-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #47026 üzenetére
Nem kötöttem bele semmiben, de ahogy írtam, Gujal00 repo-jában nem lehetett régebbi ResolveURL verzió, mivel a README-jének megfelelően van az ő repo-ja behúzva az MSRepo alá. Esetleg te nem azt a repo-t nézed.
De mindegy is, mert amit a kolléga jelzett, az az 5.1.39-es ResolveURL-el nem ment.Egyébként pedig, ha bármiből új verziót adunk ki (vagy új verziót keresel), akkor a Kodi-ban nyomni kell pl. a kiegészítők->Saját kiegészítők menüben egy frissítések keresését. Mert egyébként ezt a keresést a Kodi csak napi 1-szer végzi el. E nélkül hiába nyomsz egy addont kiválasztva a Verziók gombra, csak azt fogja mutatni, amit az utoljára letöltött repo xml tartalmaz. Amikor én publikálok egy új verziót mindig megcsinálom ezt Kodiban és nálam rögtön frissül is az adott kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest