Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Így is volt, csak miután a gyerek PayPalen refundolni akarta "missing parts"-ra hivatkozva visszaszedtem az accomat supporttal. Őstehetség a gyerek amúgy, mert 1 hét alatt ~D1 MMR-ről levitte P1-ig.

-
kexksz
addikt
Ma este Begrip ellen megyünk PlayIT selejtezőn, szurkoljatok!

-
Lokids
addikt
Nemértem a játékosokat...
Van egy feederünk miden, majd mikor feladjuk, az adc lebasz minket, hogy mekkora noobok vagyunk, hogy megfutamodva feladjuk. De kérdem én, 20 percnél egy 10-0-nál lévő LeBlanc-ot mivel állítunk meg úgy, hogy ezra továbbra is feedel? LeBlanc úgy ölt meg (nocturneval voltam), hogy a torony és én is őt lőttem.
-
petcsike
tag
válasz
Kanczy
üzenetére
nekem van mindkettő szerveren 30as accom, és hát nem lehet egy kalap alatt venni a 2 szervert. már csak azért sem, mert az east szerveren sokkal több a magyar, ami alapból lehúzza az amúgy sem fényes képet (lengyel és román kokkok ugyebár szintén hírhedtek)... szal sok sikert azoknak akik ott játszanak
nemtudnám magam ismét rávenni, hogy feltoljam az arcom arra a sz*rra. -
zeli
aktív tag
Ismerőssel indítanánk egy meccset, és konkrétan nem indult el.
A champselectbe tudtunk csetelni az egyik sráccal. Mondom np, reconnect. 20k login queue. Elindult a game, bedobott, és úgy kezdtük a meccset, hogy ismerős + én, ellenfélnél meg egyedül az adc. Szép lassan visszajött mindenki, és most akkorát laggolt a game, hogy mire betöltött a kép az ellenfél a nexust ütötte, de meg se tudtunk mozdulni. 
-
RG4L
őstag
előző 2 hsz: Csodás...
-
RG4L
őstag
EUNE lepuszult, nekem...
-
Dolby
senior tag
low level accon mivel érdemes jungle-t próbálgatni? Sokan ajánlják warwickot, de lvl 6 előtt nem tudom elképzelni hogy gankelhet jól.
-
batai15
félisten
Valaki leírná hogy a legutóbbi patch miket hozott?
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
soloQ ban nekem sem lett meg.
Főleg időhiány miatt.
De legalább team meglett
-
n a x v i L
aktív tag
Kicsit előbb is meglehetett volna..
.
-
ClydeBeka2
őstag
Valaki átálitotta már a kliensében a hangokat koreaira. Kis segitségek kérnék benne.
-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Szerk. Rájöttem a huncutságra..
Reinstall volt 19-én és egy belső mappába települt 
OKt. 30: 521 perc játék

-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
De, ezért játszom folyton ARAM-ot ha nem rankedezek. Mégpedig reroll nélkül.

-
Honzi
senior tag
Ez az oldal nem épp azt mutatja amit kéne csak azt tudod meg belőle ami a legutolsó telepítés óta történt.
Kíváncsi lennék pár pontos adatra.First game
Dec 21 2011
Ez inkább 2010 FebTotal games played
1,858
Már most van 1500 winemMinutes spent playing
52,160 = 870 óra
Xfire szerint van 2000 órám pedig oda már be se léptem 1 éve. -
petcsike
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
A logok szerint tudja csak nézni, ami azt jelenti, hogy amikor újraraktad a játékot és nem ugyanoda raktad vissza mint ahol volt akkor az lesz az első játékod dátuma szvsz. Legalábbis havernak 2013 októbert írt ki, közben együtt regeltünk annó még 2011ben eura

-
Dinter
addikt
Barrel Roll (Q) - hatótávolsága csökkent (Moobeat úgy gondolja, hogy 1100-ról 950-re csökkent*, de az inibin-ben is 1200 helyett 1000 szerepel.)
Body Slam (E) - cooldownja 7-ről minden szinten 12-re emelkedett.
Body Slam (E) - ha egy egységet sebez, cooldownja 50%-kal csökken.
Body Slam (E) - mana költsége 75-ről minden szinten 50-re csökkent.
Body Slam (E) - a képesség leírásában ez már nem szerepel "A képesség sebzése oszlik a sebzett célpontok között"Na jó, nem túl nagy nerf, de első ránézésre annak tűnt. [link]
-
RG4L
őstag
Fain kis oldal, lessétek meg:
-
RG4L
őstag
-
Dinter
addikt
Megvettem Gragast, erre S4-ben azt is szarránerfelik..
-
smisa
őstag
EUW megdöglött

-
Otrodon
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy egy idő után, amikor beléptem már a meccsbe vagy éppen nézem a meccset a LOL-om egyszerűen kilép és valamit olyat ír ki, hogy: A LOL (TM) Client működése leállt.
Ezt meg lehet valahogyan oldani?
Ha valaki tudja, akkor esetleg egy részletes problémamegoldást kérhetek mellé??
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Induláás

(#24036) Pantal: én csak viccelődésképpen írtam mert én így értelmeztem a hsz-t.
-
Mottie
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Mondjuk, logikus..

-
domesz
aktív tag
Na ilyen se volt még, 2 first win of the day egymás után

-
Pantal
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem értem miért szapuljátok, tök normálisan írta le, hogy mit akar, nem siránkozott. Abban meg igaza van, hogy társasággal sokkal élvezhetőbb a játék.
-
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Duozzunk pls: http://prohardver.hu/tema/league_of_legends/hsz_23301-23301.html
Hogy lehet a saját hozzászólásaimat megnézni?
-
batai15
félisten
válasz
n a x v i L
üzenetére
Nem , mert nincs ára , legalábbisnem t udtam tegnap meg venni,..
-
batai15
félisten
a muramana itemet hogy lehet meg venni jaycnek?
-
noNameFPS
csendes tag
Aki úgy gondolja vegyen fel EUNE: nonameFPS ( silver1)
Kéne pár értelmes ember akikkel lehet játszani, mert randomokkal az egész egy nagy kalap...kaki.
-
Dani_kp
addikt
Rég nem panaszkodtam már, de ezt továbbra sem értem.
A Vayne-el való top-ozást miért kell erőltetni?
kép -
Mottie
őstag
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
Nem ez a lényeg.. Ha magasabb az MMR-ed, magasabbra fog rakni ha megfelelő mennyiségű placement meccset nyersz... Viszonyítás képpen amikor először kezdi az ember a rankedet akkor 1200-ról indul (ezért is mozdul mindenki efelé). Tehát a feltornászod magad 1800-ra, akkor már 1500-ról fogsz kezdeni ami lényegesen magasabb az 1200-nál (nem kell majd 10/10 -et nyerni hogy Goldba kerülj egyből)
-
batai15
félisten
Van itt aki jobban ismeri jaycet? Pár tippet adna? Köszi!
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Dani_kp
üzenetére
A hivatalos oldalra kitett poszt szerint a preseason változások nem fogják magába foglalni a soft resetet ami ugye a ranked eredmények nullázásával egyenlő.
De ettől függetlenül ne vegyük félvállról, ugyanis bele számít majd a promotional meccsekbe az (elért mmrünk+1200)/2 a matchmakingbe.
Tehát játsszak tovább érjem el akár a Diamondot és promotional alatt Goldosokat kapok.
Valami ilyesmi amit ke kell képzelni.
De az a lényeg, hogy feleslegesen fogunk játszani. -
Lokids
addikt
De szeretem oriannát. Egyre jobban. Egy vesztes meccset fordított meg (volt egy noob csapatal együtt játszani nem akaró xin tahónk (mi csak így hívjuk
). Az ellenfél egy ponton, mind az 5-en a labdám hatókörébe másztak. Egy Ace-d jót tesz a csapatszellemnek. 
-
WinnerB0Y
senior tag
Akkora hülyeségnek tartom, hogy a preseason nem kap soft resetet.
Játszunk majd, de értelmetlenül. -
Mottie
őstag
Olykor a megoldás "ignore"

Tribunalra az ember 1x4 reportért nem fog kerülni egyébként. Viszont ha már odakerül akkor szvsz nagyon ritka hogy nem büntetik meg (legyen akár csak egy "y you trollin' guys" , vagy masszív káromkodás) mert sok tribunalista nem "mer" pardon-t nyomni, féltve a saját statját, ha lát akármilyen minimális szóbeli zaklatást.
-
sagem
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Ez nem változtat azon amit írtam, ha normálisan beszélt semmitől nem kell tartania, beszólni bárkinek lehet, normálisan
. A felugró figyelmeztetés automatikus, akár egy verbal jelentésért is felugrik egyből a jelentés után kis idővel, semmit nem jelent, csak azt hogy valaki(k) jelentettek, a jogosságáról majd a bíróság dönt
btw: ARAm sem az a fun dolog már sajnos, a bénaságért beszólás ugyanolyan gyakori, mint a nyálverés, hogy mennyire easy, mennyire pro valaki stb..tegnap zsinorban 3 aram meccsen kaptunk olyan premade platinum playereket, akkor ARAM-on verték a nyálukat arra, hogy milyen ügyesek, amiért nyernek..

-
sagem
addikt
Semmit. De nem is kell, mert a figyelmeztetés teljesen automatikus, nem kell megijedni tőle (ha verbalként jelentenek a figyelmeztetés felugrik, függetlenül attól, hogy jogos e avagy sem). Az ügyed majd csak x idő múlva lesz elbírálva a tribunal által, ha nem írtál olyat, ami miatt bannolhatnak, nem kell tartanod a dologtól

-
Kanczy
veterán
Jók voltak a lanek (élen az ap rivennel)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
smisa
őstag
Help, mit lehet tenni olyan report ellen, amikor egy team 3 v 4 ember mellé kerülők be ARAM-n és elrontják a mecset. Szinte már a végén trollkodás csak és amikor ezt megemlítem beanyáznak, de végén mégis ők reportolnak engem mert, hogy nehogy már én őket és a végén persze én kapom a figyelmeztetést

-
n a x v i L
aktív tag
-
Mottie
őstag
-
batai15
félisten
Ez a jayce nagyon jó kari! igaz nehéz, de nagyon begyere!
-
zeli
aktív tag
Egyébként most az MMR reset nem a preaseason-ben lesz, hanem majd amikor elindul rendesen az új season. Szóval kb annyi történt, hogy lekapcsolták a rankedet, kiosztották a rewardokat, és minden megy tovább ugyanúgy.

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A champselectbe tudtunk csetelni az egyik sráccal. Mondom np, reconnect. 20k login queue. Elindult a game, bedobott, és úgy kezdtük a meccset, hogy ismerős + én, ellenfélnél meg egyedül az adc. Szép lassan visszajött mindenki, és most akkorát laggolt a game, hogy mire betöltött a kép az ellenfél a nexust ütötte, de meg se tudtunk mozdulni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szinte mar menetrendszerűen.