- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo #1989 üzenetére
Attól lett jobb, hogy kicseréltem a monitort. Így már nincs benne plussz egy üveglap, amin volt egy UV szűrő fólia, mert az elején még nem tudtam, hogy kell-e, vagy nem, és úgy gondoltam, jobb ha van UV szűrés. Na, szóval ez sincs. És az LCD-ről most már nem téptem le a polár fóliát, és nem kellett hozzábarkácsolnom, ami lássuk be, nem volt az igazi. Jó volt, jó volt, de így jobb lett. Nem bántam meg, hogy vettem egy új monitort. Jah...és a dobozt is átépítettem, most már alig jön ki fény belőle. És még valami...
a szobát is átfestettem, sokkal sötétebb lett a fal is. Így nem verődik vissza annyi fény róla. Sajnos a mennyezetet az asszony nem engedte lefesteni, de így már elleszek.
Szóval kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő (NH-D15 CH.BK)
- Corsair RM1000X Gold Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest