- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Yodamest #52372 üzenetére
Én nem úgy kezdem a játékot, de néhány perc alatt levágom, hogy a többi játékos tud-e LoL-ozni vagy csak 12 évesek, aki rászabadultak a gépre
Volt egy tipikus meccsem, ami mindent elmond a Bronze-ról vagy a Silver-ről.
Bebontottak minket alul, mert az ADC túl merész volt. 2v0 az állás, OK. Elkezdi a top beírni, hogy na jól megcsináltuk. Az ADC elkezdi írni nekem, hogy idiot. Ezután elkezdik gyakni a mid-et. 5x megölik. Írom a Junglernek, hogy segítsen már neki, de egyáltalán nem megy oda. El van foglalva a top duo partnerével. Alul döntik a tornyot, de nem halunk meg, eközben top, mid és jungle 5-5-5x meghal. Már megy nagyban az osztás chaten. Összes tornyot bedöntik, nekem van 2 halálom többieknek 8. Elbízza magát a másik csapat és beAce-eljük őket. Erre írom, hogy na igen, így kéne játszani. Ezután 2-en teljesen egyedül kóricálnak az ellenfél jungle-ban és ráugranak 3-an, hiába szólok rájuk, de még ezekből a hibákból sem tanulnak. Ezután 4-szer oda-vissza Ace-eltük egymást, már az inhibitorok is lementek és a végén úgy rontotta el a csapatom, hogy úgy kezdeményezték a végső csatát, hogy ketten nem voltunk ott. Megint a merészség, kapzsiság és a nem kommunikáció, hogy ők mekkora mindent tudók. Szóval a meccset lehoztam szokásosan supportként 1/4/24, 61% kill participation, 50 ward (ők persze nem wardoznak, mert azt sem tudják, hogy mi az) és ennyi. Feleslegesen nem fogok meghalni, ha tudom, hogy az egész csapat és még az ellenség is teljesen alkalmatlan a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest