Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Na nem bírtam magammal és megvettem ma. Eddig nem sokat játszottam de eddig tetszik. A grafika is nagyon szép. Mage-et kezdtem.
-
reelc
veterán
Most látom, Ladder is van.
Itt is van most már Item Skill Modifier (a GD-ben így hívták)? -
reelc
veterán
A kommunikáció nagyon fontos.
Ámultam a Grim Dawn esetében, és menetközben már kínomban röhögtem a Wolcenén.
A Last Epochnál tavaly már nem merültem bele ezekbe a dolgokba, elkedvtelenedtem a Wolcen révén, hogy annyira nyomon kövessek bármilyen játékot a továbbiakban.
Pedig a Last Epochot is eléggé figyeltem addig, pl. a Kickstarterre a maradékot rokonok és barátok dobták össze, annyira megakarták csinálni a játékot. Különben nem teljesült volna a cél. Ez tetszett. -
Ellia
addikt
A különbség a LE és a Wolcen között, hogy itt tényleg foglalkoznak a játékkal és hallgatnak a játékosok véleményére - sokszor írnak a fejlesztők is redditet, részletes postok vannak a honlapon patcheknék...stb. Wolcennek a grafikája jobb (kivétel a 100 méter hosszú lábú női karakterek
), de minden másban jobbnak érzem a már játszható tartalom szempontból a LE-ot.
-
Bennyboy
őstag
Én is nagyon gondolkodom rajta, de nem akarok úgy járni mint a fos wolcen-el. Ki vagyok éhezve egy fasza arpg-re amíg jön a d2 res.
-
-
triluan
tag
Mikor fog ez a játék teljes verzióban megjelenni? Mert azért már pár éve ilyen olyan early acces.
A kérdést azért tettem fel mert szemezem a megvételével de volt már, hogy hasonló játékkal megégettem megam.
-
Ellia
addikt
Az ilyet sok játék megirigyelhetné, egyszerű, érthető.
-
Ellia
addikt
-
TheProb
veterán
Remélem ezt az endgame-et csiszolják majd, mert ez az echo-zás nem túl izgi, ellenben rohadt repetitív.
Aréna amúgy mire jó, mert loot kvázi nincs. Csak ladder-en való farokméregetésre? -
TheProb
veterán
Ez a Dual-Wield-es warpath build nagyon darál. Kb. meg sem közelíti a DPS-t a 2H weapon setup.
-
TheProb
veterán
Performanciával sikerült esetleg valakinek kezdenie valamit?
Hiába állítgatok, nem különösebben veszek észre változást FPS téren pl high-low settingek között. GTX1070-el azért futhatna szebben, mint átlag 50FPS (QHD-ban). -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Jött 1 pöcs, végre sikerült összelinkelni a steam és az LE acc-ot.
Bekerült a chat, etc.u.i.: A múltkor hiányolt support pack-ot is megkaptam. már van companion. what a feature...
-
TheProb
veterán
Én Sentinel Pala-val nyomom, warpath-al. Néztem én is reelc által linkelt fórumos build-eket, de többnyire outdated guide-okat találok (0.7). :/
Próbálom összelegózni az infót, de azért lehet több infó.Azt amúgy jól látom, hogy passive-okat respecelni csak egyesével lehet? Viszonylag borsos áron?
-
reelc
veterán
Úgy látom a játék fórumán vannak. Buildek a fórumon.
Kicsit nézelődtem, találtam 1-2 linket.
Last Epoch Tools - ezt ismertem. A tárgy adatbázis frissítése elég szorosan követi a patch megjelenését. A többi funkció még nem készült el. A készítője a Grimtoolst is csinálja, ami nagyon hasznos a Grim Dawnhoz, rengeteg funkciója lett az évek során. Ha a Last Epochos is hasonló lesz egyszer, az nagyon jó lesz.
Last Epoch Info - ez engem a Diablo 3-as d3plannerre emlékeztet.
Pár perc alatt ennyi hasznos ill. ígéretes dolgot találtam.
-
TheProb
veterán
build-eket amúgy ki honnan szokott túrni?
-
Ellia
addikt
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Megvettem én is a game-et a sale alatt. Last Epoch acc-ot sikerült valakinek linkelnie steam-el?
Ezt és ezt a linket írták többen, de atm egyiken sincs semmi.Illetve a steam-en írt Ancient Gladiator Supporter Pack-ot hogyan kapjuk meg? Ing nem tűnt úgy, hogy megkaptam volna. Pl. a companion skin-t.
-
reelc
veterán
Last Epoch akció is érkezett a patch mellé, 23,99€
Beta 0.8 Release and Patch Notes -
reelc
veterán
-
Ellia
addikt
Ha jól emlékszem lesz lehetőség a storyt kihagyva is fejlődni - bár most néhány story küldetés ad passzív pontot/old fel masteryt. Hallgatnak a visszajelzésekre, szerintem megoldják.
reelc: nem kifejezetten steam-en volt akció, hanem valamilyen támogatón (pl. youtube-os kódjával vagy valami ilyesmi). Biztos lesz még.
-
Ellia
addikt
December 4.-én érkezik a 0.8-as patch rengeteg tartalommal. Szépen fejlődik a játék.
Innentől nincs megállás, valószínű a következő patch új class mastery-k fognak érkezni és a multi player, majd utána az 1.0-al az igazi end game tartalom.
-
Ellia
addikt
Idén nem lép ki a játék korai státuszból.
Én abszolút nem bánom, nagyon szépen fejlődik kalapálják csak nyugodtan.
-
reelc
veterán
Pl. a Steam adatlapon is ott van.
"“At full release, slated for Q4 2020, the game will be priced lower than early access. Supporting now lets your voice shape the design of the game, and earns you exclusive in-game cosmetics.”"
Korábban a honlapjukon is volt egy olyan pack ami olcsóbb volt, mint a többi, és csak a megjelenés utánra szól, de legalább fél éve már nincs a honlapjukon. Erről régebben itt írtam. -
Bennyboy
őstag
Asszem ez lesz a kövi arpg-m de még nem veszem meg. Sokkal jobban tetszik a skilltree mint a többi játékban. A grafika is kezd alakulni. D4-ig remélem kitart majd.
-
reelc
veterán
A Last Epoch Tools is fejlődik, az item database naprakész, és van egy kis preview is a várható funkcióiról.
-
Ellia
addikt
-
Xalderon
tag
Egyebkent en is Steam nyari sale ideje alatt vettem meg es en azota iszonyatosan rafuggtem, magam sem tudom miert. Mar vagy 70 oram benne van, a masodik karakterem szintezem, lassan elerem vele ujra a story veget, de ez vegre jol haladosra sikerult.
-
Xalderon
tag
A bal egergombra van 3 allithato opcio, az egyik pont az, hogy a jobb egergombra bealitott skill-t hasznalja tamadasra, ha eppen egy ellenfel felett allt az egered, amikor kattintottal. Ha pedig a foldre, akkor meg siman csak odamegy a karakter.
-
Megvettem sale alatt, és jobban tetszik, mint a Wolcen, jobban is leköt. Amolyan Diablo 2 feelingje van. Találkoztam 1-2 kisebb hibával, de semmi komoly nem volt.
Viszont 1 dolog nagyon nem tetszik, az egyik egérgombbal mozogsz, a másikkal harcolsz. Elvileg egyben is mehetne, de nekem nem sikerült működésre bírni (lehet, hogy bug).
-
Ellia
addikt
-
triluan
tag
üdv!
Megéri megvenni?
-
reelc
veterán
Steam Summer Sale!
Last Epoch 22,49€
-
reelc
veterán
Igazából arra, hogy béta és wipe lesz, szoktak figyelmeztetni, és ez úgymond bevett szokás a sok változtatás miatt.
Megjelenésig béta teszter a játékos, nem játékos. Mondjuk van olyan játék, amiben megjelenés után is az maradsz. Khm. Wolcen, Vikings, stb.Mondjuk a Grim Dawnnál nem volt wipe a megjelenéskor.
-
pruzsi
őstag
Bő 2 hónap után gondoltam ránézek a játékra jött 1-2 patch, belépve sajnos a lvl50-es karim elveszett és a stash tab is üresen fogadott
Wolcen is eljátszotta egyszer ezt és utána már csak a véglegessel játszottam... -
reelc
veterán
Tudod jól te is, hogy kapott tőlem is a Wolcen eleget. Mert megérdemli.
De elismerem azt is, ha valamit nem adnak fel, és próbálják menteni abból amilyen félresikerült volt pl.: Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr.
Mert ha nem teljesen katasztrófa a produktum (khm. Chaosbane), sokat lehet csiszolni rajta.
Szóval megvan véve a Wolcen jó ideje, bizonyítsanak. -
Ellia
addikt
Tudomásom szerint már készül, de jelen pillanatban annyira nincs létjogosultsága még. Zömével aki játszik maga csinálja a buildjeit, vagy redditen kinézz egyet.
Amúgy a játék fejlesztése szépen halad (jobban, mint a wolcené valaha fog
), kis csapat, viszont kommunikálnak rendesen és figyelnek a reakciókra.
Én már beletettem jó pár órát, többet, mint a wolcenbe (szegény, hogy mindig csak ekézzük
).
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Érdekesnek tűnik ez a Stash tab megoldás. Jó, hogy majd lehet venni játékbeli goldért, és elnevezni... gondolom nekünk kell válogatni mindent, aszerint, mikor milyen kategóriájú cucc esett.
A keresés plussz pont.A Vikings - Wolves of Midgard megoldása tetszett eddig a legjobban ami a ládát illeti.
Kategóriánként volt szűrő. Az egész egy ládahely, csak nézetet tudtál váltani attól függően, mi érdekelt.A normális kommunikáció nekem sokat számít.
A Grim Dawnosokét tartom kiemelkedőnek.
Patch után majd jobban rajta tartom a szemem a Last Epochosokon. -
-
reelc
veterán
Az elmúlt hetekben többször adtak infót a Patch 0.7.8 változásairól.
-
GICA666
tag
Sziasztok.Az arénához a kulcsot hol találom,melyik pályán?
-
Ellia
addikt
Alakul ez, az új patch-el érezhetően sokat fejlődött a játék + szebb is lett. Csak a sentinelem ne úgy futna mintha be akarna szarni.
Amúgy kis csapat csinálja, nagyrészt redditen kommunikálnak (nem csak héna-hóba), ott szoktam követni leginkább a dolgokat. Ja és hallgatnak a kritikákra/véleményekre. Egyik legjobban eltalált aspektusa a crafting (nincs annyira túlbonyolítva mint a PoE-ban bár néha itt is soknak érzem a random faktort de még ugye messze nem végleges).
Én bizalmat szavaztam nekik, egyelőre itt nem bántam meg (a Wolcennél rezeg a léc, megvárjuk, hogy mivé lesz fél év múlva, addig hozzá se nyúlok...).
-
-
reelc
veterán
2012-ben még csak pár éves volt a Kickstarter.
Nem nagyon voltak még bedőlt projektek, és mindenki alternatívának tartotta a nagy kiadók játékai, játéksorozatai mellett. Jó lehetőség a tehetséges embereknek, csapatoknak.
Nagyon jó indie játékok születtek.
A GD sikerességéhez jelentősen hozzájárult az, hogy a Titan Questesek jelentős része bizalmat szavazott neki. Én is. A hasonló rendszer, a csapat alapítója miatt, stb. Nagyon elhivatott volt, az álma volt ez a játék.A te döntésed.
Remélem sokaknak intő jel lesz a Wolcen: a grafika nem minden, fontos milyen játékot adnak ki a kezük közül.Ez nem konkrétan neked szól, hanem mindenkinek.
Én a megjelenés után megfogom venni. -
shotika
őstag
Hm, érdekes statisztika.
Ebből azért az is kitűnik, hogy egyre kevesebb pénzt tudtak gyűjteni a csapatok
Persze becsapós, mert a 2012-es GD idejében még tombolt a Diablo 3, ami eléggé megosztotta a játékosokat, főként a karakterkészítés leegyszerűsödése miatt (is), a GD pedig erre (is) ugrott rá.
Na mindegy, mindenesetre most arra jutottam, hogy nem fizetek be erre, mert az hogy most belenézzek egy órára, kipróbálgassam, az nem ér meg nekem 22 eurót.
Talán a Wolcen hibája is ez, de valóban nem bízom most egy early access ARPG-ben, és mindehhez hozzátartozik, hogy a Diablo 4-es gameplay-ek óta sokkal magasabbra raktam a lécet, pedig az még annyira sincs kész szerintem, mint egy Last Epoch.
(tudom, hogy a D4 más liga, de akkor is) -
reelc
veterán
"Nagyon a kommunikációjuk" a jó kimaradt, a szerk. idő meg lejárt.
Szóval úgy gondolom az eddigiekből kiindulva a Last Epochban is megvan a potenciál, és a megjelenés utáni igen baráti ára miatt (is) elég sok játékosra számíthat.
Még úgy is, hogy sokan óvatosabbak lesznek a Wolcen startja miatt. -
reelc
veterán
Unity engines.
Kis érdekesség:
Kickstarter.
Grim Dawn: 2012. $280,000 volt a minimum, $537,515-et kalapoztak össze, 2016-ban jelent meg. Korábban nyilatkozta a csapat alapítója, hogy ebből a pénzből finanszírozva lett az aréna DLC és az első kieg is. A csapat élén olyan valaki van, aki tudta mit akar, és a Titan Questben is fontos pozíciót töltött be.
Nagyon a kommunikációjuk a Kickstarter óta a játékosokkal, és az alfa alatt is rendesen jöttek a patchek.Wolcen (Umbra): 2015. $225,000 volt a minimum, $406,979-et kalapoztak össze, 2020-ban jelent meg.
Fejlesztés közben Irányt váltottak, partnerség a Tencenttel, nagy létszám, és hiányos funkciókkal, komoly bugokkal jelent meg. Tűzoltás folyik még hónapokig.
Főleg Trellon keresztül tudatták, hol tartanak, normális kommunikáció a megjelenés előtt kezdődött kb. 3 hónappal. Elég furán bántak a tartalmakkal, sokáig változatlan alfa és béta volt, hogy "meglepetés" legyen a játékban.Last Epoch: 2018. $210,000 volt a minimum, $255,378-at kalapoztak össze, elvileg Q4 2020-ban várható (bár a vírus helyzet nyilván erre is hatással van).
Korábban olvastam valahol, hogy a Kickstarter nem valósult volna meg. Barátok, családtagok segítettek be a végén. De nagyon megakarták csinálni a játékot, kitaláltak volna más finanszírozást. Szóval itt is megvan az elhivatottság, ránézésre tudják mit akarnak.
A terv.
Rendesen jönnek a patchek, a kommunikációról nem tudok véleményt mondani, nem követem figyelemmel a fórumot.Már pár éve is lehetett olvasni, hogy egyre bizalmatlanabbak az emberek az ilyen finanszírozás miatt, mert sok évig vannak utána a játékok Early Accessben, ha elkészülnek valaha. Az érem másik oldala, hogy sok idő egy játék összehozása. Egy nagy stúdió nem sokkal a megjelenés előtt promóz, addig nem is tudod, hogy létezik a játék, kevesebbet vársz. Az indie viszont a te pénzedből van. Szerintem ezt sokan nem vették figyelembe + új csapat, azért is sikerülhetett ilyen keveset összeszedniük.
Tetszik amit látok, jó játék lehet belőle, csak rakják normálisan össze, tanuljanak más hibájából. Drukkolok nekik! -
shotika
őstag
Amiket linkeltél, azokat én is láttam, de ez a Curse of the dead gods valamiért azonnal szimpi lett. Egyszerűen jó ránézni.
Közben nézegetem sorba a vidiket a LE-ról, egyelőre minden tetszik, csak a skillek tűnnek bénán kidolgozva. Legalábbis videókról nagyon úgy tűnik, mintha grafikailag ez a része 10 évvel ezelőtti lenne - de lehet csak a videók becsapósak.
-
reelc
veterán
Vulkan egész sok videót készített erről a játékról is.
LAST EPOCH | Beginner's Guide | EVERYTHING You Need to Know About Specialization & Talents!
A lejátszási listán a part 2 követi. -
reelc
veterán
Úgy rémlik nemrég linkelte valaki az egyik topikban.
A rougelite/rougelike játékokat nem szeretem, nem hiszem, hogy érdekelni fog.
De ha jól megcsinálják, sikeres lehet. Most nem is drága.
Van egy hangulata. Grafika alapján betalálhat a Torchlightokat kedvelőknél is.Ajánlgat közben a Steam... ugyanezen okok miatt a Hades sem érdekel.
Stoneshard ennek is biztosan meglesz a piaca, sikeres lesz.
Mire elkészülnek, sok idő.
Így ránézésre ez a 3 játék egymás konkurenciái lesznek. 15-21 EUR mindegyik.A Last Epoch oldalán jelenleg az Ardent Gladiator Supporter akciós!
Nem tudom meddig, $26.25 ($35-ről).Korábban írtam másik topikba: a FAQ alapján megjelenés után: "At release Last Epoch will cost $15" (EUR lesz számunkra, gondolom).
Szóval aki nem akar előre kockáztatni, vagy nem áll módjában a fejlesztőket támogatni, az a megjelenés után igen jó áron veheti meg.
A továbbiakat kozmetikai mikrotranzakciókból akarják fedezni a megjelenés után. -
reelc
veterán
A Last Epoch a Steamen -25%, 22,49€ 2 napig.
Beta 0.7.7c Release and Patch Notes, és 0.7.7b és a 0.7.7 is ott van alatta, mindez 28-a óta. -
savior
őstag
A 0.7.7 nem tölthető még valahonnan?
-
pruzsi
őstag
Időutazós téma gondolom a sortyban van szerepe,nem találtam hű ha, más - más ellenefelek ennyi, már most elég jól össze van rakva bugba nem futottam bele. Még 2-3 éve fejlesztés szükséges neki szerintem. Optimalizálás nem túl jó. Kevés hangok és zenék. Még nem testre szabható a karakter kinézete kozmetika nincs.
-
reelc
veterán
Végre ennek is van topikja!
Készülget a Last Epoch Tools, az Item Database része már működik.
Ez a database a játék fájlokból veszi az adatokat.
Dammit munkája, aki a Grim Dawnhoz készítette a Grimtools nevű igen hasznos weboldalt/segédletet. Ahhoz hasonlatos. -
pruzsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest