-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
D4v3
őstag
38 player van most online
ouch 
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
24 órás max játékosszám 830 fő. Ezzel nem is lenne bajom, mert talál lobby-t. De azt gondolnám, hogy ha már ilyen kevesen vagyunk, akkor legalább aki kitartott a játék mellett az érti is a játékot, és jól játszik (esetleg). De nem! Talán az utolsó esélyt fogja megkapni tőlem a legközelebbi alkalommal a játék.
Én nagyon rég nem alt-f4-eztem ki játékból. Tegnap ez is megtörtént, úgy, hogy előtte még bosszankodtam is, hogy ha egy csapat kicsit rosszul áll akkor rögtön 1-2 játékos leavel is a meccsből ahelyett, hogy küzdene. Viszont eljutottam én is idegileg egy szintre és bezártam inkább az egészet.
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valóban jó ötlet. Nekem is van rögtön két ismerősöm, akiknek mutattam, tetszik nekik. De mondtam, hogy azért a vásárlással várjanak mert lehet nem sokára F2P lesz.
Igen, teljesen indokolatlan ez a kevés játékos sajnos. Pont annyira indokolatlan mint a Pugb 7 milliós (?) játékosbázisa. Nem tudom mi van manapság a gamerekkel?!

Sebaj, én belépek LW-ezni és élvezem. Bár csak több időm lenne. Még csak lvl19-es vagyok.
Tudtam en anno hogy ez tetszeni fog neked.

-
.LnB
titán
Én mostanában éjjel toltam, EU még megyeget 3-ig kb. utána már csak egy lobby megy, de sokszor 4v4 inkább (aztán lehet ilyen C-D-s skill rating-en van még egy), úgyhogy átállítotam US-ra és hiába 120-as a ping, meg nem mondanám, hogy ez EU vagy US, még Harrier bal klikkje is totál pontos. Javasoltam fórumon, hogy adjanak minden tulajnak 2-3 guest pass-t, amit tovább tudunk adni barátoknak és pár napig ki tudják próbálni, még egy dev is beírt a topikba, hogy jó ötlet, felírta
Persze f2p hétvége is hasonlóan jót tenne a játéknak, mert kissé indokolatlan ez az 1-2k player ilyen minőségi játéknak.Valóban jó ötlet. Nekem is van rögtön két ismerősöm, akiknek mutattam, tetszik nekik. De mondtam, hogy azért a vásárlással várjanak mert lehet nem sokára F2P lesz.
Igen, teljesen indokolatlan ez a kevés játékos sajnos. Pont annyira indokolatlan mint a Pugb 7 milliós (?) játékosbázisa. Nem tudom mi van manapság a gamerekkel?!

Sebaj, én belépek LW-ezni és élvezem. Bár csak több időm lenne. Még csak lvl19-es vagyok.
-
D4v3
őstag
Érdekes, hogy 1000 körül van a játékosszám. És simán talál mindig meccset a játék. Ellenben a Titanfall 2-ben 4-5000 játékosnál már csak malmozott sokszor, és a Battlefornt esetében is. Bár lehet azért mert itt nem játékmódok szerint keresünk meccset.
Tegnap pár nam után ismét tudtam menni három meccset. Azt vettem észre, hogy az a kevés ember aki játszik, az legalább tud is. Jó meccsek voltak, izgalmasak. Egyszer megint MVP lettem.
Volt egy kis balance patch. Harrier ulti nerf és Wrait nerf. Kellett mindkettő.
Én mostanában éjjel toltam, EU még megyeget 3-ig kb. utána már csak egy lobby megy, de sokszor 4v4 inkább (aztán lehet ilyen C-D-s skill rating-en van még egy), úgyhogy átállítotam US-ra és hiába 120-as a ping, meg nem mondanám, hogy ez EU vagy US, még Harrier bal klikkje is totál pontos. Javasoltam fórumon, hogy adjanak minden tulajnak 2-3 guest pass-t, amit tovább tudunk adni barátoknak és pár napig ki tudják próbálni, még egy dev is beírt a topikba, hogy jó ötlet, felírta
Persze f2p hétvége is hasonlóan jót tenne a játéknak, mert kissé indokolatlan ez az 1-2k player ilyen minőségi játéknak. -
.LnB
titán
Érdekes, hogy 1000 körül van a játékosszám. És simán talál mindig meccset a játék. Ellenben a Titanfall 2-ben 4-5000 játékosnál már csak malmozott sokszor, és a Battlefornt esetében is. Bár lehet azért mert itt nem játékmódok szerint keresünk meccset.
Tegnap pár nam után ismét tudtam menni három meccset. Azt vettem észre, hogy az a kevés ember aki játszik, az legalább tud is. Jó meccsek voltak, izgalmasak. Egyszer megint MVP lettem.
Volt egy kis balance patch. Harrier ulti nerf és Wrait nerf. Kellett mindkettő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Minél többet játszom a játékkal annál jobban sajnálom, hogy ennyire kevesen vették meg és játsszák. Mert ebben bőven van potenciál. Mondjuk még nem látszik, hogy 1000-2000 ember játszik vele PC-n, mert hamar talál meccset. Lassan tisztul nálam is a kép, hogy mit-hogy kellene csinálni. Egyre jobban élvezem, egyre jobban megy. Tegnap este is utolsó három meccsen háromszor lettem MVP medic-kel.
Trukkos jatek amugy.
De hja sajnos eleg rosszul nyitott. Steamen kevesebben vettek mint pl Battlebornt kezdetben. Pedig jok az ertekelesei. -
.LnB
titán
Minél többet játszom a játékkal annál jobban sajnálom, hogy ennyire kevesen vették meg és játsszák. Mert ebben bőven van potenciál. Mondjuk még nem látszik, hogy 1000-2000 ember játszik vele PC-n, mert hamar talál meccset. Lassan tisztul nálam is a kép, hogy mit-hogy kellene csinálni. Egyre jobban élvezem, egyre jobban megy. Tegnap este is utolsó három meccsen háromszor lettem MVP medic-kel.
-
.LnB
titán
Nekem is bejön eddig, TF2-t nem próbáltam, OW-ból a pharah szerű karival, a "solider 76"-tal és az általad is említett lightning gun-ossal voltam eddig. Mindegyik hasznosnak tűnik, talán a solider kicsit unalmasabb meg nem annyira mobil. Az uplink meg a battery között annyi a különbség, hogy a battery-t bárki is tölti fel, ha a te bázisodon tartod 20sec-ig a 100%-os cuccot, akkor ti kaptok pontot. Az uplink-nél mindkét csapatnak saját számlálója van és külön kell elérni a 100-at, aztán megint tartani 20 sec-ig.
Top seller-ből kiszorult a játék pár nap után, de most megint visszatért. Steamspy szerint ~40k ember vette meg. Úgyhogy nem tudom hogy hozzák vissza ezt a játékot, f2p nyilván nem lesz ilyen hamar, árcsökkenés sem valószínű. Talán egy ingyenes hétvége kéne meg tonna marketing twitch-en. Kár lenne érte, ha 1-2 hónap múlva eltűnne.Én tegnap elkezdtem medic-ezni. Mert elég sok meccsen keresztül kikaptam, és láttam, hogy az ellennél mindig volt medic. Gondoltam kipróbálom. Aztán el is kezdtem nyerni. De ölni nem könnyű vele, tényleg elsősorban a csapatot kell tápolni csak vele.
-
D4v3
őstag
1,8óra után még mindig nem mennék bele messzemenő következtetésekbe. De így bele se gondoltam még ebbe. OW-ra semmiképp nem hasonlít szerencsére! QC-se, az gyorsabb. Picit talán a Titanfall 2 jut róla eszembe, inkább az mint a többi. De kellően egyedi, erre nem lehet panasz. Tényleg jórészt az egész meccset a levegőben töltöd. Van valami OW Genji féle karakter, láttam már ugra bugrálni, eszembe is jutott az a kcsg Genji róla. De nem zavart túlzottan, feküdt mindig.
Amit nem értek az a játék módok. Az Uplink és az Overcharge nekem tök ugyan olyannak tűnik. Mindkettőnél el kell vinni valamit a bázisra, ami töltődik. A Blitzball is nagyjából ugyan ez, csak ott rögtön pont jár ha beérsz, nem töltődik. Mindhárom CTF igazából, csak picit más.
Ami a baja ennek a játéknak, hogy rosszkor jelent meg. Ott az OW, a QC, és ráadásul mindenki a Pubg-ot tolja. 1,237 ember jelenleg, 4,557 a csúcs Steamen. Nagyon kevés. Persze nem érdekel ez engem, a Titanfall 2 esetében sem érdekelt. De na. Sok jó ebből nem fog kisülni. Pedig respect a fejlesztőknek, mert tényleg tudtak valami egyedit alkotni. Sajna marketingre már nem futotta, és mondom még egyszer, rosszkor jött.
Én tolom még, bár Witcher 3-azni is kellene azért.

Nekem is bejön eddig, TF2-t nem próbáltam, OW-ból a pharah szerű karival, a "solider 76"-tal és az általad is említett lightning gun-ossal voltam eddig. Mindegyik hasznosnak tűnik, talán a solider kicsit unalmasabb meg nem annyira mobil. Az uplink meg a battery között annyi a különbség, hogy a battery-t bárki is tölti fel, ha a te bázisodon tartod 20sec-ig a 100%-os cuccot, akkor ti kaptok pontot. Az uplink-nél mindkét csapatnak saját számlálója van és külön kell elérni a 100-at, aztán megint tartani 20 sec-ig.
Top seller-ből kiszorult a játék pár nap után, de most megint visszatért. Steamspy szerint ~40k ember vette meg. Úgyhogy nem tudom hogy hozzák vissza ezt a játékot, f2p nyilván nem lesz ilyen hamar, árcsökkenés sem valószínű. Talán egy ingyenes hétvége kéne meg tonna marketing twitch-en. Kár lenne érte, ha 1-2 hónap múlva eltűnne. -
.LnB
titán
1,8óra után még mindig nem mennék bele messzemenő következtetésekbe. De így bele se gondoltam még ebbe. OW-ra semmiképp nem hasonlít szerencsére! QC-se, az gyorsabb. Picit talán a Titanfall 2 jut róla eszembe, inkább az mint a többi. De kellően egyedi, erre nem lehet panasz. Tényleg jórészt az egész meccset a levegőben töltöd. Van valami OW Genji féle karakter, láttam már ugra bugrálni, eszembe is jutott az a kcsg Genji róla. De nem zavart túlzottan, feküdt mindig.
Amit nem értek az a játék módok. Az Uplink és az Overcharge nekem tök ugyan olyannak tűnik. Mindkettőnél el kell vinni valamit a bázisra, ami töltődik. A Blitzball is nagyjából ugyan ez, csak ott rögtön pont jár ha beérsz, nem töltődik. Mindhárom CTF igazából, csak picit más.
Ami a baja ennek a játéknak, hogy rosszkor jelent meg. Ott az OW, a QC, és ráadásul mindenki a Pubg-ot tolja. 1,237 ember jelenleg, 4,557 a csúcs Steamen. Nagyon kevés. Persze nem érdekel ez engem, a Titanfall 2 esetében sem érdekelt. De na. Sok jó ebből nem fog kisülni. Pedig respect a fejlesztőknek, mert tényleg tudtak valami egyedit alkotni. Sajna marketingre már nem futotta, és mondom még egyszer, rosszkor jött.
Én tolom még, bár Witcher 3-azni is kellene azért.

-
oriic
HÁZIGAZDA
És mi a véleményed a játékról összességében? Mennyire TF2/OW/QC klón?

-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Valami 1v1 lehetne.

Első meccsemen Turf War-t nyomtam. ketten próbáltuk foglalni a pontokat. Csak az ellenfél csapata értette mi a játékmód lényege, ezért kevesek voltunk ketten ellenük, mert végig együtt mozogtak.
Nem volt szoros meccs. -
oriic
HÁZIGAZDA
Első benyomások két meccs után. Az elsőn csak pislogtam kb.
A másodikon majdnem MVP lettem. Tetszik a Harrier cast. Kicsit olyan mint a Quake Lightning gun. És tetszik az Uplink (CTF) játékmód. Vertigo mapon Uplinkeztem az nagyon bejött. De lehet a sikerélmény miatt leginkább. 
Nem rossz, a movement még teljes káosz.Na orulok hogy bejon eddig.

Tetszik amugy hogy sima TDM nincs, bar sokszor a csapattarsak leginkabb a killekre mennek sajnos.
-
.LnB
titán
Első benyomások két meccs után. Az elsőn csak pislogtam kb.
A másodikon majdnem MVP lettem. Tetszik a Harrier cast. Kicsit olyan mint a Quake Lightning gun. És tetszik az Uplink (CTF) játékmód. Vertigo mapon Uplinkeztem az nagyon bejött. De lehet a sikerélmény miatt leginkább. 
Nem rossz, a movement még teljes káosz. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Na megvettem a Deadzo Deluxe Edition-t. Majd egyszer kipróbálom.

-
.LnB
titán
-
mg1992mg
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megveszi valaki végül?

-
oriic
HÁZIGAZDA
LawBreakers megjelenés augusztus 8.
-
dargelot
senior tag
Hali.
Van egy felesleges béta kulcsom, íme: VL6CW-YL3GR-NH07G
Megköszönni nem szégyen.
-
Janoo_07
aktív tag
Ma este Lawbreakers valaki? [SEO]Atis.hun a nevem steamen.
Amennyiben elköltöttem volna már 5 dolcsit steamen tolhattuk volna. A barátok felvétele ekkor válik elérhetővé. Egyébként jó lenne a friss játékosoknak egy gyors tutorial vagy valami, mert pl. a pont elfoglalós játékmódnál, sokszor fogalmuk sincs mit kellene csinálni, csak mennek fragelni, ha tudnak. Egyébként jó lesz ez.
Am hatalmas lenne ha licencelnék valahogy Facing Worlds nevű UT-s pályát. Na ott lenne értelme a rúgásnak amit megint csak szinte senki sem használ.
-
sz.atesz89
tag
Ma este Lawbreakers valaki? [SEO]Atis.hun a nevem steamen.
-
sz.atesz89
tag
Ez egy Lawbreakers játékosoknak létrehozott téma, mehet a csevegés, a játékról jöhetnek a videók, az infók!

Karakter videó:
https://www.youtube.com/watch?v=VwQk7vX3St4Videó az alpharól!
https://www.youtube.com/watch?v=ycvHeI_HSZs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ouch 
Jön most frissítés év végéig, de szerintem PC-n ennek a játéknak annyi, és a készítők azt mondták meg sem fordult a fejükben az hogy F2P játék legyen belőle.![[link] [link]](https://i.imgur.com/2pPq1ry.jpg?1)