Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz radi8tor #21594 üzenetére
Igen látható. Pl. a Philips pfl9703 33000-s kontrasztja láthatóan sokkal jobb feketével, mélyebb és részlet gazdagabb árnyalattokkal rendelkezik, mint pl. a populáris Samsung a656 üdvöskéjének hírhedt 50000-s értékkel bíró kontrasztja.
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Capella
senior tag
válasz bigdigit #21585 üzenetére
Megfelelő HDMI-s erősítőnél biztos úgy van, de enélkül sincs gond nálam a hang csúszásával, ha a tévéből vezetjük a hangot az erősítőre.
Korábban CRT tévén 1 scart bemenet volt, így az összes forrás hangjelét (STB, video, DVD) külön-külön erősítő bemenetre lehetett és volt érdemes kötni.
Első körben maradt minden, a megbütykölt scart kábel is, és tapasztaltam különböző nagyságú, de zavaró hangcsúszást STB-n.Az LCD tévé viszont elég sok és sokféle bemenettel rendelkezik, így itt eleve más a koncepció. Lehet mindent a tévére, mint központra csatlakoztatni.
Átrendezve a kábelezést a tévéről RCA csatlakozóval az erősítőre vezetve a hangot nincs zavaró hangcsúszás, felszabadul néhány erősítő bemenet, és mindig az szól, ami aktuálisan a tévén látszik.
Nekem elég a sztereo, nincs is 5.1 rendszerem.
5.1-hez vagy koax hangkimenetű tévé kell, vagy olyan optikai kimenetű, ami 5.1-et is kezel.
Ahogy legutóbb korrigálták téves véleményem, lehet ilyen is, de nem mind tudja. -
hdman
őstag
Sajna kifutottam a szerk időből,de közben megtaláltam:
2048x1536 at 75 Hz maximum resolution
Up to 2048x1536 resolution for both analog and digital displays
HDTV 480i/p, 576i/p, 720i/p and 1080i/p display resolution support
Interlaced Display output support
16x9 and 16x10 Aspect Ratio for widescreen displays
2x2 Panel Scaler
Hátha valakit érdekel ^^
Sopron city :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tudom előre hogy buta kérdés, de megkérdezem akkor is
Nagy és látható különbség van 33000:1 és 50000:1 dinamikus kontrasztarány között?
Kár hogy a valós kontrasztarányt nem árulják el a gyártók.⭐ Stella
-
hdman
őstag
Van egy laptopom (Acer 2492), elég régi szegényke, és LCD TV-re szeretném kötni. Mekkora a max felbontás amit ki tudok vele hozni VGA kábellel? A videókarija: sima integrált Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950! köszi
Sopron city :)
-
-
kiss(b)
tag
Hali!
Vettem hdmi-hdmi kábelt,egy lg lcd-t tv-t akarok összekötni a vid.kari pedig2600Xt.A gond az hogy milyen átalakító szükséges még hozzá ill. a kábel jó lesz e?A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.
-
BITBOYS
addikt
válasz BITBOYS #21582 üzenetére
Úgy néz ki megtaláltam a megoldást az avfórumon:
Megoldódott a szellemkép rejtélye:
Lejjebb kellett venni a TV-n az élesítést: 10-es skálán 8-ason volt (default) a "Sharpen" filter, 3-ra visszavéve minden betű borotvaéles
Megmondom őszintén, én nem is tudtam, hogy a HDMI jelet is szokták a megjelenítők postprocesselni, pláne nem default-ban.[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
ujabb firmware megoldja ugy tudom az osszes lag problemat samunal.
-
Sonny C.
tag
Nem a Samsung vs. Philips vitát szeretném megújítani, csak érdekességképpen, ezt ma olvastam egy oldalon: (egy Samsung tulaj nyilatkozik)
"...I currently own a Samsung A656 lcd and i can honestly say that the Philips 7603 produced vastly superior pictures from every source, hence the reason for my decision to revert back to the Philips (and stop playing games like guitar hero).
If gaming is not essential and your want one of the finest LCD TV's currently available on the market for freeview/blu ray picture quality then i would highly recommend the 7603..."
Tehát játékra jobb a Samu, de a képminőségben pedig a Philips, legalább is én így értettem!
Tehát mégegyszer, nem vitát akarok gerjeszteni! -
bigdigit
addikt
válasz BITBOYS #21579 üzenetére
szó szerint olyan volt mint star trekben valami teleport
ja nem istranszporter a neve.
neked nem is samsung vannéztem vagy 15 percig mert azt hittem valamelyik demonstrációs rész direkt ilyen.de nem,mind ilyen volt.minden oldalirányú mozgásnál teleportáltak a szereplők 5 centit.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz _voodoo_ #21564 üzenetére
optimális esetben így néz ki a dolog:
forrás(pc,BR lejátszó...)---normális hdmi-s erősítő(ami le is veszi a hangot nem csak tovább küldi)----tv.
ebben az esetben a tv és az erősítő pofázik egymással és szinkronban marad a kép és a hang.
ehhez a tv-nek és az erősítőnek is kell tudnia hdmi 1.3-at. -
ANT
addikt
válasz flash- #21573 üzenetére
Gugli találta, bár nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e?
Másik kérdés, hogy lehet-e itthon ilyet vadászni?''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
bigdigit
addikt
ha pesti vagyok állok majd elébe.lehet még egy popcorn a-110-et is vinnék így egyből lenne HD anyag.
annál is inkább érdekel a téma mert ma jártam EW-ben.néztem a 46a656-ot.alatta lévő BR lejátszóról ment valami bemutató anyag.nem akartam hinni a szememnek de megint kifogtam valami irritáló dolgot.
akkorákat ugrott a kép majd leugrott a tv a talapzatról.
ha ez lenne a híres real 24p akkor inkább maradok a 3:2 pulldown mellett.
de majd biztos megmondja itt valaki miért is láttam ekkora ugrálást.biztos princo br lemezről ment a cuccos -
noncsika
tag
sziasztok!
első látogatásom a topikban, szóval elnézést, ha volt hasonló kérdés LCD monitor és LCD TV között között vacilálok számítógéphez. a monitor LG W2600HP-BF[link] és a kiszemelt tv pedig LG 32LG5700 [link] névre hallgat. követelmény a full hd felbontás de ezt mindkettő teljesíti a kérdésem csupán az, hogy mennyire jó a tv panelja mert nem találtam infót róla sehol, hogy milyen tipusú. a monitorban S-IPS van, arról hallottam, hogy nagyon jó de a TV-t nemtudom :S és nem kizárólag fimet néznék rajta, hanem játszanék néha és persze internet, msn, böngészés stb valamint fotóretusálásról is lenne szó, nos ez nem tudom jelent-e akadályt tvnél mármint azt tudom, hogy monitorokhoz vannak ilyen színkalibrálók, amik színhelyesre állítják a beállításokat..lehet buta kérdés, de ilyennel a tv képét is be lehet lőni színhelyesre? elnézést a hosszú hozzászólásért, de nem két fillér (sajnos még mindig nem) egy ilyen beruházás és szeretnék tisztába lenni ezekkel
köszönöm a válaszokat előre is -
flash-
veterán
olyan kérdés lenne hogy lehet a laptophoz venni valami olyan usb-s vagy más interface -n csatlakoztató ezközt hogy legyen hdmi kimenetem?
-
anrab
addikt
nekem nagyon de nagyon előre megy a hang és nem tudom beállítani. kmplayer. már végignéztem a menüt de sehol nem találom ennek a beállítását. hogy lehetne szinkronba állítani? ha valaki tud rá megoldást legyen szives megosztani. köszi.
-
_voodoo_
tag
Üdv!
Az input lag végett akkor pc-ről a hangot is célszerű a tv-be bevinni, és úgy az erősítőbe, hogy "hozzákésleltesse" a képhez, vagy nincs jelentőssége?
Thx
-
Bundex
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy LCD TV-t. Bizonyos boltban 100e-ért van most samsung, LG stb. Géppel is összeköthető, HD ready...
Érdemes ezeket megvenni jelenleg, mit szóltok hozzájuk? Ha nem ezeket, akkor melyiket érdemes esetleg hasonló árkategóriában?
Mire használnám?
Jelenleg: kábeles TV nézés, filmnézés, van hozzá házimozi, szgép...
Később tervezek digitális tv szolgáltatást "igénybevenni"Köszi előre is a segítséget.
-
turandot
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Ez az input lag vajon jelentkezik akkor amikor hdmi-n nézem a tv-m és a hangot spdif-en vezetem az erősítőbe?
Tehát a kép késni fog a hanghoz képest? -
Pi-eM
csendes tag
válasz bigdigit #21527 üzenetére
Szia!
Nem tvtűznézöbe szeretnél menni?
Nos nekem 1 Samu le 40656-m van, amit szivesen megmutatnék Neked, hogy tesztelgesd,
de sajna a dvd-m csak az 576p-re képes, a számitogépem meg csak integrált hang-video karival van/remélem jól tudom/ és igy nem tudja a full hd-t!
Persze ezeket a kütyüket hamarosan lecserélem, csak lovécska kérdése az egészHa igy is érdekel, én szivesen látlak-várlak 1 kis tesztelésre
Ne lopj, ne csalj, ne hazudj! A kormány nem szereti a konkurenciát!
-
Abri
senior tag
LCD TV -t szeretnék venni.
Elvárások:
-Full HD
-min 32"
-néha kötök rá notit filmezésre
-legyen rajta DV-B Tuner.
-2-3 méterről lesz nézve.Vmi jó legyen, egy ideig nem szeretnék másikat venni.
Mit ajánlotok 300K ig.
-
DigitXT
nagyúr
válasz radi8tor #21556 üzenetére
Uh, Google lenni nem barát? Minimalistán megfogalmazva: a megjelenített kép a bemenethez (input) képest csúszásban van (lag). Oka, a képfeldolgozó elektronika (a mindenféle képjavító eljárások miatt), ill. adott esetben a 100Hz-hez szükséges mozgásinterpoláció, ami by default legalább egy képkockával eltolja a képet... Ha a képet és a hangot össze lehet hozni, akkor normál felhasználásnál nem számít, viszont PC játék esetén gáz (mivel a játékban már nem ott vagy, mint amit a képernyőn látsz, szóval a reakcióid megkésettek lesznek, és egy szimulátorban, vagy FPS-ben ez végzetes).
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Hamarosan nyilik a közelben MM és LCD tv-t szeretnék venni. Néztem 82cm-es samsungot 130-ér, az nagyon bejön. Milyet érdemes venni 82-esbe 130k-ig? -
őstag
Adott egy sony cld tv, ami nem támogatja az mpeg4 digitális vételt, csak az mpeg2-őt. Hogy oldható meg, hogy az mpeg4-es adást is vegye?
izé
-
tothm
őstag
Sziasztok! Ez a tv szerintetek milyen? Samsung LE32A330 Köszi előre is! Máté
-
denes242
aktív tag
válasz bigdigit #21535 üzenetére
van utanhuzas - errol (is) elmelkedtunk itt bwoay-jal itt ket napig - es a 100Hz valoban csokkenti azt. persze ez az utanhuzas nem az lcd reakcioideje miatt van elsosorban, hanem a stabilan kitartott (nem villogo, mint a plazma/crt eseteben) kep es az emberi szem kolcsonhatasabol.
viszont amit a 24p-rol irtal fentebb, azt magam sem mondhattam volna jobban
[ Szerkesztve ]
P5B Deluxe - Q6600@3.0Ghz - Zalman CNPS9700 - GEIL Black Dragon - FSP Epsilon 600 - Thermaltake Armor Jr. - Debian Linux
-
Csabi8507
tag
Helló Urak!!
Lenne egy kérdésem.
Sony KDL-40W4000 229 000 HUF
Samsung LE40A551--180 000 HUF
Megéri azt a +50 000 ft a sony?
Előre is köszi a választ. -
Zirowe
nagyúr
válasz Vortex07 #21534 üzenetére
Én most vettem 42"es lcd-hez saturnba alap hama hdmi kábelt (nem aranyozott),2k-ért,és tökéletesen megy vele a kép,notival van összekötve.
Színek jók,kép is.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
SirVigh
tag
Nah, voltam kereskedelmi környezetben meglesni a préda LCD-ket...
Próbáltam összehasonlítani az LG 32LG5700 és Samsung 37A656 típust...
Az LG szép, elég egyszerü menüje van, de az szépen reagál.
A Samsungból csak 40"-st láttam, az is normálisan nézett ki (annak nem néztem a menüjét)Nagyon gáz, h tényleg "kiemelt" beállítással nyomják...bár érthető, hisz minden TV-t egy "szobát szimuláló" tesztkörnyezetbe nem rakhatnak (pedig hát mindent a vevőért...)
A lényeg, h szerintem az LG képe szép amennyire az látható volt. Két boltban néztem, de sajnos mindkét helyen kompozit bemenetről mentek, szal a jel olyan volt amilyen
Valakinek véleménye van az LG 32LG5700-ról?
Mindenki másképp csinálja...
-
edef
csendes tag
A 4:3 képarányú monitorok miért drágábbak a widescreen-eknél?
-
nanni
csendes tag
válasz bigdigit #21535 üzenetére
A 130k okés is lenne csak nekem olyan áruházat kell keresnem ahol elfogadják az ajándékutalványt mivel van belöle 100.000Ft értékbe. Mindenképp ebböl akarok Lcd -t venni.
A két tipus között 30k a különbség és mivel nem 1-2 évre akarok tv-t venni ezért érdekelne hogy megéri e. A különbség:100 Hz vs. 50Hz
Pixel Plus 3 HD vs. Pixel Plus
HD Natural Motion
és a válaszidö ami 3 és 6 ms[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Gyorsban csak annyit, hogy most épp egy ilyenről írok Barátnőméknél.
Ami az egyik érdekesség, hogy a Manual szerint nem tudja D-SUB-on az
1360x768-at, mégis arra állítottam, és tökéletesen működik. A TV képe is
nagyon jó, persze az antenna minőségétől függően. A képarányok frankón
váltogathatók, szóval amire itt kellett (alapvetően TV-nézés, majd később
DVD, stb.), arra tökéletes lesz. Digitális előfizetéssel még jobb lesz... -
Vortex07
tag
Meg egy kerdes ami HDMI kabellel kapcsolatos. Amennyiben HDMI kabelt szeretnek vasarolni milyen erdemes venni? Ugy tudom hogy ez a kabel-tipus eleg erzekeny fajta es a minosegtol fugg a kepminoseg (mondjuk igazan nem ertem, hogy miert, mert a jel digitalis, ha analog lenne akkor meg ertenem, na de mind1). Szoval lattam mar Philips, SONY, stb markaju kabeleket jo dragan, de nem szeretnek 4-5k hufot egy kabelre kolteni ha nem muszaj. Van valakinek tanacsa hogy milyen kabelekkel erdemes meg foglalkozni? Talan Hama-t lattam meg ami olcsobb.
Tovabba a videokartyamhoz kaptam egy DVI-HDMI atalakitot (igen, a TV-t akarom osszekotni monitorral), szerintetek vegyek egy sima HDMI kabelt es hasznaljam azt az atalakitoval, vagy inkabb egy HDMI-DVI kabelt vegyek es hasznaljam azt magara? Vagy nem is szamit?
Koszi!
-
wassermann
addikt
Ha valamelyikőtök LCD TV-hez egyszerű lejátszót - PC nélküli megoldást - keres nézzen át ide: IDE
-
Vortex07
tag
Hali!
Az LG 32LC42 HDMI-n keresztul is tudja az 1:1 pixel mappinget vagy csak VGA bemeneten keresztul?
Koszi -
Gaben38
csendes tag
Sziasztok! Holnap megyek megnézni egy Sony 46W4730-at.
Bármilyen építő véleményt ill tapasztalatot szívesen veszek.
Főleg a receg vagy nem receg téma érdekelne ilyen tulajoktól
Köszi előre is! -
Zirowe
nagyúr
válasz headhunter #21518 üzenetére
Köszönöm szépen
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Symbio
senior tag
Azt a típust konkrétan nem ismerem, nekem 42" 7403-as van. A képe teljen jó analóg jellel is (nálam UPC analóg kábel). nagyon jól oldja meg a méretbeállítást automata módban. Az automata képméret állításnál is 2 lehetőség van: nyújtás vagy oldalarány tartással. Nekem az oldalarány tartás jön be (ezért is érdemes minél nagyobb képátmérőjűt venni, hogy a 4:3-as adás se legyen kicsi torzítás mentesen). Elég gyorsan végzi a dolgát: pl ha egy csatornán belül váltogatják a 16:9-et és a 4:3-at, azonnal alkalmazkodik.
A képe teljesen rendben van, jól beállítható, a fix sablonokkal gyorsan váltható a film és az élénkebb színeket, kontrasztot kívánó műsorok között.
A hang átlagos (ekvalizer van), nagy mélyhatás nem várható el kis hangszóróktól.
A csatorna váltás, menük gyorsan mennek, egyszerűen frissíthető a szoftver (USB), a kinézet pedig vagy bejön valakinek, vagy nem.
Szerintem átlagon felüli minőséget nyújtanak a Philips LCD-k, de ez árban is jelentkezik, de nem annyira, mint azt sokan mondják (pl én 278-ért vettem mostanában) -
bigdigit
addikt
32PFL5403D idei modell ha nem is a csúcs kategória.tv tunerje nagyon jó minden idei philipsnek.szóval tv-re dvd-re tökéletes lesz.
nem tudom milyen panel van benne mert 7-es szériánál kisebb modell nem járt nálam.
egyébként az AUO panel már ott van a toppon.nem tudom honnan vetted,hogy nem lenne jó.
amire a napokban hallottam panaszt az a sharp paneljai.gynge minőség és sok pixelhiba.
pedig mindenki dicséri a sharp tv-ket.nem is értem a panel maga miért ilyen gázos.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Lacix29 #21517 üzenetére
már megint a 24p a téma
könnyen el lehet dönteni kit zavar és kit nem a dolog.
ha lcd monitorod van nézz rajta egy 24p-és filmet.ha ott zavarni fog a lejátszás akkor egy nem valós 24p-és tv-n is zavarni fog.ha nem akkor felejtsd el ezt a 24p témát.
ugyanis lcd monitorok ugyanúgy 3:2 puldownal játszák le a 24p-és filmeket mint a legtöbb lcd tv.
most kezdenek csak elterjedni a valós 24p-és monitorok aranyárban
ez az eizo HD244W pl már valós 24p -
nanni
csendes tag
Sziasztok!
A Philips lcd-k milyenek? Konkrétan 32PFL5403D. Főleg analóg adásra kell + dvd. Azt lehet tudni hogy milyen panelos? Mert úgy hallottam az AUO nem valami jó! Sony s4000 és ez között vacilálok. ÁR~150.000ft Vagy Samsung?
Kérlek segítsetek mert kikészít ez az Lcd mizéria!Bigdigit ha másról nem is a Philipsről tapasztalat?
Köszi szépen srácok!
-
Beka88
csendes tag
sziasztok nincs valakinek philips ambilightos tvje,mert érdekel mi a véleménye annak aki használja.
Meg hogy-e 2 tv között valóban,teljesítményben is megvan az a külömbség ami árban?-32pfl9613
-32pfl9603.Remélem valakinek van és az megosztja velem hogy mien!!!
-
NL80
csendes tag
Sziasztok!
A MM-ban láttam egy Samu LE40A536 tipusú LCd tv-t, de nem találok róla sehol sem információt (és az eladó sem tudta ), hogy tudja-e a tv az 1:1 PixelMmapping-et???
Esetleg valaki tudna segíteni?
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Egy 26 colos LCD TV-t vennék a laptopomhoz (ASUS G2S, 8600M GT 256 MB GDDR3 RAM).MELYIKET ÉRDEMES VENNI? Pl.:
Samsung LE26A340, LE26A451
Panasonic TX-26LE8PS
Sharp
LG
Philips 26PFL3403Köszönöm előre is a NAGY SEGÍTSÉGET!
Nektek milyen van?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
he7edik.
addikt
Urak!
102-106cm-es LCD TV-t szeretnék venni
( PS3+PC+tévézés )Árban és tudásban ezek állnak közel hozzám
Sony W4000
Samsung 6 series
LG G6000Melyiket szerintetek?
Égő szöveg a flém vázon
-
anrab
addikt
http://kepfeltoltes.hu/view/081123/665267326DSC00011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081123/DSC00013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081123/DSC00014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081123/DSC00015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081123/DSC00016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg a képek mobillal készűltek. ambilight amit nézni kell és kettő meg közeli.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
szia! én egy hete vettem egy 42"pfl 7613D-t. teljes mértékben megvagyok vele elégedve. annyi állítási lehetőség van rajta hogy állandóan a távirányítót nyomogatom, pedig ahogy a helyére raktam és összekötöttem a dvd, pc, digik. analóg, minden klappolt. a kép a kapott jeltől függ, ahol a crt tv-men jó volt a kép az itt is jó. sőt a szineknek a méretnek az élességnek és a hang-nak köszönhetően még sokkal nagyobb élményt nyújt mint a régi, pedig az sem volt piti. szinte alig tudok betelni vele. egyébként a silányabb adóknál is van lehetőség jó képet csinálni. nagyom megvagyok élégedve a hanggal is. a tv-k hangja általában élég pocsék de ez rácáfol. az ambilight is nagyon sokat számít pedig azt hittem hogy az a legkevesebb amire szükség van. itt is sok állítási lehetőség van. akkor még ott a dizájn ami szintén nem elhanyagolható. dísze a szobámnak. a méret: 2.5-2.7 m-ről nézem, ha 37"-ost vettem volna kicsi lenne!!! ajánlom jól gondold meg mert nem eggy évre veszed. ha kérdésed van szivesen válaszolok de ajánlom: http://hardverapro.hu/apro/philips_42pfl9603h_mpeg4_dvb-t_es_47plf9703d_gyari_garanciaval_bolti_ar_alatt/hsz_1-50.html. ez bigdigit kollega.
[ Szerkesztve ]
-
damo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mivel megpusztult a régi tv-m, így szeretnék venni egy LCD-tv-t . Föleg tévénézésre lenne használva illetve néha aszatali dvd vagy a notimat rákötve filmnézésre. Kb. 3-4 m-ről lenne használva, szerintem 37" tv nekem bőven elég.Nagyos sok pénzt nem tudok rákölteni, max 170eFt. Fontos a nagyon jó képminőség. Mit tudtok javasolni, melyik tv-t vegyem? Minden infót előre is megköszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest