- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
nem feltétlenül, nekem pl 150 volt a falcon, nem gondolnám, hogy át lettem verve , és azt elhiheted, hogy nem ennyi volt a bolti ára nyíregyen sem
mindenesetre még ha a gyárból "dolgozik" is az emberünk, kell, hogy legyen vmi renomé ami ellenőrizhet az ember előtte.
@zbundy: sztem simán írd be az adott csoportba, hogy legit csekk plz, vagy az adminnak írjál, hogy megbízható e pl...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
köszi, müllert megnézem, fehérvár sajna messze van, bp-n lenne aktuál, de a teszkó oldalát is megnézem.
-
LÁZ
Topikgazda
not lego, de hátha vki ügyesebb a guglival
színváltós hot wheelst keresek
-
LÁZ
Topikgazda
válasz tPedro_ #36230 üzenetére
ez még csak az első kör, ami nyilvános, lesz egy 2. kör is amiben a mindenki 3 szavazatából legtöbbet kapott 3ra lehet szavazni, az már nem lesz nyilvános, csak választhatsz a 3ból 1 et, aztán a végén kiderül majd......
....hogy bionicle
-
LÁZ
Topikgazda
játékshop-os bonsai újra készleten, ha érint vkit
-
LÁZ
Topikgazda
na igen, abból a miniscale várból gyanús, hogy lesz ezek szerint nagyobb is
-
LÁZ
Topikgazda
[ideas szavazás a Lego 90éves évfordulójának alkalmából
2 forduló, hogy visszahozzák a legtöbb szavazatot kapott témakört 1 készletben, első körben 3at dob fel mindenki, aztán a legtöbb szavazatot kapottak közül is választ a nép. A 2. kör már titokos.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz LudiDOK #36061 üzenetére
a kollega jól irja, csak kösd össze a bankkártyádat/szládat a paypallal, és onnan fogja vonni egyből, viszont egyre figyelj (a fizetéskor tudod választani), hogy NE a paypal árfolyamán számoljon, hanem a bankod árfolyamán.
volt ebből balhé is pár éve, mert a paypal lehúzósba volt az árfolyamával, igy már kötelesek felajánlani az opciót, hogy a bankod árfolyamát tudjad választani
ps. de paypal ügyben tudok segíteni , ha felmerül kérdés , a paypal egyébként azonnal elmegy/ott van.
-
LÁZ
Topikgazda
weblap guru help plííz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz sodokan #36001 üzenetére
törölni fogják, ha nem automatikusan, akkor kicsit később, nekem is törölték vmelyik figuránál, vagy brickhednél, de sztem már írja is a sah a kosárnál, hogy nem adja hozzá, mert elérted a limitet, ergo már fizetés előtt jelez. Max másik szállítási címmel lehet bepróbálkozni 😉
-
LÁZ
Topikgazda
kollega gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #35881 üzenetére
már feladták, de pl a dpd minősíthetetlen, a 2 különböző rendelésből az egyiknél semmilyen információt nem küldtek a kézbesítés időpontjáról /gyanús, hogy a másiknál se fognak/, meg úgy az egészről cuzámmen...páromat hívta a futár, hogy 2 perc múlva a címen van, és meg ő volt megsértődve, mert a címen be is kellett csengetni, hogy a párom szülei át tudják venni....vicc ez az ország
-
LÁZ
Topikgazda
no, 1 dologban azért fejlődött a sah....van stock alert email feliratkozás
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #35710 üzenetére
order confirmation méjbi
-
LÁZ
Topikgazda
tuktuk-ra fel
-
LÁZ
Topikgazda
elég autentikus az arc a bonsai dizájner videjóban
-
LÁZ
Topikgazda
csakhogy beleállítsam a bökőt mindenkibe , az idei kínai újéves cucc listázva van nálunk is /eddig csak a németekről volt szó/, elsejétől /szezonálisak között/.
tuti összefossa magát a sah, és megint törölni fogják összevissza a rendeléseket...
btw, elsejétől vajon jár vmi ajándék?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
a kocka.hu-n hogy a bonsai? az nem csak január akármennyi , vagy a lego-t ez annyira nem érdekli...
-
LÁZ
Topikgazda
januári sah ajcsi
-
LÁZ
Topikgazda
válasz callmeakos #35571 üzenetére
és milyen jól tetted 😀☝️😉
-
LÁZ
Topikgazda
egy pécsi lego bizniszbe kellene help, ha vki esetleg oda honos
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ámerikából kellene hazajuttatni egy kupac nebulonb-t /5kg/, sajnos a dhl kontakt ágynak esett, így ugrott a 2napos delivery vonal, úgyhogy javaslat?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #35372 üzenetére
+1
-
LÁZ
Topikgazda
ezeket a képeket legközelebb linkesítsük plz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #35219 üzenetére
nekem folyamatosan ez volt 😔, a nagyobbik baj az, hogy ha ők képesek azonnal törölni a rendelés, akkor arra miért nem, hogy egy automatikus üzenet is menjen a bank/paypal felé, hogy nem kell a lóvé, mert a bank 100% hogy zárolja. És ez a bosszantó, hogy mindig az ügyfélnek kell ugrálni emiatt, az ügyfelesnek is 35percig kellett magyarázzam, hogy ez miért a lego hibája....🙄
és ez azért tétel, mert az én 80km nál ha csak 1000 ember euban, az már 80 guriga
-
LÁZ
Topikgazda
a millió pontra ma is lehet jelentkezni a fentebb írott workarounddal ☝️😉
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
közben úgy sikerült, hogy német lokálra váltottam, promotion/black friday/1milla, feldobta, hogy jelentkezzek át a reward center miatt, azt az ablakot /You are accessing the Reward Centre in a different region to your account and won't be able to redeem points until you switch.Your VIP home country is: Hungary/ bezártam, és ott már ott volt a jelentkezés....nevetséges
@t-bali3: ami a panaszt illeti, hnap amúgy is hívom őket, és ha sikerül felvenniük majd jelzem, ha nem fajul ügyvéddel/fogy véddel való fenyegetőzésig a 80k-s ügyem velük
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #35111 üzenetére
mivel te svájci lokálban vagy, valszeg azért megy, hunból lfsz sincs, és a vip centerbe meg amúgy sem enged belépni másik lokálból, ha váltok ámerikára, vagy svájcra, nekem még egyszer sem sikerült a vip részre is belépni, csak a shop-ba
-
-
LÁZ
Topikgazda
@balint82: nem tűnt el, csak volt 2 stock nebulon b ámerikai rendelésem és képesek voltak törölni, úgy, hogy kb 0.01-kor adtam le, ahogy online volt, aztán nekem kellett 2 hét után rákérdezni, hogy ez hogy, meg a paypalon még függőben....zárolni egyből tudják, de visszaküldeni maguktól egyszer sem..
@Throme: nem is a vip pontos vonal a vicces, hanem, hogy van egy nyereményjáték, amit orrbaszájba nyomnak az oldalukon, és nekem, mint vipnek, nulla az esélyem, hogy jelentkezzek rá, mert az ő rendeszürk minden kicsit is komolyabb akciózáskor letérdel[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
no, megnéztem másik accountról is (hun), ott sincs semmi, qrva vicces, de hiába telefonálok bárkinek is, ügyfelest nem érdekli ( ahogy az sem, hogy már megint 3hete ülnek a 80k-m on...esküszöm már ügyvéd kéne ide , de az megy, hogy stock rendelést töröljenek, meg egyből vonják a pénzt). ámerikában simán vigyázba állnának , ha belengetné az ember az ügyvédeket, itthon meg leszrják, pláne az mo-s piacot.....majd megkapják postán a vip kártyámat...
sry a sírásért, de már a bögyömben van a mindenük is
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
lol, én sehol sem látom a vip szekcióban a pontokra való jelentkezést ...jó ez a rendszer
-
LÁZ
Topikgazda
annyi BLACK FRIDAY info azért van még, hogy napi 1 MISI VIP pontot sorsolnak ki, a jutalomközpontban csak megerősíteni kell, hogy jelentkezni akarsz a bulira...
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #34890 üzenetére
én egyelőre még tartom magam, pedig lenne ami érdekes /batwing-ecto/, de ezeket megpróbálom ktsghatékonyabban megoldani, itthon behúztam a dinnert 35ért meg jön egy kupan black widow sdcc is, a dickenst valszeg megveszem külön fészbukról.
-
LÁZ
Topikgazda
miki/mini + potter jövőre
-
-
LÁZ
Topikgazda
dupla vip
karácsonyi ének 150 ojrótól
zöld kocka 200 ojrótól
egyéb készletek lehetnek akciósak vmennyire, de erről semmi konkrét info nincs+ hab a tortán...német lokálba lehet venni a mini mézeskalácsházat is ,nagyon fájt volna a legonak, ha innen is megvette volna vki...gondolom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #34863 üzenetére
nálam most megint átestek a ló másik oldalára , 2 nebulon b rendelésemet is törölték, 1et kb azonnal, a másikat meg miután már in warehouse volt a státus...persze pénz még sehol, 1 hete...a 3. külön rendelésből meg képesek voltak 1et kipostázni a 3 helyett, mindenféle értesítés nélkül...a maradék pénz még ott is sehol....nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a kifogásuk úgy, hogy minden esetben stock volt még a cucc, ergo kb 10 percen belül volt a 3 rendelés...a készletezési rendszerük zseniálisan szar...
-
LÁZ
Topikgazda
american dinner....35k...maradhat ...ma úgy is zaklatott napom volt
-
LÁZ
Topikgazda
SDCC black widow káming szúún
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #34698 üzenetére
sztem max ha külön címre rendeled, asszem én már legalább 2x jártam így, hogy hiába rakta a kosárba, és volt ott a rendelés összesítésben is utána, a következő emailben már törölték...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #34676 üzenetére
kreatív kalózhajó vajon mennyi?
-
LÁZ
Topikgazda
azt tudjuk vajon a zinternet vmelyik bugyrából, hogy mi a rejtélyes ajándék, ami a kosárba került a legónál?
-
LÁZ
Topikgazda
az itthoni store-os black friday-ról tudunk már vmit, vagy a szeptemberi vmi volt az
-
LÁZ
Topikgazda
i
2021es kinai újév cucc....hát, köszönöm szépen 😃, izzítom a kinai vonalat
-
LÁZ
Topikgazda
mán a jutub is tele van az Ecto-1al....hát bejövős, nov.15, hátha lesz vmi ajándék, vagy máshogy bírunk faragni az árból...
-
LÁZ
Topikgazda
berlinben vkinek ismerőse?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #34540 üzenetére
az elvileg már idén nem lesz, úgyhogy max decemberben lehet vmi szivárogtatás
@Throme: már november végén szokott info lenni a decemberi cuccokról, meg az ajándék készletről, sztem blackfriday után már előkerülnek dolgok.
-
LÁZ
Topikgazda
expert dinner van megint legóéknál, 50k, de itthon se olcsóbb, talán fészbuk 45, aztán ha kivezetik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest