Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Dorian #30041 üzenetére
Ez nagyon tetszett.
Mindenkinek: a témaindítás - amire páran kicsit hevesebben reagáltak - az volt, hogy tényleg azt olvastam ingatlanosoktól néhány cikkben, hogy "Úristen, vissza az aglóból!!" - módba kapcsolnak sokan, akik megunták a "nincs betonút, meg.. semmi se" témát. (Nyilván a H-P (5 nap) HO-sok nem, de azért nem ők a többség szerintem.)
Itt viszont adja magát a kérdés amit feltettem, hogy akkor végül az agglo drágulni fog (volt, aki írta az agglo-s befektetési telket is ötletként) vagy épp fordítva: eljön a vásárlói kánaán a 20-30%-os alkukkal, merthogy "mindenki" el(vissza)költözik? (Egyszerre a kettő ugye nem fog menni, hogy dráguljon is, meg, hogy el is költözzenek.)
Erre írtam, hogy szerintem az árakat alapvetően az építőanyag árak támasztják meg (addig a pontig, ameddig 1-1 használt ingatlan árát még beletapossák a JTM-be a bankok egy-egy 2 keresős családnál) így én nem számítanék jelentősebb árkorrekcióra vagy akár alkupozícióra a jobb állapotú és/vagy frekventáltabb helyeken lévő ingatlanoknál.
Tehát az én megközelítésem a vásárlás szempontjából volt kérdéses: ki mire számít, merre mozdulhat a piac és az árak? (jósgömb nélkül.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest