Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
storm07 #2622 üzenetére
Üdv srácok. Én vagyok a világ legboldogabb embere. Apám a hétvégén elment vásárolgatni egy manushoz, akinek mindenféle kacatja van, szerszámok, gépek. Mikor hazajött mosolyogva adott át egy nejlonszatyrot. Kibontom, hát mi van benne, egy olyan triplet, amilyennel próbálkoztam
. És a poén: 2500 forint volt. Aszittem behalok. Jövőhéten építem is át a cucc elejét a másik lencséhez
Innentől kezdve nem eladó a cucc.
Bari: Asszem magyarországon nem lehet kapni ilyet, csak írásvetítőkbe van beépítve. Már írtam párszor, hogy van egy cég, a VIZUÁL Kft., ami foglalkozik ilyen alkatrészek rendelésével, leht, hogy olcsóbb, mint az izzotekről, vagy lumenlabról, most nem tudom melyikről, megrendelni. (küldtem mailt ezzel kapcsolatban, egy hete, azóta se válaszoltak... no comment)
Képek lesznek, csak még egyszer át kell fújni feketével, mert először nem láttam, hogy pár helyen előtűnik az eredeti szín... ezért nem jó sötétben festeni...
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest