Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- NiMH akkumulátor
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Last Epoch | Eternal Legends Update - Patch 0.8.4 Overview
Elég masszív patch lesz

-
Ellia
addikt
Volt pár dev post mostanság, de ezeket emelném ki:
Legendary Items and Eternity Cache
Tetszetős, hogy értelmet csinálnak a használhatatlan unique/exalted itemeknek ezzel.Multiplayer Progress Update - November 2021
Multiról egy hosszabb poszt. Szimpatikus az a hozzáállás, hogy nem akarják addig kidobni amíg minőségben nem lesz elég jó, tanulva a korábban multival kijött játékok hibáiból.New Character Models - Acolyte and Mage
Ezeken kívül lesz még egy csomó rework, új unique cuccok, javítás.
-
Ellia
addikt
Szerintem idénre már csak ennyi (pár kis patch még lesz, de csak a 0.8.4-hez).
Eternal Legends Update (Patch 0.8.4) - Coming December 10th
A mostani Craft-ot is szerettem, ez is jónak tűnik, viszont nagyon nem szeretném, hogy a glyph-ekkel elmenjenek PoE irányba.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Lesznek benne jó dolgok megint :) a dunegeonra kíváncsi vagyok.
-
TheProb
veterán
Reign of Winter bow-t használ még valaki?
Mióta meglett (~1óra), 3x crash-elt a játék, az azt megelőző 65 óra alatt 0x. Látok némi összefüggést.
-
MegalodonS
őstag
Tudnatok segiteni ket dologban??
Miert van az,hogy a bal egergombra, nem lehet skill-t, vagy csak alap sebzo skill-t sem rakni??Olyat tudok csak valasztani ami hasznalatban van '' Q - W - E - R'' tehat duplikalt??
A jatekban alapbol nem tamogatott a belso egergomb hasznalata???Mert nekem 2 kulonbozo skill(Diablo 3),mindig a belso egergombon van, azzal gyorsabban elerem??
-
TheProb
veterán
A lopás nem szinonimája az inspirációnak...
Nem zavar különösebben, de eléggé szembetűnő a hasonlóság.Más: Marksman - bowmage build-et tudom mindenkinek ajánlani. Még nincs meg a "core" bow és így is szépen lehet haladni. Eléggé b@szó és nem ásítozok, mint a javelin-es palával. (Utóbbinál a captan america build (shield throw) se rossz.)
-
TheProb
veterán
Ugye nem csak nekem tűnik úgy, hogy jó pár dolog erős lopás gyanúval hat a játékban?
Pl. kísértetiesen hasonlít pár egység/karakter a játékban:
-Skullen szerintem Pokemon-ból Cubone
-Flame gryphon-ba én a WoW-os Majordomo Staghelm tűzmacska phase-ét látom bele (Firelands raid)
-Illetve a non-plus ultra: A "csodaszarvas" karakter teljes ábrázolása a játékban számomra 1:1-es copy-ja Cenarius kidőlésének a Legion-ben. -
TheProb
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mint minden modernebb játéknál parcheles esetén egesz játék részeket cserélnek - azért ilyen nagy a fájl :)
Gondolom olyat találtak amit muszáj volt javitaniuk helyből.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Játék elején pikk-pakk visszajön, főleg, hogy viszonylag "későn" nyílik meg 5. szintezhető képesség. Utána meg nagyon hamar kiegyenlítődnek a szintek és gyakorlatilag egyszerre fejlődnek.
-
TheProb
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szerintem nincs vele különösebb gáz.
Ha másik skill-t akarsz használni, akkor picit megszivat azzal, hogy újra szintezni kell. Nem 0 pontról fogsz indulni. De amúgy ezt jelzi is, mielőtt rányomsz a respec-re/vagy a pontok visszavitelére. -
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Skillnél? Nem, az "bünti"
Ahogy haladsz előre a játékban/szintjeidnél, annál több pont fog megmaradni de sose az összes.Egyelőre szerintem nincs gond a balance-al. Nézd meg a jelenlegi ladder-t minden kasztnak van több használható buildje is (innen is szemezgethetsz). Amúgy a vége felé eléggé be tud nehezedni, kell az ügyesség is

-
MegalodonS
őstag
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Last Epoch Tools
Fejlesztés alatt áll.
Item adatbázis + építhetsz te is buildet.
Jól látszanak a verziónkénti tárgy változások is.
(A Grimtoolshoz hasonló, annak a fejlesztője készíti ezt is.) -
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egyik sem erősebb a másiknál, a kérdés, hogy milyen buildet akarsz játszani.
Egyelőre van 5 alap kaszt és mindnek van/lesz 3 sub class ja amiből a story közepe felé tudsz majd választani (permanens!). Minden ilyen kasztnak/subclassnak saját talent faja van, amire szintlepesenkent pontokat tudsz pakolni. Ha x pontot ratettel akkor a választott kasztodnak feloldodik pár új skillje (a többit nem éred el), a subclassok minimálisan (talent fa eleje) atjarhatoak.
Ha minden jól megy talan év vége, de nincs pontos dátum. Pár napja kapott egy nagyobb patch-et, sok változással, új act-al.
Következő nagy patch a multilayer lesz (elég jól állnak vele).
Sok fejlesztői poszt van a jövőbeni változásokról (rendszeresen kummunikalnak) és mellette figyelnek a játékos észrevételekre is.
-
TheProb
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Pár hetes még csak a mostani release, így nincsenek még nagyon tapasztalatok, hogy melyik build mennyire jó.
Itt tudsz build-eket túrni: [link]
-
MegalodonS
őstag
Te kis Diabolica, ne rosszalkodjal
Lesz par kerdesem
!!Az Acolyte vagy a Necro vonal az erosebb???Mikor es hol tudnek valtani az,Acolyte-Necro-Warlock kozott, vagy ahoz meg tul alacsony a szintem???A paladin is nagyon erdekelne majd!!Mikor fog megjelenni a jatek???
Tobbet mar nem merek kerdezni
Elore is koszonom a segitsegedet
-
Bennyboy
őstag
Én egy íjásszal tolom teljesen saját build-el és elég fun a game.
-
TheProb
veterán
Én kezdtem tegnap egy rugót, kipróbálom a marksmant-t.
Egyelőre ezt a build-et kezdem el építeni: [link]Remélem élvezetesebb lesz, mint lándzsát spamelni.
-
Ellia
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ami tetszik, de tényleg, érdemes kipróbálni ami tetszik (megjelenéskor amúgy is teljes wipe lesz), ha van már magasabb szintű karaktered akkor viszonylag könnyű átskillezni.
Talán a játék eleje picit unalmasabb, a későbbi fejezetek már jobbak, mind pályák/mind story vezetés szempontjából.
Amit nézel az picit régi, az Acolyte-hoz azóta hozzányúltak. Hazaérek nézek pár buildet ami szerintem abszolút kezdőbarát

Ha kérdésed van ki vele

-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szia!
Kezdésnek?
Egy sört? Cidert?
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
En is beleptem a klubba
Probalgatom,probalgatom, de egyenlore kicsit furcsa az eleje, mintha Diablo 3-GD-Wolcen jatekot gyurtak volna egybe.Nem ertek sok dolgot ,de meg csak lvl12 vagyok
Most ezt a videot nezegettem es Acolyte-Nekroval probalkozom
Ti mivel kezdtetek,vagy mit ajanlanatok kezdesnek??
-
TheProb
veterán
Ez a javelin-es Sentinel/Pala build eléggé uncsi.
De ami jobban baszkurálja a csőröm, hogy ez az echo vadászat még unalmasabb és monotonabb, mint volt... Vicc, hogy 3-4 óra kell egy komplett timeline-hoz...
-
Ellia
addikt
0.8.3 patch note. Elég masszív

Nem sok időm lesz a hétvégén, de indítok egy Sentinelt

-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Last Epoch - Sands of Majasa Update (Patch 0.8.3 Reveal)
Szeptember 3.-án jön a kövi patch.
-
Ellia
addikt
Nem igazán van meta még szerintem.
Nézz ki egy buildet youtubeon aminek tetszik a játéka és csináld azt. Gyakorlatilag mindegyik ésszerűen összerakott buildel lehet haladni/érvényesülni és a kasztok között sincs OP.
Hamarosan itt a 0.8.3 ami elég masszívnak is nézz ki, sok minden fog változni/finomodni. Primalist és a Sentinelnél pl. elég sok változás lesz.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
0.8.2-ben mi most a meta/"sláger" slass/build?
-
Ellia
addikt
Nekem par ora vegigrohanni a torteneten (hamarosan tovabb bővül), egy uj jatekosnak tobb. De az Arpg jatekok sose a storyrol szóltak, igy a kerdesedre nincs jo valasz.
Olyan hosszu amennyi idot raszansz.
Ha egy karaktert probalsz gyakorlatilag nulla. Ha tobbet akkor sokszorozodik,
ha pedig probalgatod a különféle buildeket akar "vegtelen". -
reelc
veterán
Szia!
Ebben a műfajban nagyon változó.
Csak a sztorit akarja végigvinni az ember, vagy sokmindent kiakar próbálni, megfogja a játék... a Steam értékeléseket nézve ilyen alapon vannak többszáz órás játékidősök is, ahogy 15 órás is.Hiába mondanám, hogy 8 act elkészült, fogalmam sincs milyen hosszúak. Plusz amiket előzőleg írtam.
-
triluan
tag
Sziasztok!
Kábé hány óra jelenleg egy végigjátszás?
-
reelc
veterán
"Meg, ha jól emlékszem, a GD az inkább SP, a LE meg inkább multi lesz."
Jól emlékszel.
Persze lehet benne coopozni, de elvoltam nélküle.A LE inkább multi? Ez nekem eddig valahogy nem esett le.
Ok, hogy lesz valami kereskedelem, meg multi és szerverük... de ettől még lehet szólózni.Igen, van köztük 5 év, és szeretném, ha megjelenés után meglehetne állapítani, hogy a GD óta a legjobb.
Nem csak azért, mert nekem nagy kedvencem, hanem mert elég gyengék voltak az utána lévőek, de te is tudod, összefutottunk már 1-2 topikban. -
Ellia
addikt
-
reelc
veterán
Most akciós a Steamen! 23,99 EUR.
-
freddirty
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
jah és a grafika jól néz ki, de az engine katasztrofálisan optimalizálatlan. Folyamatos FPS beesések, ha sok az effekt a képernyőn (mondjuk edgameben amikor már elég sok skillt használsz és sok a mob is) akkor slideshow. A beállítások sokat nem segítenek. MIndent low-ra vehetsz, ugyanúg néz ki a game és ugyanolyan vacakul fut. Vszleg ezért sincs gyors kari a gameben, nem igazán bírná el az engine
Ehhez képest egy POE álom jó fut. Pedig arról lehetne azért beszélni
(1660S+ryzen3600-on futtattam) -
freddirty
senior tag
Szerintem azt az egyszeri 30 fabatka körüli összeget teljesen megéri. Kb 1 hónapig biztos el lehet szórakozni vele.
De nincs még kész, sok tartalom hiányzik belőle. Jelenleg a leveling és story jelenti az élvezetesebb részt, az endgame elég unalmas. Illetve a karakterek képességét az endgame-ben is elég kevésnek érzem. A POE-hez képest itt azért elég lassan vánszorog a karakter, a dmg is so-so. Nincs zoomzoom build amivel élvezet lenne farmolni exa cuccokat. A legutolsó karimat ma hagytam abba lvl87-en, miután az empowered monolith "mapozást" elkezdtem.
A crafting kifejezetten jó, értelmes időn belül lehet normális geart lecraftolni. -
-FreaK-
veterán
Én beleugrottam, de eddig nagyon untam. Igen a karakterfejlesztésben van potenciál, illetve nem tudom mennyi és milyen tartalom van még hátra, de itt az elején iszonyat monoton, jobban mint a hasonló arpg-k amikkel eddig játszottam.
Azért nem adom fel, még megnézem mik vannak hátra. Most ott tartok, hogy leöltem egy nagyobb bosst (valami eterra volt a neve, ha jól emlékszem, pár napja volt), utána eljutottam egy nagyobb központba, itt csak körülnéztem eddig.
-
Qlux
tag
Én is gondolkodom a megvételén. Jónak tűnik és kellően összetett is a karakterfejlesztés. Megéri most beleugrani szerintetek?
-
Ellia
addikt
A videót érdemes megnézni, hogy mi változik leginkább.
-
Ellia
addikt
24.-én érkezik a 0.8.2, itt az előzetes róla. Lesznek benne jó dolgok

-
Ellia
addikt
Monolit kap egy jó nagy újítást a 0.8.2-ben.
Az Arénák is kapnak egy jó nagy frissitést.
Apróság, de a reaper form is megújul. Illetve a bone golem is megfog, egyelőre több variáció van rá.
Primalist kap egy új képességet: summon storm crow.
Valószínűleg a játék elérhető lesz Geforce Now-al is, de nem ez a prior a fejlesztőknél.
Papíron a 0.8.2 a hónap végén jön, a fentieken túl tuti lesz egy csomó dolog ami változni fog - csak csipegettem pár érdekesebbet az elmúlt hetek postjaiból.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Huh csak most olvastam a válaszod rég nem néztem be ide.
A nem lesz benne több-et időben értettem. 1-2 hónap után bármilyen ARPG-t megun az átlag játékos, POE-t is. Mindegy mennyi is a tartalom benne. A POE azért fejlődik és marad fenn mert van a három hónapos fejlesztési ciklusuk ahol elég erősen változik a játék ami miatt visszajönnek a játékosok 1 hét-től két hónapos időtartamra. /Az időtartam csak attól függ mennyire fun a liga az adott játékosnak/
Ezért is remélem, hogy az LE is hasonló pályára lép, mert nagyon szimpatikus az ami már most benne van, nagyon sok potenciált látok benne, jó lenne ha a POE-t végre valami megszorongatná (lássuk be nagy valószínűséggel egy Diablo 4 nem fogja) és lenne pár év múlva egy egészséges verseny az ARPG játkosokért. -
Ellia
addikt
Lets Look At Some of the Shade of Orobyss’s Many Skills!
30 képesség... Remélem kemény dió lesz

-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Amikor a PoE indult, akkor volt írd és mondd 3 Act (a mostani A1-A3), azt kellett háromszor végignyomni és volt talán 40-50 map, game endboss nélkül. Merciless Dominus farmolás volt a nonplusultra grind. Az első nagy patch hozta Atzirit, három hónappal a kiadás után és újabb fél év kellett a legalább minimálisan irányított craftoláshoz. A korábban belinkelt képen látható, hogy eleve nem igaz, hogy "nem lesz benne több akkor sem, ha final verzió lesz" - még három új class, egy új sztori fejezet, és három endgame rendszer van már most az asztalon a kiadásig.
ma az online megvásárolható tartalmaknak hála minden, minimálisan is épeszű fejlesztő szolgáltatásban gondolkozik, főleg ha nem egy fixen lezárt, nullához közeli újrajátszási élményt nyújtó játékról van szó.
-
reelc
veterán
Ha már szezon téma, másik topikba írtam nemrég:
"Elég sok ARPG-be került már szezon.
Diablo 3
PoE
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
Wolcen: Lords of Mayhem
A Last Epoch még Early Access, de ők is terveznek hasonló rendszerrel.
Ha lenne olyan aki játszana minddel szezont... hát kb. lehetetlen lenne (munka/tanulás egyebek mellett)."Szóval igen, a szezonrendszer a trend.
A Grim Dawn az, ami enélkül sikeres lett, működött. -
reelc
veterán
Szerintem nem fair hozzá hasonlítani.
Bár valamilyen szinten megértem, miért teszik.freddirty: Sokat nem lehet tudni róla, de igen, terveznek szezon rendszert.
Cycles.
A fejlesztők elhivatottságában nem kételkedem, mióta anno nyilatkozták, hogy úgy jött össze a KS cél, hogy barátok és rokonok is eléggé megtámogatták. Mert nagyon megakarták csinálni a játékot.
Az más kérdés, milyen lesz a végeredmény.(Saját maguk szerint) ambiciózus volt a Killsquad is. Early Access még az is.
A spanyolviasz
az volt, hogy ebbe a műfajba voltaképpen nem kell sztori.
Kiválasztod a küldit és mész, vagy mentek.
Biztos nem próbálnám ki, nálam ez a koncepció bukott.
Valamilyen sztori legyen. -
Ellia
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Többször is nyilatkozták a fejlesztők, hogy hosszútávra vannak terveik - mondjuk ehhez az kell, hogy az alapok működjenek.
Ami amúgy tök jó dolog, hogy helyből PoE-hoz hasonlítják, mert látják benne a konkurenciát az emberek - ellenben PoE-nak röpke 7 éve előnye van. Ha valaki emlékszik még ott se volt temérdek tartalom még az elején.
-
freddirty
senior tag
Szia, az teljesen rendben van hogy még beta, igazából a vízválasztó ott lesz, hogy ha kijön mondjuk már egy nem beta verzió akkor utána is továbbra is fejlesztik mint a POE-t, tehát egyfajta szolgáltatásban gondolkodnak, vagy termékben, hogy ha kész az 1.0 akkor ennyi volt, max bugfixek jönnek. Mert ha ez utóbbi, akkor gyorsan eltűnik a süllyesztőben.
Jelenlegi állapotában is teljesen megéri azt a 30 dollárt, jó szórakozás 1-2 hónapra. És nem lesz benne több akkor sem, ha final verzió lesz. Kérdés mernek-e hosszú távra álmodni a fejlesztők. -
freddirty
senior tag
Igazából több tartalom kellene a játékba, negyedéves ligák mint a POE-nél, lemigrálva a tartalmat a core játékba. A multit nem látom annyira fontosnak, max trade és online karakterek miatt, de sokat nem fog dobni a játékon. Egyenlőre egy karival eljutottam 80+ szintre, a 90-es blessingek megvannak, de nem látom értelmét tovább szaladgálni és futni a tök ugyanolyan echokat. Nincs mit nagyon már tenni, nincs tartalom ami megtartana. Pár hétig jó szórakozás volt, de nincs benne több egyenlőre. Ha fejlesztenék folyamatosan mint a POE-t akkor komoly riválissá válhatna, mert sok mindenben sokkal szimpatikusabb utat válaszott mint a POE.
-
Ellia
addikt
Redditen az egyik kommentbe azt írták, hogy a kövi nagy patch - multipalyer - valószínűleg májusban fog érkezni. Gondolom kb. hónap vége lesz.
-
Rayner
őstag
Nah megvettem én is, nem rossz kis játék, bár picit túl könnyűnek találom.
Egy dualwield beastmastert építgetek, lvl67 és szerintem kicsit túl OP az AS és CHC kombó ennél a karinál de eddig bejön, csak fura hogy HP poti nélkül eddig minden boss lement
-
AtHoS
nagyúr
Nem lett volna muszáj, ha értelmes dolgot írsz le és nem pedig befröcsögsz semmitmondó szöveget
Úgy látom nem esett le még most sem, mert legalább leírhattad volna a nekem írt fricska után, hogy a "nagyon régi géped" milyen proci+vga+ram mennyiség kombóval bír, de ismételten csak fölösleges hsz-t sikerült idegenerálnod.
De vigyázz, véletlenül se írj le olyat, ami tényleg hasznos lehet másnak.
-
Har_melin
addikt
annyira nem mentem bele, csak a hardver igényt néztem és ott tanácstalanodtam el. Tudom, hogy a kártya nem egy játék hardver, de a gép alapból munkára van és most még annyira sem időszerű 50-60 ezer forint videokártyába ölése, mint korábban lehetett volna.
A PoE minimumhoz közeli beállítással de általában normálisan fut - kivéve a magasabb szintű blightos encountereket, a feltápolt delíriumot, stb, ahol egyszerre nagyon sok monsztát kell számolnia. A Grim Dawn sem szokott akadni, de nem tudom, hozzájuk képest hova pozícionálja a tényleges hardver igény a LE-t.
-
triluan
tag
Nekem nagyon régi gépem van és simén megy rajta a Wolcen meg a Cyberpunk is 1080-an
-
reelc
veterán
válasz
freddirty
üzenetére
GTX750-em van, és Ryzen 3, mint neki.
Mindent 1080p-ben, de minimum grafikán játszom. FPS-t sosem mérek, jobb ez így.
A Last Epocht valószínűleg megveszem majd egy későbbi akcióban.A Wolcennél azt éreztem, hogy kb. az amit még elvisz így a gépem.
Az ő VGAja még az enyémnél is gyengébb. -
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Huh a GT710-et nem ismerem, de itt egy összehasonlítás egy átlagos 1060 és a GT710 között:
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1060-6GB-vs-Nvidia-GeForce-GT-710/3639vsm77649Ebből azt látom hogy a 1060 5-15x több fps-t ad ki egy játéknál. Nálam gét gép van, egyik egy 1060 a másik egy 1660s. Kb egyformán fut mindkettőn 30-60 fps között. (a minion build sok ellenféllel leviszi 30-40 köré). Ebből kiindulva az 5 fps nem volna annyira játszható.
Egyébként a grafikus engine annyiból nem tetszik, hogyha a háttérben van a game akkor is használja a GPU-t. Van egy állandó nem is kevés terhelés (50-60%) ami zavaró lehet ventizaj miatt. persze levettem a háttérfps-t minimumra de az sem segít. Ebből a szempontból a 1060 jobb, ott ekkora terhelés mellett sincs nagy hőtermelés és nem hallani a ventit.
Más game azért ezt megoldja jobban, akár egy menü felhozása is lekapcsolhatja a GPU használatot. -
Har_melin
addikt
nézegettem én is de a Wolcenből tanulva előbb meg szeretném kérdezni: Egy Ryzen3 + GT710 kombón játszható?
Néztem Steamen a hardver igényt, de őszintén szólva én mostanra teljesen elvesztettem a fonalat a videokártyák típusjelöléseinél. A Ryzen3 az adatlap szerint elég kellene legyen, RAM van, SSD van, csak a videótól félek. -
Ellia
addikt
Updating the Druid Class’s Transform Abilities
Pöpecül nézz ki.
-
Bennyboy
őstag
Elkezdtem egy necro-t, elég fun. Sokkal jobban bejönnek a skilljei mint D3-ban.
-
reelc
veterán
Korábban emlegettem a Last Epoch Toolst, amit a Grimtools fejlesztője készít.
Az item database naprakész, és elérhető a Build Planner rész!
Még fejlesztés alatt áll a dolog! A passzívok még nem működnek. -
reelc
veterán
Köszi!
Egészen friss interjú:
Last Epoch Dev Talks About Multiplayer, Ray Tracing, Competing With Diablo 4 And PoE 2 -
Ellia
addikt
Lényegében igen, csak itt külön helye van, amit a főszál alatt oldasz fel fokozatosan.
Bennyboy: ne lepődj meg, lesz pár rondább helyszín - ezeket idővel feljavítják, bővítik, cserélik + az utolsó fejezet még hiányzik. Ajánlom, hogy eleinte próbálgasd a skilleket (mind), könnyű őket újrahúzni, ha valami nem jön be.
Jó játékot, craft-ba tanulj bele, egyik legjobb része a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Probalgatom,probalgatom, de egyenlore kicsit furcsa az eleje, mintha Diablo 3-GD-Wolcen jatekot gyurtak volna egybe.Nem ertek sok dolgot ,de meg csak lvl12 vagyok
(1660S+ryzen3600-on futtattam)
az volt, hogy ebbe a műfajba voltaképpen nem kell sztori.