Hirdetés
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha már áramfelvétel, arról írtam egy kis rizsát külső vinyós topikba [link] .
Vagyis egy dolog, mi van a ráírva, a tényleges áramfeltvétel ettől eltérő lehet, lásd 1,5 TB-os WD.
Illetve talán a WD-k áramfelvétele a legkisebb, mert tudnak "csúsztatva" is indulni, így kevesebbel is beérik.Merevlemez topiknak 2,5" adattárnak a WD Red (WD10JFCX) ajánlott, de az kicsit drága...
"Azon rackek közül én a QuickStore Portable USB 3.0-t venném, ha az ár nem gond."
Azt a tool-free cuccot? Aztán lehet jó, elvileg JMS566 chip is ok, UASP képes stb. Én a Quickstore Portable 3.1-et nézegettem, már az se olyan vészes ár alapján [link]. Kíváncsi lennék, hogy ASMedia ASM1351 chip hogyan viselkedik. Annyit már tudok, hogy a tray: ASMT2135 / AS2135. Itt egy jó kis teszt.
Egyébként vsz az ICY BOX IB-234-U31 is ASM1351 chipes, mert kb. ezt pakolják mindegyikbe. És az ára is elég kedvező ahhoz képest, "csak" 7k...Bocs, hogy elkalandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest