Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #26887 üzenetére
Köszi! Ezekről lehet tudni milyen panellel szereltek? Képminőségben hova lehetne belőni őket? közép-felső?
Jól látom, hogy egyikben sincs wifi?[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hello,
Az alábbi paraméterekkel keresek LCD tv-t:
50"
legjobb képminőség
aktív 3D
250k körül húznám meg a határt -
ALI_G
veterán
Hello,
Az alábbi paraméterekkel keresek LCD tv-t:
50"
legjobb képminőség
aktív 3D
250k körül húznám meg a határtEgyelőre még nem döntöttem el, hogy plazma vagy LCD, így csak személyes tapasztalat után döntek, főleg hogy a plazmát offolja a panasonic.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
50"-es méretben milyen TV-ket érdemes megnézni?
otthoni használat, filmek usb-ről vagy wifi-ről, 3d, ár-érték arány és képminőség fontosak. -
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Szüleimnek kellene 150.000 Ft körül 100 cm-es képátlóval egy jó kis 3D TV.
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #24740 üzenetére
Ezek között a modellek között mi a lényegi különbség?
Samsung 46ES6100, 46ES6540, 46ES6560
Esetleg ár alapján a 46ES6800 is szóba jöhet.A passziv 3D-s tv-hez ugyanolyan szemüveget kell használni mint amit a moziban adnak?
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #24742 üzenetére
50-es se lenne rossz kérdés, hogy belefér-e. 250-nél többet nem szívesen adnék ki egy TV-ért. Ennyiért gyakorlatilag egy jó közepes projektort adnak.
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #24740 üzenetére
Köszi! Látom erősen samsung szagú a mezőny Most is samsungom van, de tényleg ekkora az egyeduralom az ár/érték terén (nyilván a legtöbb panelt ők gyártják, nem nehéz)?
Elolvastam 1-2 cikket, hogy passzív vagy aktív és nyilván ha csak a számokat nézem, akkor az aktívra kellene szavazzak, de mi a felhasználói tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hi,
44-46 inches 3 D-s TV-t szeretnék a nappaliba ami usb-n visz lehetőleg mindent és helyettem gondolkozik a kalimpálós feature nem érdekel, vagy hogy hangfelismerős legyen, szép képe legyen és szuper 3D-s élményt nyújtson. Ár nincs meghatározva, legjobb ár/érték arányra törekszem.
-
ALI_G
veterán
Hi!
Ez jó vételnek számt? [link]
ebben az árban esetleg jobb? -
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #18099 üzenetére
Köszi, sajnos ez lehet sok lesz. Ismerős szeretne nagyon, de fukarok
Nekem van egy 40 c650, tényleg jók.Lg lejátszója milyen?
-
ALI_G
veterán
Hello,
100k körül milyen 40 incses / 100 cm-es TV-t keressek ami full HD és USB-ről lejátszik filmet? -
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #12252 üzenetére
Én is így találtam, de 23k felárat nem éri meg. A D5000-et megrendeltem 99ért.
Mappa: nekem van Internet@TV és sokszor igen jól használható. Időjárást megnézni, google maps-on keresni gyorsabb mint bekapcsolni a gépet (2 perc reggel). Ezen kívül van rajta fitness progi, amit használok, de facebook, youtube is sokszor van használva.
Nyilván PC-n egyszerűbb, de ezeket gyorsan tudom használni, youtube-ot pedig haverokkal jó nézni 100 centis TV-n sörözés közben.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #12245 üzenetére
Az világos, de akkor az 5000-esben még Internet@TV sincs?
akkor ez fail, 100k-ért nincs LED-es 32" TV ami lejátszik filmet usb-ről és van rajta "internet" (az Internet@TV elég lenne).
Mappa: thx.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
Hello,
szülőknek keresek továbbra is 32-es TV-t. A Samsung UE-32D5000 árban jó lenne (100k), de ez a mű 100 Hz elég elrémítő.
Nekem C650 van, szóval ehhez tudom hasonlítani.
Jól gondolom, hogy a méretet, háttérvilágítást leszámítva kb. ugyanazt nyújtja, de nem igazi 100 Hz-es TV. Egyáltalán észrevennék?
Ennek ellenére vételre ajánlott-e hosszú távon, vagy inkább más modell/márka után nézelődjek? -
ALI_G
veterán
Hello,
75k-ért ilyen TV jó vétel?
Toshiba 32LV733 -
ALI_G
veterán
Hello,
Még mindig szülőknek akarunk TV-t konyhába és sokat menne, így aggódik az áramszámla miatt
Tudtok mutatni konkrét fogyasztási adatokat LCD, plazma, LED technológiában? Valahogy nem találok neten ilyet. -
ALI_G
veterán
Hello,
Panasonic TXP42C2E-ről mi a véleményetek 109k-ért?[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Karácsonyi ajándéknak gondoltam LCD TV-t. Nekem van egy samsung le40c650-em, de szülőknek nincs szükség ennyi cuccra, úgyis csak kábelt néznek, max DVD.
Olcsóbb, de használható kategóriát keresem,
méret 30" körül
100 Hz nem fontos
USB-n film lejátszás jó ha van, de nem szükséges
full HD nem fontos.Mit tudtok ajánlani szigorúan 100k alatt?
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #3720 üzenetére
Köszi, de mit kell csinálni, hogy letöltse? Rákattintok és semmi (FF, chrome-ban próbáltam)
-
ALI_G
veterán
Tud valaki adni egy jó HD TV-re szabott teszt videót? Sehol nem találok.
ps: megjött a samsung 40c650
-
ALI_G
veterán
Samsung C650 USB-n keresztül bármivel elboldogul, pl egy vinyóval is? Vagy csak Pen-drive?
uh bocs, van topicja is...[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Fogalmam sincs mit takar az Ultra Clear Panel és milyen lehet a C550-ben. Megnézem, de félek nem találok könnyen olyan helyet, ahol tuti ki van állítva minden érdekes darab. Eddig akárhol láttam, kint voltak a régi ócskák, aztán néhány csúcsszériás vatta új model kinézetű csoda 400-ért, meg a LED és plazmákból pár darab.
Ja és semmi értelmes videó hozzá amin látszana az igazi különbség.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz nightshadow #3531 üzenetére
Köszi, közben csináltam egy diffet és a C650 ennyivel tud többet a C550-nél:
100 Hz Motion Plus, High helyett Ultra Contrast, Ultra Clear Panel, SRS TheaterSound, 1 helyett 2 Scart (hátul), 1 helyett 2 USB oldalt (C550-en van hátul pluszba 1), BD Wise, Internet TV (widgets), és egy kicsit nehezebb.Mind ezért 30.000 Ft-ot kérnek plusszba
Ez komolyan megéri?[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
A samsung C650-ben mit jelent a Vezeték nélküli LAN előkészítéssel (WIFI-Ready) cucc?
Illetőleg ugye ez lejátszik, jópár fajta konténert, zenét, filmet, fotót. Erről van lista? Itt pont nem ír egy mukkot se.A C550 annyival tud kevesebbet, hogy nem 100, hanem 50 Hz-es?
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Elolvastam a cikked. Nagyjából most már képben vagyok.
Sajnos 180-at már sajnálok rá, én se sz@rom a pénztHa maradnék a 40"-nál, 100 Hz-nél, USB csatlakozásnál és a Samsung-nál, akkor is ezt dobja ki az árgép.
Hogy fogom ezt megmagyarázni az asszonynak, hogy "ez nekünk kell"[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
oké, akkor plazma és Sony kilőve.
Egy dologban még szűz vagyok, ha filmet szeretnék rá átjátszani, akkor mi a legkényelmesebb, mondjuk USB-s bemenet már elég jó nekem. Mik a kényelmes megoldások? Média lejátszóból van csillió a piacon, de nem feltétlen vennék még 30-40-ért hozzá egy ilyet.
-
ALI_G
veterán
1. kép középről éles, látszanak a függőleges csíkok, éles szögből összemosódik.
2. Nem mosódik.Bár most munkahelyi HP moncsiról nézem (LCD az őskorból, valszeg TN panel), de most akkor monitoron is hiába nézem, ha tv más, majd még otthon csekkolom.
Akkor Samsung-nál az SPVA panel az SQ illetve AA matricásak?
Sony?c41r0^: 100 Hz VS 50 Hz között mi a különbség? eddig csak 100-asat néztem, gondolom ott élesebb a gyors mozgás.
Csak full hd érdekel, IPTV van, 720p-nél kisebb filmet nem néznék rajta.
Igazából szeretném azt is elkerülni, hogy össze kelljen kötni a TV-t a PC-vel, inkább valami USB-s pendrive-ot dugnék be neki.A CCFL/EEFL micsoda?
Plazma tv mire nem jó?[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Magyar samsung oldalán egyik sincs fent Jól érzem, hogy ez az A-B-C a méret jelzés után valami minőségre utal, panel? egyéb technológia?
A 40"-ra miért mondtak nekem ideális távolságnak 4 métert?! Most megnéztem én is,
A tapasztalatok szerint az ideális távolság a 20-27" (50-68 cm) képátló esetén 75-150 cm, 32-37"-nál (81-94 cm) 1,8-2,4 méter, 42-46"-os (106-116 cm) panellel 3-4,5 méter
Igaz ebben nincs benne a 40"-os, de akkor 2,4< x > 3 méter?
[link][ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hello, nem tudom van-e jobban ide illő topic, de most ezt találtam.
Voltam egy outlet-ben és kinéztem 2 tv-t, mivel nem nagyon értek hozzá, csak a képe alapján és az ára alapján gondoltam ezekre, na meg méretre is jók lennének.
1. Samsung LE40A699 - ennek be volt ott állítva a színe, majdnem verte a LED TV-ket. 140k
2. Samsung LE37V630 - ennek nem volt külön beállítva, csak a gyári kontrasztos, nem nézett kis sokkal rosszabbul, de látszódott, hogy az előzőnek gyönyörű a képe még így is. A nagyon csábító, hogy van rajta USB bemenet, így nem kellene kábeleznem. 150k
Ezt valamiért nem találta a google, elsőhöz meg csak német találat van (nem értem). Talán a 94 cm jobb lenne a nappaliba is, ritkán nézzük 4 méterről a TV-t.Melyiket ajánlanátok? A második TV-t vajon be lehet állítani úgy hogy megszólaljon mint az első? Hogyan lehet jól beállítani, vagy ez mitől függ?
-
ALI_G
veterán
válasz #41635072 #2616 üzenetére
Igen, fel is fogtam, hogy 37"-osat írtál, az egy kicsivel kisebb mint amire én gondoltam (40").
Apropó, nincs tapasztalatom azzal, hogy mi van ha közelről nézem. Még nem mértem le, de elképzelhető, hogy felesleges a 40"-os TV mert kicsi hozzá a nappali, ez mennyire lenne gáz, pixeles, stb?
-
ALI_G
veterán
LCD TV-n a DVD-k csúnyán néznek ki?
-
ALI_G
veterán
hűű, akkor hideg meleg egyszerre
Bár nem értem, hogy ez az SPVA panel ami a TV-be megy miben különbözhet a monitoroktól, mert pl nekem ilyen van, már elég régi (Dell) és szuper betekintési szögekkel rendelkezik mindenféle lag nélkül. Kár, hogy csak 20 colos.
A szögeket élőben úgyis tudom ellenőrízni, nyilván nem veszek oylat amit nem látok a nappaliban, mert én egy picit oldalról nézném.Ha a kép minősége felveszi az átlagos kategóriában találhatóakkal a harcot, akkor nekem elég, úgy se HD-t néznék rajta folyton.
Egy ilyen milyen minőségben tudja átnyomni a videót? hdmi - dvi átalakító.
Az xVA világosodásról tudnál mondani vmit? nem ismerem.
Ez mit jelent? "Samsung tévék médialejátszója és SD feldolgozása kiváló, az egyik legjobb."100 cm körül hasonló árban mit érdemes nézni pl. e helyett?
-
ALI_G
veterán
Valakinek van ilyen TV-je: Samsung LE40A536 LCD [link]
Alapjában véve a samsung milyen LCD-ket gyárt a többihez képest, illetve melyik márka jobb nála?
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- OpenWRT topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest