- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Köszi! Sőt visszakérem majd a régi vga-t, hogy teljesen legyen a kitesztelés.
De most az történt, hogy kivettem-újraberaktam a tuner-t és nem akart elindulni a win10! :S
Kiderült, hogy korrupt lett a filerendszer az SSD-n, HDD sentinel 80%-ot ir teljesitményre, ami nem hangzik túl jól! Nem tudott visszaállni semmiből, korábbi rendszermentésből sem. Clean install lesz. :|
Hála Istennek úgy néz ki, h komolyabb adatvesztés nélkül megúszom.
Remélem!
Pár órás melót csináltam igy magamnak, meg idegeskedést, nem alvást. De nem gond. Régóta hordom már magammal ezt a rendszert (még win7 install volt először), legalább 5 alaplap csere is volt alatta!
Rakat szeméttel tele.
Ha sikerül a végére jutnom, irok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest