- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Butcher82 #4290 üzenetére
Holnap dől el, hogy melyik modellt választom, a helyi boltban olcsóbbak szoktak lenni, mint a netes árak.
A vágandó fa mennyiésége nem fix, mindig változó. Évek óta kidöntött oszlopokkal, gyümölcsfa maradványokkal tüzelünk.
A GS sorozat a tartóssága miatt került képbe. Ha 90-100 környékén megkapom valamelyik gs-t, akkor az lesz, ha nem, akkor gsh400 lesz 75-ért. -
vendingo
veterán
válasz
Butcher82 #4286 üzenetére
Igásló kell.
560 is tetszett,amíg kézbe nem vettem. Nagy, nehéz, otromba. Jól lehetne vele kuglizni, de minden másra kompromisszumos.
400 pont középút nekem. Kisebb munkákból van több, a nagy munkák, pl télre való vágása ráér apránként év közben. Lehet gs 371, 411 lesz. Anno oleo olcsóbb kaszáját vettem, de már megbántam, jobb lett volna picivel drágábban a minőségi sparta változat a bch helyett. Nem pár évre kell. -
Kolty
aktív tag
válasz
Butcher82 #4199 üzenetére
A husqvarna 281XP. utasításába is ez áll:
"Kétütemı olaj• A legjobb eredmény érdekében használjon HUSQVARNA kétütemıolajat,
amelyet speciálisan a láncfırészek számára fejlesztettek ki. A keverék aránya 1:50 (2%).•
Ha nem jut hozzá HUSQVARNA olajhoz, akkor valamilyen más jó minŒségı, kétütemı léghıtéses motorok
számára gyártott olajathasználjon. Az olaj kiválasztásáról beszéljen a szakkereskedŒvel.
Keverékarány: 1:33 (3%) - 1:25 (4%)"A minap néztem Youtube.on egy videót, most nem tudom ki töltötte fel, de talán Bíró nevezetű.
Szerinte is híg az ötvenes. Csak környezetvédelmi okok miatt írják a dokumentumokba. -
csiga8
senior tag
válasz
Butcher82 #4200 üzenetére
Levágtam, értem.
Picit visszamegyünk az időben, ezért nem volt minden sarkon fullszintetikus 2T olaj, vagy ha volt, nagyon drágán.
A jó nép ( árérzékeny) inkább az olcsóbbat veszi. Ezt már tudták akkor is.
Valószínűleg emiatt van az 1:25 arány erőltetve, HA nem fullszintetikust használsz. Komolyabb gépek könyvében benne van.
Ugye a kínai egykaptafa, gyakorlatilag japán Komatsu klónok. A kalapos piacos is, meg az olcsóbb Oleo, vagy pl Hecht. A Hecht gépeken látszik némi dolmárosodás ( kuplung, légszűrő), de alapjaiban a Komatsu másolat az is.
A Hechtnek már 1:40 van írva, az Oleonak meg 1:50. Az igaz, hogy kínában gyártottak ők is, de minőségben jobbak. ( szimering, csapágyak, főtengely).
A kínai olyat gyárt, amit kérsz, csak pénz kérdése.
Az Oleo, Hecht gépeket sokan 1:50-ben is használják, DE! JÓ olajjal.
A Hecht gyárilag túl van dúsítva, ( nekem Hecht58-am volt kíváncsiságképp, kb 11.200 rpm a gyári végfordulat, ami beállítva kb 11.800 lesz, ezt szegényítéssel éred el) biztos, hogy nem lesz baja, főleg, ha kiszeded a kipuból a katalizátort. ( erősebb is lesz érezhetően utána)
Az 1:40 és JÓ olajjal olyan tartalékot képez, ami esetlegesen egy szűrő dugulás miatti elszegényedést is kibír. Próbáltam
( Mesterségesen szegényítettem a H csavarral) Persze, hogy kínain, a drága gépeim nem akartam.
Volt régen egy Schindaiwám is, na annak korrekt a gépkönyve! Keress rá neten, ha érdekel.
Ők 1:40-et ajánlanak. Még külön diagramm is van benne, ha túlszegényíted a H csavarral, mennyire emelkedik meg a kipufogógáz hőmérséklete. -
Acheron
őstag
válasz
Butcher82 #4102 üzenetére
Köszönöm az ajánlást neked is!
Valahonnan innen, a McCulloch -tól indultam gondolkodásban (benzinesben). Persze könnyű rákapni a kicsit jobbra és a kicsit még jobbra, de így hamar eljut az ember egy magasabb árkategóriához. És akkor meg kell nézni megint, hogy mire is kell, mielőtt ágyúval lövök verébre. Most előreláthatóan puhafa gallyazás, kb 20 cm -ig, illetve 3 - 5 m3 téli tüzelő (keményfa, 2 - 30 cm) felvágása néz ki. Egy - egy nagyobb rönk lehet, hogy becsúszik néha, de szerintem ez lesz a ritkább. A kenyerem nem ezzel fogom keresniSzóval lehet, hogy egy ~2 Le -s gép is elég lehet.
Én azért annyira nem félek a használttól, a fűnyírómat is így vettem, egyszer kellett felújítani (magamnak szedtem szét és raktam össze), azzal együtt sem került annyiba, mint újonnan, és remekül teszi a dolgát. Persze egy nagyon lelakott eszközt nyilván én is kerülnék.
A minap raktak fel itt a környékünkön egy CS380 -at, ezt még lehet megnézem, nem tűnik túl lepusztítottnak, a műanyagba préselt jelzés szerint 2019 szeptemberi, talán kicsi még alkudható is belőle. Vagy ahogy mondod ott az új, garanciával, biztosan jó lánccal.
(Azután majd majd jön a kisördög, hogy jó - jó, de hetvenből már nagyobb használt is lehetett volnaNo meg ott a másik, hogy jó - jó, - de minek?
)
Nem könnyű a(z alkalmi) favágók élete -
Acheron
őstag
válasz
Butcher82 #4056 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Sajnos az ár az annyi, amennyi, nyilván én is a jobb árú gépeket néztem, ezek újonnan már 70k+ árban vannak. Az említett 50 ezer körüliek majdnem újnak mondható, keveset használt gépek (elvileg
).
#4057Btamas81: Köszönöm az ajánlást! Utánanézek a gép típusnak. A hirdetés kicsit fura , 4,5 Le -t ír, az kissé soknak tűnik az eddig nézett gépekhez képest (érdekes mód a gyártói oldalon sem találtam róla teljesítmény adatot), illetve a láncvezető alapján nem úgy néz ki, mint a leírás szerinti alig, vagy épp egyszer használt gép. De magáról a gyártóról jókat olvastam eddig.
Btw, tegnap pont volt alkalmam egy pár gallyat (5 - 15 cm) vagdosni a szülői házban fellelt AL-KO 1800/40 S elektromos láncfűrésszel. Nos, legalább azt megtudtam, hogy milyen fűrészt biztosan nem akarok -
Btamas81
csendes tag
válasz
Butcher82 #4029 üzenetére
Ha az árát nézem persze nem éri meg. Ha azt, hogy mit veszel 80ért helyette újonnan már másabb a kép.
Persze drága. A husi boltba szétnéztem a múltkor. Hát padlót fogtam.
Viszont le a kalappal az oleo előtt. Én megmondom őszintén régebben nem sokba néztem. De itt nálunk a közmunkásonak oleo cuccok vannak. Kapják az ívet, de bírják. A múltkor egy este hív az asszony, hogy a játszótéren ott egy talicska valami géppel, meg limmel lommal, mit csináljon? Mondom told haza, szerintem a közmunkások otthagyták, el ne lopják. Na úgy is volt . Hát fasza kis oleo benzines sövénynyíró meg seprű, gerebje stb.
Van ismerőse a hivatalba, szólt valakinek, hogy majd reggel lehet jönni érte... -
perge666
veterán
válasz
Butcher82 #3908 üzenetére
Pedig kár ezért a topikért.
Szívesen olvasgatnék praktikákat,tanácsokat ki,mit,hogyan csinál….
Fateromnak van egy kb 25-30 éves nagyobb teljesítményű Stihlje ami csak befecskendezésre indul hidegen,utána már 1 rántás……Karbi lett takarítva,membrán cserélve de nincs változás. Erős,könnyű vele vágni,erről is szívesen fogadnék tippeket.
Hátha egyszer beindul megint a fórum.
Facebook nem a barátom,de úgy hallottam ott is csak a f*s* méregetés megy. -
mzso
veterán
válasz
Butcher82 #1100 üzenetére
Ebben akár még lehetne is valami. Bár a benzines sem forog igazán egy nagyobb fában.
De egy jól megélezett lánccal a Hecht is jól harapott és nyomatta ki a forgácsot rendesen."(bár szerintem még így sincs annyi, mint egy kisebb benyásban)"
Én nem így tapasztaltam. De ami biztos, hogy a benzines csak akkor tudott teljesíteni amikor forgott mint a veszedelem.
-
Mike0088
csendes tag
válasz
Butcher82 #1032 üzenetére
Köszi átgondolom. Először a 929-et néztem ki, kezes kis könnyű gépnek tűnik és az értékelések is jóval pozitívabbak mint a 45 esetén. Most konkrétan egy 15 éves megmurdelt megyfát kéne kivágnom és egy öreg birsalmát, lenne egy kis gallyazás is (szilva és füge) valamint az árokparton áll egy nagy diófa aminek az ágai már belógnak az úttestre és kezdik körbenőni a vezetékeket. Ezeket szeretném idén rendbetenni. Ha már meglesz a gép megírom a tapasztalataim.
-
Stihl024
junior tag
válasz
Butcher82 #998 üzenetére
Na megjött a Kicsi Joni. Valamiért a berántó kötél mellé futott ,ugye ez az újfajta rendszerű ami extra vékony tárcsa és egymás tetején fér csak el a kötél.Sajnos a kötelet a lendkerék megrántotta és kitörte a berántó tengelyt. Megoldás ,vagy átfúrom egy átmenő csavarral ami ronda de megteszi,vagy Hq 135 berántó megy rá meg fedél mert Jonsered-hez csak Angliában találtam berántót de nem szállítanak ide.Nagyjából összeraktam és elsőre indult. Kiderült a faszi szívatót nem használta, ezért indult neki nehezen. Ajánlottam neki helyette egy elektromos láncfűrészt szerintem az ilyennek mindenképp az előnyösebb lenne. Direkt elmagyaráztam a videóban mi az indítási procedúra- a faszi elvesztette már az elején a fonalat.Gyógypedagógus nem vagyok, ettől jobban elmagyarázni nem tudom.
-
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Butcher82 #644 üzenetére
Nagyobb itt a keszekuszaság mint az egyszerű ember gondolná. Ami egy az egyben gz400:
Redmax gz400
Robi 10532
Earthquake
Kis módosítással
Stiga/Castelgarden/Alpina egyszóval GGP csoport.
Reszegysegeket pl motor és nagyjából a design erősen butított teljesítménnyel:
Hurricane
Alpina
Al-ko
Partner
OK
Aldi Ferrex
Az újjabb GardenMaster az Obiban stb. Érdekes, hogy a GGP csoport már Zenoah Husqvarnaba olvadása előtt bőven koppinthatta a fűrészeiket. -
PALEDOG
kezdő
válasz
Butcher82 #582 üzenetére
Nekem pl a Stiga nagyon bejött. Nagyon kényelmes. Erőben sincs hiány. Kawasaki motor nagyon megbízható. 3 éve nyuzom rendszeresen 3500 nm-en. Plusz 3000 alkalmin. 3 as damillal használom. Heveder nagyon jó. Nem olyan kecses mint egy fs 400 de. Erőben és csillapításban rendben van. Súlyban és méretben azonban bőven fölötte. Mondjuk ez volt a legnagyobb. Nekem a fűnyírás egy kötelesség, egy szükséges rossz. Nem akartam bütykölgetéssel tarkítani a fűnyírást. Csak letudni. Arra viszont ez tökéletes választás volt. Előveszem, megtankolok, berántom. Míg felmálházok melegszik aztán nyomom mint süket a csengőt. 2 Havonta lezsírzom a szőghajtást, megpucolom a légszűrőt. Átnézem a csavarokat. És ennyi.
-
Stihl024
junior tag
válasz
Butcher82 #582 üzenetére
Nézd meg inkább a Kasei kaszákat,van egy Kaposvári barátom irdatlan területeket kaszál vele ,lesz nálam bemutatóban és összehasonlítom a Stihl -Dolmar megfelelőjével.Nagyon bika gép és van rezgéscsillapítása.2. éve használják őket kisebb fák gyérítésre körfűrész lappal.
-
kopepe
aktív tag
válasz
Butcher82 #556 üzenetére
https://hu.olcsoarak2021.com/content?c=karbur%C3%A1tor%20%C3%A1ll%C3%ADt%C3%B3%20csavarh%C3%BAz%C3%B3%20k%C3%A9szlet&id=1
Én egy ilyen készletet vettem tavaly 6ooo forintért postaköltséggel együtt."belefért"
És van mindegyik gépemhez "kulcsom"
10 rongyot én sem adnék négy csavarhúzóért,akkor tényleg jöhet a flexelés...(igaz).
Az a baj,hogy garisak a gépeim....Szakszervízből elhajtanának!Garancia lejártával én is flexelnék...(olcsóbb).Vagy a bánat tudja!Megvettem a készletet,megvan,enni nem kér,amíg élek kiszolgál ....Bocsi stihl024..! -
PistiHUNTM
újonc
válasz
Butcher82 #496 üzenetére
Igazság szerint nem néztem utána az interneten csak eddig nekem ilyen van oregonba és gondoltam kiprobálom milyen lehett a Stihl-es lánc csak tudtam hogy van olyan paraméterübe stihl. Rapid super azt hallotam az nagyon jó ezért kérdeztem. Érdemes egyébbként megrendelni onnét? Meg kérdezem amjd a szaküzletbe hogy árulnak e ilyet e.
-
lemmy71
őstag
válasz
Butcher82 #387 üzenetére
Apám hozott a nyolcvanas években egy Baikal láncfűrészt, az eredeti CCCP volt. Olyan volt mint egy t-34 -es elpusztíthatatlan, de egy fél tábla szalonnát be kellett vágni a használat előtt, mert bitang nehéz egy gép volt
Amúgy ezek az újak egy hitvány kinai hulladékok, egy fillért nem érnek, főleg a Stromo termékek.
-
lemmy71
őstag
válasz
Butcher82 #295 üzenetére
Kérdeztem már de még nem kaptam választ, mennyire bevállalható ez a gép. Van egy nagy gépem de jó lenne egy kisebb is amit könnyedén tudok kezelni (kertészeti munkáknál ritkítás stb.) Olyan 50 körüli összeget szánnék rá. Nem akarok valami hulladék cuccot és elektromost akkust sem, az hogy mennyire környezet barát az engem nem érdekel, lényeg hogy gond nélkül dolgozzon.
-
törölt tag
válasz
Butcher82 #263 üzenetére
Alkalmanként bejön, 20-30cm-es 6-8 normál köbméter fa, amibe hagy szokja a 2 lovas kicsike?
pl Valaki nem iszik csak egyszer, kétszer egy évben de akkor úgy lerészegedik, hogy nem bír felállni, és utána 2 napig beteg.
Valaki gyakran iszik de csak 1-2 pohár bort, vagy 1 doboz sört. -
Butcher82
senior tag
válasz
Butcher82 #263 üzenetére
Ezek könnyű gépek. Ha nagyobb átmérőjű rönköket akarsz kuglizni relatíve olcsón, akkor valóban marad az Efco MTH5600 és MTH 5100 (ezek jelentek meg előbb nálunk) vagy az Oleo Mac GSH 510 vagy 560. De ezeket tényleg csak akkor vedd, ha kuglizni is akarsz. Alkalmankénti darabolásra, gallyazásra a fentiek közül válassz.
-
törölt tag
válasz
Butcher82 #245 üzenetére
A mostani felhozatalból Husqvarna 445 150eFt amire azt lehet mondani, hogy otthoni, háztáji munkára lehet vele tervezni 10-15 évet?
Nincs annyi pénze az embernek akkor 60eFt körül vehet Fuxtec, EFCO-OleoMac, Hecht stb... gépeket, legfeljebb kapnak egy normális vezetőt és láncot.
Kérdés a 10-15 év alatt mennyi lesz rájuk költve?
Hosszabb távlatban gondolkodva nem biztos, hogy megérik?
Mit akarunk akkor a 14eFt gépektől mikor majdnem egy normális vezető + lánc kerül majdnem annyiba? -
tvamos
nagyúr
válasz
Butcher82 #206 üzenetére
Belement egy flakon fektisztito a projektbe, de ugy tunik, jo lett a cucc. 3x mentem neki a tartalynak, mire tiszta lett. Utana megegyszer fujtam bele egy jo adag anyagot, es jarattam a gepet 2-3 alkalommal, kb. 20-30 masodpercig, hatha a pumpa ettol kitisztul. Szerintem tiszta is lett minden.
Vegul toltottem bele olajat, es ugy is jarattam, tobb alalommal, szabadon, eloszor rovidebb ideig, majd 2-3 percig. Ugy tunik, olajoz is, ahogy kell. Nem frocskoli az olajat, de latszik, hogy olajos a lanc. (Megfigyeleseim szerint, regen sem nyomott tobb olajat a lancra.)
Sajnos a "kijelzot" befogta a regi olaj, igy nem tudom mekkora a szint. De ez legyen a legnagyobb baj.Szoval megegyszer koszonom a tanacsot!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Butcher82 #202 üzenetére
Sziasztok!
Van egy villanyos fureszem. (Bosch, ha szamit.) Nagyon keveset hasznalom. Mondjuk most nem lenne baj, ha megy. Azt vettem eszre, hogy az olaj belerohadt. (Ilyen kocsonyas valami lett belole.) Hogy tudnam megjavitani? Van valami jo oldoszer, amit ha beleontok, akkor feloldja a cuccot, de nem teszi tonkre a fureszt? -
-
mzso
veterán
válasz
Butcher82 #175 üzenetére
Ezt tudom. Nem ez volt a kérdés.
Ezt az eszközt próbáltam megfejteni. És gondoltam a lyukak a reszelő gyors kiválasztására vannak.Talán kezdem megfejteni. Egyik oldalt a mélységhatárolóhoz vannak feltűntetve az értékek a másikon meg a reszelőhöz.
Bár olyat nem találok mint az enyém. 3/8.050x57DL volt az eredeti lánc csomagolásán.
Ezen meg csak 0.04"/1mm-ig van.
Meg azt sem tudom, hogy a 30 vagy 35 fokos szöget használjam. -
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #169 üzenetére
Hat ok de nem ertem mirt 3x os az arkulonbseg. Plusz az osszes videoban figyelmesztetnek hogy nem szabad betolni erobol az elbe hanem tobbszor kicsi. En videon nem latok kulonbseget hasznalatban csak kb azt hogy profik mindig a nagyobbat veszik. Kell valami oknak lenni. De lattam 500 dolatos gepet is ugyanugy nez ki mint a 88 euros.
Valami oxid retgre kell vigyazni meg ne egjen. Mar megvettem a kicsit 1500 revievvel nem lehet rossz -
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #161 üzenetére
Koszi. Logas kb fel-1 centi. Annyi hogyha tovabb vagnák akkor biztos ledobna a lancot
Mostmar tulvagyok megint par nyulason es a lap ugyanugy 500mm szoval mostmeg arra hajlok hogy a vezeto mozog, vagy meg kophat is? Mert akkor is 500 allitas utan ha kopik hiszen kiljebb tolom. Legkozelebb mindent dokumentalni fogok. Lapfeszito csavar poziciot, lap hosszt. Egyszerubb lenne ha a tablazatban megadnak a lanc hosszt is.
A boltba a nyulas mellet tettek le a garast mondvan hogy ok rendszeresen roviditenek lancot egy szemmel. Csak nekem erzesre a latott fel egy centis logasok sokkal nagyobb nyulast jelentetnek mint egy szemnyi.
Na ma kiderul, megyek megint feldarabolni egy embernagysagu gyokeret. :)Vettem kozben egy sthil lancot ra. A regit beadtam elezni, mert kivancsi voltam milyen egy rendes műhely elezes es az en otthoni elezesem kozti kulonbseg. 500 ft volt a 78 szemes lanc.
Na es egy ujabb kerdes. Vagas elott feltoltom maxra a olajtartalyt. Rendesen frocsog vagas kozben. A vegere fogy is rendesen. Viszont mikor berakom a helEre reggelre egy nagy tenyernyi olajfolt fogad a furesz alatt. Ami kovetkezo nap par cseppre csokken.
-
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #159 üzenetére
Ez a lanclazulas azota is problema de mar nem vagyok meggyozodve hogy ez nyulas. Ha ñyulas lenne kb 1-2 centit mar nyulnia kellett volna es a lancfeszito csavarnak is mar majdnem vegallasba kellenne lennie de az kozeppen van. Tehat mintha a lancvezeto hatrebb csuszna mindig egy ket milit. Pedig mar szakadasig behuzom a csavarokat. Mastol nem tud lazulni?
Elezesnel melyik a legjobb reszelo atmero? 4.5ost adtak hozza de azzal alig kap bele az ivbe a 4essel meg az ivet reszeli jol de a felso elet alig. Egyebkent oregon lanc van rajta.
90PX040XP, 10188 ORD:10007050910 MADE IN USA -
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #157 üzenetére
Koszi. A gepfelporges gazadas nelkull osszefughet azzal hogy fogyoban a benzin? Nem birom azonositani a korulmenyt de mintha a vegefele jarna a benzin amikor ez elojon.
Ma megint vagtam, nem kell sokra gondolni vagy fel ora volt,gyokeres tuskokrol nyirtam a gyoker aprolekot. Volt benne vagy harom negy karvastagsagu vagas. De komolyan tuskonkent kb 3-4 percenkent kellett meghuzni a lancot. Nem tudom elkepzelni hogy ez tenyleg annyit nyulik Ilyen rovid vagas utan hogy 3-4 mm log mint a multkori foton. Ee ha nem akkor meg mitol lazol meg? A lancvezeto nem lazulhat ki azt a ket anyat ugy meghuzom mar hogy majd beleszakad.
lanckenes van jo olajjal maxra allitva frocsog rendesen, nem vagok foldes reszeket. -
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #154 üzenetére
Tegnapi hasznalatnal vartam egy fel percet alapjaraton , tenyleg csokkent a fust. Lett mas problema
azt veszem eszre hogy alapjaraton magatol felmegy a fordulat neha a lancot is megmozditja, de ha gazt adok neki akkor visszaall. De felmerult a kerdes hogy ez nem tul magas alapjaratnak? [link]
A masik a lancledobalas. Ma ugy kezdtem hogy szepen beallitottam a lancot meg talan picit feszesre is huztam. Erre 3 perc vagas utan ez fogad. [kép] es ahogy irtad felhuztam a lapot mikor meghuztam a csavarokat, es nemcsak kezzel van feszitva a lap hanem van benne egy lancfeszito csavar is ami kitolja a lapot. -
-
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #149 üzenetére
Ma leesett a lanc. A videon látható alkatrésznek kell mozognia ennyit? https://photos.app.goo.gl/XkGnokoshZmUBkKE6
Egy amator kerdes. ma kerites es tuja vett korben amikor vágtam. kb a kipufogó fusttol alig lattam. Ez normalis jelenseg vagy lehet motoron allitani valamit?
-
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #147 üzenetére
Te mennyit javasolsz? a gepre 1:40 van irva hp super meg 1:50 et mond.
Ha foldes lesz a lanc erdemes leszedni atmosni vagy van valami praktika megtakaritasra?
jobban megneztem a gepet es felmerult par kerdes.
Ezeken a videokon latszik ket mozgas. Ez mindketto normalis?
Az egyik foton annak a pillenpatyonak ugy kell allnia belul a csoben?
https://photos.app.goo.gl/nYChbRYQp9t6Y83H9 -
qqzs
őstag
válasz
Butcher82 #145 üzenetére
Eloszor ismeros ajanlasara Mol Arol 2t aztan lebeszeltek hogy csak tiszta szintit, aztan vettem sthil hp super amirol boltban full szintinek mondtak de otthon kiderul az is csak felig.
Lanckenonenk meg valami alco's usabol behozott allitolag szuper csakhat ott mondtak ahol a hp szupert is full szintetikusnakami egyebkent egyik elit kisgep bolt varosunkban
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged