Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz VMatteo #24406 üzenetére

Én értelek, csak azt igyekeztem tudatosítani, hogy ennél sokkal nagyobb hatékonysággal is be tudtad volna fektetni a pénzed.

JoinR

"Econ meg a piacon meg se jelenő ingatlanjainak a hozamával jön, ami nyilván nem életszerű, a többség a piacról tud vásárolni."

Az ingatlan.com találati listája mi, ha nem piac? Tapsinak írtam lejjebb:

"Rosszul keresel és villámgyorsnak kell lenni. Az idei fő projektünk egy 127 négyzetméteres, utcafronti lakás a Deák tér közelében a Bulinegyedben, 670 ezer forintos áron, rövid távú kiadást engedélyező házban. A hirdetés megjelenése után 5 perccel telefonáltam, én voltam az első lakásnéző. Amire (utánam fél órával) a teljes vételárat a táskában magával hozó kínai megérkezett (ő 10 perccel utánam telefonált, tehát a hirdetés megjelenése után negyed órával már csak a második volt), már aláírtuk a vételi szándéknyilatkozatról szóló nyomtatványt, másnap aláírtuk a szerződést és kifizettem a teljes vételárat (az ügyvédnél mondjuk úgy, hogy erős protekcióm volt :D ). Aki ráérősen nézelődik, az csak az átlagot fogja látni, mert a jó ár-érték arányú lakásokra villámgyorsan, többen is lecsapnak. Megjegyzem, az ingatlanos annyira biztos volt a gyors és sikeres eladásban, hogy saját bevallása szerint összesen három emberrel egyeztetett időpontot fél órás időeltéréssel, a többieket már udvariasan hárította."

Nem érdemes meglepődni azon, hogy ha valaki a két hetes és az egy hónapos hirdetések között nézelődik, sokkal kisebb eséllyel fog ki alkalmi vételt, különösen a befektetői réteg által kedvelt belvárosi részeken.

Új hozzászólás Aktív témák