- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Ha én azt ide leírnám, meg kellene téged @#@&{@{}} és ez csak a kezdet
A melegedése szimpla egyablakos böngészés esetében is komoly gondot produkált, youtube- videóknál is nagyon melegedett, fagyogatott, őrületesen belassult, szimplán a rendszer futás is nehezére esett, a képernyő túlérzékeny volt meleg állapotban. És nagyon megkeserítette a mindennapjaim amikor igazán szükségem volt rá. Ezen kívül már 3 kört futottam vele szervizügyben, 2x pedig NFH hoz is éltem panasszal (min.) emlékeim szerint. És mivel mindig be lehetett kapcsolni eddig, és az alapvető működést ki tudta hozni telepítgetéssel a szerviz, ezért visszakaptam, mondván javították - volt mikor tényleg cseréltek alkatrészt, mert a kijelző és az üveg közé, középtájékon szennyeződés is került - és a gyártói teszteken megfelelt !!.....Összegzés: amíg be lehet kapcsolni és eldöcög a rendszer, addig mindig visszajön a "drágasszááág"....
jah ..és utoljára win10-et tettem rá hátha megdöglik és bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest