Hirdetés

Aktív témák

  • dawe69hubn

    csendes tag

    Helló!
    lenne pár kérdésem... Philips 37PFL5604H/12 televízióm van és ez ugye mpeg 4es meg full HD, usb bemenet... minden ami kell...már megvan vagy egy éve, de a full hd-t még sosem használtam ki...lenne pár kérdésem:
    -Mitől függ, hogy egy film full HD -e? úgyértem csak a felbontás vagy van a full HD filmeknek külön full HD-s kiterjesztése is?
    -Olvastam az .mkv kiterjesztésről de ezt nemnagyon játsza a tv...vagy ha játsza én vagyok bamba hozzá :D..szal akkor most játsza vagy nemjátsza+ konvertáljam .avi-ba ha nem játsza?
    -Beszéltek nekem még h264 codecről is... most ezt a codecet támogatja a tv-m+ mire jó ha támogatja?
    -Letöltöttem egy .avi kiterjeszítű elvileg full HD filmelőzetest ráraktam pendrivera és be a tv-be, a kép szépnek tűnt...nem annyira szépnek mint a boltok kirakatában, de azért szebbnek mint a sima divX vagy DVD minőségű filmek. A kép viszont szaggatott nagyon... szóval nem az hogy pici szaggatás hanem kb. 3fps volt...ez a minőség hiba meg a szaggatás betudható-e annak, hogy a a pendrive átviteli sebessége nem elég gyors+az átvitel nem megfelelő minőségű?vagy valahol máshol van a hiba?
    ezekre a kérdekre nem kaptam választ seholsem...ha valaki tud valamit, meg ezen felóü + infót akkor kérem szépen válaszoljon....köszi
    üdv. Dávid

    eladó gitár!!!

Aktív témák