-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
válasz
#65675776 #8110 üzenetére
Így van, érdekes a helyzet, mert sehogy sem tudok rájönni mi lehet az.
Egyik-másik driver-ét is szétcincáltam az .exe-s telepítőből, így-úgy ráerőszakoltam az eszközre, de semmi. PVR2-t is próbálgattam... eredménytelen. Úgy tűnik Win7 reinstall lesz...Valóban nincs semmi érdemi többlete a Home Premium-hoz viszonyítva sem, de ha egyszer adja a cég.... Hát Istenem... El kell fogadni!! (Dán cég)
UI.: a Windows Media Center-t próbálva az látja a kártyát.... tehát vmi PVR2-re érzékeny konfig lehet a hiba, i think.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest