Hirdetés
Aktív témák
-
noncsika
tag
lehet volt mar, de talan jol johet meg masnak
hdtv_distance_chart.pdf -
noncsika
tag
válasz SirVigh #22024 üzenetére
szia!
eleinte én is azzal szemeztem, de pont ez a fogyasztás riasztott el, meg azt mondják a samsung panel jobb, dehát én nem nagyon értek hozzá viszont fontos lenne, hogy ne legyen homályos gyors mozgásnál (játékok pl), és jó színe legyen. a hétvégén megpróbálom megnézni élőben ezeket boltokban, ha látok valahol (edigital, mediamarkt, vagy valami) de tanácstalan vagyok
-
noncsika
tag
válasz bigdigit #22016 üzenetére
hát "profi" szinten nem játszanék, időm úgysincs, de fps és stratégiai játékokkal játszok leginkább. de ezeknél is sűrűbben használnám (720p-1080p) filmek nézésére, rendes műsort nem néznék úgyse, a tuner nem számít akkor gondolom nekem.
szerk: ja és majd elfelejtettem...fotókat is retusálgatnék azért rajta
[ Szerkesztve ]
-
noncsika
tag
mi a lényeges különbség a samsung 32a551 és a 32a656a paneljai és tulajdonságai között, miért érdemes egyiket-másikat választani? nekem nem igazán tetszik a pirosas káva, de ha jobb a panelja sokkal (játékra is) akkor lehet mégis azt venném valaki szaki kisegít?
-
noncsika
tag
újra itt vagyok, kiválasztottam 3 tv-t
Samsung LE32A551
LG 32LG5700
Toshiba 32XV500P
nos ezek közül szerintetek melyik lenne a legjobb filmnézésre és játékra? a sima netezésre laptopot használnék, tv adást meg kb soha nem néznék rajta, számítógépre lenne kötve. olvastam, hogy valamelyik samsungról írták, hogy nagy az input lagja?
ez mindegyik samsunggal így van, vagy még így is az a "legjobb"? sajnos nem vagyok otthon a témában ezért szeretném elkerülni a márkavitákat stb, objektíven szeretnék tájékozódni a felsorolt 3 tv közül melyik a jobb választás a fenti célokra? a választ (már aki veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon) nagyon köszönöm. -
noncsika
tag
na és a toshiba tv-kről van valakinek véleménye, vagy inkább tapasztalata? konkrétan a 32xv500p tipussal szemezgetek
-
noncsika
tag
sziasztok!
első látogatásom a topikban, szóval elnézést, ha volt hasonló kérdés LCD monitor és LCD TV között között vacilálok számítógéphez. a monitor LG W2600HP-BF[link] és a kiszemelt tv pedig LG 32LG5700 [link] névre hallgat. követelmény a full hd felbontás de ezt mindkettő teljesíti a kérdésem csupán az, hogy mennyire jó a tv panelja mert nem találtam infót róla sehol, hogy milyen tipusú. a monitorban S-IPS van, arról hallottam, hogy nagyon jó de a TV-t nemtudom :S és nem kizárólag fimet néznék rajta, hanem játszanék néha és persze internet, msn, böngészés stb valamint fotóretusálásról is lenne szó, nos ez nem tudom jelent-e akadályt tvnél mármint azt tudom, hogy monitorokhoz vannak ilyen színkalibrálók, amik színhelyesre állítják a beállításokat..lehet buta kérdés, de ilyennel a tv képét is be lehet lőni színhelyesre? elnézést a hosszú hozzászólásért, de nem két fillér (sajnos még mindig nem) egy ilyen beruházás és szeretnék tisztába lenni ezekkel
köszönöm a válaszokat előre is
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest