Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
Tyler Durden #1098 üzenetére
Na akkor meg is nyugodtam.
-
törölt tag
Swiper BM, Frenzy totem + Berserk build egész jó, plusz van hozzá egy ilyenem a stashből.
-
-
Viper26
nagyúr
Egyelőre nem értem miről beszéltek, még csak most tervezem beszerezni.
-
Har_melin
addikt
Képpel egyszerűbb:
1. Corruption szintje a timeline-nak
2. Stabilitási szint
3. Bossfight elérhetősége és Gaze szint. Itt tévedtem az előző kommentben: empowered monolitokon az első két quest már csak opcionális. Ha a stabilitás eléri a harmadikat (a boss szintjét), akkor rögtön neki lehet menni annak.
4. A futni kívánt echo modjai hány echon keresztül maradnak érvényben
5. monszta buffok az echon
6. bónusz jutalom az echon
7-8. Az echo questje és a bónuszként megszerezhető stabilitás. Ez látszik fent a stabilitási csík mellett is zölddel
9. Kumulált hatások az echón.A timeline alján középen a lilás beacon az Echo of the World. Ott lehet leverni Orobysst és ez egyben reseteli is a timeline-t (csupa új echo lesz, visszatesz a kiindulópontra), de a megszerzett stabilitás megmarad.
-
Har_melin
addikt
válasz
MikeWazowski #1091 üzenetére
Szívesen.
Azt kifelejtettem, hogy az empowered szint alapból 100-as corruption szinttel jár, ami 60% extra dmg-et és extra life-ot ad a monsztáknak. Innen kezdve akárhányszor levered a bosst azon a timeline-on, az ad egy "Gaze of Orobyss" bónuszt. Ha nekimégy Orobyssnak (ő reseteli a timeline echóit), akkor HA sikerült leverned, minden Gaze +10-zel noveli a corruption értéket a timeline-on. Számszerűen: háromszor megcsinálod a bosst, utána levered Orobysst, akkor onnan kezdve 130-as corruption lesz rajta.
-
Har_melin
addikt
válasz
MikeWazowski #1086 üzenetére
- nem, a monolitok közül csak az első lvl58, a többi már magasabb szintű, az utolsó három már lvl90. Vagyis a monolithoz tartozó echók mindegyike ezen a szinten van.
- ahogy csinálod az echókat felül elkezd telni a stabilitási sáv. Minden echóért kapsz valamennyi stabilitást ha megcsinálod a feladatot és pluszban még valamennyit (általában +100-150%-nyit), ha tovább hentelsz rajta. Azt, hogy mikor éred el a maximum bónusz stabilitást a pálya jobb szélén mutatja egy türkiz színű sáv. Sok echón a maximumhoz teljesen ki kell pucolni az egész pályát, a nagyobbakon nem okvetlenul.
- minden monolitnak van egy fő bossa, ehhez akkor jutsz el, ha a monolit idővonala már "elég stabil", vagyis a felső sávon elérte a harmadik markert is. Ekkor meg kell csinálnod először a két felvezető küldetést (monolit képernyőn baloldalt fent jelenik meg, rá kell kattintani), a harmadik a boss.
- ha megölöd a bosst, a stabilitás visszaesik, de nem nullára. Innen kezdve rinse-dry-repeat, az előzőekben leírtak szerint növelheted újra a stabilitást, ha azt a bosst akarod farmolni.
- az echók nehézségi módosítói halmozódnak és minél messzebb vagy a kiinduló ponttól, annál tovább maradnak érvényben. A halmozódás növeli a jobb cuccok drop esélyét és extra XP-t is ad, de persze sokkal nehezebbé teszi a harcokat is, főleg a bossfightot.
- ha megcsináltad az utolsó három monolitot is, akkor a középső szigeten lehet aktiválni az empowered kapcsolót. Innen kezdve minden monolit és echo lvl100 lehet (te választod ki, hogy akarod-e az adott monolitnál)
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
-
törölt tag
válasz
Nekem általában a 3. node nyitása után szoktak gondok lenni. Illetve a monolith szélén a boss elég szemét. HC miatt általában nem jutok messzire, 73 paladin volt eddig a legjobb karim.
Dungeon és Arena is el tud szállni a szorzókkal elég hamar, már a t2 Arbor/Bastion is durva ha nincsenek jó cuccaid.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Most még könnyű
Nézzél videót az endgame vagy monolith guide szavakra keresve, az a legjobb, de röviden:
Vannak olyan node-ok minden monolithban, amivel növelni tudod a corruption értékét, ha levered a bosst. A corruption plusz sebzést és hp-t ad a moboknak, cserébe több/jobb cucc fog esni. Ez a cél jelenleg, hogy minél magasabbra tudd felvinni.
Ha végig csinálod az összes monolithot (tehát a stability csík végig ért, és megcsinálod a három questet/monolith), akkor tudsz váltani empowered monolith-ra, ami eleve 100as corruption-ról indul.Az observatory-ban pedig feladatokat tudsz felvenni a teleszkópoknál favour pontokért, amiket úgy kapsz hogy simán játszol, ölöd a mobokat. Ezek ilyen mini questek, amiket ha teljesítesz, akkor jutalmat kapsz, pl. 8 rare amulett, vagy egy unique páncél, és hasonlók.
Tudsz még venni lencséket is, amik pl. növelik egy adott tárgy esésének esélyét, illetve eleve tárgyakat is tudsz gamble módon venni, favour pontért.De erről is inkább egy összefoglaló videót ajánlok megnézni, de amúgy nem olyan bonyolult, elég jók a tooltip-ek.
-
MikeWazowski
veterán
Tegnap sikerült végig vinnem a kampány részt. Jó volt. Utána áttértem multishot buildre, ami egész jó eddig. Jelenleg 64-es vagyok.
A kampány végén ugye most monolith-okat kell csinálni. A gondom az h az összes lvl58-as.... kevés a mob és baromi könnyű. Ez mikor fog változni?Továbbá az Observatory-ba pontosan mit kell csinálni? Totál káosz nekem:S
-
la_cc
addikt
Elindult az XP csík 100 felett...
-
-FreaK-
veterán
válasz
MikeWazowski #1079 üzenetére
Detonating arrow (lightning) volt (van) még régebben, iszonyat aoe pusztítást csinál, de elakadtam vele, single target gyenge volt, meg konnyen halt. Igaz, akkor nem nagyon néztem build-et, pedig kellett volna. Egyszer lesz időm, rendbe rakom, mert nagyon fun vele játszani.
-
Ellia
addikt
válasz
MikeWazowski #1079 üzenetére
Multishot?
-
MikeWazowski
veterán
Van itt olyan aki marksman classal tolja? Nem találok semmi értelmes buildet 60-tól, mert mindhez Unique item kell.... van vkinek bevált build esetleg? Vagy kezdhetek egy új karit....?
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1077 üzenetére
akkor még lesz vele pár köröm.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1075 üzenetére
neked hány próbára esett ki a Twisted Heart? Az az egy, amit farmolnom kellene.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #1074 üzenetére
Baszics. Eddig nem is láttam az import gombot. Mondom, hogy tudtad ilyen jól berakosgatni. Én meg pötyögtettem vagy negyed órát.
Így néz ki importálva. -
Har_melin
addikt
Én 114-esen tolom, de eddig no problem, igaz, keveset mentem még rajta. A bone Dragon lement egyből (unique relicet farmoltam volna, de persze nem esett), most a Black Sunt tolom, hogy hátha beadja a spell leech blessinget.
Én egy Lightning Blast runemasterrel megyek, így néz ki most.
Ez lesz belőle, ha sikerül:
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem nagyvonalakban így néz ki a buildem. A többi itemen int, dot dmg, necro dmg, necro res és némi mana-manaregen is kell. Ward retention/decay treshold, 100%-ra húzott crit avoidance és 34% armour is van. Tudom hogy van valami ward cheat-exploit, és sok streamer 100k+wardal rohangál, nekem csak 5-6k között van stabilan, de kizárólag tier 4 temporal sactumban tudok meghalni Julia skilljeitől. Korrupció 240 környékén tart. Még nincs gond. Exiled mage-ek és echo bossok 3 secen belül mennek. Fissure és spirit plague megöl majdnem mindent, amit meg nem, arra megy annyi(kb 1 sec) ghostflame, hogy stackeljem a dotot és rárakja a curse-t, majd profane viel mindent elolvaszt. Egészen beteg dmg boostot jelent, ha fent van minden az ellenfélen. Még várom a Mortality Graspot, hogy ne kelljen self curse-ölnöm magam viellel, és felszabaduljon pár skillpont, valamint még két slotban tudna jönni sok ward, de nem esett elég potenciálos legó cipő meg a csodát várom a kesztyű kombóra. A Chaos bolt nincs skillbaron, a helyén egy nem specelt transplant van.
-
savior
őstag
Rendszeresen megakadok, amikor atmegyek empowered monolitra. Ez a 100as corruption megszakitja a gordulekeny jatekmenetemet. Aki jol boldogul 100as corruption felett az irja mar be legyenszives a buildjet. Koszi.
-
la_cc
addikt
Szerintetek 300-as corruption-on kiesne végre az tetves Frostbite Shackles?
Már így 275-ön is, a csomó módosítóval, 1 hit-el kb. az exiled mage...
Más is farmolta itt ezt a szart esetleg?
-
Bennyboy
őstag
Végre kiesett warlock-hoz a dagger meg a sapi. Kezd összeálli a build. Még csak most kezdem majd a dungikat stb. eddig csak monolitot toltam.
-
törölt tag
Jah, hogy azért nem találtam kulcsokat mert mind itt volt..okkk
-
hunvarlan
aktív tag
Hali mi ez a sorban állás?
Steam szerint csak 169ezren játszák hétvégén volt sokkal több is. Csak remélem hogy nem járok úgy mint tegnap hogy bemegyek egy dungeonba és disconect to server és buktam is a dungeont ráadásul durva lagg-ok voltak folyamatosan már nem merek dungeonba járkálni. -
savior
őstag
válasz
0karmacoma0 #1063 üzenetére
Köszi a részletes irást. Azért mindent megvenni se könnyű: unlockolni kell hozzá a guild tiereket. Megjelenés óta famolok, de legendarykat még mindig nem tudok venni, és lp-s uniquet is csak vagy 2 napja.
-
savior
őstag
Van olyan, aki a gauntlet érkezésével visszatér majd a D4-re?
-
0karmacoma0
senior tag
Gyakorlati szempontból nincs előnye, de nekem hatalmas plusz, hogy én szedem össze a saját cuccom. Ha meg tudnám venni az összes szükséges itemet, nem biztos, hogy küzdenék a level 100-ért, meg pusholgatnám a korrupciót. Közben elértem az erősebb COF szintekre, és most már tényleg esnek elég jó itemek. Egy dupla T7 és egy tripla T6 már jött. Legalább el lehet kezdeni theorycraftolni, hogy mit lehetne összerakni a legjobb cuccaimból. Nincs még akkora endgame, hogy nagyon szórakoztató lenne összevásárolt Bis itemekkel grindelni goldért. Nyilván a másik oldalról meg bosszantó, hogy 1-2 dolog nagyon nem akar jönni, az ember meg kíváncsi, hogy jól gondolkodott-e mikor összerakta a buildet. Például Mortality Grasp elvileg gyakori item, de még sima se esett 98-ig, pedig target farmolom napok óta. Más ritkább kesztyűből már 4 potenciálos is van, de ennél megmakacsolta magát az RNG.
Őszintén szólva szerintem ez egy iszonyatosan jól kitalált rendszer. Mind a két játékformát megfelelően támogatja, és a rank grind minden szezon elején ad majd egy célt. -
la_cc
addikt
válasz
MikeWazowski #1059 üzenetére
Igen, visszakapod a pontokat és egy darabig bónusz xp-t is kapnak.
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #1059 üzenetére
Amikor respecelsz, akkor kapsz egy néhány szintnyi pontot, és a többi gyorsabban jön, míg el nem éred az eredeti szintjét. Mindegy hol mész, csak az xp jöjjön.
-
la_cc
addikt
válasz
MikeWazowski #1056 üzenetére
Empowered monolitoktól kb. 3-4 echo és maxon vannak, ha kicsit clear-elsz is. 200 felett meg max. 2, de itt már 20-ig kapod a bónusz xp-t hozzájuk.
-
ooooobi
senior tag
Igen, de ilyenkor mar nagyon gyorsan jonnek a pontok rajuk jatek kozben.
-
MikeWazowski
veterán
Az aktív skilleket újra rendeztem, volt amin már 20 pontom volt. Viszont mikor beállítottam az újakat, csak 7 pontokat tudok rátenni. Miért? Most akkor a többi bukta?
-
törölt tag
Sima tárgy átadogatás hogyan működik ?
Ugyanitt, nincs valakinek egy +3 Rive Solarum páncélja? (EU West HC.)
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Amikor bejelentkeztek a weboldalon, az account beállításokban, nektek a steames nevetek jelenik meg, vagy az a név, amit az első bejelentkezéskor választottatok?
Az első bejelentkezéskor választottam 1 nevet, ami megegyezett a steam nevemmel. Aztán mikor láttam, hogy ingame kizárólag ez a név van megjelenítve, és el sem lehet rejteni, megpróbáltam megváltoztatni, de ez ugyebár nem lehetséges. Találtam viszont 1 workaroundot: töröltem a last epoch fiókom, így a következő belépésnél a játékba újra meg kellett adnom 1 új nevet, és ezután ez lett a nevem, ami megjelent mind a játékban, mind a last epoch fórumban. Ugyanakkor ha az account beállításokat nézem, ott továbbra is az elsőre kiválasztott, steames névvel megegyező név szerepel.
-
Har_melin
addikt
Én is néztem ezt a resonance dolgot és sajnos - szerintem elég hülye módon - előbb együtt kell partyban játszani az illetővel valamennyit (azt nem tudom, hogy mennyit). Akkor lesz resonance, amivel neki (de csak neki!) átadhatsz cuccot akkor is, ha úgy esik, hogy éppen nem vagy vele partyban.
-
la_cc
addikt
A "Cannot be Traded" uniq-okat lehet giftelni vagy, hogy megy ez? Nekem van egy 2 LP-s Titan Heart-om szép roll-okkal, oda adnám, ha tudnám. Esett egy csomó miközben farmoltam az Exsanguinous-t. A Gifting alatt valami resonances-ról magyaráz itt nekem...
Más, lassan 15 boss kill-nél vagyok ilyen 200% körüli rarity-vel, de nem esett ki az a szemétláda Frostbite Shackles a Formosus boss-ból. Az nem lenne megoldás, hogy mondjuk páran közületek becsatlakoznátok a boss kill-re és akinek kiesne, átadná nekem?
Egyáltalán át lehet adni így a cuccost CoF-ben?
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1046 üzenetére
Örülök, hogy kiesett, de ez két külön dolog.
- a zöld-sárga echoknál az echo maga determinálja, hogy milyen kategória fog belőle esni, függetlenül attól, hogy melyik timeline-on jelenik meg.
- a piros "Unique item" echóknál meg a timeline határozza meg, de ez csak az után működik, ha már eljutottál az empowered monolit szintre.
-
boogie84
veterán
válasz
Har_melin #1045 üzenetére
Timeline to target farm: Blood, Frost, and Death ("Unique or Set Body Armour" echo reward)
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1044 üzenetére
Akkor az lesz, amit mondtam, hogy a fix típusú unique drop csak az empowered monolitokon működik. Azon a timeline-on, amit az előbb írtam mindkettőből fejsze esett - és annak is kellett esnie. (Amikor ki kell választanod, hogy normál vagy empowered szinten akarod-e futni, akkor mutatja is a képernyőn, hogy annak a timeline-nak milyen cucc lesz a fix reward típusa.)
-
Har_melin
addikt
A pontok elvesznek, nulláról kell felhúznod a másik guild reputációját. Plusz ha jól tudom, akkor a MG-ben vásárolt cuccaidat nem fogod tudni ráadni egy CoF karakterre.
Ha elégedett vagy az MG-vel, akkor szerintem nem érdemes váltani - minek megjavítani valamit, ami nem romlott el?
-
savior
őstag
Magatalálós guildesektől kérdezném, hogy van valami előny/könnyebbség a merchant guildhoz képest? Mi az ami miatt megéri azt választani? Igazából semmire nem jó uniquek meg exaltedek merchantban is esik elég. Csak azért kérdezem, mert most t7 merchant guildom van és nem tudom megérné e a másikat is húzni, vagy maradjak ezen és irány a t10. Meg lehet büntetés nélkül váltogatni őket, vagy a pontok elvesznek?
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1040 üzenetére
Nem, az egy másik típusú echo. Abból pontosan az a fajta cucc fog esni, amit kiírnak rá, függetlenül attól, hogy melyik timeline-on kerül elő.
Amit te keresel az piros karikával jelölt (úgy emlékszem mindig gyűrű ikonnal) és csak annyi van rajta, hogy Unique Item. Na ebből ezen a timeline-on mindig chest fog esni. Normálon ezeket ritkábban adja be, de nekem pl. empowered szinten egy másikon már kettőt is kirakott, pedig még csak éppen elindultam rajta.
-
boogie84
veterán
válasz
Har_melin #1039 üzenetére
Láttam már olyan monolithot aminek ez az ikonja volt volt: Unique or Set Body Armour (félig zöld, félig narancs ikon)
Tehát akk mégis csak egy monolithról beszélünk amin ez az ikon van és akkor kaphatom meg az itemet, persze nem csak ez az egy chest armor esik ezen az idővonalon...Köszi!
Thorn Totem Shaman:
A geart ha elnézem ehhez 8 unique item kell és statban jó exalted ami később a uniquera kerül. Hát ez tényleg nem egy párnapalattfelhúzomakaraktertdiablo4. -
Har_melin
addikt
válasz
boogie84 #1038 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy ezen a timeline-on, ha unique echot jelöl, akkor abból chest fog esni. Vagy ez, vagy másmilyen. Abban nem vagyok biztos, hogy már normál szinten is van-e ez a megkötés, vagy csak empowerednél.
A monolitokat egyébként újra lehet rollolni ha már leverted a bosst rajta. Onnan kezdve egy beaconhöz hasonló echo is felbukkan a szálak végén, ami lenullázza az addigi hálót és kezdhetsz egy újat felfedezni. Fontos, hogy a nullázás a fenti stabilitás csíkot nem érinti, ott megmarad az addig elért szint.
-
boogie84
veterán
Farmolnám a Titan Heart chestet. Azt írja: Timeline to target farm: Blood, Frost, and Death ("Unique or Set Body Armour" echo rewards)
Kérdés ez az echo csak egyszer esik ki míg az összes monolithot fel nem fedezem?Nem emlékszem, hogy volt ilyen és esetleg más shestet adott...
Hogy célszerű farmolni ennél is hatákonyabban? Vagy egyszerűen csak nem adja? -
Har_melin
addikt
- mai loot érdekesség: esett egy dupla exalted sisak. Persze Rogue-nak való, amit egyelőre nem tervezek indítani, de ilyet se láttam még.
- megcsináltam mind a 10 timeline-t, de nem kínálja fel az empowered monolit opciót. Kihagytam valamit?
-
scyllafren
senior tag
Ha valakit erdekel, jelenlegi fire minion buildem, linkeltem
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1014 üzenetére
CoF favour kiegészítés: a szintlépéshez szükséges XP minden 1%-áért kb. 130 favour jár. Magasabb szinten éppen ezért érdemes az XP-t adó echókat csinálni, mert azok a monsztákból jövő XP fölött még plusz 3x0,5=1,5%-ot adnak. Ha szerencséje van az embernek akkor CoF reward duplázó esélye miatt ez akár +3% is lehet. Amennyire láttam, a lvl100 karakterszint hamarabb van meg, mint a T10 reputáció.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #1021 üzenetére
Glyph of Hope, kék tekercset érdemes használni, ha úgy érzed tartósabb tárgy lesz, vagy nagyon kell pl tuningolni boss, dungeon előtt valamit, pl resist. = 25% esély, hogy ne kerüljön semmibe.
Leveling közben a Rune of Discovery-vel tudsz random level 1 affixeket rakni még ingyen a tárgyakra. Ha találok pl: 15% attack speed Jade amut nyerset, én arra mondjuk rá szoktam ilyenkor tenni.
szrk: Tegnap este nyomtam még egy Bastiont, elég jó amu lett volna ha
.
-
Lmh
őstag
Köszi, találtam itt egy másik megoldást, ami segített. Kézzel kellett kattintani az NPC-re.
Más két gondom van most:
1. Rebuke skill miért dönt úgy hogy átvált instant üzemmódra, azaz nem tudom channelingelni hanem azonnal eltolja a skillt.
2. A lotffilterek rendszeresen pár perc után elrontódnak maguktól. Egyszerűen nem jelenik meg semmi. Ha kitörlöm vagy átváltok no filterre, akkor sem jelennek meg a dolgok, csak a fénycsóvákat látom meg a loot helyét.
Esetleg lenyomok valami billkombót a kontrolleren vagy mi lehet? -
Har_melin
addikt
értem, akkor ez sajnos ugyanaz a lootfilter hiányosság lesz, ami a trade ligában is szopatja az embereket, nem tudsz két különböző affix változót megadni egy filterben. Bár mivel az exalted nem affix szintet, hanem önálló ritkasági faktort jelent, még így is működnie kellene az átszínezésnek.
Ha esik exalted experiment cucc, akkor majd próbálkozom a beállításokkal, egyelőre nincs min tesztelnem.
-
Har_melin
addikt
válasz
#57018880 #1016 üzenetére
Azért is érdemes azonnal elkölteni a megszerzett favourt, mert az áruk kétszeresével haladsz előre a reputációban, a henteléssel pedig sokkal kevésbé.
Tegnap megnéztem és a biztonság kedvéért több prófécián is lecsekkoltam: ha felveszel pl. egy 1000 favourbe kerülő próféciát, akkor 2000-t lépsz előre a következő szintig. Egy echo full kipucolása viszint csak olyan 500 pontot adott
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #1021 üzenetére
Nem, igen.
-
MikeWazowski
veterán
Egy itemen lehet vhogy növelni a forging potentialt? Vagy ha lement nullára akkor ennyi volt?
-
boogie84
veterán
Sámánok, nálatok is van ilyen bug? Hol van wally-t játszunk tegnap óta miután visszaváltozik emberré. Az a baj h az enemy lát.
-
Lmh
őstag
3 karaktert csináltam eddig. mindegyiknél bebugolt a Speak with the Keeper Guard quest, amikor a híd után kéne beszélni vele. Eddig kb összesen tízszer kezdtem újra az előtte levő területet, mert azt gugliztam h az megjavítja, de nekem nem.
Ötlet? -
la_cc
addikt
válasz
-FreaK- #1014 üzenetére
Az end boss ad +1 stat mindenre, azt azért szedd ki.
Ha megvannak az idol slot-ok és a passzív pontok, szerintem ennyi a kampány.
Más, próbálgatom állítgatni a loot filter-emet, de valamiért nem engedi beállítani, hogy az pár kiválasztott "Experimental" affix újra legyen színezve, HA van bármilyen T6 affix is az item-en. Erre uniq slam miatt lenne szükségem.
Az első sort próbálom beállítani. Azon belül 5 selected, advanced-hez nem nyúlok, mert az nem érdekes még, második feltételnek meg rarity "Exalted", de ezt az item-et az istenért sem mutatja pl:
Ötlet, hogy ez mért marad az eredeti, nem kiemelt színen?
-
-FreaK-
veterán
Elértem végre a CoF-ba, lvl55-os szinten. Van még értelme tovább vinni a kampány questeket vagy mehet a monolith?
Illetve a CoF currency honnan jön, mit kell csinálni hozzá? 105 van, ez persze semmire nem elég.
-
Dani82
senior tag
Ha online jatszom, lehet talalkozni mas playerekkel a mapon vagy kesobb partyba menni nehezebb teruletekre idegenekkel? Az offline nekem eleg unalmaska
-
la_cc
addikt
CoF rank 8-tól már a lilákat is el kell rejteni...
Nem bírom idegekkel, annyi esik és szar mind.
Szerencse, hogy nem tervezek másik karit, elég lesz a nekró erre a cycle-re.
-
Har_melin
addikt
CoF-hoz egy tipp (bár lehet, hogy triviális): érdemesebb tücsköt-bogarat összeszedni a próféciákból, bármit, amire éppen telik, mint várni valami jóra, pláne rerollolni.
A reputáció a felvett (és nem a teljesített) próféciáktól nő, és minél gyorsabban jut el az ember T7-T8-ig, annál gyorsabban kezdenek esni a jó cuccok maguktól, próféciák nélkül is.
-
la_cc
addikt
Akkor már én is flex-elek egy kicsit.
Sajnos nem a hybrid health-et rakta rá, de asszem nem lehetek elégedetlen. Kis szépség hiba a dologban, hogy a jelenlegin 32% phys res van, amit nem tudok sehogy sem pótolni egyelőre...
-
Lmh
őstag
mi értelme nem legacyban indítani egy karaktert? Az elsőt nem ott indítottam, de már bánom, mert nem látom előnyét, h van egy elszigetelt karakterem.
Jól értem, hogy csak annyi a különbség, hogy nem közös a bank így a karakterek között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest