Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Lenne pár kérdésem mivel nincs túl nagy tapasztalatom lancfureszekkel .Van egy Hecht 58 as lancfureszem , szépen bejarattam úgy ahogy kell viszont az oldal deknin folyik ki a lanckeno olaj , ha az alján állítok a csavaron akkor kevésbé folyik de akkor a lapra nem jut olaj. Egyszer már vittem szervizbe pár óra után hívtak hogy készen is van közölték hogy karbantartási hiba elvolt tomodve valamilyen lyuk és azért folyott félre az olaj nemtudta ravinni a lapra. Na most ilyen gond már nincsen , fél napon keresztül tisztitottam a fűrészt por száraz az egész a lapot is nagyon megtisztitottam de a dekninel ahol a lancfeszesseget lehet állítani továbbra is folyik az olaj. Van egy Stihl MS 170 es fureszem is Oregon lancvezetovel érdekes módon azzal nincs ilyen gond .Ha a Hecht fureszrol leveszem a vezetőt lehet szemmel is látni hogy amint porgetem a motorját adagolja szépen az olajat szóval a lancvezetovel lehet a gond. A gyári lancvezeto van rajta .A fő kérdésem hogy van olyan hogy egyszerűen annyira szar egy lancvezeto hogy eldugul könnyedén és nem képes elvezetni az olajat a láncnak ? Ha veszek a fureszre egy Oregon vagy egy Stihl lancvezetot azzal megjavulhat ez a jelenség ? Maga a fűrész nagyon jó , erős , hidegen melegen jól indul szépen vág csak ez az olaj folyás ne lenne .
-
Butcher82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest