- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Sikerült végülis elindítani a vodkatv-t.
Van epg is.
Viszont az M4 és a Duna world nem megy.
Gondolom azert mert Németországban néznék. Erre van vmi megoldás,?Köszönöm
-
tobias40
veterán
válasz
Arolotifar #47167 üzenetére
Kodi alatt a repository.slyguy-al is tudod nézni 4k-ban?
Van hbomax előfizu,amiben tudom nézni a droidod app-ban TCL tv-ben az eurosportokat de nem látom hogy 4k lenne az adás.(gondolom ki kellene írnia a 4k-t ,nincs tapasztalatom mert nem sok tv adást néztem eddig 4k-ban)
Írtam PÜ-t ha más nem kíváncsi erre!
-
tobias40
veterán
válasz
Arolotifar #47163 üzenetére
OK,lehet nekem is ez marad!
Ingyenes kipróbálásra nincs lehetőség,igaz?
Telekom is adja 4k-ban saját előfizuban (nekem nincs csak sat-om de az sem telekomos)de a tvgo nem ad 4k-t ha jól tudom pedig arra lenne lehetőségem -
tobias40
veterán
Olimpia eurosporton 4K-ban ad,ezt hogyan tudom Kodi-ban vagy más megoldással nézni?
Androidos 4k tv adott hozzá vagy amlogic box,akár droidos aplikáció vagy más megoldás is érdekel.
Ki hogyan oldja ezt meg ha ez az igénye az olimpia nézése alatt ? -
csibe1
addikt
válasz
Csillagember #47146 üzenetére
"Kijelzőként rendben van ja,de ha már egyszer feltalállták a WebOS-re is,meg kell próbálni mindent.
Kíváncsi lennék egy komolyabb WebOS tv-re."Ahogy visszanézve látom a dolgot teljesen felesleges. Hobbinak elmegy, ha van rá időd.
Egyáltalán nem vevők az ilyesmire a TV gyártók, ezért is nem tesznek normális hardvert, szoftvert meg főleg a tévékre.
Már 10 éve meg lehetett volna oldani az első médialejátszós USB-s tévéknél, hogy a felirat színét, méretét, pozícióját lehessen változtatni.
Ha felmegy a Kodi jó, de a végén még azt is tiltani fogják akár a stick-ekről is.Szerintem sokkal egyszerűbb egy androidos boxot venni; ami hardveresen is sokkal jobb, mint a tévé. Esetleg egy NUC vagy hasonló mini PC.
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #47148 üzenetére
Kodi 20, 21-gyel is hibátlan.
-
nfsu17
veterán
válasz
bivalyos #47157 üzenetére
összefoglaló
66. pont
...6. alpont -
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, valamiért eltűnt a posztom, szóval
Csicsóka alltal készített qbittorent libreelec 12 alatt másnak sem működik? Segítsetek. -
válasz
masvilagx3 #47152 üzenetére
Ha létrehozza a végleges XML-t, illetve kiírja értesítésben, hogy sikerült neki letölteni mindent, akkor minden OK. Ami még hiányozhat, az a Kodi beállításokban a PVR & Live TV alatt Általános -> adatok törlése. Ezek után az IPTV Simple Client elkezd scannelni minden EPG-t frissen, aztán meg kell, hogy jelenjen az összes csatorna műsorral együtt.
-
masvilagx3
tag
-
válasz
masvilagx3 #47150 üzenetére
A Kodi verzió nem számít. Android 13, vagy 14 alatt jött be, hogy alapból az appok nem férnek hozzá az SD kártyához és engedély kell nekik, hogy írni tudjanak az Android beállításokban. Általában ilyenkor dob hibát az addon, mert nem tudja létrehozni a fájlokat. De ha neked létrehoz valamit, akkor más lesz a gond. Tényleg hibát dob? Sok idő telik el az epg generálás indítását követően?
Normális, hogy 2 fájlt csinál. Az egyik xml végű. Ezt olvassa be az iptv simple client. A másik .xml.tmp végű. Ebbe tölti le átmenetileg a kiegészítő az új adatokat, majd ha kész a letöltés törli a régi xml-t és bemozgatja az átmeneti fájlt a régi helyére. Így biztosan nem kerül rossz XML az IPTV simple clientbe. Sikeres mentés esetén a tmpnek el kell tűnnie. Ha nem így van, szökségem lesz egy kodi.log részletre privátban.
-
válasz
masvilagx3 #47148 üzenetére
Szia!
Nálam minden OK az EPG mentéssel. Adtatok jogot a Kodinak az android beállítások -> alkalmazások -> Kodi-t kiválasztva arra, hogy bárhova tudjon írni a fájlrendszeren?
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni.
A Vodkatv most melyik Android verzió alatt működik jól az epg-vel. Tegnap az öcsémnek próbáltuk aztán a 21 alatt hibára áll.
Köszönöm szépen
Szép napot -
Csillagember
kezdő
-
vargalex
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz
Csillagember #47143 üzenetére
Szerintem kevés hozzá a TV. - A háttértár a kevés, szinte semmit nem tudsz hozzáadni. Külső eszközt kell használni, a TV maradjon "kijelző".
-
Csillagember
kezdő
Nos
A org.xbmc.kodi_20.90.101_arm_minimal.ipk és az org.xbmc.kodi_20.90.101_arm_wayland1_minimal.ipk
tartalmazza az InputstreamAdaptive 21.1.2-es verziót,a többi nem.De így sem jártam sikerrel,ugyanúgy kidob.
Szerintem kevés hozzá a TV.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #47133 üzenetére
Anno, mikor néztem, még csak Kodi 20 volt, inputstream adaptive nélkül. Viszont most ránéztem és a Homebrew channel-en keresztül telepítettem a Kodi 21-et amiben valóban van inputstream adaptive. Viszont a DRM védett tartalmakhoz kell a widevine cdm, amit az inputstream helper a ChromeOS-ből akarja kibontani, amihez 1,3 GB szabad hely szükséges.
-
brazos
senior tag
válasz
Csillagember #47139 üzenetére
Ezt írtad: LG 55UM7100PLB WebOS : 4.10 K5LP
Erre a 4.10-es Webos-re nem fog felmenni az általam és általad előbb belinkelt kodi verziók, mivel azokhoz minimum WebOs-5, vagy magasabb verziószámú szoftverhez valók, 5-ös webos esetében elvileg már van inputstream.adaptive, viszont a WBOS-4-es verzióknál még nincs.(így ezen 4-esekre nincs is értelme a legújabb kodit feltenni.) WebOS-4-re ezt a kodi telepítőt érdemes feltenni:
org.xbmc.kodi_20.90.201_arm_master_20230617001.ipk
ez egy nemhivatalos fejlesztés, innen való.
Hátrányai ezen cikk végén olvasható. -
brazos
senior tag
válasz
Csillagember #47135 üzenetére
A feltett kodi-ban tudsz imputstream Helpert letölteni a kodi tárolóból?(Program/kiegészítők-ből)
-
Csillagember
kezdő
válasz
brazos #47136 üzenetére
Csakhogy már a Kodiban nincs jelen.A kívánt (pl. filmpapa) addon telepítése előtt még kijön az a kis ablak,hogy a következő kiegészítők is telepítve lesznek ResolveURl stb,ott az InputStream Adaptive már nem elérhető,közte van csak not available.Nem telepíthető be.
Próbáltam külön betelepíteni de,sikertelen.A struktúráját nem fogadja el.
-
brazos
senior tag
Az átnevezettt ipk-ban(apk-ban) ez van:
org.xbmc.kodiwebos_21.0.apk.extracted/data.tar.extracted/usr/palm/applications/org.xbmc.kodiAz addons könyvtár 103 MB méretű, és abban ez van (részlet, mert nem fért ki minden a képre,
és ott van az inputstream.adaptive könyvtár is.
-
brazos
senior tag
válasz
vargalex #47131 üzenetére
Az előbb linkelt ipk-s linkröl letöltött ipk-t átnevezed apk-nak, majd ezt kibontod, és benne van az imputstream adaptive.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<addon
id="inputstream.adaptive"
version="21.4.4"
name="InputStream Adaptive"
provider-name="peak3d, Team Kodi">
<requires>
<import addon="kodi.binary.global.main" minversion="2.0.0" version="2.0.2"/>
<import addon="kodi.binary.global.general" minversion="1.0.4" version="1.0.5"/>
<import addon="kodi.binary.global.gui" minversion="5.15.0" version="5.15.0"/>
<import addon="kodi.binary.global.filesystem" minversion="1.1.7" version="1.1.8"/>
<import addon="kodi.binary.global.tools" minversion="1.0.0" version="1.0.4"/>
<import addon="kodi.binary.instance.inputstream" minversion="3.3.0" version="3.3.0"/>
<import addon="kodi.binary.instance.videocodec" minversion="2.1.0" version="2.1.0"/></requires>
<extension
point="kodi.inputstream"
name="adaptive"
extension=""
tags="true"
listitemprops="license_type|license_key|license_url|license_url_append|license_data|license_flags|manifest_type|server_certificate|manifest_update_parameter|manifest_upd_params|manifest_params|manifest_headers|stream_params|stream_headers|original_audio_language|play_timeshift_buffer|pre_init_data|stream_selection_type|chooser_bandwidth_max|chooser_resolution_max|chooser_resolution_secure_max|live_delay|internal_cookies"
library_linux="inputstream.adaptive.so.21.4.4"/>
<extension point="xbmc.addon.metadata">
<platform>linux</platform>
<license>GPL-2.0-or-later</license>
<source>https://github.com/xbmc/inputstream.adaptive</source>
<assets>
<icon>icon.png</icon>
<fanart>fanart.jpg</fanart>
</assets>
<summary lang="ca_ES">Client InputStream per a transmissions adaptatives</summary>
<summary lang="da_DK">InputStream-klient til adaptive streams</summary>
<summary lang="de_DE">InputStream-Client für adaptive Streams</summary>
<summary lang="en_GB">InputStream client for adaptive streams</summary>
<summary lang="es_ES">Cliente InputStream para flujo de datos adaptativos</summary>
<summary lang="he_IL">לקוח InputStream לתזרימים מסתגלים</summary>
<summary lang="hr_HR">InputStream klijent za adaptivne tokove</summary>
<summary lang="hu_HU">InputStream kliens az adaptív streamekhez</summary>
<summary lang="ko_KR">가변 스트림을 위한 InputStream 클라이언트</summary>
<summary lang="pl_PL">Klient InputStream dla strumieni adaptacyjnych</summary>
<summary lang="ru_RU">InputStream клиент для адаптивных трансляций</summary>
<description lang="ca_ES">Client InputStream per a transmissions adaptatives</description>
<description lang="da_DK">InputStream-klient til adaptive streams</description>
<description lang="de_DE">InputStream-Client für adaptive Streams</description>
<description lang="en_GB">InputStream client for adaptive streams. Common streaming protocols such as MPEG-DASH, HLS and Microsoft Smooth Streaming are supported.[CR][CR]The add-on also has support for DRM protected streams, such as Google Widevine, Microsoft PlayReady and others.[CR][CR]For documentation visit: https://github.com/xbmc/inputstream.adaptive</description>
<description lang="es_ES">Cliente InputStream para flujo de datos adaptativos</description>
<description lang="he_IL">לקוח InputStream לתזרימים מסתגלים</description>
<description lang="hr_HR">InputStream klijent za adaptivne tokove</description>
<description lang="hu_HU">InputStream kliens az adaptív streamekhez</description>
<description lang="ko_KR">가변 스트림을 위한 InputStream 클라이언트</description>
<description lang="pl_PL">Klient InputStream dla strumieni adaptacyjnych</description>
<description lang="ru_RU">InputStream клиент для адаптивных трансляций</description>
</extension>
</addon> -
brazos
senior tag
válasz
Csillagember #47130 üzenetére
Ezt a letölthető ipk-t tetted fel?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #47130 üzenetére
Pont az a baj, hogy WebOS-re nincs Inputstream adaptive. Márpedig ezek a kiegészítők azzal intézik a lejátszást.
-
Csillagember
kezdő
LG 55UM7100PLB WebOS : 4.10 K5LP tévére installáltam fel a Kodit.El is indul csak mikor például a Filmpapán vagy a Moviedrive-on vagy az Online streamen belül próbálok valamit indítani akkor kidob.Pedig megfelel az elvárásoknak,mert igy irják az eredeti oldalon : Supported Hardware :
Any webOS 4 or later TV (except for K5LP based TVs)Első indításkor nem telepítem az ajánlott addonokat.
És észrevettem,hogy az InputStream Adaptive nem elérhető,hiányzik.Tud valaki ebben segíteni?
-
sziasztok! lecseréltem a boxomon a 9.2.8-at omegára és visszakartam tölteni a korábban elmentett médiatáramat . az uj telepítésnél szépenbe is importálta de amikor rámegyek a filmekre üresek a borítók , kicsit várok csigalassan elkezdenek bejönni , ha lapozok tölti a következő oldalt de ha visszalépek megint üres mindezt baromi lassan és mindig 0-ról indul
más járt már így ?
-
urgoz
aktív tag
Úgy tűnik, hogy a mediaklikken az m5 áttért drm védett streamre. Esetleg meg lehetne kalapálni a mediaklikk plugint, hogy működjön?
-
tmp0124
tag
Direct one addonhoz szeretnék útba igazítást. Most kezdtem ismerkedni a Kodival, CCwGTV a platform. Mivel ma töltöttem le a Play áruházból, így gondolom Omega verzió lehet. Jól értem, hogy szereznem kellene egy zip fájlt, ami alapján a Kodi egy tárolót fog beállítani, ahonnan utána már rendszeresen képes letölteni az addon friss verzióit?
-
brazos
senior tag
válasz
brazos #47121 üzenetére
Nálam egy Android-12-es verziót használó telefonra van feltéve a Kodi-21.0, (Omega), (apk-s telepítőből) és erre tettem fel gond nélkül a "LiveStreamsPro" version="3.0.0~alpha4" -verziót, simán, hibaüzi nélkül dolgozik.
(tegnap este ezen néztem a foci-döntőt, de ez mellékes....) -
brazos
senior tag
válasz
vzoli1987 #47117 üzenetére
Akkor egy kis verzió említés:
livestreampro-2.8.1 - ennél van xbmc 2.1.0 verzió függőség, illetve python-2xxx függőség, és ez a Kodi-17-18-as verziókhoz való.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="plugin.video.live.streamspro"
name="LiveStreamsPro"
version="2.8.1"
provider-name="Shani">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>
-----------------------------------------------
livestreampro-2.9.3 - ennél a verziónál is megvan az xbmc 2.1.0 verzió függőség, illetve python-2xxx függőség, és ez a Kodi-18-illetve a Kodi-19 legelső(beta) verziójához való, amik még 2-es pythont használtak.
<addon id="plugin.video.live.streamspro"
name="LiveStreamsPro"
version="2.9.3"
provider-name="Shani">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>
------------------------------------------------
"LiveStreamsPro" version="3.0.0~alpha4" - ez a verzió már 3.0-ás és magasabb verziójú pythont kér maga alá, és működik a Kodi.19.1 - Kodi-21(Omega) verzóján is, ha azon Kodi verziók megfelelően vannak telepítve, minden függőségeikkel egyetemben. Értelemszerűen ehhez a verzióhoz már nem kell az "xbmc.python" version="2.1.0" függőség, mivel ez már 3.0-és magasabb verziójú python-t kér maga alá.
<addon id="plugin.video.live.streamspro" name="LiveStreamsPro" version="3.0.0~alpha4" provider-name="gujal">
<requires>
<import addon="script.module.six" />
<import addon="script.module.kodi-six" />
<import addon="script.module.requests" optional="true"/>
<import addon="script.module.websocket" version="0.50.0" optional="true"/>
<import addon="script.module.youtube.dl" optional="true"/>
<import addon="plugin.video.youtube" optional="true" />
<import addon="script.module.dateutil" optional="true" />
<import addon="script.module.resolveurl" optional="true"/>
<import addon="script.module.urlresolver" optional="true"/>
<import addon="script.module.cloudscraper" optional="true"/>
<import addon="script.module.inputstreamhelper" optional="true"/>
<import addon="script.module.slproxy" optional="true"/>
</requires> -
Bocy7
csendes tag
Sziasztok. Pár napja eltünt a kodiban az online streamingből pár magyar tv,tv2,rtl,cool tv. Ezek csak nállam tüntek el?
Na kicsit vissza tekertem látom valaki már kérdezte. Kérném törölni a hozzászólásom ha lehet. Köszönöm. -
Brain75
senior tag
Sziasztok
Androidos TV box + kodi V21. Amikor frissítem a film adatbázist ezt írja ki néha a jobb alsó sarokba. "the movie database python error with web service TMDB".
Ez mitől lehet, hogyan javítsam ki a hibát esetleg ? -
brazos
senior tag
válasz
vzoli1987 #47111 üzenetére
A plugin.video.live.streamspro-3.0.0_alpha4 névvel keresd...ez megy az Omean is.
-
brazos
senior tag
válasz
vzoli1987 #47111 üzenetére
Tudod, a Googli még mindig a barátod. Amúgy több repo-ból is telepíthető, Gujal, Crew stb.
-
Arolotifar
őstag
válasz
ThePrimeDev #47108 üzenetére
Ha a keresőt használnád
47001-es hsz...
-
ThePrimeDev
újonc
Sziasztok! Valaki tudja, mi lett az OnlineStreammel? Rengeteg adó eltűnt róla, köztük még a MindigTV szabadon foghatói, az RTL és TV2 is. Legalább azok mennének Kodin, amik mennének ha vennék egy DVB-T antennát...
-
pkollar
tag
Sziasztok!
Akit érdekel a slyguy repositorit frissitették és felkerült rá a MAX kiegésztő!
Müködik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sony309 #47103 üzenetére
Szerintem ezt ne Kodi-n belül intézd (szerintem nincs is rá semmilyen lehetőség).
Inkább tegyél fel valamilyen ftp. progit. Nekem eleve fent van a MiXplorer fájlkezelő, amiben van minden (is), ami kellhet. Ezzel pl. el tudom érni a GoogleDrive-ot, de tudok indítani ftp-t is (nem folyamatosan megy, de nekem nem is kell).
Egyébként millió más fájlkezelő van, ami ugyanígy "ki tud ajánlani" ftp / sftp hozzáférést. -
sony309
őstag
Üdv, sziasztok!
Nem tudtam, hogy melyik Kodi fórumban tegyen fel a kérdésemet, de végül idejöttem, mert ez jobban pörög:
Amlogic-os boxon gyári Android fut, ez alatt játszok le filmet Kodival.
A boxra dugott pendrive-t, merevlemezt el tudom-e érni PC-ről valamiképp pl. másolás céljára?
Előre is köszönöm a választ!
-
válasz
nfsu17 #47100 üzenetére
a rendszerinfoban az van hogy "amlogic s905L rev D"
probáltam librelecet rakni egy intel cpu-s minigépre de nem igazán váltja jól a képfrissitést , ha fixen 24-re rakom a filmek jok de a homevideok 50-60 fps-nél nem váltanak , visszafelé ugyanaz volt a gond , itt meg coreelecnél nem volt ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest