- OLED TV topic
- A régebbi GeForce-okra is jön majd a Smooth Motion
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
A Samsung LE40C550 ugye USB-ről majdnem mindenevő? Vagy mkv, avi stb-t játszik, nem? DTS hang már megy neki? -
iminim
csendes tag
Másik érdekesség, hogy lényegében csak a Samsung használ tükröződő bevonatot a jobb tévéin (Ultra Clear Panelnek hívják), ami egyrészt jobb érzékelt kontrasztot jelent, másrészt megszünteti a szokásos "LCD kinézetét" a képnek, közelebb viszi a foszforos technológiákhoz. Csak persze tükröződik, ha besüt a Nap / fel van kapcsolva a lámpa.
Ehez hozzátenném , még amit most vettem SONY 40 HX700-as TV annak is tök fekete tükrös felülete van , és nagyon jó a fekete szintje. Nagyon könnyü tisztitani,mert szinte üveg, a pontos anyagát nem ismerem. A fekete matott nagyon nehéz homogén tisztára törölni. Nekem egy samsung monitorom van 2243SW, onnan tudom.
Ez csak egy kis kiegészités, -
törölt tag
Akkor 100 hz. legyen inkább.Inkább a képminőség legyen jobb.És teljesen igazad van,mert kb 20-25 ezerért kapni 1 médialejátszót ami sokkal jobb mint a tévékbe beépitettek.
Gyakorlatban annyit tesz a 100 hertz hogy a futó feliratok olvashatóbbak és a gyors mozgások nem annyira mosódnak el. A részleteket itt találod. -
törölt tag
Ez nagyobb és alig drágább.
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
130K-ért még mindíg a Philips 32PFL7404 a nyerő választás, ha monitorként használnám?
Ez tipus másr sok tulajnál bizonyított monitorként, minőségi paneljával.
Mikori modell ez? Philips oldalán van 5 féle 32-es 7xxx, de ez nincs közte.
Ennyiért esetleg van már jobb alternatíva?Egy másik lehetőség a Philips 32PFL5605H LED-es csoda. Nem tudom, utóbbiba imilyen elektroika került, valamint jó 22 ropival drágább is. Viszont állítólag termeli az áramot.
Köszönöm
Üdv[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fokukac #2584 üzenetére
A régi tévékkel való kompatibilitással magyarázzák.Sztem inkább átviteli nehézségeik könnyitését oldják meg vele,csatornán belül sávot spórolnak.Mert ha letterboxban adnák,akkor is kitöltené a teljes képernyőt...
Egyébként ennyi a M1HD mozgőkép (tehát nem a fizikai,hanem a mozgás közbeni) felbontása,tehát ennyi sor frissül 1 képváltás közben. -
BBéci
legenda
Nem a filmek felbontásáról volt szó, hanem a képmegjelenítőkéről. Mobiltelefonról nem tudom linkelni az erre vonatkozó szabványt. Mellesleg a MindigTV 1440x1080-ban sugározza a full HD műsorokat. Full HD-nak nevezett videokamerák is alkalmazzák ezt a felbontást.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szabessz
tag
Hello
Erről tv-ről mia véleményetek?
Philips 46PFL5605Philipsnek jók LED tv-i?
Ez a tipus más fajta LED mint LG és Samsung?
Ha jól olvasom ez nem EDGE LED
Köszi[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
Geeks tesztjében nem voltak oda a VT20 minőségével...
Ezt az új foszforra fogták. De ezek a Panasonic-ok már a KURO technologiájával készülnek nem?
Azt írták a g20 színei pontosabbak "out of box" mint a VT20-nál. Jó kis tv a g20e, már bánom hogy nem azt vettem, csak be voltam tojva a sok 21:9-es filmek miatt mert csak filmezek nem nézek tv-t. Az hogy a fekete helyett szürke sávok vannak fenn és lenn az meg ugyanúgy rossz mintha fekete lenne, de lehet mire ez kijönne rajta már másik tv-m lenne. -
chop
őstag
Elsősorban Philips tulajoktól kérdezném, hogy náluk is jelentkezik-e a káván és egyébként az egész burkolaton jelentkező - ugyan csak közelről, de látható - hajszálkarcosodás, vagy csak az én példányomat sikerült nekem, avagy esetleg a szervizes csókáknak rettentő mód összekarcolniuk?
Ha ez általános, akkor az elég ciki és felettébb bosszantó (lévén vigyázok rá és mégis karcosodik..).
Köszi.
-
BBéci
legenda
Az 1440 x 1080 nem full HD?
Szerintem az, mert sosem az oszlopok, hanem a sorok száma mérvadó. Ezért létezik a Full HD 1080p elnevezés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dawe69hubn
csendes tag
köszi a gyors válaszokat valamit megpróbálok kezdeni vele...akk mp4 be megpróbálom konvertálni az mkv-t...
eladó gitár!!!
-
törölt tag
válasz dawe69hubn #2567 üzenetére
Sorban: Full HD:1920x1080 pixel(képpont) méretű flm.Nincs külön kiterjesztése,csak a mérete különbözteti meg pl a HD ready azaz 1280/720 és a normál azaz 720x576.Az utána levő betű szerint "p" az progressziv,tehát állóképes,az "i" az interlaced tehát félképes feldolgozást jelenti
Nem láttam a Philipsed müszaki leirásában hogy játszaná az .mkv-t Tehát át kell konvertálni. h.264-be vagy .avi-baAz mkv az konténerfájl tehát több fájlt tartalmaz és több kodeket is.Ezek közé tartozik pl a h.264 is. Tehát ezt a kiterjesztést ismeri fel de ezen kivűl még elég sok van pl.x.264,HD-avi,stb.
Az utóbbi lehet amiatt is lehetett hogy a tévéd nem támogatja a 24p tehát másodpercenkénti 24 képkocka lejátszását 4:4 vagy 5:5 hanem csak 3:2 pulldownban. És a tévéd sorfelbontása mozgókép esetén nem éri el az 1080p-t(nagyon sok LCD küzd vele!!)tehát leadja ugyan de 1 kép váltása esetén csak bizonyos számú sor frissül,tehát nem a teljes tartalom .Csak pár kép után tud frissülni a teljes képtartalom,mivel a gyorsan mozgó elemeket veszi előre.
A pendrive bőven kiszolgálja a lejátszás sebességét még 5 MB olvasási sebességnél is,tehát az nem okozhatja.És 3 képelmozdulást elég nehéz észrevenni,csak ha tudod hol keresd.. -
gejala
őstag
válasz dawe69hubn #2567 üzenetére
A Full HD az 1920 oszlopos képet jelenti, mindenféle konténerben lehet.
A tévé használati utasításában benne kell lennie mit játszik le USB-ről. Egyébként sokféle kodek lehet mkv-ben, nem feltétlen támogatott mindegyik. A legelterjedtebb kodek HD anyagokhoz a h264, általában ennek lejátszását jelenti az mkv támogatás.
Aviban nem célszerű HD anyagot tárolni, mivel a h264 kisebb méretben ad sokkal jobb minőséget, mint a már elavult xvid. Ezért van szinte az összes HD film mkv vagy mp4 konténerben, mivel az avi nem támogatja ezt a formátumot. A szaggatás lehet az avi hibája is, de azért nem kellene szaggatnia annak sem. Az USB 2.0 átviteli sebessége bőven elég eredeti, Blu-ray méretű filmek lejátszásához is.
[ Szerkesztve ]
-
dawe69hubn
csendes tag
Helló!
lenne pár kérdésem... Philips 37PFL5604H/12 televízióm van és ez ugye mpeg 4es meg full HD, usb bemenet... minden ami kell...már megvan vagy egy éve, de a full hd-t még sosem használtam ki...lenne pár kérdésem:
-Mitől függ, hogy egy film full HD -e? úgyértem csak a felbontás vagy van a full HD filmeknek külön full HD-s kiterjesztése is?
-Olvastam az .mkv kiterjesztésről de ezt nemnagyon játsza a tv...vagy ha játsza én vagyok bamba hozzá ..szal akkor most játsza vagy nemjátsza+ konvertáljam .avi-ba ha nem játsza?
-Beszéltek nekem még h264 codecről is... most ezt a codecet támogatja a tv-m+ mire jó ha támogatja?
-Letöltöttem egy .avi kiterjeszítű elvileg full HD filmelőzetest ráraktam pendrivera és be a tv-be, a kép szépnek tűnt...nem annyira szépnek mint a boltok kirakatában, de azért szebbnek mint a sima divX vagy DVD minőségű filmek. A kép viszont szaggatott nagyon... szóval nem az hogy pici szaggatás hanem kb. 3fps volt...ez a minőség hiba meg a szaggatás betudható-e annak, hogy a a pendrive átviteli sebessége nem elég gyors+az átvitel nem megfelelő minőségű?vagy valahol máshol van a hiba?
ezekre a kérdekre nem kaptam választ seholsem...ha valaki tud valamit, meg ezen felóü + infót akkor kérem szépen válaszoljon....köszi
üdv. Dávideladó gitár!!!
-
-
gejala
őstag
A hozzászólásomban nem akartam összehasonlítani a G20 és a Kuro képminőségét, csak arra akartam rávilágítani, mennyire irreálisak ezek a milliós kontrasztok (amikhez egyébként minden évben hozzáírnak még egy nullát).
Egyébként Kuro teszt: [link]
Táblázat szerint 0,0031 cd/m2 fekete. Válassz egy értéket 120 és 130 cd/m2 között és oszd el a feketével.Pana VT20: [link]
0,009 cd/m2 fekete, ami azért nem egy Kuro még mindig, de vitathatatlanul kiváló.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A G20 valóban nem Kuro képminőségű, de az ára sem, viszont a VT20 felveszi a versenyt a Pioneerokkal, ami nem csoda, hiszen azok utódjának tekinthető. A német Video tesztje szerint a VT20 képminősége jobb, mint korábban bármelyik plazmáé, beleértve a Kurokat is. Ezzel egyetértek.
Mutass tesztet, mérési eredményt a Pioneerok 50000:1 kontrasztjáról, de olyat, ahol a Panákat is vizsgálták!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gejala
őstag
A maszatolás legkönnyebben olyankor érhető tetten, amikor valaki vagy vízszintesen mozog a képen vagy a kamera felé sétál kicsit "billegve". Ilyenkor az arcot érdemes nézni, mennyire mosódik össze, illetve ha sötét haja van az illetőnek, ott is látszik.
A Bourne trilógiában sok ilyen jelenet van például és az egész film erősen sötét tónusú, nagy kontrasztú színvilággal rendelkezik. Normál esetben nem lesz annál több utánhúzás, mint ami ebben a filmben van. Ha ez neked elfogadható, akkor nem lesz gondod.
Ha extrém módon szeretnéd tesztelni, akkor ajánlom a Persepolis című animációs filmet. Ez a film minden megjelenítőn utánhúzásos, plazmák is csúnyán elvéreznek (phosphor traileznek rendesen).[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz Daffni2 #2560 üzenetére
"A TX-P42G20E meg 5 millió:1 valós kontrasztarány"
Ilyen nagyságrendű kontrasztú megjelenítő nem létezik és nem is létezhet (persze ez attól függ, hogyan osztunk nullával pl. OLED esetében).
A legendás Pioneer Kuro kontrasztja is 40 és 50 ezer között van, számolási módtól függően.
A G20 meg a közelében sincs a Kuro képminőségének.
(G20 valós kontrasztja 6500:1 körül van, 0,02 cd/m2 feketével)[ Szerkesztve ]
-
scullyx
csendes tag
Sziasztok!
Én egy Bravia-ban gondolkodom mostanság KDL-40NX500. Van esetleg valakinek tapasztalata? Érdemesebb esetleg ebben az árkategóriában (170-180) más gyártótól nézni valamit? Igazából elsősorban TV-nézéshez kellene, F1 és társaihoz az 50-60Hz (ezt írják) kevés? Vagy ha az ember nem 2cm-ről bámulja akkor nem lenne gond vele? Továbbá konzolozáshoz kellene még. 40" -es a minimum ami jó lenne. A Bravia legalább megjelenésében is szép, de hát ugye TV-t akarok venni és nem fali díszt, szóval ha bárkinek lenne némi tapasztalata vagy egyéb ajánlás azt szívesen venném.
KösziS.
-
jlaci63
tag
válasz Daffni2 #2550 üzenetére
Én is : Miért?
Mármint én a megkövezésre értem.1-2 hónapja, mikos vettem a samu 40c630-t elsődleges (kizáró) szempontom volt a tükröződésmentesség. Nálam ez zárta ki pl. a plazmát is.
Második helyen az USB-ről médialejátszás.Azóta nagyot változott a véleményem.
A tükröződés nem biztos, hogy annyira zavaró, mint amit cserébe képminőségben kapsz.
pl. pana plazna 5 év gari miatt nem egy rossz választás.
Amúgy nem bánom, hogy Samu 40c630-t vettem. Ár-értékben szerintem elég jó. De jó az LG 42ld 550-is.
Nincs tuti TV szabott ár mellett.
-
addikt
-
jlaci63
tag
válasz #40835072 #2546 üzenetére
Én maradnék a 100 Hz-nél.
Ha egy kis lét rászánsz még a samu 40c650 belefér.Más. Samu 40c630-on ma próbáltam először m2ts file-t USB-ről. Eredmény terített betli.
Hogyan oldjátok meg? Sima átnevezés AVI-ra MKV-ra. vagy mélyedjek el a nem kevés útvesztővel járó LCD TV - PC összekapcsolás rejtelmeiben, és BSPlayer MKPlayer? -
törölt tag
Szeretnék venni 150-160 körül 42" FULL HD tv t és mit ajánlotok?
Panasonic - LG- Samsung - Phillips - Sony?
melyik? esetleg másik?
-
Kojak
aktív tag
#2533 ?
-
VW
aktív tag
sziasztok valaki hallott valamit erről a tv-ről?
Sencor SLT-32F16M4
Képátmérő 82 cm (32"), Full HD felbontás 1920x1080 Beépített Mpeg4 tuner (Digitális adás vételére) USB port Médi fájlok lejátszása HD formátumban Támogatott formátumok: MKV H.264/AVC), DivX, XviD, MP3, WMA, JPEG Dinamikus kontraszt 15 000:1
80ezer lesz az Euronics-ban. milyen márkájú alkatrészekből lehet? vagy messziről kerülendő típus? köszi
üdv[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
mcdanger
tag
Hali!
Van egy Sony Bravia EX4 40colos LCD TV itt a szobámban.Rá akartam kötni a laptopomra,de azt írja a tv,hogy nincs jel:S
Tvn átállítottam,hogy PC-t érzékelje(itt írja,hogy nincs jel)
Laptopban NVIDIA GeForce 9300M GS vid. kártya van.
Ha nem a tvbe,hanem a monitorba dugom a kábel,akkor jó(szóval a kábel tuti jó,mert 2 kábellal is megcsináltam már).
Valaki azt mondta,hogy nem kompatibilis,azért kérdezzem meg vmi infós boltban,de én inkább itt kérdezném
Előre is kösz a segítséget(ha tudsz segíteni légy szíves PM-ben tedd) -
törölt tag
http://www.220volt.hu/Sony+Bravia+KDL+40EX402
még ez lenne ebben az árban, de a Sonykat namnagyon dicsérik az alsóbb kategoriában
-
törölt tag
Üdvözletem mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Lcd Tv vásárlás előtt állok és két modellt néztem ki.A családom tányéros digit nézne rajta én főleg avi-kat.A két modell:http://www.220volt.hu/Samsung+LE-40C550
http://www.220volt.hu/Philips+42PFL5604Hsegítségeteket előre is köszönöm!
-
gejala
őstag
Jók a betekintési szögei az SPVA-nak is, csak az IPS-é még jobb. A "picit oldalról" nem gond az SPVA-nak se, de ezt tényleg a saját szemeddel kell megnézni.
A nagy kontraszt miatt kiváló képminősége van, gazdag színekkel és nagyon jó mélységérzettel. HD tartalomnál meg kimondottan fontos a kontraszt, hiszen az hozza elő az apró részleteket a képen, amiről a HD szól.
Ebben az az irónia, hogy az SPVA pont a nagy kontrasztú részeknél maszatol egy kicsit.
Gyakorlatilag azt kell eldönteni, hogy nagyon mély feketét szeretnél-e kis maszatolással (SPVA), vagy lényegesen gyengébb feketét utánhúzás nélkül (IPS).A világosodás abból áll, hogy pont középről nézve az xVA panelek kicsit sötétebbek, mint máshonnan nézve.
nightshadow: Ez kb. marketingszöveg. Mégse írhatják rá, hogy ablakkal szemben, nappali fényben nem látsz semmit a filmből, annyira tükröződik, de este, sötétben gyönyörűen néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
A samsung.hu szerint az Ultra Clear Panel is ilyen:
„A kristálytiszta Ultra Clear Panel képernyő továbbfejlesztett fekete színmegjelenítésével és a Low Haze technológia megnövelt fényáteresztő tulajdonságával a Samsung full HD TV csökkenti a tükröződést és fokozza a kontrasztokat.”
-
ALI_G
veterán
hűű, akkor hideg meleg egyszerre
Bár nem értem, hogy ez az SPVA panel ami a TV-be megy miben különbözhet a monitoroktól, mert pl nekem ilyen van, már elég régi (Dell) és szuper betekintési szögekkel rendelkezik mindenféle lag nélkül. Kár, hogy csak 20 colos.
A szögeket élőben úgyis tudom ellenőrízni, nyilván nem veszek oylat amit nem látok a nappaliban, mert én egy picit oldalról nézném.Ha a kép minősége felveszi az átlagos kategóriában találhatóakkal a harcot, akkor nekem elég, úgy se HD-t néznék rajta folyton.
Egy ilyen milyen minőségben tudja átnyomni a videót? hdmi - dvi átalakító.
Az xVA világosodásról tudnál mondani vmit? nem ismerem.
Ez mit jelent? "Samsung tévék médialejátszója és SD feldolgozása kiváló, az egyik legjobb."100 cm körül hasonló árban mit érdemes nézni pl. e helyett?
-
nightshadow
veterán
Másik érdekesség, hogy lényegében csak a Samsung használ tükröződő bevonatot a jobb tévéin (Ultra Clear Panelnek hívják), ami egyrészt jobb érzékelt kontrasztot jelent, másrészt megszünteti a szokásos "LCD kinézetét" a képnek, közelebb viszi a foszforos technológiákhoz.
Ez ebben a formában nem igaz, mert a Sony is használja, lásd HX, NX, LX sorozat (egyedül a belépő szintet képviselő EX sorozaton hiányzik), csak ott Deep Black Panel-nek hívják. Nem néztem meg a többö gyártót, de biztos vagyok benne, hogy ők is alkalmazzák, maximum más fantázia nevet adnak neki.
Egyébként a Samsung a Sonyval gyártja közösen a paneleket. Kivéve a 37”-es méretet, azt mindkét gyártó külső úton szerzi be.[ Szerkesztve ]
-
Kojak
aktív tag
Érdeklődnék, hogy a Philips 42 PFL 7685 vagy a Philips 40 PFL 7605 az újabb és "jobb"?
-
gejala
őstag
A Samsung gyártja a legjobb feketével (kontraszttal) rendelkező LCD-ket, a középkategóriás plazmákkal van egy szinten. Viszont a Samsung SPVA hátránya a leglassabb reakcióidő (ez a gyakorlatban a sötét tónusú/nagy kontrasztú részeken kis maszatolást jelent) és a legrosszabb betekintési szögek, plusz a szokásos xVA világosodás, ha nem pont középről nézed. De azért 3 ember kényelmesen tudja nézni minőségromlás nélkül normál nézési távolságból.
Samsung tévék médialejátszója és SD feldolgozása kiváló, az egyik legjobb.
Érdekes lehet még, hogy az SPVA-k hagyományosan nagy input laggal rendelkeznek, játékosokat zavarhat.
Másik érdekesség, hogy lényegében csak a Samsung használ tükröződő bevonatot a jobb tévéin (Ultra Clear Panelnek hívják), ami egyrészt jobb érzékelt kontrasztot jelent, másrészt megszünteti a szokásos "LCD kinézetét" a képnek, közelebb viszi a foszforos technológiákhoz. Csak persze tükröződik, ha besüt a Nap / fel van kapcsolva a lámpa.[ Szerkesztve ]
-
jlaci63
tag
-
ALI_G
veterán
Valakinek van ilyen TV-je: Samsung LE40A536 LCD [link]
Alapjában véve a samsung milyen LCD-ket gyárt a többihez képest, illetve melyik márka jobb nála?
-
ORCA58
addikt
válasz heurisztika #2519 üzenetére
Érdekes téma ez a tükröződés. A normál CRT TV mind tükröződő, és plazma is mind az, mégsem hallottam, hogy valaki arra panaszkodott volna. Pedig a CRT (főleg a nem teljesen lapos képcsövűek a görbület miatt) és a plazma szerintem nagyon zavaróan tükröződik. A 40C650-es akkor tükröződik, ha kikapcsolom, vagy esetleg ha sötét a jelenet, és direkt úgy helyezek el egy fényforrását, hogy a szemebe verje a fényét.
Ez az én tapasztalatom. -
roKas
tag
Na végül meg lett mi a ludas. A TV Tök jó (Samsung c530)
A HDMI -DVI kábe nem volt jó. Erre a kábelra ránézésre minden szakértő azt mondta , hogy az biztos nem lehet rossz, mert igen jó minőségűnek tűnik, mindkét végén ferrit bumszli, aranyozott végek, jó vastag vezeték. Bementem egy boltba a laptoppal, hogy tegyük rá egy ilyen tv-re, és ott sem adott képet. A harmadik készülék után voltak hajlandók hallgatni rám, hogy a vezeték lehet a gond. Egy vacaknak tűnő HAMA kábellal rögtön volt kép.
A TV-t csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszik, és tényleg egy csomó mindent lejátszik az USB-ről. -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Nemrég vettünk egy LG 32LD450 LCD tv-t, próbáltam összekötni a számítógépemmel HDMI kábellel, kép volt, de hang nem. Tudom, olvassak vissza és google a barátom, de sajnos nincs időm most utánanézni a dolgoknak, ezért kérdezlek titeket, hátha valaki kirázza a kisujjából a probléma megoldását.
Alaplap Gigabyte GA-785GMT UD3H
A hangbeállításoknál a Realtek HDMI hangkimenetre azt írja, hogy nincs csatlakoztatva. Az alaplapon az integrált videókártyát használom.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
addikt
PHILIPS 42PFL7655H és kistesója 32PFL7605 messze verte a többi lcd-t.
Akkor nem csak nekem ilyen rossz a szemem.
Monitorként nem is jöhet más szóba csak a PHILIPS több napon keresztül próbálgattam, laptopról meghajtva a TV-ket.
Magasan nyert a PHILIPSAttól függ milyen távolságból néznéd monitorként, de a 32-es pont jó nagyobb már nem igazán.
"Aki ad,az nyer"
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
segítsetek kérlek, van egy samsung B620-as Tv-m ami B650-re van állítva hogy a filmeket is lejátsza. Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet megoldani hogy a hangsávok és a felíratok között tudjak váltani. mind2 hangsáv dd5.1 és minden felirat SRT és mind az mkv konténerben van elhelyezve. azt olvastam hogy az mkv-n kívüli hangsávokat és feliratfájlokat nem kezeli...
ja és a 24p-s lejátszást hogy lehet aktiválni? a film mód bekapcsolásával semmi nem történik...
van ötletetek? -
Thewi
tag
Most néztem a MM-ban az lcd-ket, de a sokak által szidott PHILIPS 42PFL7655H és kistesója 32PFL7605 messze verte a többi lcd-t. Eredetileg PHILIPS-ben gondolkodtam, de az ár miatt még az LG 42LE5500 is szóba jöhetne, igaz ezt most nem láttam kiállítva.
Szeretném majd PC-re rákötve, monitorként is használni, ezért lőttem ki a Samu LE40C6500-öt.
Ilyen téren jó választás lehet az előbb felsorolt 2 típus, ill. milyen típusok jöhetnének még szóba? / árban 240000 max, méretben 40" vagy 42" / -
Janó 44
tag
válasz ragingspears #154 üzenetére
Hello!
Látom, más is írt már választ a bankról. -Emellett még az is a Bank haszna, hogy ezzel úgymond "bevágódhat" nálad, hogy megvalósulhassanak az álmaid, + valóban esetenként felszámítanak egy egyszeri díjat (legalábbis amikor én hűtőt vásároltam így, asszem pont kezelési költség volt a neve az én esetemben). Talán nem mindenütt van mondjuk ilyen extra költség, lehet, hogy csak a kisebb boltokban. Viszont ez a költség egy kisebb fix összeg (kb. 8000 Ft volt a hűtőgépünk esetében). -Ez azért nagyon nem ugyanaz a többlet, mint pl. éves szinten 20-25% -s THM. -Szóval én nagyra becsülöm a bankoknak ezt a termékét.[ Szerkesztve ]
-
heurisztika
csendes tag
Üdv mindenkinek!! LG 42 LD 550 tulaj lettem!Eredetileg Samut akartam 46ckörül,de rájöttem nem éri meg a+100 pénzt.No meg a tükröződést is el akartam kerülni.Maradt az LG 42 Mégis csak nagyobb mint a Samu40-es Összességében örülök hogy az LG mellet döntöttem:Tökéletes HD kép,jó dvd kép ,antenna meglepően jó/persze megfelelő távolságból nézve/ kiváló menü és egyszerű kezelhetőség,rengeteg beállítási lehetőség.Az 550-es típust a 100Hz miatt választottam.Akit érdekel szóljon,írok róla szívesen. Apropó okosítani szeretném videólejátszásra Fully 8 távval.Aki Észak-Bp.és környékén 1 Órára kölcsönadná szívesen venném!!
-
peti85
senior tag
Van valakinek tapasztalata Samsung 32C450-el?
Ha minden igaz sokmindent lejátszik USB-ről.
A tuner milyen minőségű benne?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Valty
aktív tag
Hi!
Légyszi segítsetek...
LCD-t szeretnék venni, 46os fullhd-t, nem túl drágát, de jót, viszont a jelenlegi kínálatból tök láma vagyok, abszolút nem értek hozzá, úgyhogy légyszi ajánljatok valamit
-
gejala
őstag
Akkor vegyél mattot, ha egyáltalán nem lehet a szobában alakítani a fényviszonyokat nappal és/vagy világos szobában akarsz filmeket nézni. Egyébként jobb a tükröződő felület, mivel objektíven (és általában szubjektíven is) nézve jobb képminőséget ad. Esti filmezés mindenképp nagyobb élmény tükröződőn.
-
laci06
senior tag
Most nézem, hogy a C630 az matt...
Hmm, érdekes...
Ha nem kell az internet TV, akkor lehet, hogy jobb döntés a C630? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Segitségeteket kérném...
3db 32" LCD-vel kapcsolatban kérdeznék:
Samsung LE32C630, LE32C650, illetve Sony KDL32EX500
Ha jól tudom, akkor a C630 egy kicsit butitott C650? Tekintve, hogy a C650 olcsóbb, igy a kettő közül egyértelműen az utóbbi, nem?
Illetve a C650 lejátszik mindent USB-ről (.avi, .mkv stb..., szal filmek, sorozatok menni fognak)? DTS hang már megy neki (az előd B650-nek ugye nem...)?
Továbbá a Sony hogy áll USB fronton? Tehát az is mindenevő (ha jól tudom a Samsungok azok, amik "multimédia" terén eléggé elől járnak)?
Képe melyiknek szebb, vagyis ha jól olvastam akkor a Sony-nak már Led háttérvilágítása van, az számít, vagy kár ebből kiindulni? -
cvn69
tag
válasz dabadab #2505 üzenetére
Én is csak onnan tudok róla, mert olyat kerestünk, lévén az a méret fért el a szekrénysoron. De az eladó mondta, hogy elvileg van, meg fognak is kapni, de az ára nem lesz kevesebb, mint a 42"-nak, ezért annál maradtunk. Kicsit nehézkes kinyitni a felette lévő szekrényt, de inkább, mint egy kissebb ugyanennyiért.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Thewi
tag
LG 42LE5500 vagy 42SL9500 erről esetleg tapasztalat, vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
roKas
tag
válasz Daffni2 #2491 üzenetére
Sajnos sehogy nem akar működni. A kábelt átvittem a szomszédba ahol egy hd ready Panasonic tévét összekötöttük a laptopjával, és ott volt kép a tv max felbontásán, bár nagyon remegett. Az a Pana tv nem is támogatja a számítógép cstlakozását a hdmi-bemeneten.
Talán a tv-m nem jó?
Természetesen azt a laptopot megprobáltuk az én tv-men is de ugan azt irja: nem támogatott felbontás. Csak 800x600 at hajlandó megjeleníteni..
Valami ötlet? -
cvn69
tag
válasz Xmodule #2500 üzenetére
Esetleg, a NVidia vezérlőben, vagy a vezérlőpult/képernyő-nél be kell állítani, hogy osztott vagy kiterjesztett asztal legyen a TV-vel. Utána lehet a hangszóró ikonnál vagy a vezérlőpult/hang-nál kiválasztani a HDMI output-ot
[ Szerkesztve ]
-
cvn69
tag
válasz dabadab #2497 üzenetére
Ha a 96cm alatt a 37"-t érted, akkor bizony van olyan Pana plazma, ha nem, akkor 96cm-es LCD sincs.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest