-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
lapartman #52399 üzenetére
Nekem elég ha meglesz mindkettőn a gold. Tavaly fél év játék után 10 besoroló alapján silver4 lettem, szóval reálisnak tartom ezt. Azóta sokat fejlődtem, bár még gyakorlatot kell szereznem azokkal a hősökkel akikkel rankedezni akarok (mindegyikkel lvl5 ismeret a cél) aztán nekiugrom. (nem sietem el, már elhagytuk szezon felét és még unranked vagyok mindig
)
-
lapartman
tag
Amúgy szezonzárásig kinek mi a cél
? Nekem, hogy Flexen meg Solon is meglegyen a Dia 3-4.
-
Yodamest
veterán
Nem is szabad mások hülyesége miatt, ez alap. Sajnos van, amikor magamtól nem halnék, de olyan helyzetet alakít ki a csapatom, hogy egyszerűen belekevernek egy olyan playbe, amiről tudom hogy rossz és magamtól nem csinálnám. Azt tudom utálni rendesen.
Egy tipikusabb eset:
Pl. tőlünk 2-en kóricálnak az enemy jungleba és már van baron is. Ellenfél sehol nem mutatja magát, tök elvannak tűnve. (baron wardolva) Szívem szerint mennék lanet pusholni, hogy előcsaljam őket , mert tuti várnak ránk valahol, de tudom, hogy az a 2 biztosan meg fog halni ha senki nem segít nekik. Így választanom kell, hogy utánuk megyek és akkor talán kitudom őket menteni és nem hal meg senki vagy magukra hagyom őket a hülyeségükkel, de akkor utána 3v5-ben nem fogjuk tudni a baront bevédeni és akkor minden úszik... így ilyenkor utánuk szoktam menni mindent vagy semmit alapon és van hogy megmenekülünk, de van hogy mind 3-an meghalunk.... ezek a nehéz döntések. -
PuMbA
titán
válasz
Yodamest #52372 üzenetére
Én nem úgy kezdem a játékot, de néhány perc alatt levágom, hogy a többi játékos tud-e LoL-ozni vagy csak 12 évesek, aki rászabadultak a gépre
Volt egy tipikus meccsem, ami mindent elmond a Bronze-ról vagy a Silver-ről.
Bebontottak minket alul, mert az ADC túl merész volt. 2v0 az állás, OK. Elkezdi a top beírni, hogy na jól megcsináltuk. Az ADC elkezdi írni nekem, hogy idiot. Ezután elkezdik gyakni a mid-et. 5x megölik. Írom a Junglernek, hogy segítsen már neki, de egyáltalán nem megy oda. El van foglalva a top duo partnerével. Alul döntik a tornyot, de nem halunk meg, eközben top, mid és jungle 5-5-5x meghal. Már megy nagyban az osztás chaten. Összes tornyot bedöntik, nekem van 2 halálom többieknek 8. Elbízza magát a másik csapat és beAce-eljük őket. Erre írom, hogy na igen, így kéne játszani. Ezután 2-en teljesen egyedül kóricálnak az ellenfél jungle-ban és ráugranak 3-an, hiába szólok rájuk, de még ezekből a hibákból sem tanulnak. Ezután 4-szer oda-vissza Ace-eltük egymást, már az inhibitorok is lementek és a végén úgy rontotta el a csapatom, hogy úgy kezdeményezték a végső csatát, hogy ketten nem voltunk ott. Megint a merészség, kapzsiság és a nem kommunikáció, hogy ők mekkora mindent tudók. Szóval a meccset lehoztam szokásosan supportként 1/4/24, 61% kill participation, 50 ward (ők persze nem wardoznak, mert azt sem tudják, hogy mi az) és ennyi. Feleslegesen nem fogok meghalni, ha tudom, hogy az egész csapat és még az ellenség is teljesen alkalmatlan a játékra.
-
csipszikutya
senior tag
Ritka pillanatok egyike ez is... Szét feedeltem magam, zilean earlybe nagyon lehozta nekik a bot lanet, cait meg a stunban alám rakott egy csapdát és gg ez.
De nem is ez a lényeg. 0-4be beirom nekik, hogy bocsi, zilean carry, nem tudok mit csinálni... Többi beírja, hogy nem gond, lehozzuk...
Utoljára még a 10 besoroló alatt volt ilyen amikor tényleg a lag miatt feedeltem és ott mondták még, hogy np... az meg cirka ~150 játékkal ezelött volt
Mondjuk az volt a szerencsénk, hogy a hülye enemy mindenáron engem szedett ki... Szó szerint 3 ultit kaptam mindig. Pant, Mumu és Lux, néha meg 2 Q-t Zileantol, de amig engem öltek addig a Trynda szétverte őket. -
Plata
félisten
válasz
Bowser #52379 üzenetére
Ma este is játszottam egyet,de ma Lux-al,mert őt nagyon szeretem,igaz vele már megvan az S.
De volt egy hisztériás Vayne az ellenfél csapatában,meg állítólag eu legjobb teemo-ja,ezt ő mondta a csata elején.Ő jött ellenem miden,párszor behalt utána már nem dicsekedett vele.
De Vayne irtó hisztis volt,folyton ugatott meg noobozott,nem tudtak elkapni négyen és tisztára be gőzölt.
Egész jól vezettünk,de Lee el feedelte xin-t,már leütöttük majdnem egyik inhibitort,amikor bejöttek a bázisra és sajna ők ütötték le a mienkét.Többieknek hiába szóltam hogy védeni kéne,nagyon sokára jöttek vissza.
Sajna sona is túl bátor volt,ha ő meg Lee nem feedelik el xin-t simán nyerünk.Sona nem tudom mit képzelt sokszor.Két három ellenségnek is nekiment tök egyedül. -
kentucky
őstag
Azóta tolt egy meccset Karthus-szal 83k dmg, után Cait 37k-val, de veszettek
-
Bowser
aktív tag
válasz
lapartman #52390 üzenetére
6 napi eredményt mentett az op.gg utána nincs semmi ami arra enged következtetni, hogy ez egy olyan acc volt amin senki nem játszott már és/vagy el lett ajándékozva egy High ELO-s playernek vagy vette valahonnan. Így született meg a smurf.
Szóval 6 napja kezdett rajta valaki játszani. 90%-ban Kassával.
-
lapartman
tag
válasz
kentucky #52384 üzenetére
Ez nagyon scriptgyanús. Ha így tudna Kassadinozni, nem Silverben lenne annyi szent.
23W/15L silver 3
57W/72L silver 5Ha ilyen statokat szerez be, akkor valószínűleg nagyon jó a macrogameje is, vagyis nem lenne Silverben. Esetleg boostolják. 100%, hogy nem az játszik vele, aki felhúzta eddig az accot. Legyen az booster vagy script.
-
Bowser
aktív tag
Smurf kérdés csak új hozzászólásként írtam: [link]
A tapasztalataim alapján:
A noob statok mint például Lee vagy Gangplank a régi acc tulajdonos szüleménye lehet.
6 napi eredményt mentett az op.gg utána nincs semmi ami arra enged következtetni, hogy ez egy olyan acc volt amin senki nem játszott már és/vagy el lett ajándékozva egy High ELO-s playernek vagy vette valahonnan. Így született meg a smurf.Sanda gyanú:
Season 6-ban Kassadinozott utoljára az emberke és 11 rankedet nyomott vele egész szezon alatt. Kétlem, hogy 10 hónap után visszajön és mint Silveres player (mivel season 6-ban silver volt) így szétrombolja silvert. Ennek az esélye szinte 0.
A script az ad egyfajta előnyt de nem tanulsz meg tőle játszani. Nézzük is meg az utolsó meccsét.
34/6/7. Összesen 41 asziszt. Náluk volt 48 kill. A 48-ból csak 7 killnél nem volt ott, ami arra enged következtetni, hogy amint 6-os lett már roamolt ezerrel. Gondolom nem a killek mentek hozzá hanem ő a killekhez. Egy silveres ha letölt egy scriptet attól még nem fog tudni játszani. De az, hogy az összes meccsén gyakorlatilag ő dominál /értsd leszarja a csapattársait 1vs9-ben halad előre(csak itt most fordított esetben).Szóval ez egy Smurf Kassadin volt. Ha tippelnem kéne szvsz Dia 1-2-3.
Probléma megoldva..Ugye megint visszajön az a kérdés, hogy smurf az enemyben, meghogy teljesen esélytelen. Hát igen ez esélytelen volt, de szeretném megkérdezni, ha hozzátok kerül a smurf akkor az ugye nem probléma ha lehozza nektek a meccset igaz? Vagy ha az enemynél van az AFK. EZZEL SZÁMOLNI KELL..
Itt az a dolog érvényesült, hogy egy kicsit magasabb ELO-ból jöttek le, és nyilvánvalóan alázott.
Hogy mit tennék a helyedben?
Elviselném a vereséget rossz szájízzel. Hidd el melletted is volt smurf már aki lehozta neked. Mellettem is. Mindenki mellett főleg silverben. Azt hiszed jól játszik. Lehet Silverben ok az ember de a saját elojában masszív loose streakje van. Töltsd le a meccset és nézd vissza. Tőle megtanulhatod mit kell csinálni ahhoz, hogy megnyerd a meccset. -
Whynot?
aktív tag
-
kentucky
őstag
Kassadinnal lehetséges szkriptelni? Ma jött ellenünk egy, de gyanús, hogy csalt mert konkrétan szétverte az egész csapatot 1v5-ben. Itt a profilja, innen nem úgy tűnik mintha scripter lenne.
-
Jim-Y
veterán
A manara:
- jobb mana management, blue buff, vagy double dorans, elso 2,3 wave-et huzd meg majd menj haza es vegyel meg egy dorans ringet
A movementre:
- ne 3 AP quinttel menj, hanem 2AP quint + 1 Movement quint. En supporton brandnak velkoznak es zyranak 3 movement quintet viszek mindennel tobbet segit. Miden mondjuk eddig csak Ryzanak es Cassionak vittem 3 movement quintet de nekik is sokat segitett.
-
Sordoran
addikt
Morrelloval szoktam kezdeni, abból is last chapterrel, és az már megoldja mana problémát. Gyakorlással majd rá fogsz jönni, hogy mennyire érdemes spammelni képességeket, és ha nagyon fogy akkor kicsit kevesebbet használd őket. Tehát ne erőltesd a lane tolását, csak mert képes vagy gyorsan leszedni minionokat. Főleg mert érzékeny vagy gank-re, nem is érdemes nagyon kimenned, ráérsz később torony alá kényszeríteni enemyt.
-
Zedz
addikt
Megvettem a Syndrát, de lenne hozzá kettő kérdésem. Eddig nagyon tetszik, igazó b*szógép tud lenni, viszont nagyon gyorsan fogy a manája és kevés a movement speedje. Érdemes ezekre itemet venni, vagy maradjak az AP tuningolásánál?
-
ChromeX
addikt
Megy már a 10 bann EUNE?
-
Bowser
aktív tag
Hiába vagy 4/0/2 jó farmmal. 6 aszisztod volt mondjuk a 25 killből például.
Mondok még egy példát 40 kill van a csapatodon és te 6/0/6-ban vagy. A farmod is jó de nem fogsz S-t kapni.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Gentlelelele #52369 üzenetére
A true dmg-s itemet veszik meg neki, utána amivel gyorsabban lö majd a harmadik.
Latera el fog tünni az elöny, de odáig el is kell jutni. Ha hülye aki fed és nem csinál semmit akkor olyan mint szarnak a pofon...
-
Yodamest
veterán
Ezt a játékot győzelemre játsszák, csak győzelemmel mész feljebb, nem lehet úgy elkezdeni egy meccset, hogy jaj csak az S legyen meg minden más mind1. Úgy kell hozzáállni, hogy nyerni jöttél és akkor az S is jönni fog magától. Én sosem a rankra mentem rá, hogy kulcsot meg miegymást kapjak, azok csak jönnek a jó play után amolyan + ként. (mielőtt bárki azt hinné valami kamikaze player vagyok, hát abszolút nem, pont az ellenkezője: kb meccsenkénti 2-4 halál az átlagom.)
-
Zedz
addikt
(#52367) csipszikutya & (#52368) Yodamest:
Köszönöm a válaszokat, így elmagyarázva tényleg logikusabbak mint amit én hoztam fel példának.
Tegnapi Veigaros meccshez még hozzátartozik, hogy egész játékidő alatt kaptam a "feeder veigar, report veigar" beszólogatást, gondoltam én teljesen jogosan. -
PuMbA
titán
válasz
Yodamest #52368 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy 6-8 halál fölött már nem kapsz S vagy A rank-ot
Hiába voltam support és mindent megtettem a csapatomért 12-15 halállal, ha a végén kapok egy C vagy D rankot. A Rito-nak amit leírtál, az egyáltalán nem számít.
Amikor viszont 4 halállal veszítettem, akkor megkaptam az A rank-ot. A csapatomból meg mindenki 13-17 halállal végzett a meccs végén és én voltam a célpont hogy nem segítek. Aztán megírtam nekik, hogy ha ennyire felelőtlenül mennek előre, akkor én biztos nem segítek.
-
Gentlelelele
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, (amit már feltettem, csak elveszett a sok hsz között/ hsz-ben) hogy GP esetében a special item-ek közül melyiket érdemesebb előbb megvenni ? Itt gondolok az ultijához való 3 item-ra
Illetve az előbbi témához. A végeredmény egy dolog, de lényeges, hogy ki mikor szerezte meg a kezdeti előnyt. Lehet hogy a végére már eljutottak odáig, hogy hasonlóak a statisztikai mutatók, de az elején még szívták a levegőt a foguk közt. Mire felzárkóztak és eljutottak odáig, hogy egyenrangúan tudnának beleállni egy csapatharcba addigra lehet egy-egy lane-n már csak inhibitor volt. Nem jól jött ki a lépést bukták a csapatharcot és 30+ percnél már onnan végig lehet tolni.
-
Yodamest
veterán
ChromeX persze, mert te 1 csapat öléseinek szempontjából nézed. Így összeadva, vákumban nézve brutálul hangzik, hogy fú 27 kill van az ellnfélnél, de nálatok is ugyanannyi van, tehát ti is sebeztek, ti is tudtatok resistet venni a sebzés ellen, tehát nem voltak feedben. Egyenlő harc volt ezáltal. Nem lehet csak az egyik fél eredményeit nézni és úgy kezelni mintha ti egész meccs alatt 0 goldból 1 kezdő itemmel kellett volna, hogy játszatok.
Zedz értem mire gondolsz, csak ez nem ennyire egyszerű. Ha ennyi lenne a lényeg, hogy 7 halál = 7 feed minden mástól függetlenül, akkor gondolj bele az a játékos játszana a legjobban (e-szerint a logika szerint), aki egész meccs alatt 0-0-X stattal zárt, mert " ő nem feedelt". De sokszor jobb tud lenni az, hogy valaki csinál egy 12-12-X-et, mert ha 12X olyan killeket visz véghez, amik pont hogy egy célpont elhozatalát, inhibitor döntést, baron killt tesznek lehetővé, sokkal többet nyer a csapat az ő halálából, mint az ellenfél. Ugyanígy egy "passzív" játékos aki nem halt egész meccsen, de nem is sikerült vele csapatharcot nyerni, mert túl óvatosan játszott és kihátrált minden szituból, az simán lehet rosszabb.
A killek nem azért kell, hogy jók legyenek, mert kill és gold hanem optimális esetben egy killnek jelentősége kell, hogy legyen, egy példa: végig pusholod toplanet,ledöntesz 2 tornyot és a végén az inhibitor védő tornyot is félig bedolgozod, aztán rád mennek 5 en és meghalsz. Na ebből stat szerint annyi látszik, hogy jaj te feedeltél, mert haltál, viszont az nem látszik, hogy elhoztál 2+ 1/2 tornyot ráadásul lefoglaltál 5 ellenfelet arra az időre amíg téged kergettek és a többiek mondjuk ezalatt elhoztak egy sarit.
Személy szerint az alap hozzáállásom az, hogy akkor volt "jó" csapatom ha nálunk mindenki tudott legalább annyit ölni, mint amennyit halt, ha ez teljesül én már boldog vagyok és ha így vesztek egy meccset azt csak a saját hibámnak könyvelem el.
-
csipszikutya
senior tag
A "fed" enemyt ugy értsd, hogy tegyük fel, hogy: meghalsz neki lanen 3-4x, ez már +~1000 gold minimum neki, plusz az XP amit kap és amit te vesztesz amig nem vagy kint a lanen. Biztos vagyok benne, hogy 3-4 halálnál már ver rád 2 szintet minimum ami nagyon sok. Mivel nagyobb szintü, erősebb, több a goldja jobban tud farmolni, esetleg be freezeli a lanet, kiszorit téged onnan, hogy xp-t se kapj ergo még nagyobb szint elönye lehet.
Ebböl következik az is, hogy mondjuk topon a jungelesnek nem kell jönnie mert simán dominálod a lanet, farmolhat vagy más lanera mehet.Az, hogy valaki fed nem azt jelenti, hogy van hasamra ütök 6 killje és 0 deathje, hanem az, hogy olyan elönyt alakit ki amihez min. 3-4 ember kell, hogy érdemben fellépjenek ellene.
Mondjuk ez nem bronzba, mert ott a tryhard nyer, de böven feljebb észre fogod venni, hogy lehet valaki fed mondjuk 1/0/0-ba -
Zedz
addikt
válasz
Yodamest #52364 üzenetére
Félre ne érts, nem kötekedni akartam. Nemrég érkeztem ebbe a közösségbe, bronz 2-ben tengődök és főleg innen kérek tanácsokat. Csak nekem ez így tűnik logikusnak, hogyha valaki meghal 7x, és öl 5x, akkor az a 7 az "feed", mert az a 7 halál valakinek 7*x gold. Tegnap Veigarral 15 - 10-ben végeztem mert cefetül elvertek miden, de lategameben hoztam, ettől függetlenül az a 10 halál az valaki(k)nek nagyon ió pénz volt. Nyertünk, de lehet kevesebb erőbefektetéssel nyertünk volna ha mondjuk max 2x halok meg.
-
Yodamest
veterán
Na lényeg ki lett ragadva, a többit el se olvastátok... ilyen 3-5-7 kill az nálam nem feed, most tök független attól, hogy ki mennyit halt, az ölést nézzétek. Az, hogy ők is öltek annyit, mint haltak arra irányult inkább, hogy nem noobok voltak, csak mert úgy lett beállítva a dolog, hogy a csapattársak csak feedeltek mint az őrület ő meg egyes egyedül kellett, hogy helytálljon.. pedig ez nem igaz.
-
Yodamest
veterán
válasz
ChromeX #52360 üzenetére
Háát azért az, hogy iszonyat feedeltek elég erős így. Mind öltek annyit, amennyit haltak és igazából a wukong kivételével nem is volt sok haláluk, legalábbis azt én nem mondanám feednek, átlagnak inkább. Ellenfélnél ugyanúgy haltak a playerek szóval semmiféle feed nem volt. 5-5-3-7-9 killek az ellénfélnél elég kevesek a feedhez. Sztem simán belefért volna valami sebző item.
-
Xero
nagyúr
Az uj update sokat finomított a klienssel és eltűntek az fps droppok is. Stabil 144.
-
Yodamest
veterán
válasz
ChromeX #52356 üzenetére
Amit lapartman is mond +1
Illetve még annyit fűznék hozzá, hogy valami dmg itemet vehettél volna ha már te neked kell carryzni a meccset, az full tankba nem fog menni. Supporton kívül mindenki többet sebzett nálad, pedig te nem is haltál, ergo több időd volt játékban lenni és sebzést kiosztani. Amit tapasztalok, hogy hosszútávon csak úgy mászhatsz felfelé, ha elég releváns vagy, nem elég ha másokat pajzsolsz vagy te vagy ölhetetlen, az kevés. Kell hogy legyen elég sebzésed is, még akkor is ha tank vagy support vagy, másképp nem lehet lehozni ezeket.
Nálam az a bevett szokás, hogy tankokra 2 sebző itemet mindenképpen veszek, anélkül egyszerűen csak kihalnak mellőlem a társak engem meg utána szétszednek. Pl. Garennél is kell egy BC + mellé mondjuk egy jégkalapács. Zacnél naptűz effekt kevés önmagában, kell mondjuk egy hydra neki az jól scalel a HP-val ami amúgyis rengeteg lesz, vagy ha full AP akarsz lenni akkor rylai+lyandri duo mindenképp kell, hogy veszélyforrás legyél.
-
lapartman
tag
-
Plata
félisten
Karthus-al elloptam sárkányt és megöltem 4 vadgesztenyét.
Erre azt mondták hogy én meg egy silver noob vagyok.
Lehet hogy ezt sértésnek szánta,de én még nem is voltam silverben. -
SkiDev
őstag
A pillanat mikor kipróbálom Rivent és h... nem részletezem inkább. Csak annyit, hogy, aki legközelebb írni fogja játék közben (mint pl. tegnap is), hogy Riven egyszerű champ, annak én fogok visszaírni és tehet nekem egy szívességet.
Nagyon nehéz. Sok a kombó után a cd. Az R sebez egyedül nagyot, de ott meg érdekesen működik, benyomom, tölt még valamit, utána kinyomhatom, majd jár egy kör és utána 130 mp cd :/ .Nem baj legalább megtudtam, hogy az ekko ulti is sebez.
-
lapartman
tag
válasz
Sordoran #52348 üzenetére
Én először azt hittem, hogy mid-season patchként kapjuk majd meg. Hát mégsem. November 10-13 még nagyon a jövő zenéje. Az attack speed gyorsítón meg a support izén plusz az overheal-en kívül kíváncsi vagyok, hogy milyen skillek váltják a keystone-okat, meg hogy a toplanerek mit kapnak majd. Jaxet lehet majd újra előveszem ezzel az ultrabrutál attack speed szteroiddal
.
Nekem IP-im tízezrei lettek beleölve rúnákba 4+ év alatt, plusz leárazáson mastery paget is vettem RP-ből. Remélem busás kárpótlást kapunk
-
Sordoran
addikt
válasz
csoki46 #52347 üzenetére
Kibeszélésnek nem mondanám azt a pár hozzászólást, bár tény, hogy szerintem mindenki így van vele, ezért nem írtak mások. A kárpótlás tuti nem RP lesz, vagy IP-t kapunk, vagy ládát+kulcsot. Az új rúnákról meg majd ha lesz konkrét infó, most annyit tudni, hogy kevesebb, de több statot adó kis rúna lesz, és a fő rúna key mastery szerű passzív képességet ad. Várjuk ki a végét, messze még a november.
-
lapartman
tag
Lehet elkéstem, de ki mit gondol az új honor/rúnarendszerről?
Aki lemaradt volna róla: [link]
Nekem meglehetősen tetszenek. Kíváncsi vagyok, mit fognak kapni azok pontosan, akik már IP-k tízezreit ölték bele rune page vagy rúnákba. Én asszem amikor leárazás volt egyszer RP-vel is vettem rune paget.
-
Enigma1945
őstag
jézusom az az új yasuo kin! nem szeretem yast, de ez a skin! áll leejtős!
-
Carlytoo
senior tag
Vissza másztam platig(flexen). Nem volt annyira nehéz, mert 34-35 LP-t kapok egy win-re. Viszont mostanában én is elkaptam a loose streak-et. Mindegy, hogy milyen role-on játszok és kivel. Ráadásul nem is a csapat az oka, hanem bejött az unlucky train.
-
Zedz
addikt
Tegnap az autofill rendszernek hála berakott supportnak, és nem tudtam mást hozni mint a kis Poppyt, akivel viszont sikerült az első 10 perc alatt 5-0ba lennem. Szokták midre is vinni?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
FoLey-v #52332 üzenetére
Anno munkahelyen ebész szünetben olvasgattam azt a csoportot, hogy röhögjek... És szerintem erre emlékszem, mert nagy volt a késztetés, hogy írjak hozzá
(#52334) kenwood: ha gondolod jártas vagyok picit a qvantum elméletben, ott akár dobhasz 1 kockával egyszerre 12-t is
-
kenwood
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #52336 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Doki-HUN1978 #52336 üzenetére
A ward-ok közt keresd.
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy #52333 üzenetére
dobokockaval is ez van.
neha sikerul 10 bol 6-7 hatos is dobni,de 100, vagy 1000 dobasnal mar fixen 1/6 az eselye minden szamnak.Sokat agyaltam mar rajta,hogy ez miert van,mi iranyitja a valoszinuseget a vilagegyetemben ?
Valszeg nem csak az en agyam kapacitasat haladja meg a kerdes -
FoLey-v
addikt
válasz
marked one94 #52304 üzenetére
Azt még hagyján sok az idióta és moderátorok legtöbbsége CSAJOK voltak! Jó csak az egyiket ismerem,de ő legalább helyreteszi a troll kisgyerekeket. Volt olyan,hogy írtam az egyik poszt alá és jött egy degenerált kb. 19 éves srác és egyből az autómat fikázta(profilképemen azzal vagyok),mert ő az anyuci apuci kölcsön kapott Suzuki SX4-e többet ér mint az én G4-em,de Astra H-val is jött meg azzal is,hogy enyém legalább viszi a 120-at. Nem is értem,hogy az autómnak mi köze volt hozzá,de legtöbbször is ezzel jött már(pár hónappal után is) annyira untam,hogy megírtam szépen neki és elküldtem a jó kurv* anyj*ba is meg a haverjaim is,azóta nem írkál már. Meg a csoport tele van idiótákkal(tisztelt a kivételeknek) Kováts Attilával az élen! -
Xero
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #52329 üzenetére
Annyival kiegészíteném a fentebbi választ, hogy én most nem invesztálnék már új rúnaoldalba. Hamarosan teljesen átalakul ugye a mastery - rune rendszer és megszűnnek a fizetős rúnák valamint rúnaoldalak.
Lehet, hogy lesz refund, de jobb biztosra menni.
-
Plata
félisten
válasz
Doki-HUN1978 #52329 üzenetére
Új rúnaoldal 6300 ip.
Teemo gombáit meg azt hiszem magyarul látó fejlesztése nevű cuccal látod.
Angolul nem tudom mi a neve. -
Doki-HUN1978
senior tag
2 kérdésben szeretnék segítséget kérni:
Hogy lehet új rúnaoldalt csinálni?
Melyik az a cucc, amivel látni lehet az ellenséges Teemo gombákat?
Köszi.
-
kenwood
veterán
en rapoo v300-al tolom.
szerintem boven kozepkategoria.Kitalalhatnanak valami mas jellegu kihivast a ranged junglernek,mert en mar a Mortal Kombat elso reszeben is utaltam az ott meg "testcsel"-nek nevezett kiteolast.
Wowban is volt par kiteolos boss,azokat is gyuloltem, pedig nem volt alapveto wasd problemam.
-
kenwood
veterán
Tegnap olyan meccsunk volt,hogy a legvegig egalban voltak a killek.
Naluk a Kha jungler volt durvan fed,mi meg az objectivekben voltunk sokkal jobbak.
Vegul meglett es 7-3-10-re S-t kaptam.Ezt a ranged junglet viszont meg gyakorolnom kell,mert nem ertem, hogyan lehet kiteolni, minden utest bekapok, es lvl 6 kornyeken is folyamatosan elet es halal kozott lebegek.
Vagy megyek full armor runakkal,aztan vegigallom
Papiron nekik kellett volna nyerni.
A goldkeretes toposunk miatt meg plane,de meglett. -
-
stefyY
őstag
Utóbbi 8 flex 7 lose...jön a 8. is 9 meccsből hamarosan...
-
Imilenni
addikt
válasz
marked one94 #52304 üzenetére
Engem még a kezdetekkor bannoltak onnan.
Egyébként a Fungary-ba gyere, ott rend van és nyugalom.
Mert bizony lecsap a bizonyos banán osztó kalapács ha rosszat csinálnak. -
Sordoran
addikt
válasz
csipszikutya #52314 üzenetére
Túlságosan megváltoznak a rúnák ahhoz, hogy ne nyúljanak az árhoz (ha jól értem, már nem 3-9-9-9 db lesz, hanem csak néhány, de az sokkal többet ad). Az, hogy ingyenes lesz jó, de akkor rendesen legyen kárpótolva az aki eddig költött rá. És mivel meccs előtt lehet majd ezeket is módosítani, a rúna oldalak is értelmüket vesztik. Én eddig vagy 10 ezer IP-t költöttem csak rúnára, és egyszer 6300 IP 2 oldalra. Most az összes rúna oldalt fel akarom tölteni rendesen lvl3-asokkal, az még 15 ezer lesz. Még majdnem fél év míg ez bejön, és hát csak nem kéne rankedezni lvl2-vel (egy rúna oldalam full lvl3 csak, többi vegyes), de ha nem lesz semmi kárpótlás, kidobott IP. Nem játszok olyan sokat (nem gyűlik olyan gyorsan IP), és túl sok hős hiányzik még ahhoz, hogy ne izgasson.
-
csipszikutya
senior tag
Ezt külön hsz-ban szeretném, sr a dupláért
Rune:
Nem sok meglepetés van benne, standard ADC rune. Gondolkodom, hogy rakok bele life steal runet is, de a BT sokat ad és a masterisem is olyan, meglátod mindjárt.
Armor pent/lethalityt nem használok, late gameban tudok úgy itemet venni, hogy kompenzáljam.Masteries:
Én jobban szeretem a Bloodlustot mert így az earlyt jobban meg lehet nyomni. Ha "kockáztatom" kéne az életemért a farmban, ez segít, hogy ne keljen. Sokat tud dobni earlyben, lateban pedig eddig nekem mindig jól jött. Ha Fervort akkor hozom ha tudom, hogy nem lesz gáz az early és lateban sokat kell ütögetni. Ezt game elött meglátni, átgondolni az enemy függvényében.
Build: Dorans balde + 1 poti - BF + cipö - Essence - BF - IE - AS cipő - BT - és itt jön az enemy függvénye. vagy Stattik/PD vagy Black Leaver - Piros Last Whisper. Lethelity MF-et nem szeretem. Versen y szinten lehet, hogy erősebb, de yolo q-ba a crit MF jobb,
szerintem
-
csipszikutya
senior tag
Pre-Season
Elég érdekes dolgokról van szó, pláne a rúnákról. Ingyenes lesz az összes de szó esik arról, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal akik sokat költöttek rá. Remélem 1 az 1ben vissza kapjuk az árát, vagy adnak 30 ládát kulccsal együtt... Én személy szerint 130k IP-t vertem el rájuk... És most, hogy az összes champet meg akarom venni, így eléggé fájó... Vagy egyáltalán ne tegyék ingyenessé... -
Buster17
addikt
Hali!
EU nyugatról valahogy átlehet vinni a regisztrációt az EU keletre?Regisztrálnék simán mert 0km-es profil de nem engedi mert hogy foglalt már az email cím.
-
csoki46
senior tag
Ezt el kell mesélnem
Első meccsen Anivia midet játszottam szerintem nem szörnyűen, lanen elvertem cassiot. Sajnos vesztetettünk. Nem is aggódtam rajta úgy voltam vele,hogy majd a kövi meccs összejön.
Kövi meccsen írt a topos, hogy inkább menne midre. Lecsekkoltam lolskillen ügyes volt katával mondom jól van akkor menjen. Topon elkentem nasus mire a 6-1-0 körül ír a gyerek, hogy ő előző meccsből a cassioCsak sikerült elégtételt venni az előző meccsért
-
Jim-Y
veterán
válasz
csipszikutya #52306 üzenetére
Irnal kerlek egy altalanos MF buildet runakkal meg masteryvel es itemekkel? koszi
-
kenwood
veterán
válasz
csipszikutya #52303 üzenetére
nekem a trynda ilyen.
elso par szint meg nehany champ ellen necces,meg egy babysit tud fajni.
Ha megvan a lvl 5-6 es nem vok 0-3,onnantol mar 1v1ben nem tudnak mit kezdeni velem,mert minden harrast visszahelel a q.
Statik shiv,es onnantol kislabujjal is 1 sec egy wave
Volt mar 9.x is vele.
persze azert figyelni kell,mert ha elkezdenek 4-5 fovel pusholni, akkor hiaba farmolod fossa magad,elmegy a game. -
marked one94
őstag
válasz
kenwood #52294 üzenetére
Pár hete beléptem facebookon League of Legends - Hungary csoportban. Úristen ami ott megy. Az elején még nevettem hogy milyen vicces, de most már csak szörnyűködök. Baromi alacsony ott a szint, és ahhoz képest ez ez a fórum topic nem pörög mindig de mennyivel színvonalasabb.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
kenwood #52300 üzenetére
Hát az az igazság, hogy MF-el eléggé könnyű a farmolás a passive miatt és ő az az egyetlen ADC akivel egál-ba vagy hátrányból is viszonylag agressziv tudok lenni és vele is csak ebbe a seasonba van 80 gamem a 130ból kb.
Nagyon figyelek az első 10 percben a farmra. 10 percre a min. 80 meg szokott lenni. Utána pedig mindig futok a ránk pusholt lanera, közbe meg a JG-t is kitakaritom, szal így nem nehéz
És ezt mondom úgy, hogy szinte mindig random ember a suppom, nem tudom vele megbeszélni, hogy mit hogy miért, bár hála istennek nagyon sokszor jó a support.
Volt nekem is persze olyan játékom, hogy torony alatt nem mertem farmolni...Jim-Y: G3 promóban vagyok sokadjára... Ezek pedig az ADC statjaim, többivel nem büszkélkedek inkább
Bár Stefy kolléga a tanum rá, hogy volt már rankeden 10 percnél 20 farmom is, de azt is vissza hoztam... mármint a farmot, a gamet lecarryzték nekem
-
SkiDev
őstag
válasz
csipszikutya #52299 üzenetére
Gratula.
Ezzel még van bajom, gyakran supportkodom, így a farmot nem gyakoroltam még nagyon.
Visszanéztem, adc-kel, renektonnal 4-5 cs jött össze jobb esetbenImilenni: Meg vagy ismerősnek Hungarian Senpai (SkiDevMon).
-
Jim-Y
veterán
válasz
csipszikutya #52299 üzenetére
Szerintem ilyen statokkal mar diamond tetejen kenne lenned. (lehet ott is vagy nem tudom
) Szerintem mindenki orulne ilyen atlag statoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest