Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
A legújabb NV drivert leszedtem és felraktam az eggyel előbbit. Már nem indul újra a gép, amikor fel akarom rakni eszközkezelőből a drivert. Viszont csak az audio-t tudom felrakni, video részét én.
Korábban ezt láttam az eszközkezelőben, amikor még jó volt:WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)Találtam drivert, ami "elég jó", viszont sárga felkiáltó jelet kapok, pedig korábban jó volt.
Tehát 64 bites XC2028-as driver kéne nekem, ami Win10 64 bitre felmegy. Most szereztem egy másik ugyanilyen tuner, azzal ma este megpróbálom. Hátha.
Sajnos csak jövőhét kedden kapom vissza a régi videókártyát, hogy azzal is kipróbálhassam.Tud valaki WinFast TV2000 XP Global/Global tuner Win10 64 bit install-ban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bundle topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest