Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
TCL android tv+Kodi hálózati lejátszás egy HTPC-ről Wi-fi 5Ghz
Beüzemeléskor volt gond a film lejátszással mert néha pufferelt akkor feljebb vettem minden értéket és jó lett. Most viszont a Star Trek SNW. S02E01 nézhetetlen DV anyag.
Állítottam mindenen feljebb újraindítás kicsit javult de így se élvezhető mert van amikor ha a kép nem is de a hang megakad.
Gondolkodtam és nem is biztos, hogy az a jó ha minden értéket feljebb állítok.
Mi az ideális beállítás?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
tasiadam
veterán
válasz Simba86 #4348 üzenetére
Pont tegnapi hozzászólás, de még 2025ben is ez a megoldás? SweetTV-t használtunk, lemondtam, mert nonszensz, de van nővérem miatt telekom tv go. Viszont állandóan szaladgálni, ha át akarjuk küldeni, kicsit vicces. max fogok erre használni 1 egeret külön.
Még mindig másodrangú állampolgár
-
csibe1
addikt
válasz ®abstract® #5013 üzenetére
Köszi, ez megy is, de a nem legjobb minőségben, marad a smartyoutube android alatt, nem szórakozok ezzel CE alatt.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ahh, csak annyi...
Nehogy már valami egyszerűen működjön. Jelentkezz be ötször, de minek meg hová is pontosan?
Marad a smartyoutube aztán jónapot.
Amúgy röhej, hogy ilyenekkel kellene szenvedni, hogy youtube legyen a Kodi alatt.
Egy elcseszett katyvasz, nem igaz nem lehet egyszerűen megoldani...
Külön aláírás nem kell Bill Gates-től hozzá?[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
blakey
titán
Mert nem megfelelően "készíted" elő, API kulcsok, stb. Én használom, teljesen jó.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sicc_innen
tag
válasz ®abstract® #5006 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Ki fogom próbálni...Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
blakey
titán
-
csibe1
addikt
válasz ®abstract® #5006 üzenetére
Nálam is megy gond nélkül a 21-es Kodi android alatt.
Nem vettem észre problémát filmnézéskor, pedig pendrive-ról és SSD-ről is játszok le filmeket." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
®abstract®
őstag
válasz sicc_innen #5005 üzenetére
Oké te tudod. Nekem a 20 pont 5 meg a 21-es verzió is remekül működik amire én használom
Droid alatt szerintem ezek a legjobb videó lejátszó programok mx player meg a vlc mellett a movian [link] meg a vimu. [link] mp faxa. Utóbbiak tudják a kadencia helyes lejátszást is meg egyebeket.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
sicc_innen
tag
Ez az androidos Kodi app egy nagy túró. Elsőként a v20-as jött a Strong GoogleTV-s tévéboxra. Live TV streameknél nehézkesen és nem mindig kapcsolódik az adott csatornára az IPTV Simple client. Jobb addont nem javasoltatok ennél.
A pendriveos filmek lejátszásánál aszinkronban van a kép a hanggal. (Kodin kívül pl. a VLC-vel tökéletes).
Jött a frissítés a Kodira v21.1. Semmit sem javított a helyzeten, plusz még a kép is kissé összenyomott lett, az ikonok pedig pixelesek. Beállítani az appon (és az addonon belül) sem sikerült, a tévén kellett kapcsolgatni.
Nem tudom a korábbi Kodi verziók mennyivel voltak stabilabbak GoogleTV oprendszert futtató boxokon.
Live tévézésre sokkal jobb pl. az M3U IPTV kis app egy hide.me vpn-nel társítva.
A Kodit törölni fogom, mert arra a két feladatra, amire használtam volna, szinte alkalmatlan.Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
blakey
titán
CoreELEC gondjaidat célszerűbb az Amlogic topikban feltenni, itt kevesebb CE és Amlogic tulaj fordul meg.
#5003 ®abstract®
A CE az valójában egy kibővített kodi
- nem, a CE azaz CoreELEC egy OS, és arra van telepítve egy teljesértékű és OS-hez optimalizált Kodi, elég sok mindenre használható egy minimál Linuxot futtató rendszer, mellesleg médialejátszásra jelenleg nincs jobb OS.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
®abstract®
őstag
Ja igen ez pontosan így van általában ezeken a tévéboxokon a droid rendszer nem szokott jó lenni.. az enyémen is hibás volt a működés.. ha tudsz rá a telepíteni slimbox droid rendszert akkor elég jól tud lenni 💯
A CE az valójában egy kibővített kodi meg felület extra beállításokkal de másra nem tudod használni 🤔 ja még tudsz vele torrentezni azt annyi..
szerintem úgy lehet érdemes tévébox esetében a CE hogy memória a kártyára telepíted és külön használod arról, a droid rendszered meg ott lesz amivel meg tudsz bármit csinálni.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
edk-
őstag
További gondjaim, amelyek CE21 alatt vannak, de CE19 alatt nem voltak:
- a gyári infratávirányítóval nem tudom bekapcsolni, csak táp ki, táp be módszerrel
- a felület időnként pár másodpercre megáll. Az időközbeni navigációs utasításokat azután végrehajtja (MX3 légegeret használok)"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
Sávszélességet tudsz mérni CE alatt is. Ott mit muzsikál a rendszer?
iperf-fel 30 percen át 3 másodpercenként mértem a letöltést a NASról, 3 érték kivételével mind 900 megabit feletti volt, az a 3 is 800 feletti. Nem itt lesz a megszakadás oka."Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado