- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem a legtöbb mai TV-n lehet hangsávot és feliratot is váltani a saját lejátszójával is.
Ha meg mégsem, akkor sem a TV-re kell tenni a Kodi-t, hanem venni egy jó kis media Box-ot és arra, százszor jobb lesz videó lejátszás terén, mint amit a TV tudna. (Amúgy ez egy Kodi-s Topic.)
A két Angol felirat meg: 1. Full angol, azoknak, akik inkább angol hanggal nézik és hogy biztos jól értsék a dialógusokat (nyelvtanulás szempontjából kiváló pl.), 2. Ez lehet SDH (hallássérülteknek), vagy szintén egy Forced angol. Ebben én még semmi "kókányolást" nem látok... -
Bozek
nagyúr
Az MKV Optimizer is jól jöhet, azzal egyszerre több fájlból is ki lehet gyalulni a felesleges hang- és feliratsávokat. Sorozatoknál főleg hasznos.
Amúgy ez is MKVToolNix-et és FFMPEG-et használ, csak nem neked kell egyesével megcsinálni mindent.
-
edk-
őstag
Legtöbbször angol nyelvű filmek, angol felirattal. MP4 esetén mellette a filmmel azonos nevű .srt. Sohasem az mp4 tartalmazza a feliratfilét, mindig mellette van.
MKV-nél vagy benne van, vagy mellette, de minden esetben kézzel kell bekapcsolni.
Szerintem a Kodiban be van állítva a default angol. -
mikrofon
veterán
ott kerestem de nem találtam a beállítást akkor amikor néztem és írtam, hogy nem találom.
Amikor meg azt írtam, hogy most nem tudom megnézni, akkor éppen nem voltam otthon, így nem tudtam leellenőrizni, hogy tényleg van-e olyan beállítás.
De azóta megoldódott, mert valójában a @gyűrű által ajánlott addonra volt szükségem. Régen is azt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest