Aktív témák
-
addikt
válasz Jégtörő #20336 üzenetére
Mai világba az emberek nem abba gondolnak, hogy mi a legjobb, legnagyobb, hanem, megpróbálnak kompromisszumokat kötni, és olyat venni amit ki tudnak fizetni, ha egyáltalán tudnak tv-t venni.
Na látod pont ezért kellene mindenkinek plazmát vennie.
A legolcsóbb alap plazma képminősége sokszorosan lealázza a 3x annyiba kerülő LCD csodákatEgy komoly felsőbb kategóriás plazma TV -ről nem is beszélve amit össze sem lehet hasonlítani a nála 2x drágább hasonló kategóriájú LCD -vel.
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy egy ember aki lát, hogy nézhet elmosódott szappanoperás képet jó szívvel.
A valósághoz sokkalta közelebb álló képi megjelenéssel rendelkező plazmáról hogyan beszélhet le valakit?
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
"A plazmák egyértelműen, klasszisokkal jobbak - fel nem fogatom, ezt oly sokan miért nem látják"
Mert a nagy népbutítás következtében a valódi értékrendet teljesen lenyomták.
A több ezer watt teljesítménnyel bevilágított üzletben csutkára tekert szín és kontraszt,valamint a "képjavító" csodaszerek szappanopera hatására húúúú de szép képe van ez kell nekem.
Igaz, hogy a valósághoz semmi köze.
Amikor pedig a valóságban meglát egy olyan színes papagályt ami az LCD TV csodáján nézve tök más, akkor talán egy pillanatra elgondolkozik.
Mindennel így van, elég az élelmiszereket felhozni példának.
Agyon édesített, az élelmiszervegyészet konyhájában kikevert a valóságtól fényévekre levő ízek miatt pld a mai fiatalok/persze már más korosztály is/ a valódi gyümölcsel készült igazi meggyes,málnás süteményt undorodva köpik ki, hogy milyen ízetlen szar.A valódi eszperesszó kávét ami hosszú évtizedek óta tradíció volt nálunk, lesilányították az instant szarokkal, mindenki azt issza bögreszám. Brrrrr.
Lehetne még sorolni.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz bullat #19524 üzenetére
kb 3-3,5 méterről nézzük a TV, ezért úgy gondoltam, hogy egy 32"-os TV elég.
Áááááúúúúúúú!!!!!!
Árban,tudásban és képminőségben, valamint az igényeidnek megfelelően az alábbi Plazma TV lenne szerintem a megfelelő választás.
3,5 méterről nézve ez a minimum méret.
http://panashop.hu/items/details/39494/category/298/tx-p42st50e/2_ev_garancia/panasonic_107cm-es_3d_smartviera_okos_tv/"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Szerintem egyedül maradnál az állításoddal.Saját tapasztalatom is az, hogy egy TN paneles monitor 22-24" méretben köszönő viszonyban sincs egy 32" TV /amik már ebben a méretben többnyire jobbféle panellel vannak/ nyújtotta élménnyel.
1-1.5 méterről nézem a
TVmonitoromat és igen nagy élmény hogy akár két-három részre is nyugodtan oszthatom a "képernyőt" egymás mellett 2 dokumentumot is szerkeszhetek, vagy Én pld terminálon dolgozom és közben a saját gépemről is kell nétnem-másolnom dokumentumból stb.
A játék élményről már nem is szólva.Nézz csak át az LCD TV monitorként topikba, de ott azért ne mondj olyat, hogy nem jó mert hamar lehurrognának tömegesen.
Aki átállt nem bánja és nem adná alább.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Ezt senki nem vitatta.
Viszont akinek nem a munkájához Grafikai,fotó szerkesztés és egyéb olyan munkához kell ahol rendkívül fontos, hogy a monitoron látott kép a valósághoz nagyon közel álljon, annak tökéletes alternatíva egy 32" TV, ha játszani is akar akkor fontos még az alacsony imput lag.
Bármennyire is tetszik egy TX-P65VT50E az anyagi lehetőségek korlátai miatt nem adhatok érte 1 milliót
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz HornedReaper #19340 üzenetére
60 Hz de tökmindegy, pc-re kötve.
A képe kárpótol mindenért.Aki egyszer belekóstolt 32" milyen monitorként, az nem adja alább kis "szarokra"
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Lustii #11659 üzenetére
mert plazma TV ilyen áron nincs normális minőségű
Nincs???
Már hogyne lenne, kb 3x jobb képminőséggel mint az általad kinézett LCD tipusok
TX-P42UX30E - 3 ÉV GARANCIA - Panasonic 106cm-es Full HD 600 Hz plazmatelevízió 149 990 Ft
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Champipi #11382 üzenetére
Ha ezt el tudom adni 100 000 Ft-ért jövő tavasszal, 6 hónap múlva, akkor akkor bukok 30 000 Ft-ot,
Ha lesz olyan tudatlan aki képes egy 6 hónapos tévéért 100 ezret kiadni, amikor tavasszal azért a pénzért valószínűleg újat, újabbat és talán jobbat is kap.
"Aki ad,az nyer"
-
-
addikt
válasz szimszonos #11285 üzenetére
Egy 127 cm-es plazmától 2.5 m-en 2óra múlva az ember feje szétszakad a vibrálástól
Ez esetben Neked van sürgősen orvosi segítségre szükséged.
A trollkodást pedig fejezd be mielőtt végleg törölnének a Ph-ról.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz syler123 #7844 üzenetére
philips fórumon, és azt írták az 5605-re, hogy game mode-ban elég trágya képe van, ha meg nincs arra állítva akkor meg nagy a lag szóval így játékra nem nevezném alkalmasnak.
Ekkora hülyeséget rég hallottam, bárki is mondta valószínűleg nem látott még élőben normálisan beállított 5605 tv-t. Játék módban meg pláne.
Huh, ekkora badarságot."Aki ad,az nyer"
-
-
addikt
válasz hitoshi #6950 üzenetére
"Oké, az kimaradt, hogy "ami biztosan nem Philips"
A sok guglizás közben biztosan átsiklottál az felett, hogy pc-hez monitorként, konzolhoz,a Philips az egyik legjobb választás.Nem csak a rendkívül alacsony imput lag miatt.
Saját tapasztalatom!
Az 5605-5625 különösen, és árban is megfelel a kívánalmaidnak.Mielőtt megvettem, ahogy előttem írták, laptoppal a hónom alatt jártam az üzleteket,és jó néhány típus kipróbálása után döntöttem.
Sokat segített az "LCD TV monitorként" topikban olvasottak is.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz A_ScHuLcZ #6438 üzenetére
Vagy kényelmi szempontból jobb megoldás az előfizetés?
Szerintem jobban jársz az előfizetéssel, mert akkor nem csak azt az adást tudod felvenni amit nézel,hanem másikat is párhuzamosan, és amit éppen nézel ugyanúgy megállíthatod visszatekerheted.
A TV kurva jó, a hangrendszerrel, ha nincs elég pénzed várj egy kicsit, occsóért nem kapsz megfelelőt, csak olyat amivel lehet villogni Mari néni előtt.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz daniel2121 #6322 üzenetére
TV-t akarsz f@sza képminőséggel, vagy médialejátszót?
Persze mindenkinek más lehet fontos.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Hát az igaz,hogy nem 100 Hz-es, attól sokkalta fejlettebb 600 Hz-es
Nem játszik le annyi mindent USB-ről, viszont szerintem a képminőség ezerszer fontosabb, mint a médialejátszó képesség.
Ha fontos a médialejátszó, veszek egyet külön, az már eleve sokkal jobb mint bármelyik beépített.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz cocobanana #6206 üzenetére
Vagy ilyen körülményekre érdemesebb plazmát venni?
Igen, feltétlenül érdemesebb.[link]
TheChos3nOne
Bizony, hogy van jobb az általad kinézetteknél.Panasonic TX-P42S20
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
No azt hiszem ennyi, majd amelyikre érkezik pár válasz, nem teszem fel többet,
Kár volt feltenni ezeket is.
Szívesen válaszolok , adok tanácsot Én is, de nagyon bosszantó amikor olyan kérdéseket tesz fel valaki amit már százszor feltettek és meg lettek válaszolva.
Szóval csak egy kicsit olvass vissza, és máris megvannak a válaszok a kérdéseidre.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Tökéletest elvárni középkategóriában nem is lehet.
150 ezernél többet meg eleve hülyeség lenne monitorként használt TV-re kiadni.
1. Pc módban eleve nincs 100 Hz
2. Nekem tökéletesen megfelel a gyári profil, netezéshet egyéb dolgokhoz a "Szabványos"
Játékhoz a "Játék" mód, fimnézéshez legtöbbször szintén a szabványost használom,esetleg a " Mozi" módot.
3. Hidegen hagy a beépített lejátszó, minek is az amikor ott a számítógép?4. A Logouton jó a cikked, kár, hogy kevesen veszik a fáradtságot, az elolvasásához.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz KisApám #5438 üzenetére
Egyértelműen az 5605 vagy 5625 (gyakorlatilag egyformák) a jobb választás.
Alapvető különbség, hogy az 5405 HD Redy (1366x768)LG panel, az 5605 pedig Full HD (1920x1080)SHARP panel.
Az 5404 hagyományos CCFL háttérvilágítással van, az 5605 LED-es és nem a rosszabbik Edge megoldással, hanem Direct LED.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5304 üzenetére
Igaz, de a kérdés nem az volt, hogy van e jobb.
Ha szán rá még 20-30 ezret, akkor az 5605-5625 jobb választás.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz greenisland1 #5280 üzenetére
Szerintem a topikjában előbb kapsz tanácsot:http://prohardver.hu/tema/digi-tv_az_uj_muholdas_szolgaltato/friss.html
"Aki ad,az nyer"
-
-
addikt
eddig bármilyen Samsung termékkel(mosógép,mikrósütö,monitor,hütögép,crt tévé)hihetelenül rosszak a tapasztalataim,folyamatosan elromlanak,
Ilyenkor kell feltennem egy kérdést, nem volt még elég a szívásból?
Ha ilyen rossz tapasztalataid vannak, hogy a fenébe jut egyáltalán eszedbe megint Samu terméket venni?
Ha átnézel a Samsung LCD topikba, ott is olvashatod a rossz tapasztalatokat.
De tényleg érthetetlen, ennyi rossz tapasztalat még nem elég?
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Celeborn #5228 üzenetére
Mindenhol olvastam, hogy mennyire király a képe, gyönyörű színek, stb. de én csalódtam.
Nagyon nehéz ezt szó nélkül hagyni, ugyanis ez szinte nevetséges.
Hacsak nem egy tök hibás darabot fogtál ki, vagy erősen el volt barmolva a beállítása,szóval kételkedek az egész sztoriban.
Esetleg valami probléma van a szemeddel, vagy a természetellenes, harsány, túlszaturált színeket kedveled aminek a valósághoz semmi köze nincs.Nem akarlak bántani, de nem kerek az egész.
Hol adják vissza az árát ha neked nem tetszik?
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5126 üzenetére
bár néztem a pana 42s20e plazmát is
Jobb választás lenne.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5124 üzenetére
és ott már azért túl közel van
Nehogy azt hidd, egész rövid időn belül mindenki megbánja aki nem a megfelelő méretet veszi.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5122 üzenetére
szerintetek 2m-es távolságra jó még vagy már túl nagy?
40" FullHD? Inkább úgy kellett volna kérdezned, hogy nem lesz ez túl kicsi?
De bizony kicsi, inkább 50" kellene de 47" már elmegy.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz headhunter #4735 üzenetére
Persze biztosan a szemét EON-t lefizették a plazmagyártók.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz dabadab #4709 üzenetére
http://www.eondij.hu/dijazottak.php
Sharp LC-40LE810E
Átlagos éves fogyasztás: 148 kWhPanasonic TX-P42C2E
Átlagos éves fogyasztás: 106 kWhNem ám valami himi-humi vizsgálat alapján. A TÜV Rheinland az energiafogyasztás megállapítására minden termékkategóriában olyan egységes mérési protokollokat alkalmaz, amelyek átlagos felhasználási szokásokat tükröznek.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
A hivatalos specifikáció szerint 170W a fogyasztása.
[link]A Panasonic TX-P42C2E Plazma TV Átlagos éves fogyasztása: 106 kWh
Az EON energiatakarékossági díj győztese a TV-k között.http://www.eondij.hu/dijazottak.php#lcd_teve
Ha csak a fogyasztás számít.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Plazmában nem gondolkodok mert amíg le nem nyugszik a nap az addig besüt a szobába ahol a tv van.
Így keletkeznek az urban legendek.
Miből gondolod, hogy ez esetben nem jó a plazma?
Nálam is besüt a nap az ablakon, ráadásul tükröződésgátló bevonat nincs a kijelzőn, mégis normálisan lehet TV-t nézni.
Amennyiben a TV-re süt a nap az LCD-vel is ugyanolyan gondban leszel, tehát függöny, roló stb. kell.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Monyesz #4268 üzenetére
Látom leragadsz a FullHD-nál.
Arra a felhasználási területre és arra a távolságra ahonnan néznéd, tök felesleges a fullHD.
SD adásokra pedig kifejezetten hátrányos.Igen jól járnál már egy belépő szintű Panasonic plazmával is.
A fogyasztással ne foglalkozz, átlagban nem több mint az LCD sőt van olyan mint pld a TX-P42C2 pazma ami az EON energiatakarékossági díját kapta, kevesebbet fogyaszt."Aki ad,az nyer"
-
addikt
Az első ami fontos, megbízhatatlan kínai hulladék gyenge panellal, szar elektronikával, nagy meghibásodási valószínűséggel.
A másik ezekből követketik, szar képminőség, amiről magad is meggyőződhetsz, nagy imput lag / késedelem / ami pont arra a felhasználási területre amire szánod alkalmatlanná teszi."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz headhunter #4190 üzenetére
Nagy az esély, miután /miközben/ megvetted, orgazdaként elbeszélgetnek kicsit veled.
Nincs is még nálunk 55", a 46" -os majd 900 ezer.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz masterful87 #4161 üzenetére
Vicces amit leírtál, tipikus példája a hozzá nem értésből adódó teljes félremagyarázása mindennek.
Nem is szerencsés dolog ezt így egy szuszra terjeszteni.
Szerintem hagyjuk. Félreérted teljesen az egészet, de jól hangzik, alátámasztva milyen szar a plazma TV.
Tudod a leggyengébb plazma képe is szebb, természetesebb, élethűbb egy 400 ezres kategóriájú LCD-nél.
Ezt bármikor élőben be lehet bizonyítani, reprodukálhatóan, elfogulatlanul, valós körülmények között.Tényleg befejeztem, felesleges az egész.
Csak bosszant, hogy ilyen durva félremagyarázással hozzá nem értő embereket rá lehet venni egy szar LCD megvásárlására.copperhead Csak ha mellé teszek egy 37" Pana plazmát akkor durvul el az egész.
Nap mint nap tapasztalom itthon, a különbséget.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz copperhead #4156 üzenetére
Engem sokkal jobban zavar a természetellenes kép, az elmosódott elkent kép a gyorsabb mozgásoknál,a nem elégséges fekete stb............
De nem szeretnék itt plazma vs LCD vitát nyitni."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz copperhead #4149 üzenetére
Esetleg tudtok jobbat ajánlani max. 150k-ig.
Nem.
Többért meg nem éri meg."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz puszedlili #4133 üzenetére
STB= Set Top Box Mi az a Set Top Box?
Ha a kábel a tv-be csatlakozik, miért írtad, hogy AV?
"Aki ad,az nyer"
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Objektívek topikja
- EA Sports WRC '23
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok