- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Alusky #38824 üzenetére
Oda semmi vad nem jár be , de ott volt a 4 nagy kutya akik az idegen kocsikat ugatják , és én péntek este , még megetettem , és szombat tíz óra felé már nem találtam ( ott semmi kocsi nem ment el szombaton reggel ) , ijesmitöl nem tartok , hogy elütötte valaki !! Amikor kí értem a kocsival ő már szaladt elebem de nem jött oda inkább hátrább ment amikor betolattam a raktár elé, de amikor kiszálltam és szóltam neki , rohant oda hozzám , tíz napig ott volt amikor beindítottam a rakódót , traktort , kocsit , ment a hejére a műhely kocsi felé ( olyan kis ügyes volt , nagyon sajnálom , és szerettem volna tudni a további sorsát , de én minden állatot sajnálok ) !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest