Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ninoka
tag
Köszi, majd ha hazamegyek akkor megnézem, de nem hiszem, hogy nagyon le lenne terhelve a gép, mert akkor (én úgy tartom logikusnak) a terheltség függvényében változna a hang elcsúszása, ez viszint állandóan ennyi, 100 perc után 1 mp, 200 perc után 2 mp. Már sokszor vettem fel vele, és mindig ilyen a hang. Egyébként egy gyári beállítást választottam a felvételhez, ha jól emlékszem akkor valami DVD minőség (a felbontásra pontosan nem emlékszem, de talán 720x576 vagy ilyesmi), és a felvétel mpeg kiterjesztésű lesz, nem avi. A hangformátumra már nem emlékszem, hogy mi van beállírva, de talán az mp3. Próbáljak meg más beállítást hangnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest