Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Nekem is bejön eddig, TF2-t nem próbáltam, OW-ból a pharah szerű karival, a "solider 76"-tal és az általad is említett lightning gun-ossal voltam eddig. Mindegyik hasznosnak tűnik, talán a solider kicsit unalmasabb meg nem annyira mobil. Az uplink meg a battery között annyi a különbség, hogy a battery-t bárki is tölti fel, ha a te bázisodon tartod 20sec-ig a 100%-os cuccot, akkor ti kaptok pontot. Az uplink-nél mindkét csapatnak saját számlálója van és külön kell elérni a 100-at, aztán megint tartani 20 sec-ig.
Top seller-ből kiszorult a játék pár nap után, de most megint visszatért. Steamspy szerint ~40k ember vette meg. Úgyhogy nem tudom hogy hozzák vissza ezt a játékot, f2p nyilván nem lesz ilyen hamar, árcsökkenés sem valószínű. Talán egy ingyenes hétvége kéne meg tonna marketing twitch-en. Kár lenne érte, ha 1-2 hónap múlva eltűnne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest