- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
sirály12
üzenetére
Hány colos lcd-hez is szeretnéd használni őket?
Amúgy 100mA-t vesznek fel, ha nem kapják meg akkor mitsem ér az egész. Ugye ezek 10mm-es átmérővel bírnak, és pont emiatt valahol van hátulütőjük is. Képzelj el 4et nényzetformációba rendezve. Még ha egymáshoz is érnek nagy köztük a "lyuk" ami nem sugároz fényt. Ezért csinált az a srác is amit belinkeltem duplaemeletes témát. Ebből a ledből a duplaemelet felejtős, mert nem olyan hosszú a lába, hogy a felső soré is leérjen a nyákra. Ha 7 és 17 col között tervezel projectort építeni, szerintem felejtsd is el egyből a ledes megoldást. Nagy barátja és támogatója vagyok én is a ledeknek, de nagyobb dimenziókban ezek még nem olyan jók, hogy szórakoztató képet adjanak. Jó, a link amit adtam annak igen jó képe van de mibe kerülhetett annyi led... Meg azok nem 10mmesek szerintem, hanem kisebbek és ezért talán jobbak is. Én is sokat filóztam ezen, és arra jutottam hogy miniprojihoz a led 1. osztályú, mert abba egy fémhalogén kiégetne mindent, meg a sok cullangja el fe férne a dobozban rendesen vagy mekkora doboz kéne már neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest