- TCL LCD és LED TV-k
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Laptopról van szó csavarok szorítják rá az egészet szóval elvileg hozzányomódik. De levedtem a vadiúj 6W/mk gap padokat a memóriákról felraktam a régi használt rongyos szottyadt szakadt koszos gap padokat amik 4 éve rohadnak a gépbe és azonnal tökéletes lett netezés közben, sőt youtube közben is ilyen 55-62 fokos a gpu míg a vadi újjal amint a böngésző elindult és nyitogattam oldalakat azonnal 70-80 fok. Amint leálltam velük csak ment a gép azonnal 60 fokra ment vissza. Akkor gondolom 1mm helyett 0,5 mm pad kell nem? Pedig a régi szétnyúlt pad kb 0,8mm res ez alapján a fotó alapján szóval annyira nem vágom.[link] Bár sokkal nyúlósabb mint az új így gondolom 0,5mm ig is simán összemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Trollok komolyan
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest