Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
Üdv. mindenkinek!
Nekem egy Leadtek DVR3100 H TV Tunerem van. Nagyon jó kis cucc, de amióta az adatlapomon szereplő konfigban van (MSI P55-GD65), azóta a felvételeim nem tökéletesek. Egy 4 órás felvételben átlag 2-3 javíthatatlan hiba szokott lenni. Vagy nevezzük sérülésnek. Ezeket állandóan meg kell keresnem, majd kivágni a felvételből. Különben nézhetetlen, mert ott a lejátszó lefagy (KMP, VLC). Ez elég időigényes és kellemetlen.
Ez a kártya már elég régóta megvan. Még egy régi LGA 775-ös konfigban is volt. Az egy Gigabyte lap volt. Valami P45-ös. Ott tökéletes volt minden felvételem.
Már akkor is 64bites Windows-t használtam.
Most is 64bites Win 7-et használok. Alaplapi Realtek hangkártya. A Giga-ban is azt használtam, csak nyilván egy korábbi kiadásút. Akkor egy HD 4850-es, most egy HD 6870-es karit nyúzok. Szóval Catalyst driver akkor is, most is.Én arra gondolok, hogy nem-e a mostani alaplapom PCI vezérlése ludas a dologban. Ki tudja a P55 lapkában mennyire nyúltak bele a PCI vezérlésbe? Vagy az MSI drivere nem igazán komálja a TV Tunerem. Alaplapi drivereim az MSI oldaláról a legfrisebbek. De egyébként nincs bajom a driverekkel.
Olyan sok ötletem nincs, mert amúgy a kártya kiválóan működik. A kép, a hang tökéletes minőségű. Meg is lepődtem anno, mert analóg adástól nem vártam ilyen minőséget. a felvétel minősége is pazar (a hibáktól eltekintve). Szóval valami szoftveres/driveres mizériára tippelek.
Amibe most át tudnám tenni, az egy 9 éves ABIT BD-7-es alaplap. Win XP 32bites rendszerrel. Nem hiszem, hogy az mérvadó lenne, mert szerintem a kártya eleve hibátlan. Mint írtam, a korábbi konfigomban nem is volt gond a felvételekkel.
Esetleg az zavarhat még be, hogy a proci nem fix órajelű, hanem turbózza magát, vagy a Hyperthreading?
SATA vezérlőm AHCI-re van állítva. A vinyóim kiváló állapotban vannak. Szóval sok ötletem nincs.
Az adás kábelen jön. A csatlakozásokat én csináltam, jó minőségű, nem műanyag, hanem fémházas csatikkal. Egy Belkin túlfesz. védőn van átvezetve a koax kábel, de ez már a régi konfognál is így volt.
Szóval passz.
Ha valaki tapasztalt már ilyet, vagy van ötlete. Szívesen elolvasom, ha ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest