Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Akkor valami mégis kell a NAS-ra a közös média rögzítés véget. Csak simán a kodi kevés. De végül megjottek a megoldások.
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #4296 üzenetére
Egyik megoldás a trakt.tv, másik megoldás a mySQL beállítása a központi szerveren, harmadik a Plex vagy az Emby használata központi adatbázisként, ebben az esetben PlexKodiConnect illetve Emby (Embuaryval) ajánlott. Mindegyik megoldás működik, mindegyiknek van valamilyen előnye, mindegyiket használtam, végül a Plex maradt központi adatbázisnak, különböző platformokon, különböző alkalmazásokkal is jól működik.
-
KTTech
veterán
válasz
Beni2360 #4297 üzenetére
Semmi szükség NAS-on médiaszerverre hozzá. Viszont a Kodi-t hálózati adatbázisra kell kapcsolni (így legalább mindegyik Kodi egyformán jelenik meg), például MariaDB-re, ami alapfelszereltége például freeNAS-nak vagy bármelyik Linux alá könnyen telepíthető, néhány beállítás és már szinkronizálva is van. A Kodi oldalán van tutorial hozzá.
-
Beni2360
félisten
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Amlogic S905x3-at használok Kodi (Matrix)-al
Azt szeretném megkérdezni létezik olyan, hogy két médiából ami NAS-ra van csatlakozva egymással tudjanak "szinkronba lenni"? Egyik filmet elkezdem itt majd átmegyek a másik készülékhez és onnan tudom folytatni. -
zapco1269
tag
Sziasztok!
Megtudja valaki mondani ,hogy kell egy TELEKOM SMART BOX-on beállítani a KODI-t,hogy az otthoni rendszeren lássa a laptopom SSD-jét?
-
oszy
veterán
Van egy X96 MAX 4GB64GB szerkezetem. Majdnem tökéletes. Mostanában egy csomó filmnél nem folyamatos a lejátszás. Mintha a kadenciahelyességgel lenne probléma. Régi filmeknél is jelentkezik. Azért nem adok adatokat, mert nem egynél ilyen.
-
maskeau
csendes tag
Sziasztok,
tök kezdő vagyok és nem túl hozzáértő. Az NFL-t szeretném streamelni és azt felvenni. Kodit letöltöttem, kiegészítőt nem találok hozzá. Ingyenes VPN-t sem mertem még letölteni, nem tudom melyik oké. (és a tv-hez nem mediabox van, hanem mediacard - nem tudom ez számít-e)
Köszi, ha tudtok segíteni. -
Szabi_82
tag
Hi Mesterek!
Lenne két kérdésem.
A időjárás addon-ok illetve a prime video-nak van működő változata? Ki mit használ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Szabi -
Compika
aktív tag
Sziasztok nemtudja valaki hogy a cler logók preferált nyelv magyarra állítva miért nem töltődnek le?
-
Sziasztok!
LibreLEC 9.97.1-et hasznalok, RPi4-en, angol rendszerfeluleti nyelvvel. Vannak tartalmak amihez nincs magyar felirat. Ennek kikuszobolesere felpakoltam az opensubtitles.org bovitmenyet, am ez nem listaz magyar feliratokat.
Talaltam a hivatalos repoban levo Super Subtitles-t, ami elvileg a feliratok.info-rol szedi a cuccot. Telepitettem (volna), de nem tudta felrakni a libarchive-ot, igy felraktam kezzel, majd utana a plugint. Viszont amikor lejatszas kozben hasznalni akarom, akkor folyton azt mondja, hogy "Check log for more information".
Tudtok esetleg olyan pluginrol ami mukodokepes?
Koszi!
Udv.
-
partymaci
aktív tag
válasz
partymaci #4284 üzenetére
A downgrade vissza 18.9 Leia-ra megoldotta.
-
Beni2360
félisten
válasz
partymaci #4281 üzenetére
Nálam win 10 frissítése okozott gondot kikapcsolta a visszakapcsolt samba 1.0v-t. Én nálam nem épült fel a hálózat. Nem értem el a nas-t hálózat szinte semmit nem látott. Aztán rendbe jött majd későbbi indításnál ismételten nem volt , megnézve be volt kapcsolva de nem ment. kikapcs és vissza majd jó lett.
Boxról nincs kapcsolatom beállítva a win felé, de ott is változott de már régebben az elérési ceremónia.
Viszont a 18-s KODI nem ajánlott 19-re frissíteni, hanem tiszta telepítés a jó megoldás. -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Van nekem egy Xiaomi Mi Box 3 készülékem, amelyen Kodit használtam, helyi hálón megosztva a PC-s tartalmat, és eddig működött a megosztás smb//192.168.x.x/tartalom címen. Viszont mos lefrissült a Kodi 19.1 matrix-ra (vagy/és a windows 10 is) és nem érem el a távoli tartalmat?
Másnak is volt ilyen gondja? -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Próbálta valaki telekom tv-n (telekomos android alapú stb) a kodit? A képfrissítéssel van gondom. Nem változik, mindig azon az értéken marad, nálam 1080@50, amit a boxon beállítottam.
-
Beni2360
félisten
válasz
Flash82 #4277 üzenetére
Gondoltam, hogy van rajta KODI fork és azért ezek nagyjából a lejátszóhoz vannak igazítva. Igazából az Android rendszer nem jeleskedik ebben a kategóriában a jó kép visszaadással. Telepíts fel egy újabb 19-s KODIT aztán majd meglátod, sok reményt ne támasszál alája.
Egy beállítás képe. A legfelső sort ne keresd nálad. -
Flash82
tag
Köszönöm a segítséget.
Lehet jó nagy h .....et kérdezek de ha Kodit töltök le akkor H96 ra Linux vagy Android ot kell választani.? -
Beni2360
félisten
válasz
Flash82 #4271 üzenetére
Gyakorlatilag ez a topik Amlogic S905, S912 processzoros foglalkozik 99% vele.
-
Beni2360
félisten
-
Flash82
tag
Sziasztok
Már jó ideje van egy H96 max ultra . Viszont nem tudok rájönni mitől szaggat be az mkv . Próbáltam mindenféle beállítást de valamiért nem akar megszűnni az akadozás lejátszás közben.
A másik problémám a színekkel van nagyon sárgás árnyalatú a kép . -
OldMike
őstag
válasz
OldMike #4265 üzenetére
Megpróbálok nem offolni többet, ezt most csak azért írom le, mert hasznos lehet még valakinek. A van wifi, de nincs internet problémára a neten találtam egy lehetséges okot és megoldást. Azt írták, ha a tévé nem a hálózati időbeállítást használja, akkor jöhet elő ez a gond. Nálam ez valami miatt manuálisra lett állítva, amikor átállítottam a hálózatira, akkor rendbejött. Azóta már jött egy Android rendszerfrissítés is a tévére, szerencsére gond nélkül települt.
-
OldMike
őstag
válasz
Arolotifar #4266 üzenetére
Szia!
Ez a tévé hétvégi házban van, ott nincs internet szolgáltatás, csak mobilnetes hotspot lehetséges. Egyébként valóban jó a Powerline, otthon használom. -
OldMike
őstag
Ettől tartottam
. Az egyik gond talán könnyebben megoldható: nagyon sok dolgot változtattam a képbeállításokon, de ezeket ki lehet jegyzetelni, és újra beállítani. A nagyobbnak gondolt problémám, hogy minden letöltött alkalmazás (pont a KODI is) elvész, és ha nem jön rendbe az internet, akkor nem is tudom újratelepíteni. Akkor el kellene vinnem a tévét olyan helyre, ahol van vezetékes internet (nem megoldhatatlan, de azért nehézkes).
-
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4262 üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba. -
N_A_S
veterán
Lehet ingyen nézni valahogy az RTL klubbot és társait?
-
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4258 üzenetére
Köszönöm. Láttam a repo.mvshrk.xyz oldalon a plugin listát. Ami nem világos számomra: például a videa plugin esetében 5 fájl van, 2 db zip, egy-egy jpg, png és txt. A telepítéshez csak a két zip kell, vagy valahogyan használni kell a másik hármat is? Elnézést kérek a kérdés miatt, de eddig csak olyan programokkal volt dolgom, ahol egy plugin csak egy telepítendő fájlból áll.
-
OldMike
őstag
Üdv!
Teljesen újonc KODI használó vagyok (tönkrement tévé helyett lett egy Hyundai Android tévé, aminek a saját lejátszója nem jeleníti meg a feliratot, a KODI-t próbáltam ki, ezzel már nincs ilyen gond).
Viszont ha már így alakult, akkor gondoltam kipróbálom az MSREPO lehetőséget, telepítettem a ZIP fájlt. A gondom az, hogy nálam sokkal kevesebb van a videó kiegészítőkben, mint amennyit a különböző leírásokban és videókban láttam (pl: Exodus+, Mozicsillag, Videa, és még sok más). Rosszul csináltam valamit? A 2.7.1 zipet használtam, a KODI-t Play Áruházból telepítettem. Nem néztem meg a verziót, de minden bizonnyal a legfrissebb lehet.
Olyan gondom is lenne (ez azonban lehet, hogy nem KODI probléma), hogy a listában van a Digi Online Beta, amit ki akartam próbálni, de nem sikerült. Felhasználó nevet és jelszót kellett megadni, de belépéskor hibaüzenet jön. Azt gyanítom, hogy talán a DIGI előfizetőknek van valamilyen regisztrációjuk, ami nekem nincs, mert nem vagyok előfizető.
Még egy kérdés: A KODI-ban van PVR funkció. Ez csak akkor működik, ha például egy PC-ben van tunerkártya? A tévében lévő tunerhez a KODI nem fér hozzá, és onnan nem is tud felvenni? Sajnos ez a tévé nem rendelkezik PVR funkcióval.
Köszönöm -
Beni2360
félisten
Egy kis segítség a Szöveg bevitele KODI-ba
A boxban a kurzort a megfelelő sorba kell kattintani. -
blakey
titán
Androidos eszközökön Yatse, Kore, iOS-en Kodi app-ok vagy böngészőből a box IP-címe:8080-as címről is kezelheted a Kodit, onnan szöveget is írhatsz, másolhatsz, stb. Ehhez engedélyezni kell a Kodi vezérlést. Esetleg fizikai billentyűzet is megoldás. Egyébként a szoftveres billentyűzet is fel kéne kínálja a @-ot, legalábbis Kodi alatt biztosan, de felszín függő is a dolog.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Xiaomi Mi Box S készülékem, amelyen Kodin keresztül használni szeretném az RTL Most alkalmazást. Az addon telepítésével fel is raktam, ugyanakkor a használatához be kell jelentkezni a fiókba. Az amatőr gondom itt van, ugyanis a felugró szoftveres billentyűzet nem kínál fel "@" jelet, szóval az e-mail címemet be sem tudom írni. Erre van valami megoldás? -
BIGi75
senior tag
Bocs, az "Andriodos media-boxok" topic cím miatt írtam ide.
TV-n én is általában 4K/60Hz-t használom, viszont a 1080p-s projektoron látványosan szebb a kép 24Hz-n.
A shield a 720as videókat felhúzza 1080ra, viszont a képfrissítést is átállítja 60Hz-re a film elindításakor. Amint visszalépek menübe visszavált 24 Hzre. 1080ps, 4Ks tartalmaknál marad szépen 24Hzn.
Nemértem.. -
gyűrű
addikt
Hello ez mondjuk kodi forum.
Én pl mindent Kodival játszok le a Shield TV pro-n és tökéletesen vált is mindenhol. Plexet csak kipróbáltam és ment a kukába. De mielőtt töröltem a frekvenciaváltás jó volt ott is.
Shield a menüben 4K60-ra van állítva, kodiban is arra. Refresh rate app ennél nem is kell. -
BIGi75
senior tag
Sziasztok,
Shield TV pro-t használok lejátszáshoz Plex-el. A plex szerver egy Synology DS118-osn van.
Shilden 1080p/24Hz van beállítva (AVR-en keresztül projektorra megy), ha 720p filmet indítok mindíg átállítja a shield (vagy valami) 60Hz-re frissítést. 4K, 1080p rendben megy 24Hz-n.
Mi az oka? Tudja valaki? -
Beni2360
félisten
válasz
herdsman12 #4245 üzenetére
Na felmentem és amit tudtam vissza állítottam de maradt pár db aminél nem engedi.
-
Beni2360
félisten
válasz
herdsman12 #4245 üzenetére
Az a Yt sara, elkezdte korhatarossá tenni 3 x írtak én vissza írtam de csak olvasaam el a szabályzatot. Rájöttem, hogy sz.gép sorolja a képek alapján. Ha bejelentkezel az oldaladra simán nézhető. Elkezdtem vissza állítani de rám formedtek. Amit ők állítanak át A hoz nem is ferek hozzá ilyen szempontból. A mostani feltőltésrknnél már feltőltésnél ellenőrzi, legalább is nálam. Egy két biríton volt nagyobb dekoltázs azt tiltotta le.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időkben, úgy 1-2 nagyobb Windows 10 (vagy driver) frissítés után a DELL OptiPlex 3060 HTPC lejátszóm KODI-val (és minden más médialejátszó alatt) azt produkálja, hogy filmlejátszás esetén a FULLHD/4K tartalom egész véletlenszerűen beszaggat, bedadog a kép. Rövid pici apró pillanatokra, nagyon zavaró, főként folyamatos mozgás esetén. A köztes (hang)átjátszóm (minőségi HDMI kábellel) egy Denon X4100 erősítő, már ha bármit is számít.
Az LG 55" OLED CX3 belső médialejátszón jól, szaggatás nélkül megy minden érdekes módon. Tehát a tévét kizárnám, hogy ott van valami rosszul beállítva, a tv adások is a magukhoz mértem "jól" jelennek meg.
Szerintetek hol lehet a bibiIlletve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.
-
jada
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Lehet hülye kérdés vagy már vot itt a fórumon, akkor elnézést. De Most vettem egy androidos tv-t, és felraktam rá a kodit(19.1 verzió), de a synology szerveremhez nem kapcsolódik. Azt írja hogy OPERATION NOT PERMITTED. Mi lehet a baj?
Köszönöm. -
oszy
veterán
Netmozis kiegészítő van valahol?
-
Beri78
őstag
válasz
Beni2360 #4233 üzenetére
Igen, ezzel próbálkoztam természetes (user/pass) de sajnos nem működött. Blakey által javasolt ip címes megoldással is próbálkoztam, de úgyse engedte.
Reddit-en találtam tegnap egy leírást, ami szerint végigmentem a beállításokon, és végül sikerült. Nálam a min SMBv1 / max SMBv1 és a Legacy mode is kellett, és ez volt a megoldás.
Így már a felirat kezelés is tökéletes.Bemásolom ide, hátha másnak is van/lesz ilyen gondja:
This is the step I took and got it to working.
Go to setting > service
Enable Expert mode
Set min requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
Set max requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
At this stage you will be able to connect SMB now but got stuck in user/pass. This doesn't work with non-user/pass folder.
If you want to access the folder then do the step below:
After the above setting, Now Legacy mode will be available turn it ON (you need to restart and come back)
DONE! -
blakey
titán
-
Beri78
őstag
Sony kdl-755c android tv-re van telepítve a Kodi. Upnp elérésen vagyok. Egy asus rtn18u routeren lóg két vinyó, azokról nézem a filmeket.
Rendesen be van könyvtárazva minden.
Amikor elindítom a filmet, bemegyek a felirat beállításhoz, és az elérhető feliratok között nincs ott az mkv mellé másolt. Ha a felirat elérési útját akarom megadni, akkor se látja.
Lehet az upnp a gond? Smb nem megy, mióta bejött a matrix.
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek.
Mióta kijött az új kodi, azóta valamiért nem mennek a külső feliratok.
Ügye van egy mkv videó file-m, amiben alapból benne van az angol sub. A film könyvtárába, az mkv mellé másolom a videó file nevével megegyező srt-t, de sehogy se tudom előcsalogatni. Mi lehet a gond?Üdv
B -
Beni2360
félisten
Az ajánlott média boxokat és a CE rendszert itt találod a topikját: Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
KTTech
veterán
Valószínű a Sony TV a hunyó, mert rögzített felbontást és framerate-t ad az appoknak (teljesen általános megoldás, ezért nem szeretem a TV-be épített appokat sem...). Megkerülni meg nem lehet... de legalább a TV felismerhetné, hogy 24p volt az eredeti forrás és eldobálhatná a felesleges képkockákat, miközben 24p-re váltana.
-
csenor
senior tag
Sony Android tv-en feltettem a kodit.
Ezelőtt sose használtam. A filmeknel judder van
Olvastam hogy a Whitelist állítsák felbontásokat, de nincs is ilyen menüpontom. A felbontás is zárolt beállítás full hd 50hz. Valakinek valami tanács? -
seger
addikt
Tudnátok adni egy leírást, hogyan tudom kodiba teleoíteni a youtube-ot és egyébb pl rtl most appot?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Azt meg lehet oldani Kodival, hogy adjon ki hangot a hdmi-n is és az optikán is egyszerre?
Csak , hogy ne kelljen át állítgatni folyton a kimenetet?
Mert a projektoron szoktunk filmeket nézni, annak a hangja optikán megy az erősítőbe és azon nincs hdmi, nem is akarom lecserélni amig tönkre nem megy mert kurva jó erősítő.
És a tv-n pedig sorozatokat szoktunk nézni, de ahhoz meg nem kell a házimozi elég ha a tv-n jönne ki a hang.
köszi. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
Pioneer fullHD plazmán a Kodi (X96Max+, CE és Android alatt is) a nem pontosan 1080px magas anyagok esetén egy halovány fehér keretet varázsol a tartalom köré.
Normál esetben, tehát pl egy 1920x804px méretű filmnél csak alul-felül látom a csíkot, azonban ha elkezdemi kicsinyíteni, akkor oldalt is megjelenik a halovány keret.
Ha olyan filmet nézek, ami 1920x1080px és maga a videoanyag csak mondjuk 800px magas benne (tehát alul-felül fekete), akkor nem látszik.
Más lejátszó programmal, telefonról, PC-ről nincs csík.Lehet a Kodi arra késztetni, hogy minden esetben 1080px magas videot küldön ki a TV felé?
-
castiels
addikt
válasz
Beni2360 #4212 üzenetére
A televízió összetétele.
Akkor valószínűleg ez kell majd nekem:
+ RCA 3 Apa-Apa....
A tv rendszerét tekintve ezekkel akkor valószínűleg megoldható lenne boxra kötve?
Vagy szükséges az általad linkelt médiás cucc?
Az ilyen videókban is gyakorlatilag ezzel dugdosták össze..
Nyílván nem kell 4k minőség....SD egy ilyen tv-nek a max bőven jó...
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #4211 üzenetére
Ha tv-n mind a 3 RCA kép és hang bemenet akkor már elviekben létrehozható a kapcsolat.
Az 1 képen levő nem jó mert AV-ből HDMi az útvonal. Látni is a képen a kimenetnél a HDMI szerepel.
Itt keresgéljél HDMI to AV, Azért a videó jelre kicsit komolyabb vastagabb kábelt kellene venni mert nem várhatsz el még így sem komoly képminőséget. VHS -SD
Amit linkeltél inkább sztereó kábel. Van itthon nekem egy doboz ilyen kábelrengetegem a 15 évvel ezelőtti időszakomból. De van még másik lehetőség is. -
castiels
addikt
válasz
Beni2360 #4210 üzenetére
Elnézést félre nyomtam..
A scartot hagyjuk..
Annyit találtam hogy kellene hozzá egy adapter illetve egy RCA 3 to 3 kábel.
Ezt erre a videóra alapoztam....
De van még sok ilyen videó...Nyilvan függ a tv típusától... Tehát a kérdést ilyen irányban módosítanám, van e valakinek tényleges tapasztalata ilyen összekötéssel..
Ez igy 2-3 k-ból megvan...
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #4207 üzenetére
Szia!
Az utolsó hozzászólás alatt vagy jobbra fent találsz egy gombot Hozzászólok, ha új kérdést teszel felazon keresztül kell.
A HDMI digitális a Scart meg analóg kapcsolat.
Még ott a kérdés, hogy tud-e a TV ezen a Scar kapcsolaton képet és hangot fogadni ha találsz is átalakítót hozzá. Eléggé két rendszert szeretnél össze dugni és nem biztos, hogy rendesen működni fog. Ugye sok minden függ a TV mire képes-felbontás ,stb.
Azok az RCA bemenet meg hang nélkülna meg a minőség
Szerintem kellene egy HDM-s bemenetes
TV-t szerbuválni már 2021-ben. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #4205 üzenetére
Nem teljesen értettem miért ide írtad nem szemrehányásnak szántam. Inkább a Zyxel NSA325 v2 topikba kellene fel tenned a gondodat mivel eleve a program nem települ a nassodra. Én abban sajnos nem tudok segíteni az ott kérd aztán ha fent van és nem megy keressél meg priviben. De mint látom már ott vagy. Én is ott kértem régebben segítséget de akkor nem jött össze a dolog és most a napokban ismételten nekifeküdtem kaptam is segítséget de nem ment de addig próbálkoztam amig rá nem jöttem a nyitjára.
Ui: A weboldalon ahol telepíteni akarod az NFS-t próbáld meg a csomagot frissítetni. Csomag frissítési gombnál. -
-
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #4203 üzenetére
Ezt nem ide szántad ugye?
-
-
Beni2360
félisten
Várd ki a végét amikor megint felém járnak.
Sokat visszaraktam amit én tettem be azt tudom amit ők azt nem tudom vissza rakni.
Mivel 3x írtam mi a kifogás? csak a szokott sablon szöveg jött, vagyis gép elemzi nem személyesen és elég egy "olyan boritókép" és máris jelez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged