-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz99
csendes tag
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni az Expert tulajdonosok táborába..Nemrég vettem én is a Mistralban, 9300 Ft-ért, mint Tusi.A kiskerarak.hu szerint ott a legolcsóbb.Feltettem a gépemre a PVR-t, és a PVR2-t is.
Sajnos van egy zavar a gépben ha PVR2-t használok, a kép felső részén egy 3 cm széles sávban a kép szétesik, olyan mint, amikor kódolt adást nézünk.Ezt minden csatornán produkálja.A PVR-nél is csinálta de ott meg tudtam szüntetni,le tudtam venni a felbontást legjobbról normálra.
Valószinű PVR2-nél is ez a gond, nem birja a 2800-as Sempron a 720-as felbontást, de itt nincs a jobb gomb menűjében állítási lehetőség.Hogyan lehet állítani a felbontást PVR2-ben.Egyénként azt hittem, hogy a tápegység zavarja, és a teljes gépet szétszedtem és áttettem egy nagyobb házba, valamint csináltam egy árnyékoló kártyát is tuner mellé.Jó kis móka volt, de túl vagyok rajta.Sajnos blozey honlapján megadott linkről nem tudtam a PVR2 manualját letölteni, nekem itt egy koreai betűkkel teli lap jelenik meg, amit próbáltam a goolge translatorrak lefordítani, de nem sikerült.Küldjétek el legyetek szívesek az website URL-jét.Nagyon szinvonalas a ez a forum, néztem a külföldieket,de szerintem ebben a témában ez a legjobb.Elég jól körüljártam a témát a tunerválasztás előtt, és sok érv szólt az Expert kártya mellett.Remélem a kezdeti nehézségeken túlleszek, és mindenkinek ajánlom ezt a tunerkártyát,aki HDD-s DVD irót akar olcsón.
Üdv:Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest