyfeles, nem ő tehetett róla, de megoldani neki kéne, mert ez a dolga, de már egy ideje nem úgy tűnik nekem, hogy bárkit is meg akarnának tartani..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HellGreg #37283 üzenetére
boltba is csak 6-7.e lesz, mert 8tól zárnak 2 hétre, szóva Amélia sz-v lesz csak, egyébként pl allee-ban nsokan vannak, amikor én arra jártam csak lézengés volt, vagy én voltam egyedül, pedig napközben volt időm bemenni.
de kocka.hu lehet egyszerűbb/kényelmesebb, mert van pár cucc, ami ott pl olcsóbb is, mint a boltban.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #37278 üzenetére
nekem kb 1 hónapot ültek a 80k-n, úgy, hogy folyamatosan a bankra mutogattak, illetve nekik egyáltalán nem tűnt volna fel a probléma, csak én untam meg, hogy az általuk automatikusan törölt rendelések után a pénz meg sehol
, úgyhogy sztem még odébb lesz a mani nálad....
kocka.hu-n sztem ha már bannerben kint van, akkor megy a buli, pontosat nem tudok, de érdemes lehet éfjélkor tenni egy próbát a kosárral
-
LÁZ
Topikgazda
ami Améliát illeti
"Akciónk a kormány által elrendelt boltzár miatt, március 6-7-ig, a LEGO Store üzleteiben (Árkád, Allee, Westend), ettől függetlenül március 6-tól stratégiai partnerünknél, a kocka.hu webshopon a készlet erejéig tart!29 999 Ft feletti, bármilyen LEGO termékek vásárlása esetén egy LEGO Amelia Earhart Tribute (40450) készletet adunk ajándékba."
-
LÁZ
Topikgazda
jobb minőségben, méhecskék komolyak
, [dizájner videjó]
-
LÁZ
Topikgazda
nem legó, de hátha érdekel vkit
függőben lévő ps5 lemezes 2. előrendelésem gazdát keres, ha kell vkinek innen, továbbadom, 185k, fél4kor hívnak majd a boltból.
-
-
LÁZ
Topikgazda
következő lego house only szett
ha lehet, majd izzítom az emberünket
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
czanga #37145 üzenetére
annyi van már itt 'elrakva'
, hogy ez a +2 nem oszt, nem szoroz, viszont legutóbb már azt olvastam, hogy vkivel majd cserélik a csájét. Viszont a készlet márciusban kifut, szóval a lego gyanús, hogy nem fog szórakozni a figura cserével, hanem így marad, aztán endoflife.
nekem sikerült 17.5be megcsípni a kockavilágtól, de már ott is 20k volt 2-3 napra rá, és most már nincs is náluk sem, bricklinken érdemes a figurát külön nézni, 7-10k között, ami sztem miután kivezetik a készletet, több is lesz, plusz a készlet ára is emelkedni fog már csak a kivezetés miatt is.
ps. ha meg sehol nincs 20k alatt, akkor érdemes lehet a lego-t meggondolni, igaz ott 22k, de pl most jön 2 ajándék is /amelia repülő, húsvéti répaház/.
@Ereshkigal: nem a 2 figurától dől a lóvé, de pl ott van a mickey-minnie brickhead, azok is egyből 10k/db lettek, persze nem lesz egy króm véder kategória, de akkor is ritka figura lesz, és pl ebayen vki biztos kicsenget a készletért 30-35k-t egy fél év múlva, akkor már pont volt értelme elrakni....
-
LÁZ
Topikgazda
vár a vár
31120 kreátor 3 az 1ben , 1500+elem, 99 ojró, júniustól
éjjáó
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sundesz #37019 üzenetére
a háztartási mennyiségnek is már külön szoba kell itt is, de gondolni kell a nyugdíjra
, mert ha máson múlik lfsz se lesz belőle
,
pl az at-st kifut, a csaje már most 7-10k, nebulonból se lesz több, csak kevesebb, de ha jön az armageddon, akkor bedobom a közösbe, hogy mindeki tudjon egy jót legózni a végére
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
elektrotank #37017 üzenetére
járulékos veszteségek
lakókocsim sajna nincs, pedig most már nekem is tetszik
, a ladikokkal szerencsém volt, szülők pont shoppingoltak keszthelyen
@balint82: ennyi volt az összes a keszthelyi teszkóban, ha lett volna több, akkor bedobtam volna a 'kinekmikell' opciót, viszont ha vége a karanténnak, és megyek arra, majd benézek én is, hátha lesz még vmi
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
húsvéti répaház
-
LÁZ
Topikgazda
különben meg aranyhal
-
LÁZ
Topikgazda
akkor ez itt a vonal, kéretik utána kicsit megnyugodni, illetve előszedni vmit a sarokból és összerakni, tömeges offot is kerüljük ha lehet
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@draco31: igen már lafogni is tudnak
-
LÁZ
Topikgazda
annyiban érheti meg a dolog, hogy már biztos, ámerikában nincs ajándék, az meg azért nagy piac, sok az elvetemült, ebayen simán elmehet 15-20kig, pláne ha vki fanatik porsés, és akkor még ott a korcsolyapálya is. Itthon nem gondolnám, hogy 30 alatt lesz bárhol is, a nyíregyes ár is kb 25-30k lesz, és azt biztos, hogy feltornásszák 40ig az illetékesek.
sztem
-
LÁZ
Topikgazda
porse ügyben update
a full ajándék pakk csak ámerikában nem jár, illetve a gyorsak még kaphatják a korcsolyapályát is pluszban
-
LÁZ
Topikgazda
viszont...most, hogy a mandalorian-ból kirúgták a csajét, vajon a lego ennek mennyire megy utána
, mert a figura csak a 75254 AT-AT készletben van benne ugyebár. Simán lehet, hogy úgy döntenek, kiveszik belőle, vagy lecserélik egy másik figurával, mert ha igen, akkor érdemes lehet akcióban 2-3at elrakni belőle
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #36544 üzenetére
néztem én is pár napja, de az istennek se tudtam előcsalogatni az ajándékot
-
LÁZ
Topikgazda
lesz ott egy sonic is, mert összebútoroztak a segával is
-
LÁZ
Topikgazda
a következő ideas ajándék projekt, valszeg 150 ojró után mostanában
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Encian #36444 üzenetére
asszem 1x már néztem az ósönös gyüjtögetést, de vmi nagyon viccesre jött ki a matek, vmi 5000ft-onként járt 1 matrica
de gondolom aki éjjel nappal oda jár, annak tán jó lehet, meg biztos lesznek árulva a teli füzetek valamennyiért is...
ps. kocka.hu-n is van bivaly ajándék
-
LÁZ
Topikgazda
kuka az egész....as usual, pl a kalózos érmét se mutatja a vipnél, és a venom figurát se
-
LÁZ
Topikgazda
ideas vonal , creator expert házak, comic con-os dolgok (ha sikerül pl ebayről jó árban megoldani, azoknak csak felfele megy az ára, mind1 mi van)
pl az éjféltől jövő kovácsműhely tuti befektetés, persze gyártják majd még 2 évig biztos, de utána skyrocket, ahogy a fishing store is....
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Krajczi #36403 üzenetére
viszont az épületek jó deal-ek még összerakottan is befektetésnek
, ahogy kivonul, kb duplája az ára, ha meg esetleg vmikor lesz akcióban, veszel még1et elrakni/összerakni
épület ügyben sokáig tartottam magam én is, mert mind1, tele a lakás, nem érdekel stb stb, aztán behúztam egy dinnert 35ért újan (persze 100ból 1, de bejött), úgyhogy ez a vonal is bukó nálam
-
LÁZ
Topikgazda
nem feltétlenül, nekem pl 150 volt a falcon, nem gondolnám, hogy át lettem verve
, és azt elhiheted, hogy nem ennyi volt a bolti ára nyíregyen sem
mindenesetre még ha a gyárból "dolgozik" is az emberünk, kell, hogy legyen vmi renomé ami ellenőrizhet az ember előtte.
@zbundy: sztem simán írd be az adott csoportba, hogy legit csekk plz, vagy az adminnak írjál, hogy megbízható e pl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Old Skies teszt
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest