Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Egyebkent en is Steam nyari sale ideje alatt vettem meg es en azota iszonyatosan rafuggtem, magam sem tudom miert. Mar vagy 70 oram benne van, a masodik karakterem szintezem, lassan elerem vele ujra a story veget, de ez vegre jol haladosra sikerult.
-
Xalderon
tag
A bal egergombra van 3 allithato opcio, az egyik pont az, hogy a jobb egergombra bealitott skill-t hasznalja tamadasra, ha eppen egy ellenfel felett allt az egered, amikor kattintottal. Ha pedig a foldre, akkor meg siman csak odamegy a karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- CSAK MOST!!! HONOR Earbuds 3 Pro Bluetooth fejhallgató, fehér BONTATLAN
- ASUS PCE-AX3000 hálózati kártya WIFI6 + Bluetooth 5.0 PCIe Adapter
- SteelSeries Arena 9 - 5.1 PC hangszórók
- Lamax W9.1 Akciókamera, 4K, Állvánnyal, Vízálló , Lassítíott felvétel, Timelapse, Ütésálló, WLAN, ÚJ
- OK. 32' 82cm FHD Monitor/tv ajándék MI smart stickel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest