Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Tanácsot kérek Leadtek tuner vásárlással kapcsolatban. A legfőbb paraméterek, aminek meg kell felelnie:
- a legfontosabb: XP x64 alatt menjen 16 GB RAM mellett
- PCI csatlakozó vagy PCI-E, viszont ebből csak egy x8-as van szabad
- hardver-es tömörítés vagy hibridség nem feltétel, de nem akadály, ha 30K közelében marad az árA motiváció, ami miatt nem saját magam keresgélek, ez a hsz.
daa-raa, nem találtam a topikban, hogy pontosan mire gondoltál, 2 éve használom a TV2000XP Exptert-emet x64 XP-n, egy hónapig 1 GB, fél évig 2GB, majd egy évig 8 GB RAM-mal, elvétve előforduló CPU-használati gondokkal. Viszont mióta 16 GB-ra bővítettem, szinte nem tudom úgy elindítani a PVR2-t, hogy ne 100% vagy afölötti (kernel-time) CPU-használata legyen végig a futás alatt. Eddig négy nap alatt több 100 próbálkozásból négyszer sikerült - egy-egy restart után, némi trükközéssel - normálisan elindulnia (mostmár bekapcsolva marad, amíg be nem szerzem az utódot), így viszont hangerő- vagy csatornaváltás okoz 100% CPU-t és szaggatást 8-10 másodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest